Olen raskaana

Anonyymi

Parhaat asennot raskaana? Olen aikalailla viimeiselläni raskaana ja maha on iso. Mulla on kovat panohalut kokoajan. Kyllästyttää aina ottaa kullia takaapäin tai ratsastaen. Miehellä on keskivertoa hiukan pienempi penis joten kaikki asennot ei onnistu. Vinkkejä?

11

922

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos ratsastat hänen päällä, jos makaat korkeamalleettä hän pääsee suoraan tulla.
      Takapäin on myös hieno, haluaisin itse tulla raskaana olevan naisen kanssa !

    • Anonyymi

      Vähän ohutta tyynyä, tai muuta pehmikettä alle ja alastomana selälleen keittiön ruokapöydälle ja siinä miehesi työstää sinua seisaaltaan, iso maha ei siinä haittaa. Siinä on hyvä myös imeä välillä ja olla nuoltavana. Näin meillä puuhasteltiin raskauksien loppuvaiheisiin saakka. Myös minulla oli kovat panohalut koko ajan raskauksien aikana. Sain jopa naapuriapua.

    • Anonyymi

      Asennoista en tiedä, mutta meille on onnistunut alusta loppuun helposti ja vaimo on ollut alkupahoinvoinnin jälkeen himokas.

      Edellinen kirjoittaja on ottanut raskaudesta kaiken irti. Raskaana vieraan pillulle päästävät naiset ovat kiihottavia. Olet ihanin naapuri mitä olla voi. Onnea naapurin miehelle!

    • Anonyymi

      Ilmeisesti meillä naisilla raskauden aikana hormonaalinen toiminta lisääntyy niin voimakkaasti, että "himot hyrräävät" tavallista voimakkaammin. Ainakin minulle kävi niin molempien raskauksien aikana. Välillä tuntui, että olisi kokoajan saatava. Mieheni joutui toisinaan lähes raiskatuksi. Kaikki asennot sujuivat hyvin aivan loppuvaiheekseen saakka. Molemmilla kerroilla olin viimeisilläni kesällä ja paljon tuli rakastelua myös ulkona. Kesämökillä suositun paikka oli rannassa laiturin pöydällä, jonka korkeus on miehelleni juuri sopiva. Siihen istuinpehmustetta ja pyyhettä alle ja tyynyä pään alle ja menoksi. Lämpimässä auringonpaisteessa oli ihana tulla otetuksi maha pystyssä mieheni työnnellessä seisaaltaan jalkojani välillä levitellen, välillä yhteen puristaen. Ehkä paikan innostavuutta lisäsi myös se yllätetyksi ja nähdyksi tulemisen vaara. Toki tämä rakastelupaikka on meillä muutoinkin suosiossa, mutta raskauksien aikana se oli ehdoton ykkösjuttu ja paras paikka.

    • Anonyymi

      Olen tuo 19.8 20.59 kirjoittaja. Kommentoin tätä edellistä kirjoittajaa. Kiva todeta, että laisiani on muitakin. Asiasta en ole juuri muiden kanssa keskustellut. Minullakin hormoonitaso seilasi niin korkealla, että odotusaikoina halutti rakastella lähes aina Asia pyöri kokoajan mielessä. Ensimmäisen raskauteni aikana mieheni totesikin, että olen täysipäiväisesti valveilla ollessani kiimassa ja aina torttu märkänä ja täytyy varmaan pyytää naapuriapua, kun ei itse aina jaksa minua panna. No niin olinkin, täytyy myöntää, kyllä se oli täyspäiväistä kiimaa ja yölläkin näin villejä seksiunia. Mieheni vitsaili asiasta kuulteni myös naapurille, joka katseli minua ja silloin isoa massuani varsin tutkivasti.

