Kawasaki ZZR600 2002 ei käynnisty

Anonyymi

Moro kaikki tietäjät!
Ostin kesäkuussa otsikossa mainitun härpäkkeen.
Ehdin ajamaan sillä noin 2000 kilsaa, kunnes alkoi kiukuttelemaan kunnolla.
Viimeaikoina välillä ei ottanut kierroksia, mutta meni ohi, kun hiukan kaasutteli.
Ennen nyrkkipajalle vientiä Kawa ei enää käynyt tyhjäkäyntiä muutoin kuin pelkällä ryypyllä; kaasuun vähän koskemalla sai sammumaan.

Keväällä edellistä edellisen omistajan toimesta vaihdettu ilmanputsari, synkattu kaasarit ja vaihdettu tulpat ja bensapumppu.
Tämän jälkeen toimi kuulemma ok 500 kilsaa ja meni samaan vikatilaan, kuin minulla.

Se hemmo, jolta Kawan ostin, kertoi, että oli ollut kaasarit täynnä vettä ja tyhjennysoperaation jälkeen toimi hienosti ja toimihan se minullakin noin 2000 kilsaa.

Nyrkkipajan hemmo puhdisti kaasarit ja olivat neulaventtiiliä myöden ihan paskassa, voi johtua siitä, että ilmanputsari oli todella huonosti kiinni ja imukaulatkin olivat löysällä.
Nyt ei lähde enää käyntiin, ei edes sen vertaa, että ryypyllä kävisi.
Kaasarit käyty läpi toistamiseen ja bensalinja ok.

Nyrkkipajalla oli käynyt joku korjaajakaveri ja hänen mielestään venttiilivika; mutta voiko tosiaankin olla näin? Vai voisiko johtua siitä, että kaasarit olleet jo silloin ihan paskaset, kun ne synkattu ja nyt puhtaana eivät toimi ollenkaan ?

Mitä tehdä?
Neuvoja, hyviä ?

4

<50

Vastaukset

 • Venttiilien välysten tarkistus/säätö!

 • Puristusten mittaus. Starttipilotilla yritetty käynnistää ?

  Vanhoissa kawoissa ongelmana venttiilit, ne alkaa vuotamaan kun lautanen muuttaa muotoaan.

  Jos ilmanputsari on pitkään ollut irti niin voipi olla sylinterien poraus tarpeen ja uudet isommat männät ( wisecon sarja tulee halvemmaksi ja kestää paremmin kuin alkuperäinen).

  Kannattaa kysellä moottoripyora.org sivustolta, siellä on enemmän asiantuntijoita.

 • Kalsarit vaihtoon. Ja sukat kans.

 • Todennäköisesti pilottisuuttimet/suutin tukossa veden ja muun mössön jäljiltä. Tämän puhdistukseen ei riitä paineilma vaan suuttimet oetttava irti ja notkealla esim teräsharjan langalla käytävä pieni reikä läpi. Tämän jälkeen ultrasonic pesu. Eli jos käy vain ryyppy päällä niin vika on tyhjäkäyntipiirissä. Venttiiliongelmat välttää tarkistuttamalla välykset aina ajallaan.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  91
  3373
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  509
 3. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  382