Martina ja Stefan -rakas kisasivat joukkueena tähtikimarassa

Anonyymi

Kovakuntoinen Martina hoiti kisan juoksuosuudet ja Stafan polki 20 kilometrin maastopätkän. Paikalla oli myös muut Suomen ykkösjukkikset Bottas, Kapanen, Leppilampi jne. Martinan ja Stefanin hyvän tuloksen varmisti yhteinen harjoittelu, joka kuuluu heidän arkeensa. Martina tosin totesi olevansa paremmassa kunnossa kun Stefan. Tästä Martinan on hyvä jatkaa seuraavia kisoja ajatellen. Ihana loppukesän viikonloppu takana, joka toimii myös latauksena tulevia työviikkoja silmällä pitäen.

https://www.is.fi/viihde/art-2000006208459.html

151

<50

  Vastaukset

  • Minusta on kiva kun nämä paremmat piirit harrastavat terveellistä liikuntaa ja viihtyvät keskenään. He toimivat mallina meile muille suomalaisille. Ilo seurata tuota menoa!

  • Tuo Stefan on naisellisempi kuin ”kihlattunsa”. Katsokaa niitä tyttömäisiä jalkoja ja leggingssejä.

   • Miten pärjäsivät?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miten pärjäsivät?

    Olivat sijalla 9.


  • Martina lähti Pärmäkosken peesiin ... eikö oikeasti tajunnut, että vastassa oli huippu-urheilija. No se kyllä kostautui ...

  • Katsoin kisan kuvat ja täytyy sanoa, että ne inspiroivat minua. Tänään oli tarkoitukseni pyöräillä pitkä lenkki mutta sateen takia menenkin uimaan. Sade ei haittaa kun ui vaan on ihan kiva uida sateella. Stadikan vesi tuntuu kylmällä ilmalla todella lämpimältä. Stadikalla en törmää Martinaan silä hän taitaa käydä sea poolila uimassa.

  • Stefan on kyllä jotenkin naisellinen. Nuo varvastossut ja jalan asento. Martina siinä lihaksikkaampi ja on sillä suonikkaat kädet kun leipälapiot. Annekin oli kisoissa. Ei ole Martinan valmennuksella ollut apua Annen lihavuuteen .

  • On se, kun joutuu pitämään tuollaisia mummomallisia shortseja peittääkseen ikävän tatuointimokan. Muut hyväkroppaiset mimmit esittelee vatsaansa mielellään...

  • Luuliko feikkiurheilija aitolehti pärjäävänsä oikeille urheilijoille?? Juoksi pari sataa metriä Pärmäkosken jäljessä ja oli pyörtyä.

   Suuret on luulot, aivan kuin pikkulapsella.

  • Tavallinen kuntoilija yritti haastaa ammattiurheilijan, hihihi!! 🤣 Lopputulos taas täysi floppi. Sijoitus Stefu-neidin kanssa 9. Stefulla Martinan legginssit ja varvastossut lainassa.

   • Staffani näyttää hieman yksinkertaiselta, eksyneeltä pikkutytöltä, joka leikkii rooolivaatteilla. Silmistä ei ihan suoranaisesti äly loista.


   • Typeriä kirjoituksia, jotka on väärin. Martina ja Stefan menestyivät kisassa hyvin, menestyvät muutenkin eli se kertoo älystä ja ovat esimerkkejämeille muille. Siivotkaa nyt viimeistään kirjoituksenne kun itse ette urheile vaan makaatte sohvalla sipsejä syöden ja kaljaa litkien. Teille vaan on kova paikka kun rikkaat ja kuuluisat nauttii elämästään terveellisiä elämäntapoja noudattaen urheilemalla. Ei teistä tule julkkiksia vaikka kuinka yritätte.


   • Noita katkeria kirjoituksia kirjoittaville on kova paikka kun itse ei pärjää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Staffani näyttää hieman yksinkertaiselta, eksyneeltä pikkutytöltä, joka leikkii rooolivaatteilla. Silmistä ei ihan suoranaisesti äly loista.

    On tuo Stefan-rakas vaan koomisen näköinen.. Ei ehkä käy täysillä? Ei mulla muuta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    On tuo Stefan-rakas vaan koomisen näköinen.. Ei ehkä käy täysillä? Ei mulla muuta.

    Kyllä te olette äärimmäisen taitavia!!!
    Pystytte tekemään päätelmiä älykkyydestä vain päälle katsomalla. Eli itse asiassa teette ihan sitä samaa, mistä niin kovasti kritisoitiin Enbuskea, kun hän yhdisti ulkonäön ja älykkyyden.


   • Anonyymi kirjoitti:

    On tuo Stefan-rakas vaan koomisen näköinen.. Ei ehkä käy täysillä? Ei mulla muuta.

    Stefun suurin ongelma taitaa olla Mara ja sen mutsi. Äiti ja tytär Aitolehti ovat yhtiökumppaneita jonka lisäksi äiti Anne toimii myös autonkuljettajana kun tyttärensä kortti on taas jostain syystä hyllyllä tai kuivumassa. Anne katselee usein luontodokkareita, esimerkiksi sudenkorennon elämästä. Silloin ei tarvitse ajatella tukalaa rahatilannetta mihin on joutunut ryhdyttyään busines-naiseksi vanhoilla päivillä. Siilitien vuokrat ovat Annen onneksi todella kohtuulliset. Korttitalon kohtaloa odotellessa...


  • Kantoivat kisassa nimeä team liv. Hävisivät 27 minuuttia 48 sekunttia voittaja joukkueelle vaikka lähtivät voittamaan. Martina toitotti koko viikon että ovat kaksi voitontahtoisinta ihmistä maailmassa. Sijoitus 9.

   • Hei, 9 sija on oikein hyvä suoritus ja noin läheellä huippu-urheilijakärkeä. Kerrassaan mahtavaa! Tossa he akavat jo hätyytellä Suomen mestaruustasoa. Hyvä hyvä!


  • Kisassa oli 10 joukkuetta mukana. Martina ja Stefan sijoittuivat yhdeksänneksi eli toiseksi viimeiseksi.

   • Minusta tuo tiimin nimi oli mahtava oivallus.


   • Kisassa oli muuten 47 joukkuetta että taas valetta pukkaa täällä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kisassa oli muuten 47 joukkuetta että taas valetta pukkaa täällä.

    Mistä sä tuon luvun repäisit? Mä katsoin ihan virallisista tuloksista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mistä sä tuon luvun repäisit? Mä katsoin ihan virallisista tuloksista.

    Oikeastihan kisaan osallistui 20 joukkuetta joista 15 pääsi maaliin asti. Täytyy antaa tällä kertaa tunnustusta shemalelle ja vätykselle etteivät olleet viimeisenä tai keskeyttäneet. Tosin häntäpään sijoitus silti kun kuitenkin voittamaan läksivät.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kisassa oli muuten 47 joukkuetta että taas valetta pukkaa täällä.

    Siinä on taas sievoinen fanilisä osallistujamäärän suhteen. Kun totuus fanitytön sydäntä kirpaisee. Ei menesty, ei sitten millään Martina. Nyyh!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kisassa oli muuten 47 joukkuetta että taas valetta pukkaa täällä.

    No ei ollut.


  • Mietin miksi täällä hekumoidaan Martinan epäonnistumisella mikä ei ole totta. Syynä saattaa olla sairaus eli kun nuorena ei ole ollut onnea miesten suhteen, ulkonäkö ei ehkä ole kummoinen ja urheilutkin jääneet vähiin niin se sairastuttaa ja alkaa pohtia omaa mitättömyyttään.

   Kierre on valmis, vähäkin urheilu jää pois, suklaan syönti suruun lisääntyy ja rasvaa alkaa kertyä mikä tukkii verisuonet ja peli alkaa olla pelattu jo nuorella iällä. Seiskaa lukien huomaa sitten nuo menestyvät urheilulliset naiset kuten Martinan joka vieläpä on rikas, on menestyvä mies, talot ja autot. Itsepuolustusreaktio paukahtaa päälle kiukun muodossa ja näppis apuna alkaa Martinan arvostelu. Martinaa kiusataan, solvataan ja haukutaan julmasti tosiasioita vääristellen. Se ei kuitenkaan sairautta poista vaikka tiedostamatta solvaaja haluaisi laihtua, saada miehen, olla rikas, ajaa urheiluautolla ja saada naaman edes jotenkin siedettäväksi.

   Apua ei kuitenkaan saa kiukuspäissä tapahtuvasta näppiksen hakkaamisesta vaan parantuminen vaatii elämäntapamuutosta ja itsensä hyväksymistä sellaisena kun on. Ulospäin ehkä yritetään näyttää puolimenestyvältä pullantuoksuiselta lähiöäidiltä tai urbaanilta itsevarmalta pikkukovikselta mutta kun se sisältä päin kalvava tunne pitäisi saada pois. Siihen ei auta muu kun Martinan tapaisten julkkisten elämän hyväksyminen ja rauhaan jättäminen sekä oman elämänhallinnan ottaminen omiin käsiin.
   Tsemppiä elämänmuutokseen!

   • Varsin paljon vaivaa nähty kun tuotettu näin pitkä teksti. Vaiva meni hukkaan, ääliömäinen kommentti. Sitä saman vanhan toistamista. Jauhamista Martina kriitikoiden rumuudesta, miehettömyydestä, liikkumattomuudesta.. Kaikki pelkkiä oletuksia vailla mitään totuuspohjaa. Ei jatkoon!


   • Oisko kirjoittajalla peiliin katsomisen paikka että millainen naama se sieltä katsoo takaisin. Ei taatusti kovin kummoinen. Ihanko omasta peilikuvastasi kertoilit kokemuksen syvällä rintaäänellä.


   • Ei kaikilla naisilla voi olla yhtä komeita viiksiä ja yhtä jykevää leukaa kuin Minna-Martilla. Joko fani oot itse saanut kasvatettua samanlaiset?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei kaikilla naisilla voi olla yhtä komeita viiksiä ja yhtä jykevää leukaa kuin Minna-Martilla. Joko fani oot itse saanut kasvatettua samanlaiset?

    Entäs ne halpissilarit ja väärin tikatut tatskat?
    Tukkahiuksetkin pitää olla tuontitavaraa ja onko muistettu suuhun sopimattmat legot jo hankkia,mesolangoista nyt puhumattakaan.
    Kyllä taviksilla on pitkä matka Martinan tasoon-suoraan alaspäin.
    Ei sitä kaikkea ehdi,kun on työt ja opiskelut hoidettavana ja onnelliseen perhe-elämäänkin halutaan satsata.
    Ei voi kuin sivusta seurata Martinan mahalaskua ja tuloksetonta treenaamista ja miettiä kannattaisko kadehtia—ehkä ei kuitenkaam.


   • Heh, näistä kommenteista huomaa, että kirjoitukseni osui ja upposi. Vastaan vänkyttämistä riittää kun sisäinen myllerrys kalvaa Martinan arvostelijoiden mahaa. Siinä ei kuulkaa vänkyttämiset auta vaan itsetutkiskelu ja oman pahan olon myöntäminen on ensiaskel tämän Martina syndrooman voittamisessa. Positiivisista kirjoituksista voisitte saada voimia, kokeilkaapa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Heh, näistä kommenteista huomaa, että kirjoitukseni osui ja upposi. Vastaan vänkyttämistä riittää kun sisäinen myllerrys kalvaa Martinan arvostelijoiden mahaa. Siinä ei kuulkaa vänkyttämiset auta vaan itsetutkiskelu ja oman pahan olon myöntäminen on ensiaskel tämän Martina syndrooman voittamisessa. Positiivisista kirjoituksista voisitte saada voimia, kokeilkaapa.

    Jospa sun silmät joku päivä aukeais tekopyhän Martinan tekosille. Ei siihen tarvitse kuin yksi ylimielinen kohtaaminen idolis kanssa, niin ymmärrät miten tekopyhästä turhakkeesta kyse. Me kriitikot ollaan normaalilla järjellä varustettuja ja normaalin oikeustajun ja moraalin omaavia ihmisiä. Mä en oikein ymmärrä näiden fanien sielunmaailmaa. Siellä sitä hoitoa ja lääkkeitä tarvittais, eikä täällä puolella.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Heh, näistä kommenteista huomaa, että kirjoitukseni osui ja upposi. Vastaan vänkyttämistä riittää kun sisäinen myllerrys kalvaa Martinan arvostelijoiden mahaa. Siinä ei kuulkaa vänkyttämiset auta vaan itsetutkiskelu ja oman pahan olon myöntäminen on ensiaskel tämän Martina syndrooman voittamisessa. Positiivisista kirjoituksista voisitte saada voimia, kokeilkaapa.

    Heh, mulla kun ei ainakaan ole minkään sortin pahaa oloa. Kyllä se syndrooma on ihan siellä puolella. Siellä puolella on ne Martinan valkopesun sumentamat vajakit, joille oman järjen käyttö on vierasta, jopa mahdotonta. Maailma ei ole aina yhtä, mitä Instassa näyttää. Se on hyvin siloiteltu maailma. Mut turhaan sulle tässä selitän, ei se kuitenkaan mene perille, sulla ei sellasta osaa aivoissa ole et menis perille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Heh, näistä kommenteista huomaa, että kirjoitukseni osui ja upposi. Vastaan vänkyttämistä riittää kun sisäinen myllerrys kalvaa Martinan arvostelijoiden mahaa. Siinä ei kuulkaa vänkyttämiset auta vaan itsetutkiskelu ja oman pahan olon myöntäminen on ensiaskel tämän Martina syndrooman voittamisessa. Positiivisista kirjoituksista voisitte saada voimia, kokeilkaapa.

    "Sisäinen myllerrys kalvaa Martinan arvostelijoiden mahaa." 🤔 Siis mahaa? 🤔 Mikäs vika meidän mahoissamme on?


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Sisäinen myllerrys kalvaa Martinan arvostelijoiden mahaa." 🤔 Siis mahaa? 🤔 Mikäs vika meidän mahoissamme on?

    Kyllä nää huvittavat kielikukkaset on ehtaa tyrkyltä kopioitua kortekieltä—se on luku sinänsä.
    Asiaahan näissä kommenteissa ei ole pätkääkään—heijastelevat vain fanien turhautumista,kun eivät saa järki-ihmisten päätä käännettyä kannalleen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Heh, näistä kommenteista huomaa, että kirjoitukseni osui ja upposi. Vastaan vänkyttämistä riittää kun sisäinen myllerrys kalvaa Martinan arvostelijoiden mahaa. Siinä ei kuulkaa vänkyttämiset auta vaan itsetutkiskelu ja oman pahan olon myöntäminen on ensiaskel tämän Martina syndrooman voittamisessa. Positiivisista kirjoituksista voisitte saada voimia, kokeilkaapa.

    Kokeileppas sinä vuorostasi tunnustaa tosiasioita—ei tyrkyn toilailut tekopositiivisuudella muuksi muutu.
    Mikähän se osui ja upposi omalla kohdallasi,kun taas olet täällä ”opettamassa”fiksumpiasi?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kokeileppas sinä vuorostasi tunnustaa tosiasioita—ei tyrkyn toilailut tekopositiivisuudella muuksi muutu.
    Mikähän se osui ja upposi omalla kohdallasi,kun taas olet täällä ”opettamassa”fiksumpiasi?

    Ja nämä samat virret aina sieltä toiseltakin puolen. Niin samaa mieltä sen "Pitkän tekstin" tuottaneen kanssa.
    Toivottavasti se teidänkin kupla jonain päivänä puhkeaa ja on kyky katsoa itseensä, mitä sieltä löytyy. Säälittää, että ihmisen onnellisuus tulee siitä, että saa suoltaa tällaista paskapuhetta. Ja voitte olla ihan varmoja siitä, että kuka on tervejärkinen, lukiessaan teidän tuottamaa, omasta mielestänne normaalilla oikeustajulla ja moraalilla olevaa tekstiä, tajuaa, kuinka sairasta tämä on. Kukaan ei tarvitse lupaa sinulta omaan elämäänsä tai tehdä valintoja, jotka miellyttävät sinua!! Sekin on jotain käsittämätöntä, että täällä luullaan itsestä niin suuria - ette te pysty vaikuttamaan yhtään kenenkään elämään, vaikka maailman tappiin asti haukutte. Onnellista loppuelämää!


   • Voi hyvänen aika mikä vuodatus 😂 Höllää vähän pipoa, että veri alkaa kiertää päässäkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Sisäinen myllerrys kalvaa Martinan arvostelijoiden mahaa." 🤔 Siis mahaa? 🤔 Mikäs vika meidän mahoissamme on?

    Ehkä meillä ei ole rumia, väärin kirjoitettuja tatskoja vatsoissamme 😂


  • Tän 'IRONMANIN' ja juoksukoulun vetäjän kuntotaso nähtiin taas kerran 😂. Eka 5 km oli vaikeeta ja tunnin huilin jälkeen 3 km juoksu kulki normaalisti! Jos yks hiton 5 km juoksulenkki jo hapottaa noin paljon tuon treenaamisen jälkeen ei voi kun nauraa 😂. Eikö ne ekat 20 km pitäis mennä jo peruslenkkiäkin ihan kevyesti vai mitä se oikein 'treenaa'??

   • Ei niillä poseeraus treeneillä tulosta tule.
    Katsoin kun nainen noilla lössöreisillä painoi menemään,oli muuten omituinen tekniikka— perse pitkällä lyllersi.
    Lyhyeksi ihmiseksi muija on varsin raskastekoinen juoksijaksi.
    5 km lenkki oli ihan peruskauraa vaikka kuuma olikin.
    Hiukan ihmettelen maksettujen ja kovasti mainostettujen henk,koht treenareiden ammattitaitoa,tai sitten nainen ei noudata saamiaan ohjeita—joka on varmaan oikea skenario tältä luupäältä.


   • Joo, katsoin jo aikanaan sen kisakoosteita, että kannattais varmaan ensin itse osallistua johkin kunnon juoksukouluun ennen kuin itse rupee niitä myymään. Nimittäin juoksuasento jo pelkästään on täysin pielessä. Justhan näistä tehtiin tutkimus jossa todettiin, että 9/10 verkkovalmentajasta ei läpäissyt vaadittavia OIKEITA tietotaitoja liikunnan eikä ravitsemuksen suhteen. Ne 1/10 valmentajasta jotka läpäisi kokeen oli oikein koulutettuja sekä liikunnan, että ravitsemuksen suhteen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei niillä poseeraus treeneillä tulosta tule.
    Katsoin kun nainen noilla lössöreisillä painoi menemään,oli muuten omituinen tekniikka— perse pitkällä lyllersi.
    Lyhyeksi ihmiseksi muija on varsin raskastekoinen juoksijaksi.
    5 km lenkki oli ihan peruskauraa vaikka kuuma olikin.
    Hiukan ihmettelen maksettujen ja kovasti mainostettujen henk,koht treenareiden ammattitaitoa,tai sitten nainen ei noudata saamiaan ohjeita—joka on varmaan oikea skenario tältä luupäältä.

    Ihan ilman sarvia ja hampaita, Martinan vartalolle sopisi paremmin voimailulajit. Kuulantyöntö, keihäänheitto ja keventäjänä nyrkkeily 🤔 Pitkä selkä, lyhyet, voimakkaat jalat, sekä kookkaat, voimakkaat kädet kyllä mahdollistaisivat sen 😀


  • Annella oli sitten kauhia toppi päällä. Liikakilot ja tiukka toppi. Ei sovi . Onkohan Martina enempi tullut isäänsä.?

   • Luulis ettei hyvinvointivalmentajan oma äiti ole tuollainen sotanorsu. Karsee, halvan näköinen toppi. Eikö ne Stefun rahoilla sais anopillekin vähän parempaa päälle pantavaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Luulis ettei hyvinvointivalmentajan oma äiti ole tuollainen sotanorsu. Karsee, halvan näköinen toppi. Eikö ne Stefun rahoilla sais anopillekin vähän parempaa päälle pantavaa.

    Niin hienoihin sanailmaisuihin olet onnistunut kommenttisi pukemaan. Välillä ne merkkivaatteet on huono juttu ja niillä leveillään yms. Välillä taas ne tavallisetkaan vaatteet ei kelpaa.


   • Varma, erehtymätön tyyli kyllä on peritty äidiltään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Luulis ettei hyvinvointivalmentajan oma äiti ole tuollainen sotanorsu. Karsee, halvan näköinen toppi. Eikö ne Stefun rahoilla sais anopillekin vähän parempaa päälle pantavaa.

    Eikö Anne osallistu tyttärensä kursseille ja treeneihin? Olisi kyllä aihetta 🤔 ja Martinalle sulka hattuun, jos saisi äidilleen ison muodonmuutoksen aikaan 👍


  • Hohoijaa, täällä synkeä Martinan arvostelu jatkuu vaikka päivän teksteistä olisi teidän pitänyt jo oppia että sen aika on ohi. Nyt äkkiä miettimään sitä omaa tilannettanne ja peilin eteen katsomaan minkälainen negatiivinen mörökölli sieltä katsoo. Ette pääse sairautenne ikeestä muulla tavalla kun tunnustamalla sen ja ottamalla itseänne niskasta kiinni. Tsemppiä!

   • Milläs koulutuksella neiti on meille meitä koskaan näkemättä ja tuntematta sairauden diagnosoinut?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Milläs koulutuksella neiti on meille meitä koskaan näkemättä ja tuntematta sairauden diagnosoinut?

    Voisiko olla, että hän on tehnyt ne ihan samalla tavalla ja oikeudella, kuin tekin täällä jakelette narsisti - diagnooseja yms.
    Silloin, kun se osuu omalle kohdalle, ei se ole hyväksyttävää ja katsotte, että voitte sen kyseenalaistaa. Mutta kun tätä oikeutta tai pätevyyttä perää teidän kohdallanne, riittää siihen Seiskan antamat faktatiedot.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voisiko olla, että hän on tehnyt ne ihan samalla tavalla ja oikeudella, kuin tekin täällä jakelette narsisti - diagnooseja yms.
    Silloin, kun se osuu omalle kohdalle, ei se ole hyväksyttävää ja katsotte, että voitte sen kyseenalaistaa. Mutta kun tätä oikeutta tai pätevyyttä perää teidän kohdallanne, riittää siihen Seiskan antamat faktatiedot.

    Me sentäs tiedetään diaknosoinnin kohde ja hänen tekosensa julkisuuteen tulleen tiedon kautta. Hän ei tiedä edes ketä me ollaan, hän ei tiedä elämästämme mitään. Jotain kertoo jo minunkin mielenterveydestä se, ettei minulla ole esim. rikosrekisteriä, toisin kuin tällä palvonnan kohteellanne. Yks kaks kiivastuva ja räjähtelevä väkivaltainen eukko, on teidän mielestänne mieleltään terve, ihana ja esikuva. Kertoo omasta kieroutuneesta mielestänne aika paljon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Me sentäs tiedetään diaknosoinnin kohde ja hänen tekosensa julkisuuteen tulleen tiedon kautta. Hän ei tiedä edes ketä me ollaan, hän ei tiedä elämästämme mitään. Jotain kertoo jo minunkin mielenterveydestä se, ettei minulla ole esim. rikosrekisteriä, toisin kuin tällä palvonnan kohteellanne. Yks kaks kiivastuva ja räjähtelevä väkivaltainen eukko, on teidän mielestänne mieleltään terve, ihana ja esikuva. Kertoo omasta kieroutuneesta mielestänne aika paljon.

    Ja mikä lie sairaus tuokin kun fanit eivät voi milloinkaan myöntää selviä, todistettuja tosiasioita tyrkystä. Seiskankin tarjoilema tieto kelpaa sitten kun se on idolinne kannalta edullinen, kuten uutinen Martinan Eiraan muutosta kyllä kelpasi. Ei silloin kelpaa seiskan uutiset, kun on idolinne riehumisesta kyse. Vähän valikoiva tuo teidän mieli senkin suhteen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja mikä lie sairaus tuokin kun fanit eivät voi milloinkaan myöntää selviä, todistettuja tosiasioita tyrkystä. Seiskankin tarjoilema tieto kelpaa sitten kun se on idolinne kannalta edullinen, kuten uutinen Martinan Eiraan muutosta kyllä kelpasi. Ei silloin kelpaa seiskan uutiset, kun on idolinne riehumisesta kyse. Vähän valikoiva tuo teidän mieli senkin suhteen.

    En lue Seiskaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Me sentäs tiedetään diaknosoinnin kohde ja hänen tekosensa julkisuuteen tulleen tiedon kautta. Hän ei tiedä edes ketä me ollaan, hän ei tiedä elämästämme mitään. Jotain kertoo jo minunkin mielenterveydestä se, ettei minulla ole esim. rikosrekisteriä, toisin kuin tällä palvonnan kohteellanne. Yks kaks kiivastuva ja räjähtelevä väkivaltainen eukko, on teidän mielestänne mieleltään terve, ihana ja esikuva. Kertoo omasta kieroutuneesta mielestänne aika paljon.

    Mielenterveys ei kulje käsikädessä rikosrekisteriotteen kanssa.
    Mielenterveyden haasteisiin kuuluva masennus esim. ei edellytä diagnoosikriteereissä rikosrekisteriotetta!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    En lue Seiskaa.

    Kyllä muissakin lehdissä on niistä juttua ollut, kyllä sä varmaan muita lehtiä luet. Kannattais lukee ja kaivella tuolla vähän arkistoja, että mitä se idoli oikein silloin touhus, kun sä vielä söit hiekkaa hiekkalaatikolla. Sieltä löytyy aika mielenkiintoisia kuviakin, pyh! Voi mieli muuttua idoli valinnan suhteen. Mutta koska elät siinä omassa kuplassasi, et taida sen rikkoutumista peläten uskaltaa kaivella menneitä vai? Vois tulla nuorelle neidille vaikka paha mieli, nyyh.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mielenterveys ei kulje käsikädessä rikosrekisteriotteen kanssa.
    Mielenterveyden haasteisiin kuuluva masennus esim. ei edellytä diagnoosikriteereissä rikosrekisteriotetta!!

    Mielenterveys siis kulkee käsikädessä äkkiarvaamattoman ja väkivaltaisen käytöksen kanssa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Me sentäs tiedetään diaknosoinnin kohde ja hänen tekosensa julkisuuteen tulleen tiedon kautta. Hän ei tiedä edes ketä me ollaan, hän ei tiedä elämästämme mitään. Jotain kertoo jo minunkin mielenterveydestä se, ettei minulla ole esim. rikosrekisteriä, toisin kuin tällä palvonnan kohteellanne. Yks kaks kiivastuva ja räjähtelevä väkivaltainen eukko, on teidän mielestänne mieleltään terve, ihana ja esikuva. Kertoo omasta kieroutuneesta mielestänne aika paljon.

    Oletko ihan kasvokkain päässyt hänen kanssaan keskustelemaan?
    Diagnoosin tekeminen vaatii vähän muutakin kuin Seiskan sivujen lukemisen. Ja päteviä diagnooseja antaa ihan pätevän koulutuksen läpikäyneet. Ei mitkään kotipsykologeina itseään pitävät hlöt.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä muissakin lehdissä on niistä juttua ollut, kyllä sä varmaan muita lehtiä luet. Kannattais lukee ja kaivella tuolla vähän arkistoja, että mitä se idoli oikein silloin touhus, kun sä vielä söit hiekkaa hiekkalaatikolla. Sieltä löytyy aika mielenkiintoisia kuviakin, pyh! Voi mieli muuttua idoli valinnan suhteen. Mutta koska elät siinä omassa kuplassasi, et taida sen rikkoutumista peläten uskaltaa kaivella menneitä vai? Vois tulla nuorelle neidille vaikka paha mieli, nyyh.

    Olen Martinaa 15 vuotta vanhempi. Että ihan hiekkalaatikkokamaa en ole ollut. Ja luulen, että tässä iässä sitä perspektiiviä asioihin löytyy ihan eri tavalla. Että tätä tätiä on ihan turha tulla ojentelemaan tai opettamaan. Luultavasti voisin olla sinunkin äitisi. Ja kyllä minua on tässä elämässä ihan muut ihmiset kasvattaneet kuin julkisuuden hlöt... Pelle Miljoonaa tai Pave Maijasta lukuunottamatta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oletko ihan kasvokkain päässyt hänen kanssaan keskustelemaan?
    Diagnoosin tekeminen vaatii vähän muutakin kuin Seiskan sivujen lukemisen. Ja päteviä diagnooseja antaa ihan pätevän koulutuksen läpikäyneet. Ei mitkään kotipsykologeina itseään pitävät hlöt.

    Ai kuten kaikki tatuoidut ja kouluttautumattomat Martina fanit tällä palstalla kunnon asiansa hoitaville ja rikkeettömille kansalaisille? Jos et satu muistamaan, tämä keskustelu lähti siitä, kun kiihkeä Martinan puoltaja diaknosoi meidät kaikki itselleen tuntemattomat ihmiset sairaiksi. Onkos hän keskustellut kasvokkain meidän kaikkien kanssa?


   • Tuon negatiivisesti kirjoittavien sairaudenhan huomaa jo kirjoituksista. Ei terveet ihmiset kirjoita noin julmasti Martinasta vaan kirjoittajan on pakko olla avun tarpeessa. Tää on ihan ystävällinen vinkki hakeutua johonkin apuun tai yrittää vaikka omin voimin. Muistakaa että kaikki lähtee itsestä eli itsensä hyväksymisestä kaikkine puutteineen ja sitten ei muuta kun harrastamaan jotain psitiivista, joka pitää mieltä virkeänä ja seis negatiiviselle kirjoittelulle. Voisitte pitää vaikka kirjoitteluvapaita päiviä alussa ja odotella vihan laantumista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olen Martinaa 15 vuotta vanhempi. Että ihan hiekkalaatikkokamaa en ole ollut. Ja luulen, että tässä iässä sitä perspektiiviä asioihin löytyy ihan eri tavalla. Että tätä tätiä on ihan turha tulla ojentelemaan tai opettamaan. Luultavasti voisin olla sinunkin äitisi. Ja kyllä minua on tässä elämässä ihan muut ihmiset kasvattaneet kuin julkisuuden hlöt... Pelle Miljoonaa tai Pave Maijasta lukuunottamatta.

    Sulla tuskin on kuukautisetkaan vielä alkaneet kun olen tänne syntynyt, että tuskin voisit olla äitini. Ja ei kiitos, tuollaista äitiä en huolisikaan. Onneksi minulla on kunnon äiti, joka kasvatti minusta nuhteettoman kunnon kansalaisen. Ei oo tarvinnut abortin aborttia tehdä, ei tatuoinnin tatuointia ottaa eikä mistään rikkeestä oikeudessa istua. Sääliksi käy sinun lapsesi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuon negatiivisesti kirjoittavien sairaudenhan huomaa jo kirjoituksista. Ei terveet ihmiset kirjoita noin julmasti Martinasta vaan kirjoittajan on pakko olla avun tarpeessa. Tää on ihan ystävällinen vinkki hakeutua johonkin apuun tai yrittää vaikka omin voimin. Muistakaa että kaikki lähtee itsestä eli itsensä hyväksymisestä kaikkine puutteineen ja sitten ei muuta kun harrastamaan jotain psitiivista, joka pitää mieltä virkeänä ja seis negatiiviselle kirjoittelulle. Voisitte pitää vaikka kirjoitteluvapaita päiviä alussa ja odotella vihan laantumista.

    Omista teksteistänne huomaa sairauden. Ei kukaan terve kirjoita noin vähättelevästi ilmiselvistä väkivallan tapauksista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olen Martinaa 15 vuotta vanhempi. Että ihan hiekkalaatikkokamaa en ole ollut. Ja luulen, että tässä iässä sitä perspektiiviä asioihin löytyy ihan eri tavalla. Että tätä tätiä on ihan turha tulla ojentelemaan tai opettamaan. Luultavasti voisin olla sinunkin äitisi. Ja kyllä minua on tässä elämässä ihan muut ihmiset kasvattaneet kuin julkisuuden hlöt... Pelle Miljoonaa tai Pave Maijasta lukuunottamatta.

    Joko ne omat teini ikäiset lapsesi ovat tatuointeja täynnä? Koulustakin varmaan pinnataan jo täyttä häkää ja mitään aikomustakaan ei oo peruskoulun jälkeen mihinkään jatkaa, johonkin tosi teeveeseen sitten vaan ja silikonipussukkaa rintaan, siitä se ura sitten urkeaa . Pikku rikoksiakin jo varmaan tehtailevat. Ja tytöillä ekat abort tehtynä, mut hei, niinhän se on mamman mielestäkin ehkäisykeino. Niin kuin mamma opettaa!!


   • Netistä löytää varmasti jotain vihanhallinnankursseja avuksi, ei muuta kun guuklatkaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joko ne omat teini ikäiset lapsesi ovat tatuointeja täynnä? Koulustakin varmaan pinnataan jo täyttä häkää ja mitään aikomustakaan ei oo peruskoulun jälkeen mihinkään jatkaa, johonkin tosi teeveeseen sitten vaan ja silikonipussukkaa rintaan, siitä se ura sitten urkeaa . Pikku rikoksiakin jo varmaan tehtailevat. Ja tytöillä ekat abort tehtynä, mut hei, niinhän se on mamman mielestäkin ehkäisykeino. Niin kuin mamma opettaa!!

    No kuule, ihan olet kaukana todellisuudesta. Ja nou hätä, omat lapseni menestyvät hyvin opinnoissaan, harrastavat urheilua sm-tasolla, opiskelevat korkeakoulussa tällä hetkellä ja sitä rataa. Eikä se sinulle oikeastaan kuulu millään tavalla. Hyökkäyshän on aina paras puolustus! Varsinkin silloin, kun ei keksi mitään asiallista sanottavaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Netistä löytää varmasti jotain vihanhallinnankursseja avuksi, ei muuta kun guuklatkaa.

    Kukahan se pitäis tässä vihanhallinta kurssille ekana passittaa.. Aivan, mutta hän kun on omasta mielestään niin täydellinen, eihän hän koskaan mitään myönnä eikä pyydä anteeksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sulla tuskin on kuukautisetkaan vielä alkaneet kun olen tänne syntynyt, että tuskin voisit olla äitini. Ja ei kiitos, tuollaista äitiä en huolisikaan. Onneksi minulla on kunnon äiti, joka kasvatti minusta nuhteettoman kunnon kansalaisen. Ei oo tarvinnut abortin aborttia tehdä, ei tatuoinnin tatuointia ottaa eikä mistään rikkeestä oikeudessa istua. Sääliksi käy sinun lapsesi.

    Minun lapseni eivät olisi ikinä kirjoittaneet samanlaista kommenttia kuin sinä juuri kirjoitit.

    Te kirjoitatte mitä ala-arvoisemmin tänne ja pidätte itseänne kunnon moraalin ja oikeustajun omaavina. Surullista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No kuule, ihan olet kaukana todellisuudesta. Ja nou hätä, omat lapseni menestyvät hyvin opinnoissaan, harrastavat urheilua sm-tasolla, opiskelevat korkeakoulussa tällä hetkellä ja sitä rataa. Eikä se sinulle oikeastaan kuulu millään tavalla. Hyökkäyshän on aina paras puolustus! Varsinkin silloin, kun ei keksi mitään asiallista sanottavaa.

    Ahaa, nyt selvisikin kenen äiti olet. Äiti täällä puolustaa pissis tytärtään. Sen joka opiskelee "korkeakoulussa" pääaineenaan äidinkieli, hihihi. 🙂 Äiti ja tytär yhdessä täällä vähän operoivat. On se hyvä että idoli on yhteinen. Harmi että kuvitelmat ja todellisuus ei aina vastaa toisiaan. Tytöllä jutut vähän korkealentoiset.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ai kuten kaikki tatuoidut ja kouluttautumattomat Martina fanit tällä palstalla kunnon asiansa hoitaville ja rikkeettömille kansalaisille? Jos et satu muistamaan, tämä keskustelu lähti siitä, kun kiihkeä Martinan puoltaja diaknosoi meidät kaikki itselleen tuntemattomat ihmiset sairaiksi. Onkos hän keskustellut kasvokkain meidän kaikkien kanssa?

    Diagnoosi kirjoitetaan g:llä, ei k:lla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ahaa, nyt selvisikin kenen äiti olet. Äiti täällä puolustaa pissis tytärtään. Sen joka opiskelee "korkeakoulussa" pääaineenaan äidinkieli, hihihi. 🙂 Äiti ja tytär yhdessä täällä vähän operoivat. On se hyvä että idoli on yhteinen. Harmi että kuvitelmat ja todellisuus ei aina vastaa toisiaan. Tytöllä jutut vähän korkealentoiset.

    Luuletko, että henkilöt, joista täällä keskustellaan, vaivautuisivat tällaisille palstoille.
    Että ihan väärään osoitteeseen nyt osoittelet. Sorry vaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minun lapseni eivät olisi ikinä kirjoittaneet samanlaista kommenttia kuin sinä juuri kirjoitit.

    Te kirjoitatte mitä ala-arvoisemmin tänne ja pidätte itseänne kunnon moraalin ja oikeustajun omaavina. Surullista.

    Tuskin sun lapses saa edes yhtä lausettakaan oikein syntymään. Katso sen verran perään ettei tule yhtä noloja tatuointimokia kuin Martinalla. Niitä "myllyjä" on sitten ikävä jälkeen päin korjailla, voi tulla rumaa jälkeä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Luuletko, että henkilöt, joista täällä keskustellaan, vaivautuisivat tällaisille palstoille.
    Että ihan väärään osoitteeseen nyt osoittelet. Sorry vaan.

    Enhän mä Martinaa tarkoittanutkaan vaan satutäti-pissistä. Kiinni jäitte äiti ja tytär!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Diagnoosi kirjoitetaan g:llä, ei k:lla.

    Pelkkä näppäilyvirhe. Niitä sattuu kaikille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ahaa, nyt selvisikin kenen äiti olet. Äiti täällä puolustaa pissis tytärtään. Sen joka opiskelee "korkeakoulussa" pääaineenaan äidinkieli, hihihi. 🙂 Äiti ja tytär yhdessä täällä vähän operoivat. On se hyvä että idoli on yhteinen. Harmi että kuvitelmat ja todellisuus ei aina vastaa toisiaan. Tytöllä jutut vähän korkealentoiset.

    ”Sen” -> Sitä. Siinä meillä äidinkielen asiantuntija kirjoittaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuskin sun lapses saa edes yhtä lausettakaan oikein syntymään. Katso sen verran perään ettei tule yhtä noloja tatuointimokia kuin Martinalla. Niitä "myllyjä" on sitten ikävä jälkeen päin korjailla, voi tulla rumaa jälkeä.

    Ja tietosi tästä perustat mihin?


   • Anonyymi kirjoitti:

    ”Sen” -> Sitä. Siinä meillä äidinkielen asiantuntija kirjoittaa.

    Teidän kaltaisianne väkivaltarikollisten ja huorintekijöiden puolustajia kutsutaan nimellä se, ei hän.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ”Sen” -> Sitä. Siinä meillä äidinkielen asiantuntija kirjoittaa.

    "Häntä" , joka opiskelee.... voisi olla vielä parempi vaihtoehto, kun kerran puhutaan tyttärestä eikä esineestä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja tietosi tästä perustat mihin?

    Niinhän mekin ollaan sairaita lähiöläskejä ja yh-mammoja teidän mielestänne. Ja tietonne perustatte mihin?


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Häntä" , joka opiskelee.... voisi olla vielä parempi vaihtoehto, kun kerran puhutaan tyttärestä eikä esineestä.

    Hyvä että vihdoin myönsit, että satutäti-pissis on tyttäresi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä että vihdoin myönsit, että satutäti-pissis on tyttäresi.

    Ei ole tytärtä näkynyt näillä palstoilla.
    Korjasin kielioppia. Kuten täällä tapana on. Eli mitä myönsin? Täällä olen lukenut joskus syytöksiä "harhoista"... sopisiko se tähän yhteyteen...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niinhän mekin ollaan sairaita lähiöläskejä ja yh-mammoja teidän mielestänne. Ja tietonne perustatte mihin?

    Ja sekö oikeuttaa haukkumaan minun lapsiani? Minua voit nimitellä ihan miten haluat ja mielinmäärin. Lapsiani et.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja sekö oikeuttaa haukkumaan minun lapsiani? Minua voit nimitellä ihan miten haluat ja mielinmäärin. Lapsiani et.

    Opiskellaan muka korkeakoulussa ja perheessä fanitetaan Martinaa.. Hah, hah, hah! Jotenkin ei käy yks yhteen. 😂🤣 Mutta se siitä. Onnetonta loppu elämää sinne kuplaasi. Mua nyt oikea elämä kutsuu. Haukkukaa vaan lähiöläskiksi ja tavikseksi. Heippa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Opiskellaan muka korkeakoulussa ja perheessä fanitetaan Martinaa.. Hah, hah, hah! Jotenkin ei käy yks yhteen. 😂🤣 Mutta se siitä. Onnetonta loppu elämää sinne kuplaasi. Mua nyt oikea elämä kutsuu. Haukkukaa vaan lähiöläskiksi ja tavikseksi. Heippa!

    Olenko sanonut, että fanitan Martinaa. Puolustan ihmistä, jota lyödään täällä miten sattuu.
    Ja mitäpä se sinulle kuuluu, jos olenkin korkeakoulutettu ja puolustan Martinaa. Mitä tekemistä koulutuksella on ihmisyyden kanssa?


   • Myös positiivisuusoppaita löytynee teille netistä eli hopi hopi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olenko sanonut, että fanitan Martinaa. Puolustan ihmistä, jota lyödään täällä miten sattuu.
    Ja mitäpä se sinulle kuuluu, jos olenkin korkeakoulutettu ja puolustan Martinaa. Mitä tekemistä koulutuksella on ihmisyyden kanssa?

    Lyödään miten sattuu? Mikä väittämistämme ei ole ollut totta? Perustelujen kanssa kiitos.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lyödään miten sattuu? Mikä väittämistämme ei ole ollut totta? Perustelujen kanssa kiitos.

    Ihan kaikki oli valetta. Turha tulla täne valeiden kanssa porsastelemaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lyödään miten sattuu? Mikä väittämistämme ei ole ollut totta? Perustelujen kanssa kiitos.

    Tiedän, mitä hän on tehnyt elämässään. Ja mitä seuraamuksia saanut. Mutta se ei oikeuta teitä täällä vuodesta ja ketjusta toiseen tuomitsemaan häntä jatkuvasti jo menneistä ja sovitetuista teoista uudelleen ja uudelleen. Jos jollakin olisi oikeus olla hänelle pitkävihainen, on se heillä, jotka ovat olleet osallisena näissä tapahtumissa. Teitä kohtaan hän ei ole tehnyt yhtään mitään. Sen takia, en ymmärrä, miksi teillä on oikeus mustamaalata hänen itsensä lisäksi, hänen äitinsä, lapsensa, avopuolisonsa ym. Te yleistätte, nimitätte narsistiksi, psykopaatiksi, huoraksi jne. Käytätte faktoina Seiskan höpöhöpöjuttuja ja leimaatte hänen kaikki tekemisensä. Se on törkeää. Se on kiusaamista. Se on väkivaltaa. Eli tekin olette niitä "pahoinpitelijöitä", vaikka ette käytä fyysistä väkivaltaa. Perustelette sitä sitten vaikka millä tavalla. Sitä se on.

    Ihmiset tekevät virheitä. Jokainen meistä! Kukaan meistä ei pääse tätä elämää läpi ilman kolhuja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihan kaikki oli valetta. Turha tulla täne valeiden kanssa porsastelemaan.

    "Täne",
    " Valeiden"
    Oisko tänne ja valheiden. Ei vanhempaa rouva Martinan puolustajaa nyt haittaa, kun Martinan fanittaja tekee kirjoitusvirheitä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tiedän, mitä hän on tehnyt elämässään. Ja mitä seuraamuksia saanut. Mutta se ei oikeuta teitä täällä vuodesta ja ketjusta toiseen tuomitsemaan häntä jatkuvasti jo menneistä ja sovitetuista teoista uudelleen ja uudelleen. Jos jollakin olisi oikeus olla hänelle pitkävihainen, on se heillä, jotka ovat olleet osallisena näissä tapahtumissa. Teitä kohtaan hän ei ole tehnyt yhtään mitään. Sen takia, en ymmärrä, miksi teillä on oikeus mustamaalata hänen itsensä lisäksi, hänen äitinsä, lapsensa, avopuolisonsa ym. Te yleistätte, nimitätte narsistiksi, psykopaatiksi, huoraksi jne. Käytätte faktoina Seiskan höpöhöpöjuttuja ja leimaatte hänen kaikki tekemisensä. Se on törkeää. Se on kiusaamista. Se on väkivaltaa. Eli tekin olette niitä "pahoinpitelijöitä", vaikka ette käytä fyysistä väkivaltaa. Perustelette sitä sitten vaikka millä tavalla. Sitä se on.

    Ihmiset tekevät virheitä. Jokainen meistä! Kukaan meistä ei pääse tätä elämää läpi ilman kolhuja.

    Mistä häntä sitten pitäisi ylistää? Itse en keksi yhtään aihetta kehua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tiedän, mitä hän on tehnyt elämässään. Ja mitä seuraamuksia saanut. Mutta se ei oikeuta teitä täällä vuodesta ja ketjusta toiseen tuomitsemaan häntä jatkuvasti jo menneistä ja sovitetuista teoista uudelleen ja uudelleen. Jos jollakin olisi oikeus olla hänelle pitkävihainen, on se heillä, jotka ovat olleet osallisena näissä tapahtumissa. Teitä kohtaan hän ei ole tehnyt yhtään mitään. Sen takia, en ymmärrä, miksi teillä on oikeus mustamaalata hänen itsensä lisäksi, hänen äitinsä, lapsensa, avopuolisonsa ym. Te yleistätte, nimitätte narsistiksi, psykopaatiksi, huoraksi jne. Käytätte faktoina Seiskan höpöhöpöjuttuja ja leimaatte hänen kaikki tekemisensä. Se on törkeää. Se on kiusaamista. Se on väkivaltaa. Eli tekin olette niitä "pahoinpitelijöitä", vaikka ette käytä fyysistä väkivaltaa. Perustelette sitä sitten vaikka millä tavalla. Sitä se on.

    Ihmiset tekevät virheitä. Jokainen meistä! Kukaan meistä ei pääse tätä elämää läpi ilman kolhuja.

    Eipä niitä perusteluja valheiden paikkaansapitävyyteen löytynyt tältäkään kirjoittajalta.
    Se,että Martina ei ole mitään teoistaan oppinut tai niitä katunut ja toistaa jatkuvasti virheitään oikeuttaa kyllä tavikset arvostlemaan ja ihmettelemään naista.
    Seiskan höpöhöpö juttuj on turha syyttää,jos muutkin mediat kertovat samaa uutista,jopa nainen itse on kertonut perhe-elämästään tosi noloja juttuja riidoista ja pettämisistä,miten ne on selitettävä.
    Kirjoituksesi huokuu moraalista närkästystä—kohde vain on väärä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eipä niitä perusteluja valheiden paikkaansapitävyyteen löytynyt tältäkään kirjoittajalta.
    Se,että Martina ei ole mitään teoistaan oppinut tai niitä katunut ja toistaa jatkuvasti virheitään oikeuttaa kyllä tavikset arvostlemaan ja ihmettelemään naista.
    Seiskan höpöhöpö juttuj on turha syyttää,jos muutkin mediat kertovat samaa uutista,jopa nainen itse on kertonut perhe-elämästään tosi noloja juttuja riidoista ja pettämisistä,miten ne on selitettävä.
    Kirjoituksesi huokuu moraalista närkästystä—kohde vain on väärä

    Hyvä teksti, hyvä sinä! Täysin samaa mieltä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eipä niitä perusteluja valheiden paikkaansapitävyyteen löytynyt tältäkään kirjoittajalta.
    Se,että Martina ei ole mitään teoistaan oppinut tai niitä katunut ja toistaa jatkuvasti virheitään oikeuttaa kyllä tavikset arvostlemaan ja ihmettelemään naista.
    Seiskan höpöhöpö juttuj on turha syyttää,jos muutkin mediat kertovat samaa uutista,jopa nainen itse on kertonut perhe-elämästään tosi noloja juttuja riidoista ja pettämisistä,miten ne on selitettävä.
    Kirjoituksesi huokuu moraalista närkästystä—kohde vain on väärä

    Hyvä!


   • Olipa diagnoosi 😂🤣 Keittiöpsykologi vauhdissa 👍


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tiedän, mitä hän on tehnyt elämässään. Ja mitä seuraamuksia saanut. Mutta se ei oikeuta teitä täällä vuodesta ja ketjusta toiseen tuomitsemaan häntä jatkuvasti jo menneistä ja sovitetuista teoista uudelleen ja uudelleen. Jos jollakin olisi oikeus olla hänelle pitkävihainen, on se heillä, jotka ovat olleet osallisena näissä tapahtumissa. Teitä kohtaan hän ei ole tehnyt yhtään mitään. Sen takia, en ymmärrä, miksi teillä on oikeus mustamaalata hänen itsensä lisäksi, hänen äitinsä, lapsensa, avopuolisonsa ym. Te yleistätte, nimitätte narsistiksi, psykopaatiksi, huoraksi jne. Käytätte faktoina Seiskan höpöhöpöjuttuja ja leimaatte hänen kaikki tekemisensä. Se on törkeää. Se on kiusaamista. Se on väkivaltaa. Eli tekin olette niitä "pahoinpitelijöitä", vaikka ette käytä fyysistä väkivaltaa. Perustelette sitä sitten vaikka millä tavalla. Sitä se on.

    Ihmiset tekevät virheitä. Jokainen meistä! Kukaan meistä ei pääse tätä elämää läpi ilman kolhuja.

    Ihan mielenkiinnosta kysyn sinulta, että kuka on ”huoraksi” kv-staraa nimitellyt?? Sellaista kommenttia en kyllä löytänyt, vaikka yritin etsiä. Kuka siis, ja missä kommentissa kyseinen sana esiintyy, paitsi omassasi 🤔


  • Voi teitä ymmärtämättömiä. Ongelma ei ole se onko jostain asiasta perusteluja vai ei vaan se, että täällä on sairaita ihmisiä, jotka kiusaavat Martinaa ja pahoinpitelevät häntä henkisesti viikosta toiseen kirjoituksillaan. Olette kuin koulukiusaajia, jotka vielä aikuisella iällä kostatte Martinalle omia epäonnistumisianne ja puratte pahaa oloanne. Jos teille vielä tulee hyvä mieli kun laitatte tänne negatiivisen kirjoituksen niin sairautenne on pitkällä.

   Ottakaa nyt ihmeessä opiksi ja menkää itseenne. Voitte puuttua ongelmaan vaan ymmärtämällä, että vika on teissä itsessä. Ongelmaa voitte alkaa vähentämään jo edellä mainitun vihanhallintakurssin avulla ja rajoittamala kirjoitteluanne. Ette te tule sen urheilullisemmaksi, kauniimmaksi tai rikkaammaksi vaikka kuinka täällä julkkista kiusaisitte.

   • Mihin perustat meitä tuntematta ja näkemättä väitteen, että me ollaan sairaita, epäurheilullisia, rumia ja köyhiä? Miksi itse arvostelet meitä edellä mainituilla termeillä? Mulla ei ole aikaa eikä aihetta teidän vihanhallinta kursseillenne. Olen tavallinen, asiani hyvin hoitava perheenäiti jolla on myös ystäviä ja elämä kunnossa. Eihän niihin mene idolinnekaan kahden pahoinpitelyn ja yhden pahoinpitelyn yrityksen jäljiltä. Missä on se vastuunkanto? Korvauksetkin menneet ulosottoon ja lopulta ne maksoi Anne.


   • No olipa taas pläjäys!
    Ei voi kuin ihmetellä Martina fanien epäjohdonmukaisuutta,naisen oikeudessakin tuomitut rikokset ovat silkkaa pahansuopaa valetta, ylimielinen käytös ja jatkuva virheiden toistaminen vain normielämää,
    Asiansa hoitavia tuntemattomia,nuhteettomia arvostelijoita voi sitävastoin solvata sairaiksi,rumiksi,köyhiksi ja muutenkin epäonnistuneiksi luusereiksi aivan huoletta.
    Tämäkö nyt sitten on aiheellista kommentointia?
    Moraalista ”opetusta”,tai neuvoja en kaipaa noin arvomaailmaltaan vinksallaan olevilta sinisilmäisiltä hattarapäiltä


   • Voi sinua ymmärtämätöntä!
    Sinun ongelmasi on ,ettet osaa erottaa kiusaamista asiallisesta arvostelusta,jota Martinan tasoisen tyrkyn on syytäkin odottaa sössimisiensä takia.
    Syy naisen arvostelemiseen on Martina itse ei siihen tarvitse kirjoittajien hen.koht elämää sekoittaa.
    Omaa motiiviasi jäin miettimään —miksi tunnet tarvetta puolustaa todistetusti huonoja valintoja tekevää katumatonta naista tavallisten asiansa hoitavien kirjoittajien kustannuksella?
    Noinko pahoin tyrkkyjulkisuus on sinut sokaissut?


  • Martina luuli pysyvänsä Krista Pärmäkosken vauhdissa, mutta toisin kävi! Hapoille meni ja Seiskan mukaan hoiperteli tajunnan rajamailla 5 km matkan maaliin. Steppuli pyöräili aika lailla kuntonsa mukaisesti häviten muutaman sijan, mutta pääsi maaliin kuitenkin. Tuloksena joukkueelle 9.sija 15 joukkueen joukossa. Martinalle opiksi se, että hän on kuntoilija, ei huippu-urheilija.

   • Miten niin opiksi?


   • Miten niin opiksi?


  • Olen huomannut Martinan arvostelua vaikka hän on yksi Suomen kovimpia kisaajia. Lisäksi hän on tosi aktiivinen treenaaja ja näin esimerkki meile suomalaisille. Naiset rupsahtavat yleisesti jo kolmenkympin jälkeen, rinnat alkavat roikkua, pömppömaha ja läski kerääntyy vyötärölle. Varmaan täällä palstallakin on niitä, joilla omatunto kolkuttaa ja pitäisi lähteä urheilemaan mutta kun ei jaksa, osaa tai viitsi. Helpompaa on työntää käsi namipussiin ja kahmia lakritsia päivät pitkät. Kannustan kaikkia ottamaan oppia Martinasta ja karistamaan liikakilot vyötäröltä ja mahasta. Negatiivinen kirjoittelu kannattaa myös lopettaa sillä negatiivinen ihminen on ruma ja näyttää laiskalta. Tsemppiä urheilulliseen syksyyn!

   • Tsemppiä vaan itsellesi niiden omien läskiesi sulatteluun.


   • Kovin kisaaja??? Missä lajissa??? Terveisin, 48v.. jaei rupsahtanut eikä läski 😁😂🤣


   • Hienosti itseäsi kuvailet mut tää on julkkisjuorupalsta eikä täällä keskustella sun lakuhimoista tai vyötärömakkaroista.
    Lyöttäydy messiin kaltaistesi kanssa ja karista liikakilosi kiwassa seurassa.
    Enivei, sun problematiikka ei tän sivun keskusteluun kuulu, silti: TSEMII!!!


   • Heh heh, nyt taisi nasahtaa omaan nilkkaan kun noin ärhäkästi kirjoitat. Taitaa olla makkaroita vyötäröllä ja tarve liikunnalle. Hopi hopi, jonnekin alkeisryhmään mukaan liikkumaan niin saisit myös muutaman sosiaalisen kontakin eikä tarvitsisi yksin kotona suruun syödä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Heh heh, nyt taisi nasahtaa omaan nilkkaan kun noin ärhäkästi kirjoitat. Taitaa olla makkaroita vyötäröllä ja tarve liikunnalle. Hopi hopi, jonnekin alkeisryhmään mukaan liikkumaan niin saisit myös muutaman sosiaalisen kontakin eikä tarvitsisi yksin kotona suruun syödä.

    Tää on julkkisjuorupalsta.
    Ymmärrän et haluat palstatilaa itsellesi mut tää on väärä foorumi.
    Tsemii silti!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Voi kuule, täällä riittää teitä Martinan kiusaajia, joilla olisi tarvetta hoidolle. Ei ole tervettä, että te härnäätte ja mollaatte täällä päivästä toiseen Martinaa seiskatietoja käyttäen ja suurin osa teistä ei häntä edes tunne. Sitten kun joku uskaltaa puolustaa Martinaa ja antaa hieman palautetta kiusaamisestanne niin johan älämölö alkaa ja kerrotaan ”ei ole enää tervettä” - nythän tiedät miltä Martinastakin tuntuu kun kiusaatte päivät pitkät. Hopi hopi itsellesi punkero.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voi kuule, täällä riittää teitä Martinan kiusaajia, joilla olisi tarvetta hoidolle. Ei ole tervettä, että te härnäätte ja mollaatte täällä päivästä toiseen Martinaa seiskatietoja käyttäen ja suurin osa teistä ei häntä edes tunne. Sitten kun joku uskaltaa puolustaa Martinaa ja antaa hieman palautetta kiusaamisestanne niin johan älämölö alkaa ja kerrotaan ”ei ole enää tervettä” - nythän tiedät miltä Martinastakin tuntuu kun kiusaatte päivät pitkät. Hopi hopi itsellesi punkero.

    Eihän marrttinna edes lue näitä, heh!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voi kuule, täällä riittää teitä Martinan kiusaajia, joilla olisi tarvetta hoidolle. Ei ole tervettä, että te härnäätte ja mollaatte täällä päivästä toiseen Martinaa seiskatietoja käyttäen ja suurin osa teistä ei häntä edes tunne. Sitten kun joku uskaltaa puolustaa Martinaa ja antaa hieman palautetta kiusaamisestanne niin johan älämölö alkaa ja kerrotaan ”ei ole enää tervettä” - nythän tiedät miltä Martinastakin tuntuu kun kiusaatte päivät pitkät. Hopi hopi itsellesi punkero.

    Ei ole ihan tervettä haukkua punkeroksi täällä tuiki tuntemattomia ihmisiä kaiket päivät. Hae nyt ihmeessä itsellesi lääkkeet tai vihanhallinta kurssille mars! Ei se tarkoita että on punkero ja lihava jos ei Martinasta pidä. En minäkään ole punkero ja ihan liikunkin ja syön terveellisesti, en mä siihen mitään kouluttautumattoman treenerin ohjeita tarvitse. Kun muistaa liikkua ja syö vain sen verran kun kuluttaa ei liho. Ihan asiallisesti ollaan täällä ja aiheesta Martinaa arvosteltu.


  • Täällä voidaan haukkua Martinaa mielin määrin, mutta jos se kohdistuu teihin, se heti kyseenalaistetaan ja pidetään sairaana. Te itse teette sitä samaa. Voitte omassa maailmassanne naamioida sen "asialliseksi arvosteluksi". Mutta sitä se ei todellakaan ole.

   • Tämä on julkkisjuorupalsta. Täällä keskustellaan ja kerrotaan mielipiteitä julkkiksista, niistä turhistakin, ei kommentoijista. Et ole ymmärtänyt palstan luonnetta vähäisemmässäkään määrin.

    Jos et kestä kritiikkiä idolistasi, sinun lienee viisainta vaihtaa sivua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämä on julkkisjuorupalsta. Täällä keskustellaan ja kerrotaan mielipiteitä julkkiksista, niistä turhistakin, ei kommentoijista. Et ole ymmärtänyt palstan luonnetta vähäisemmässäkään määrin.

    Jos et kestä kritiikkiä idolistasi, sinun lienee viisainta vaihtaa sivua.

    No, mitäpä juuri teit. "Ei kerrota mielipiteitä kommentoijista"


   • Anonyymi kirjoitti:

    No, mitäpä juuri teit. "Ei kerrota mielipiteitä kommentoijista"

    Ei ollut mielipide sinusta. Oli ystävällinen ohje, koska ymmärrä palstan luonnetta, kuten todettua.

    Onko sinulla myös luetun ymmärtämisen vaikeutta?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ollut mielipide sinusta. Oli ystävällinen ohje, koska ymmärrä palstan luonnetta, kuten todettua.

    Onko sinulla myös luetun ymmärtämisen vaikeutta?

    Nämä kirjoitukset ja ketjut on kyllä komiikkaa suurimmillaan!


  • Ihana aamu ollut! Olin uimassa stadikalla ja nauttien uin lämpimässä vedessä elokuisen tuulen pyyhkiessä kasvoja. Uinnin jälkeen pientä aamupalaa ja kuppi kuumaa kahvia, namskis! Kurkkaan tänne palstalle ja huomaan, että mesominen jatkuu. Martinan kiusaajat ovat vauhdissa ja parhaansa mukaan mussuttavat. Ei lannistuta me Martinan puolustajat vaan kerrotaan faktapohjaisesti Martinan onnistumisista ja hyvästä perhe-eämästä. Osa Martinan arvostelijoista on onneksi hakenut jo apua hallitakseen vihaansa.

   • Aivan uskomaton satuilija. Namskis vaan 😂🤣😭. Tuon energian, kun käyttäisi vaikka työnhakuun tai urheiluun, niin tuloksia tulisi. Mutta ei, kun vaan istuu koneella 24/7 .


   • Kuule mä oon lomalla enkä mee nyt töihin kun se sekttais opiskelua. Kun selviää muutenkin niin hyvä. Ite voisit mennä töihin pois sossutukia nostamasta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuule mä oon lomalla enkä mee nyt töihin kun se sekttais opiskelua. Kun selviää muutenkin niin hyvä. Ite voisit mennä töihin pois sossutukia nostamasta.

    Pitkät on sulla lomat.
    Palstalle kurkkailun sijasta voisit kyllä tehdä jotain järkevääkin.
    Ei Martina sinun alituista päivystystäsi ja puolustustasi ole vailla.
    Ymmärtäisit tämän,jos pääsi ei olisi niin ”sektasin”.
    Aiheellista olisi myös miettiä,miksei mikään uutinen naisesta vaikuta positiiviselta ja aina herää epäily todenperäisyydestä.
    Kun maine on mennyt on hyvin vaikea saada sitä takaisin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuule mä oon lomalla enkä mee nyt töihin kun se sekttais opiskelua. Kun selviää muutenkin niin hyvä. Ite voisit mennä töihin pois sossutukia nostamasta.

    Martina tekee töitä 24/7. Nytkin aamupäivän valmentajan kanssa tekee töitä urheilukentällä. Isät taitavat huolehtia lapset kouluun (tai Apple)? Esko ainakin huoletii tyttärensä kouluun saattamisesta ja koulunkäynnistä, kuten tänäänkin. Turvallisuus, arjen säännöllisyys ja läsnäolo on ,se mitä lapset tarvitsevat ja arvostavat. Huolehtiva isä esikoisella onkin ja suurimmaksi osaksi taitaa isänsä luona viihtyäkin.


   • Osa marttinan arvosteljoista hakenut apua hallitakseen vihaansa?
    Sulleko ilmottautuivat? Salli mun nauraa!

    Palstalle "kurkkailu" on tainnut "sektottaa" pääsi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Osa marttinan arvosteljoista hakenut apua hallitakseen vihaansa?
    Sulleko ilmottautuivat? Salli mun nauraa!

    Palstalle "kurkkailu" on tainnut "sektottaa" pääsi.

    Aivan 😂 ” sektottanut” on päänsä näköjään lopullisesti.


  • Ihmiset kannustaa, ihannoi ja puolustaa niitä, joiden arvomaailma kohtaa omansa kanssa. Puolustajilla usein samat arvot ja elämänmalli kuin idoleillaan. Itse en suvaitse valheelisuutta, rikollisuutta, omahyväisyyttä... Kritiikkiä pitää kestää omista valinnoista jokaisen, oli ne mitä vain.

   • Näitä kommentteja kun lukee, täyttää ne kyllä joitakin mainitsemiasi arvoja.....valheellisuus; täällä tehdään totuuksia, jotka pohjautuvat "mutu-tuntumalla, omahyväisyys; se, miten täällä pidetään itseään parempana ihmisenä kuin Martina, jos mikä on omahyväistä. Katsotte, että teillä on varaa arvostella teille vieraita ihmisiä ulkoisista ominaisuuksista, elämässä tehdyistä virhevalinnoista.....ja vielä pokkaa sanoa, että ihminen ei vain muutu. Kovin muuttumattomina näytätte tekin pysyvän, jos täällä herätellään henkiin parin vuoden takaisia ketjuja..... Ja te katsotte, että teillä on tähän oikeus! Jep, jep.


  • Tänään kävin hierojalla. Oli jo jonkun aikaa vierähtänyt edellisestä käynnistä ja sen takia ajattelin hieman hemmotella itseäni ja varasin ajan. Ihana olo hieronnan jälkeen ja niin rento. Urheilu saa joskus lihakset kipeytymään ja on hyvä korjata tilannetta näin. Huomasin, että Martinakin käy treenauksen välissä säännöllisesti hieronnassa ja ajattelin siis kokeilla samaa. Kyllä kannatti, kannustan teitäkin kokeilemaan!

   • Ihanaa!

    Onko marttinan arvostelijoista monikin jo hakenut apua vihan hallintaan? Sinäkö heitä ohjaat oikeisiin hoitopaikkoihin?

    Toistan itseäni : salli mun nauraa tolle sun typerälle kommentoinnille.


   • Kyllä käsittääkseni ja arvioni mukaankin aika moni otti onkeensa ja alkoi käsittelemään tuota vihatraumaansa ja hyvä niin. Pitkäaikainen vihaisuus saattaa sairastuttaa pahasti ja siitä on leikki kaukana. Varokaa te, jotka ette vielä työstä vihaanne ja jatkatte Martinan kiusaamista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä käsittääkseni ja arvioni mukaankin aika moni otti onkeensa ja alkoi käsittelemään tuota vihatraumaansa ja hyvä niin. Pitkäaikainen vihaisuus saattaa sairastuttaa pahasti ja siitä on leikki kaukana. Varokaa te, jotka ette vielä työstä vihaanne ja jatkatte Martinan kiusaamista.

    Siinä tuli tämän aamun pohojosen pärräys perämetsästä. Oikein asiantuntijan arvio.

    Että naurattaa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siinä tuli tämän aamun pohojosen pärräys perämetsästä. Oikein asiantuntijan arvio.

    Että naurattaa!

    Kuule, sä et tiedä mitään nimittäin mä oon Hesasta enkä oo koskaan asunu missään phjoisessa tai metsässä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä käsittääkseni ja arvioni mukaankin aika moni otti onkeensa ja alkoi käsittelemään tuota vihatraumaansa ja hyvä niin. Pitkäaikainen vihaisuus saattaa sairastuttaa pahasti ja siitä on leikki kaukana. Varokaa te, jotka ette vielä työstä vihaanne ja jatkatte Martinan kiusaamista.

    Kerropa ketkä ovat ottaneet onkeensa? Jos olet se, kenen luulen sinun olevan, niin sinähän se terapioissa käyt, sekä myös vihanhallintakursseilla. Ainakin tunnut tietävän niistä kaiken 🤔 ... ja jätä arvioinnit ihan ammattilaisille 😁


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä käsittääkseni ja arvioni mukaankin aika moni otti onkeensa ja alkoi käsittelemään tuota vihatraumaansa ja hyvä niin. Pitkäaikainen vihaisuus saattaa sairastuttaa pahasti ja siitä on leikki kaukana. Varokaa te, jotka ette vielä työstä vihaanne ja jatkatte Martinan kiusaamista.

    Kaksikymppinen kyökki psykologi siellä vauhdissa ja neuvoo itseään vanhempia niin tietävänä että! 😂


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaksikymppinen kyökki psykologi siellä vauhdissa ja neuvoo itseään vanhempia niin tietävänä että! 😂

    On se kyllä uskomatonta, mitä kaikkea te voittekaan päätellä toisten mielipiteiden pohjalta!! Iän, koulutuksen, ammatin, ulkonäön ja vaikka mitä!


   • Anonyymi kirjoitti:

    On se kyllä uskomatonta, mitä kaikkea te voittekaan päätellä toisten mielipiteiden pohjalta!! Iän, koulutuksen, ammatin, ulkonäön ja vaikka mitä!

    Kuten myös. Pata tässä kattilaa soimaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuten myös. Pata tässä kattilaa soimaa.

    Ja mistähän sinulla on tieto, olenko miä täällä vetänyt yllämainittuja johtopäätöksiä ihmisistä. En ole.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siinä tuli tämän aamun pohojosen pärräys perämetsästä. Oikein asiantuntijan arvio.

    Että naurattaa!

    Olen myös miettinyt, että tämän satuilijan täytyy olla ” pohjoisen tyttö” 🤔 Kirjoitustyyli...


  • Jo on taas joitain vihailmauksia täällä palstalla. Kun puolustaa Martinaa niin heti aletaan maalittaa kirjoittajaa. Yritetään tietää kuka hän on, mistä kotoisin ja vielä vihapuhetta päälle. Nyt äkkiä siivoamaan kirjoituksia tollot ettei tarvitse alkaa teitä arvostelemaan. Oon faktapohjainen ja positiivinen kirjoittaja mutta tuo älämölö Martinan puolustuksen takia alkaa mennä jo liian pitkälle. Täällä ei negatiivisilla arvosteluilla pitkälle pötki.

   • Ei kannata verenpainettaan nostattaa ja muita haukkua julkkisjuorujen takia. Täällä on ihan mukavaa keskustelua julkisten ihmisten meille taviksille jakamasta elämästään. Julkkikset elävät julkisuudella ja ken julkkikseksi ryhtyy niin leikin kestäköön. Onhan jokaisella julkkiksella aina mshdollisuus vetäytyä totaalisesti julkisuudesta ja pistää somekanavat yksityisiksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei kannata verenpainettaan nostattaa ja muita haukkua julkkisjuorujen takia. Täällä on ihan mukavaa keskustelua julkisten ihmisten meille taviksille jakamasta elämästään. Julkkikset elävät julkisuudella ja ken julkkikseksi ryhtyy niin leikin kestäköön. Onhan jokaisella julkkiksella aina mshdollisuus vetäytyä totaalisesti julkisuudesta ja pistää somekanavat yksityisiksi.

    Aivan.
    Nää palstat tyhjenee välittömästi kun Martinakin ymmärtää,ettei kukaan kaipaa kouluttamattoman treenarin ohjeita oman hyvinvointinsa tueksi.
    Blogin lainatut elämänohjeet ja tää viimeinen lastenkasvatus avautuminen on myös täysin tarpeeton täyspäisille ihmisille.
    Mediapaasto tämänkaltaiselle tyrkylle taitaa vain olla ylipääsemätön haaste.


   • Mäntylä-ketjujen tollottelija on siirtynyt tollottelemaan marttina-ketjuihin.

    Ja mitäs asiatonta tässä viestissä on? Tollottelija saa haukkua, mutta tollottelijasta ei saa sanoa mitään!?!


  • Martina on kyllä sellainen nainen että hän oikeasti tekeekin asioidensa eteen jotain . Monet julkkis naiset vain sanovat ja sitten muokkaavat kuviaan, mutta Martina on aina tehnyt oman kroppansa ja elämänsä eteen paljon töitä ja on aidosti mikä on. Sen takia minä ainakin arvostan häntä enemmän kuin jotain Kardashianien photoshop siskoksia tai jotain turhia suomi julkiksia kuten Maisa Torpat, Sara Forsbergit ja Sara Siepit.

   • Samaa mieltä Kunnioitan myös sitä, että Martina ei käytä photoshopia. Kuvissa näkyy rypyt, kaksoisleukaa ja vatsapömppää ihan kuin nelikymppisellä naisella kuuluukin. Siis ihan oikeasti kehopositiivinen juttu!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Samaa mieltä Kunnioitan myös sitä, että Martina ei käytä photoshopia. Kuvissa näkyy rypyt, kaksoisleukaa ja vatsapömppää ihan kuin nelikymppisellä naisella kuuluukin. Siis ihan oikeasti kehopositiivinen juttu!

    Vatsapömppää.....näitäkin joku siis voi nähdä, jos oikein haluaa! Ja kovasti pitää kyllä halutakin!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vatsapömppää.....näitäkin joku siis voi nähdä, jos oikein haluaa! Ja kovasti pitää kyllä halutakin!

    Kaksi lasta synnyttäneellä ei ole kaksikymppisen vartalo vaikka kuinka paljon treenaisi 🤔 Sama pätee kasvoihin, ikä näkyy vaikka naamassa risteilisi mesolanka-verkko ja botoxit 😨


   • Siis kyllä voi olla kaksi kertasa synnyttäneellä ihan semmoinen löysä vatsan ihopussi muistona raskauksista. Kaikkkien iho ei palaudu samalla tavalla raskauksien rasituksesta ja venytyksestä. Ystävälläni semmonen ihopussi riesana edelleen 10v. synnytyksen jälkeen. Siiihen ei valitettavasti auta kuin tiukat kainalotrikoot tai kirurginveitsi.


  • Martina on ikäisekseen erittäin hyvin säilynyt, urheilullinen, ei läskiä ja kaunis. Monet Martinan ikäiset löhöävät sohvalla, on vatsamakkarat, alit ja paksut reidet. Martinan kunto on hyvä ja se näkyy sekä treenatessa, että kisoissa. Täällä negatiivisesti kirjoittajien kannattaisi käyttää sekin aika omien vatsamakkaroiden pienentämiseen. Myös ruokavaliolla on iso merkitys ja sen Martina taitaa hyvin.

  • Martina on ikäisekseen erittäin hyvin säilynyt, urheilullinen, ei läskiä ja kaunis. Monet Martinan ikäiset löhöävät sohvalla, on vatsamakkarat, alit ja paksut reidet. Martinan kunto on hyvä ja se näkyy sekä treenatessa, että kisoissa. Täällä negatiivisesti kirjoittajien kannattaisi käyttää sekin aika omien vatsamakkaroiden pienentämiseen. Myös ruokavaliolla on iso merkitys ja sen Martina taitaa hyvin. Ei siis kannata löhötä suklaata syöden.

  • Martina on näyttänyt ja näyttää vieläkin todella upealta. Hän ihan avoimesti myös kertonut kauneusleikkauksistaan mitä monet julkkikset eivät edes halua kertoa . EI hän enää mikää luomu ole ollut moniin vuosiin, mutta en ymmärrä sitä kritiikkä häneen kohtaan näistä leikkauksista ym. Hän on omaitsensä ja tekee töitä kaikkien asioidensa eteen. Olen tavallaan ihan iloinen että heivasi sen Eerikäisen pois ja hankki itselleen paremman miehen .
   Esim Maisa Torppa ottanut itselleen kunnon silarit ja on arvostellut sen jälkeen naisia jotka ovat pienirintaisia ja että miehet eivät voi koskaan kiinnostua/kiihottua pienirintaisista naisista. Martina ei ole koskaan sanonut mitään tuollaista ja hän oikeasti tekee töitä ja pitää huolta itsestään, toisin kuin monet suomalaiset julkkis naiset jotka elävät miehensä siivellä eivätkä tee yhtään mitään.

   • Hieno ja osuva kirjoitus. Martina on meile esikuva, joka on jo lunastanut paikkansa Suomen seurapiirielämän historiassa. Toki Martinan menestys johtaa myös arvostelevaan kirjoitukseen täällä mutta valtaosa on jo kyllä ymmärtänyt Martinan arvon ja arvostelu on jo vähentynyt minimiin. Menestystä Martinan syksyyn! ...syyskuun Espanjanmatka lienee tulossa ja silloin näemme taas uudet treenuas ja -kisakuviot.


  • Ahahaaaaaa toi Stefu on niin hitsin naisellinen! Jopa manboobsit kuin Eskolla. Pillikintut ja pyöreä keskivartalo. Noi varvastossut! Apuva! Martina kai kestää mitä vaan kunhan ukolla massia. Martina on kuin gorilla Steppulin vieressä.

   • Stefanista tekee ” paremman miehen” vain raha, jolla voi elättää pulla...ei kun avokkia 🤔 Esko on nykyään komeampi kuin Stefan ja hyvä työpaikkakin hänellä on, riittäisi varmaan monelle kunnolliselle naiselle nämä meriitit. Hyvä isäkin Esko on Victorialle 🙂 Kyllä Esko vielä huomaa jossain vaiheessa, että ero Martinasta olikin onnenpotku hänelle.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   323
   6378
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   158
   2946
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   72
   1053
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   15
   629