      Pian sen jälkeen naapuri toi mökkireissunsa tuliaisina pari haukea, kun oli saanut niitä runsaasti ja kiitokseksi lupasin keittää kahvit. Pian naapuri käänsi puheen mieheni mainitsemaan naapuriapuun tutkaillen samalla vartaloani. Hän sanoi suoraan aina haaveilleensa päästä panemaan minua ja erityisesti nyt kun mahani on iso ja rintani paisuneet. Ei siinä muuta tarvittu, pöytää en ollut vielä kattanut kun kiimoissani olin jo selälläni keittiön pöydällä ja naapuri nai minua kuin viimeistä päivää. Aktin jälkeen joimme lupaamani kahvit ja poistuessaan naapuri kiitteli ja sanoi palaavansa asiaan, mutta laittoi ehdoksi, että silloin minun on riisuuduttava täysin alastomaksi hänen edessään ennen kuin kiipeän pöydälle. Näitä naapuriapuja sitten kertyikin aika monta neljän raskauteni aikana. Aina kaava oli sama. Naapuri tuli käymään asettui istumaan keittiön pöydän ääreen ja minä riisuuduin hänen edessään ja sitten kiipesin pöydänpäälle pantavaksi.
      Koskaan muulloin kuin raskauksieni aikana emme rakastelleet. Huomasin, että hän yleensä innostui asiaan vasta vatsani ollessa selvästi kasvaneena ja mitä lähemmäs synnytysaika läheni sitä halukkaampi hän oli meilllä vierailemaan. Himoni oli niin suuri, että jo raskauksien alkuvaiheissa kärsimättömänä odottelin massun kasvua ja hänen vietailujaan. Mieheni kanssa ei näistä vierailuista koskaan puhuttu. Jotenkin arvelen hänen kuitenkin asiasta tienneen ja hyväksyneen sen.

    • Anonyymi

      Huh huh, miten kiihottava ajatus päästä joskus vielä raskaana olevan naisen kanssa yhteyksiin.
      Kovasti haluaisin löytää raskaana olevan / vastikään synnyttäneen naisen.
      Helposti kiihottavin ajatus!
      M30

    • Anonyymi

      Pihakeinussa. Meillä on hieman suunnitteluvikainen vastakkainistuttava pihakeinu. Suunnitteluvialla tarkoitan sitä, että istuimien väli on näkemiini keinuihin nähden aivan liian kapea. Kerran vaimon raskaana ollessa vilvoittelimme saunan jälkeen keinussa ja siinä asia liittyi toiseen ja pian olimme täydessä touhussa. Vaimo nosti jalkansa käsinojien päälle levälleen ja nojasi taaksepäin ja minulla oli hyvät näköalat ja pääsy pilluun. Siinä asennossa iso vatsa ei ollut lainkaan esteenä. Keinu vaan jaloilla liikkumaan ja siinä kaluni teki työtään tarvitsematta edes isommin lantiota liikuttaa. Pihamme on aurinkoinen ja aika hyvin näkösuojassa, mutta vaimon orgasmiparahdukset kuuluivat varmasti naapureihin. Sen kerran jälkeen tarvi vaan tehdä hieman keinuttelevia liikkeitä niin vaimo oli jo menossa maha pystyssä keinulle vaatteita riisuen.

      • Anonyymi

        Taidatte olla naapurista. Siellä pannaan keinussa kesäisin. Voihke kuuluu ja pikkuisen näkyykin.


    • Anonyymi

      Samoja kokemuksia, takaapäin alkoi tuntua hankalalta ja asia tuli puheeksi ystävättäreni kanssa, jolla aiemmin kaksi raskautta takanaan ja kas, ei aikaakaan kun ystävättäreni piipahti meile iso kasi mukanaan ja kehotti avaamaan sen mieheni tultua töistä. Kassista paljastui seksikeinu, jonka korkeutta voi säätää ja siinä raskaana ollesakin pääsee mukavaan asentoon. Jalat saa pujotettua mukavasti pehmustettuihin lenkkeihin levälleen ja siinä oli ihanaa rakastella. Asento oli tosi mukava. Keinu oli meillä kovassa käytössä koko loppuraskauden ajan ja se oli helppo ripustaa ovenkarmiin tulevaan vahvaan tankoon. Vieraat luulivat, että paikallaan oleva tanko on mieheni kuntoiluväline. Hih, no niinhän se olikin.

    • Anonyymi

      Doggystyle ja kulli peräsuoleen!

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 38 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe