Luennointi on yhtä helvettiä

Anonyymi

Kerron sen nyt rehellisesti teille että se asia mitä kaikkein eniten vihaan ja inhoan maailmassa on lunetojen pito.

Joka yö ennen luentoja en pysrty nukkumaan minuuttiakaan, luennoilla yritän olla katsomatta opiskelijoita ja olla ajattelematta mitään, luentojen jälkeen menen aina vessaan oksentamaan ja sen jälkeen työhuoneeseen kiroamaan ääneen. Menee noin puoli tuntia että saan koottua itseni ja lopetetettua kiroamisen.

- Professori

8

<50

  Vastaukset

  • Eikös tämä ole ihan ammatinvalintakysymys. Professori luennoi. Ammattia voi vaihtaa, jos nykyisiä työtehtäviään ”vihaa ja inhoaa eniten maailmassa”. Esimerkiksi lähihoitajista on pulaa tällä hetkellä.

  • Kun kertoo ensimmäisellä luennolla, että kaikki kurssimateriaali on verkossa, niin 80 prosenttia opiskelijoista ei näy enää luennoilla. Lopuista 20 prosentista pääsee eroon myöhästymällä seuraavilta luennoilta 10-20 minuuttia, ja jos tämäkään ei pure pitämällä yllätyspistokkaat.

   Takuuvarmat keinot välttyä luennoimasta!

   • Vaikuttaisi olevan juuri se tapa, jolla Suomi on saatu nousuun tässä viimeisen 20 v aikana.


  • Täytyy sanoa, että luentosi ovat yhtä suurta huijausta ja tuubaa. Etenkin tämä viimeisin a la carte-luentosarjasi on vallan kauhea kokkaus. Ei sellaista keitosta saa kukaan selvin päin kurkustansa alas. Missä lavakarisma ja ilmaisuvoima ja esillepano. Lähes tyhjille seinille höpäjät outoja kryptisiä sanoja. "Lorem ipsum dolor sit amet..." Olen nykyänsä se yksi ja ainut joka ylipäätänsä kehtaa käydä tunneillasi. Tulen siksi , kun en muuta osaa. Olen näet totaalinen A-luokan nössö. Eikä mulla ole edes muijaa. Muut fiksummat jantterit ovat luentosi aikana Olkussa lonkeroa ryystämässä, pariutumassa ja verkostoitumassa tulevaisuuden voittajien kanssa.

   tv. oppilaasi Galle
   (Se takarivin intovertti umpisokea fiinniposkinen nörtti , jolla on ne tuuman paksut pullonpohjakakkulat. )

  • Ehe-ehe!

  • Ne jotka kärsivät luentojen pitämisestä: kaiva kirjastosta tai tilaa Garr Reynoldsin kirja Presentation Zen. On myös suomeksi. Kaverilla on myös nettisivuja, mutta tuo kirja on pirun hyvä.

  • Teet niin kuin eräillä surkuhupaisilla professoreilla on tapana, ettet valmistele luentojasi mitenkään. Menet vain luentosarjan aloituspäivänä muodikkaasti puoli tuntia myöhässä ja pyydät opiskelijoita kertomaan sinulle, että mitä haluaisivat professorin luennoivan heille tulevina luentokertoina. Vastaukset tulee antaa kirjallisesti.

   Mikäli seuraavalla kerrallakin salissa on oppilaita, pyydät heitä tekemään saman uudelleen.

  • Mikset laita eripituisia luentopätkiä Moodleen opiskelijoiden katsottavaksi? Etäopiskelijat tykkäävät, kun ei tarvi ajella luennoillesi ja miksei muutkin. Harva luentojen kuuntelemisesta pitää. Tai ainakaan sinne kulkemisesta tietyllä kellonlyömällä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   117
   4119