Arvot ja käsitteet?

Kun lukee komuloisten aikaansaamaa tekstiä niin varsin usein jään ihmettelemään miksi he, juuri he nimen omaan nimittelevät persuja homoiksi?

Kuitenkin komuloisten suurin puolue SKP (n. 0,2% kannatus) omistaa puheenjohtajan, josta wiki laajassa kuvauksessaan sanoo mm.:

"Väisänen asuu Helsingin Punavuoressa miehensä kanssa", jos Juha-Pekka asuu Punavuoressa miehensä kanssa niin jään ihmettelemään koska Juha-Pekasta on tullut naisen nimi?

Ajatteletteko te komuloiset lainkaan mitä te kirjoitatte? Miksi aikaansaannoksissanne ei ole missään kohden yhtymäkohtia realimaailman kanssa? Mihin te moisella pyritte?

Väittäisin jotta tässä kohden on aika hyvää näyttöä komuloisten homojen suosimiselle! Miksi siitä sitten muita pitää syytellä kun on jo omissa pöksyissä?

32

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksi te persut, anteeksi persuloiset, käytte niskavilloja kurnuttavaa sotaa homojen oikeuksia vastaan?
      Sopiiko homoviha ns. ansioituneen insinöörin kulttuurinäkemykseen.
      Miksi ette koskaan tuomitse kristillisten pappien sekaantumista alaikäisiin poikiin ja tyttöihin?

      SKP tunnustaa ja tukee kaikkea homojen oikeuksien lisäämistä elää ihmisenä ihmisten joukossa.
      Sanottakoon, että seksuaalisesti heteroista poikkevat ovat aivan yhtä hyviä tai huonoja ihmisiä kuin heterotkin.
      Teikäläisten loispersujen homovihan levittäminen ei onnistu täällä eikä muuallakaan. Homojen oikeuksia olla täysivaltainen kansalainen ei kumoa persujen eikä muidenkaan vastarinta.

      • Kysy noista persujen mielipiteistä heiltä, minä en edes tunne yhtäkään!

        Sinä puhut homovihasta, minä en! Heidän on parasta pysyä kaapeissaan noiden tautisten tapojensa kanssa etteivät yllytä muita moiseen pakoputkien rassaukseen. On ihka sama mikä se homoilija on, minä en heitä erottele enkä suosi muutakaan rikollista käytöstä.

        Minähän vain kysyin miksi haukutte persuja tai yleensä ketään asioista joihin omat joukkonne syyllistyvät jos äijä sanoo asuvansa miehensä kanssa! Hoitakaa ensin omat porstuanne kuntoon ja puuttukaa vasta sitten muiden tekemisiin.

        Itsestäni voin kertoa sen verran etten ole sen enempää persu kuin homokaan enkä usko noihin harhoihin koskaan sekaantuvanikaan!

        Et siis ymmärtänyt aloituksen tekstiäkään vaan hyökkäät persoonaani vastaan väärin perustein!


    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-10925059
      Yhdysvalloissa on käynnistymässä kaksi oikeustutkintaa, jotka voivat murtaa Jehovan todistajien seurakuntien pyrkimyksen käsitellä jäsentensä tekemät rikokset vain seurakunnan sisällä.
      Jehovan todistajat kirjaavat muistiin jäsentensä tekemät niin hengelliset kuin "maallisetkin" rikokset ja tiedot on koottu arkistoihin. Viime vuosina näiden arkistojen avaamista on vaadittu monissa maissa, koska niiden uskotaan sisältävän tunnustuksia vakavistakin rikoksista, kuten lasten hyväksikäytöstä.

      Tässäpä sitä kristittyjen pervoilua yritetään oikeusteitse suitsia. Oikein on. Lestadiolaisilla on ollut samantyyppinen "sisäinen oikeus, jossa vaietaan".
      Palstalla esiintyvät persut yrittävät tehdä homoista loisia ja sitten....?
      Suomen laki takaa homoille täydet kansalaisoikeudet.
      Persuismi on iljettävin natsilaisuutta myöntelevä aate aikoihin.

      • Aloitus kysyi miksi komuloiset syyttelevät persuja homoiksi vaikka heidän oma johtonsa elää homosuhteessa!

        Miksi et siihen vastaa vaan pyrit ohjaamaan keskustelua varsinaisesta esille ottamastani asiasta syrjään.

        Yhdysvalloissa kun tuskin on montaakaan persua saatikka komuloista, ei taida olla lestadiolaisiakaan! Miksi sinne halusit siirtää keskustelun siitä mitä komuloinen sanoo persuista?

        Vastaa nyt alkuperäiseen kysymykseen niin voidaan keskustella.


    • Anonyymi

      Persuthan ovat poliittisia homoja. Heillä on puoluepäätös olla hyväksymättä eduskunnan vahvistamaa sukupuolineutraalia avioliittolakia.
      Eduskunnan enemmistö sääti homojen oikeuksien mukaisen lain vastoin kristillissosiaalista persuraamattua.
      Palstalla kaksi persuloista; eräs insinööri ja joku muu agitoivat jatkuvasti eduskuntaa vastaan. Heidän propaganda on törkeämpää kuin raamatun juutalaisen jumalan Jahven nimissä esitetyt lausunnot. Nämä palstapersut parjaavat omiakin homojaan.

      • Ei meillä neutraaleja avioliittoja kaipaa kuin Anaalilyylit, kunnon parisuhde aina vaatii niin miehen kuin naisenkin, se on tervettä ihmissuhdetta.

        Äijät keskenään kelpaavat kalaan ja metsälle mutta avioon on aika surkea esitys. Tosin tyttöjenkin kanssa kalassa on kivaa, siitäkin olen saanut aikoinaan kokemusta.

        On ihka sama mitä homot ovat jos he kerran ovat homoja, homous kuuluu kaappiin jos yleensä jonnekin!


    • Taas lähti joku komuloinen tänne aloitusta moittimaan vaan ei polla kestänyt asiallista käytöstä ja niin meni taas yhden Anaalilyylin yritys suoraan roskiin!

      Siitäkin jo näkee, että komuloisuus on tuhoon tuomittua! Arvot pitää olla kunnossa jotta voi kirjoittaa asiaa ja kommunismi ei sitä tue!

    • Alla vastaus iljettävälle ihmisoikeuksia vastustavalle rasistiselle Perussuomalaiselle puolueelle:

      Samaa sukupuolta olevien avioliitot ovat laillistaneet Alankomaat, Argentiina, Australia, Belgia, Brasilia, Ecuador, Espanja, Etelä-Afrikka, Irlanti, Islanti, Itävalta, Kanada, Kolumbia, Luxemburg, Malta, Norja, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Taiwan, Tanska (mukaan luettuina Grönlanti ja Färsaaret), Taiwan, Uruguay, Uusi-Seelanti ja Yhdysvallat. Yhdistyneessä kuningaskunnassa sen ovat laillistaneet Englanti ja Wales sekä Skotlanti, kruununalusmaat Isle of Man, Guernsey ja Jersey sekä useat Britannian merentakaisiin alueisiin kuuluvat alueet. Myös monissa Meksikon osavaltiossa samaa sukupuolta olevien avioliitot on laillistettu. Israel hyväksyy muualla solmitut samaa sukupuolta olevien avioliitot, vaikka siellä itsessään tällainen vihkiytyminen ei ole mahdollista.[1] Alankomaihin kuuluvat Aruba, Curaçao ja Sint Maarten hyväksyvät Alankomaissa solmitut samaa sukupuolta olevien avioliitot ja Meksikossa hyväksytään kaikki toisessa Meksikon osavaltiossa solmitut samaa sukupuolta olevien avioliitot.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Samaa_sukupuolta_olevien_avioliitto

      Homoseksuualisen väestöryhmän oikeus olla ihmisenä muiden joukossa etenee kaikkialla maailmassa. Persujen rasismi ei mahda trendille mitään.
      Kansat eivät piittaa jeesuksista, allaheista ja muistakaan jumalista. Kansat katsovat ihmisoikeuksia ihmisistä lähtien.

      Huom. Paljon enemmissä maissa homous on poistettu rikoslaista. Suomessakin homojen rikollisuus poistui n. 40 vuotta sitten.
      Kristillinen Eurooppa vainosi homoja yli tuhannen vuotta. Se alkaa olla loppu nyt. Persut eivät mahda sille mitään.

      Hyvät perussuomalaiset. Lopettakaa ihmisvastainen rasisminne.

      • Ihmisten ajatusmaailma veltostuu kun painostetaan ja kun kuvitellaan ja uskotaan vaikka vappusatasiin ja muuhun vastaavaan.

        Homot kuuluvat kaappiin! Avioliitto kuuluu miehen ja naisen välille!

        Kyllä kaverina voi olla ilman aviota mutta tuo pakoputken rassaaminen ei oikein mahdu ainakaan minun tajuntaani. Minä mieluummin pimppiä räpellän!

        Eikä tässä ole kyse mistään persuista vaan järjen käytöstä!


    • Anonyymi

      http://toimikankaanniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/279960-mika-taho-on-vastuussa-raamatun-sisallosta

      KD:sta Perussuomalaisiin loikannut Kankaanniemi nosti esiin oikean ihmisoikeuskysymyksen. Hänen entinen puoluetoverinsa Päivi Räsänen on tutkinnassa ihmisyyden vastaisesta lausumasta Raamatun Paavalin nimissä. Räsänen käy vallitsevia seksuaalipoliittisia lakeja vastaan. Niitä Kankaanniemi käy puolustamaan.
      Toimi esittää, että sananvapaus murtuu, ellei raamatun lauseiden perusteella saa toimia ihmisoikeuksia vastaan. Perussuomalaiset esiintyvät samalla tavalla laveassa ulkomaalaisiin kohdistuvassa rasismissaan ja yhtyvät Hitlerin lausuntoihin.

      Kankaanniemen logiikka: Koska raamatussa (VT) käsketään homot tappamaan niin se tulee saada julkaista sellaisenaan. "Jumalan" sana olisi ehdoton auktoriteetti.
      Raamatussa on satoja karmeuksellisia lausuntoja vääräuskoisia vastaan. Samoin koraanissa. Raamatun mukaan ei-uskovat passitetaan kuoltuaan kidutukseen (ihmisten pelotteluteema) ja sitä ihannetta tulisi saada propagoida. Satoja muita vastaavia rienauksia.

      Perussuomalaiset ovat lähteneet avoimesti säädettyjä valtiollisia lakeja murtamaan. Sellaisia lakeja vastaan, jotka ovat edistäneet ihmisoikeuksia. Homoseksuaalien kohdalla se merkitsisi heidän tekemistään uudelleen rikollisiksi.
      Raamattu ja Koraani ovat yhtäläisiä vihakirjoja, joita ei alaikäisille voi antaa luettavaksi. Kansanvallan suhteen raamatusta elettäessä sadat ihmisoikeusuudistukset katoaisivat.
      Kankaanniemen uskontokanta on kristinuskon Helluntailaisuudessa.

      • Lait ovat ihmisten tekemiä, ihmiset tekevät virheitä! Silti lakeja pitää noudattaa vaikka niitä ei niin viisaina pitäisikään. Sonni ja härkäöparit eivät kuulu luontoon eivätkä kunnon ihmisille vaan ovat jotain kuoleman ja mielisairauden välistä!

        Homoseksuaalien on syytä alkaa uudelleen miehistymään ja naisistumaan sillä ne eivät ole meille sopivia.

        En usko sinun niin syvällisesti tutustuneen Raamatun sanomaan jotta voit sitä käyttää missään mielessä. Sinä samaistut sanontaan, lukee kuin piru Raamattua!

        Ei homoja tappaa tarvitse mutta kaappi on niille tuossa mielessä se paras paikka!


    • Anonyymi

      Jätämme aloituksen äärioikeistolaiset, raamatulliset käsitykset, homoseksuaalisten pahuudesta hänen tyhmyytensä huomaan.
      Autaita ovat homovihaajat raamatun mukaan, sillä he pääsevät kuoltuaan homavapaaseen paratiisiin.
      Suomen valtio kuitenkin tukee seksuaalivähemmistöjä ihmisoikeuksien näkökulmasta ja on oikeassa.

      • Kysehän on siitä, että nykyään teistä jotkut typerykset pitävät sonni ja tammapareja normaalina vaikka se ihmiskunnan kannalta on sairaus! Jos kaikki olisivat noita mainittuja niin meitä ei olisi ylikansoittamaan tätä palloa!

        Ihmisoikeus on tloinen asia kuin se valtaistuimelle nosto jota tänään kaltaisesi pyrkivät tekemään!

        Miksi pitää kaivaa Raamattu ja joku ääri esiin? Eikö luonnon ratkaisu ole parempi eli tyttö ja poika parit ovat luonnon mukaan se oikea linja!


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Kysehän on siitä, että nykyään teistä jotkut typerykset pitävät sonni ja tammapareja normaalina vaikka se ihmiskunnan kannalta on sairaus! Jos kaikki olisivat noita mainittuja niin meitä ei olisi ylikansoittamaan tätä palloa!

        Ihmisoikeus on tloinen asia kuin se valtaistuimelle nosto jota tänään kaltaisesi pyrkivät tekemään!

        Miksi pitää kaivaa Raamattu ja joku ääri esiin? Eikö luonnon ratkaisu ole parempi eli tyttö ja poika parit ovat luonnon mukaan se oikea linja!

        Sinähän se nyt kovana alfauroksena ja pesunkestävänä heteropersumiehenä aikoinasi omalta äidiltäsi kysyit että miten saa käytetyn kortsun turvallisesti pois, oma äitisi sitten vain neuvoi sinua hyvin topakasti, että pieraisehan sinä nyt vain oikein kunnolla ja ravakasti, niin eiköhän se silloin lähde aivan varmasti pois.:-P


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinähän se nyt kovana alfauroksena ja pesunkestävänä heteropersumiehenä aikoinasi omalta äidiltäsi kysyit että miten saa käytetyn kortsun turvallisesti pois, oma äitisi sitten vain neuvoi sinua hyvin topakasti, että pieraisehan sinä nyt vain oikein kunnolla ja ravakasti, niin eiköhän se silloin lähde aivan varmasti pois.:-P

        Aika rankkaa vittuilua sinulta nyt extyäkkärille.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aika rankkaa vittuilua sinulta nyt extyäkkärille.

        Ei tuo kelpaa edes v-tuiluksi sillä sekin vaatisi todellista tietoa. Tuo mitä Anaali saa aikaan on vain hänen turhautumisensa purkautumista kun järkevää ajatusta ei ole hänen aivoillaan helppoa, tai ehkä mahdollistakaan, saada aikaan.


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Ei tuo kelpaa edes v-tuiluksi sillä sekin vaatisi todellista tietoa. Tuo mitä Anaali saa aikaan on vain hänen turhautumisensa purkautumista kun järkevää ajatusta ei ole hänen aivoillaan helppoa, tai ehkä mahdollistakaan, saada aikaan.

        Kyllä se nyt näyttää kumminkin jostain kumman syystä uppoavan sinne suuntaan hermoraunioidesi ympärille oikein todella lujaa ja syvälle.:- )))


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se nyt näyttää kumminkin jostain kumman syystä uppoavan sinne suuntaan hermoraunioidesi ympärille oikein todella lujaa ja syvälle.:- )))

        Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato. Niin, ja näyttää olevan samoin komuloisellakin!


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato. Niin, ja näyttää olevan samoin komuloisellakin!

        Äitis se nyt kumminkin sano että, joutui aikoinaan pullauttamaan sinut ulos persereikänsä kautta. Äitillesi tuli vain yhtäkkiä kova paskahädän tunne, ja sieltä sinä sitten putkahdit ulos äitistäsi kaiken muun paskan seassa.

        Ja sen kyllä nyt sinusta huomaa hyvinkin selkeästi. Sen verran pelkkää paskaa olet nyt aina vain suoltanut tälle keskustelupalstalle.


    • Extyökkäri

      Ettekö te komutolllot osaa ilmaista itseänne asiallisesti? Nyut jo lyhyen ajan sisällä tähän keskusteluun liittyvä kommentinne on pyyhitty pois mutta linkki on jäänyt minulle teidän tolloudestanne!

      Eikö olisi viisaampaa, jos siis haluaa jotain ilmaista esiintyä fiksuna sen sijaan, että todistaa tolloutensa ensimmäisessä lauseessa? Taidatte olla todellisia Anaalilyylejä!

    • Anonyymi

      Voi sonni-Extyökkäriloisparkaa.
      Ei ole saanut lonnia pitkään aikaan.
      Paha kolaus insinöörin ansioluettelossa.

    • Anonyymi

      Persuloisten isänmaalliset arvot ja käsitteet.

      Oi jospa kerran,
      saisin mä sonnia,
      kunniaksi Herran,
      kaikkeudessaan.
      Taivasparatiisiin pääsisin,
      kera Jahven ja Belsebubin.

      • Anonyymi

        Täytyy teille Anaalit sanoa jotta pitäkää te uskonne jota tuossa edellä kuvaatte, minä pidän omani!


    • Anonyymi

      Aivan oikein. Persuloiset ovat sellaisia mitä ovat.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-10939912
      Sateenkarilippuja varastetaan kaupunkien lipputangoista. On hyvin luultavaa, että PS-KD propaganda kiihottaa raamattu-uskovia rikollisiin tekoihin.

    • Anonyymi

      https://www.suomensisu.fi/kulmalan_puhe_tammisunnuntaina_2019/
      Täältä Suomen Sisun ja Perussuomalaisten yhteenliittymästä suolletaan ensinnäkin historian vääristelyä. Suojeluskuntalaista verenhimoista hurmahenkeä nostetaan isänmaallisuudeksi.
      Voisi olettaa että noista lähteistä, Elias Simojoesta ja muista hurmahenkisistä tappajista, pyritään luomaan uudelleen sankarikuvaa tietämättömälle nuorisolle.
      Nämä piirit yhtyvät kristinuskon taantumuspiirien kanssa vastasotaan seksuaalivähemmistöjä vastaan.

      Ottaapa SS:n sivustolta minkä artikkelin tahansa, verinen suojeluskunta-aate tulee näkysiin.

    • Anonyymi

      Suomen Sisu perussuomalaisineen on suuri äärioikeistolaisten trollitehdas. Sieltä nämä mm. homovihaiset hyypiöt saavat trollausohjeet.
      Viimeisin fasismin naamiotunut käsite esiintyy kansallismielisyyden kaavun alla. Todellisuudessa arikkelien kirjoittajat kirjoittavat historiaa sodanedellisen suojeluskuntaporvariston verihuuman kera.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe