Voiko Skodan naamioida jotenkin?

Anonyymi

Naapurit naureskelee, kun vaihdoimme vanhan automme vähän uudempaan Skoda Octaviaan. Naureskelu, vaikkakin melko hyväntahtoisia letkautuksia heittelevät (mm. Tuliko kuulosuojaimet kaupan päällisiksi yms), on alkanut jo väsyttää. Voisiko Skodan naamioida jotenkin länsiauton näköiseksi. Omakotialueellamme tämä on ensimmäinen skoda, kaikilla muilla on länskäri.

26

<50

  Vastaukset

  • Eräs skodisti oli ostanut volkkarin pölykapselit ja logot. Siitä voisi aloittaa.

  • Minä jättäisin naamioimatta ja näyttäisin vaikka kännykästä: https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomen-rikkaat-ajavat-skodalla/aef27cd1-63c7-3973-834b-382e96dba3c2

   Jos naapurisi on ilmiselvä trolli, niin voit kysäistä leikkisällä äänensävyllä vaikka, Koskas työkkärirahat kilahtaa tilille?

   Jos kyseessä on normipalkkainen työssäkäyvä, niin voit tiedustella vaikka: Koskas alkaa vuosiansiot näkyä Iltalehdessä?

   Ei muuta kuin pyyhkäise pölyt Skoda logosta ja anna laadun & varakkuuden näkyä.

   • Minä näyttäisin Taloussanomista aloittajalle "Skoda Octavia - Kovaääninen kansanauto idästä" ja luotettavuustilastojen jumbosijoitukset etsisin netistä itäauton ostaneen naapurin silmien alle ihmeteltäväksi. Kyllä se vain niin menee, että rikkaat ajelevat ihan eri merkkisillä autoilla kuin VW:n halveksitulla halppis brändillä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minä näyttäisin Taloussanomista aloittajalle "Skoda Octavia - Kovaääninen kansanauto idästä" ja luotettavuustilastojen jumbosijoitukset etsisin netistä itäauton ostaneen naapurin silmien alle ihmeteltäväksi. Kyllä se vain niin menee, että rikkaat ajelevat ihan eri merkkisillä autoilla kuin VW:n halveksitulla halppis brändillä.

    Niin ja olihan skoda niin vikainen auto että taloussanomat ihmetteli, että joku sitä ostaa, kun tiedossa on vaihteisto ja moottoriongelmat.
    Vesivuodoista yms ei edes mainittu, koska nuo ovat kalliimpia korjauksia, eikä takuu kata tuollaisia kun osittain.
    Esim vaihdelaatikko 7000 euroa josta takuu kattoi 6kk vanhassa autossa 2900 ja skodistille jäi 4100 maksettavaa itselle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin ja olihan skoda niin vikainen auto että taloussanomat ihmetteli, että joku sitä ostaa, kun tiedossa on vaihteisto ja moottoriongelmat.
    Vesivuodoista yms ei edes mainittu, koska nuo ovat kalliimpia korjauksia, eikä takuu kata tuollaisia kun osittain.
    Esim vaihdelaatikko 7000 euroa josta takuu kattoi 6kk vanhassa autossa 2900 ja skodistille jäi 4100 maksettavaa itselle.

    Tässä on aiheesta linkki.
    https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomen-rikkaat-ajavat-skodalla/aef27cd1-63c7-3973-834b-382e96dba3c2

    Onkohan noista muista?

    Voi että trollikalla kohta katkeaa verisuoni päästä:)  • Irvokas politrukkimaski räpylöineen luiskaan ja maskiksi Jeepin maski. Naapurit luulee että olet uudelleensyntynyt Patton!

  • Muista että Skodassa alkaa ominaisuudet siitä mihin tojotassa loppuu.
   Kateellisia naapurustossa riittää aina.

   • Atkinssoni huutaa hoosiannaa mutta Skodan takavalot häipyvät nopeasti horisonttiin.


  • Minä olen pitänyt armejan maastoutumis verkkoa Skodani päällä. Päivisin jätän seisokkiin pitemmälle sitten illalla ajan omaan parkkiin ja peittelen maasto verkolla. Näin menetellen suhteet naapurustoon on pysynyt hyvänä ja tasa-arvoisena. En ole syrjintää havainnut juurikaan.

   • Seisokki sinulla on vain, kun katselet Tojon broshyyriä.


   • Joku tuon tapainen voisi toimia itäauton naamioinnissa. Asiaan kannattaa kyllä uhrata vähän aikaa ja vaivaa. Kun ei noita ruppasia kuppasia itäautoja oikein voi tuommoisinakaan katsella.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joku tuon tapainen voisi toimia itäauton naamioinnissa. Asiaan kannattaa kyllä uhrata vähän aikaa ja vaivaa. Kun ei noita ruppasia kuppasia itäautoja oikein voi tuommoisinakaan katsella.

    Mieluiten valettu sarkofagi Skodan päälle, kuten Tsernobylin räjähtäneen ydinreaktorin päällä on. Skodalla on paljon yhteistä Neuvostoliittolaisen ydinvoimalan kanssa. Molemmat räjähtävät milloin sattuu ja ovat, niin täysin venäläisiä. Vaikka skodaurpo alkaa kohta hopöttää Ukrainasta ja Tsekistä. Venäläisiä ovat. Se on fakta.


   • Oletko havainnut edes puutteita yhdyssanojen kirjoittamistaidossasi?


  • Ei kannata yrittää naamioida. Naapurit naureskelee vaan enemmän. Pidä punalippu korkealla ja ole rohkeasti oma itsesi!

   • Kyllä köntsä täytyy yrittää naamioida vaikka tunkioksi, jos meinaa naapurisovun säilyttää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä köntsä täytyy yrittää naamioida vaikka tunkioksi, jos meinaa naapurisovun säilyttää.

    Komposti! Aloittaja tekee Skodasta taloyhtiön kompostin ja ostaa bussilipun/kolmen tonnin korollan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Komposti! Aloittaja tekee Skodasta taloyhtiön kompostin ja ostaa bussilipun/kolmen tonnin korollan.

    Ei onnistu. Skoda on jo itsessään myrkyllinen ympäristöriski. Eli Skoda Kuusakoskelle asianmukaiseen loppukäsittelyyn ja paaliin. Sellainen se on Skodan tarina.


  • Anna naureskella. Ei hyvin mene jos naapurit vaikuttaa omaan elämään ja hankintoihin. Mua ei voisi vähempää kiinnostaa naapurien mielipiteet eikä naapurit yleensäkään että keitä ovat, mitä touhuavat ja mitä omistavat.

   • Tottakai pitää olla parempi ja hienompi auto kuin naapurilla mutta sehän ei skodalla onnista.


  • Naamiointiverkkoja käyttävät.
   Jotkut vaan jättävät sen kauemmaksi ja sitten kulkevat aurinkolasit päässä, ettei ketään tunnista.

  • Niin se vain on, ei voi Skodaa naamioida. Mutta ajakaa kaikki Skodat tänään "kunniavartioksi", kun Putin saapuu. Ehkä jättää Suomen rauhaan, kun näkee pelkkiä venäläisiä autoja. Laittakaa vielä ryssän liput heilumaan Skodan piiska-antenniin!

   • Putinin vois tosiaan pitää hyvällä mielellä ja tyytyväisenä esittelemällä hänelle paljon skodia. Että välit venäjään pysyy ystävällisinä 😅. Sen hän jo tietääkin että kaikki Suomeen tuotavat skeida autot ovat venäläisiä, Kalugan massatuotantotehtaalta peräisin. Skoda työllistää merkittävän määrän venäläistä väestöä.


  • Audi on naamioitu Skoda. Sama tekniikka, mutta kori naamioitu Audiksi.

  • Tojoksi voisi naamioida. Tero ihmettelisi siinä kuinka hiljainen ja hyvät ajo-ominaisuudet uudessa Tojossa onkaan.

   • Kälä kälä purkki kourassa oottaisi ruostumista, kyllä ne korollat on ennen jo tässä ajassa...


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   174
   8987
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   118
   3806
  3. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   130
   3464
  4. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   54
   806
  5. Johanna Tukiainen viety hoitoon?

   Vuosien sekakäyttö ja perintönä kulkeva mielisairaus johti lopulta hullujen huoneelle. Siellä on hyvä harhaisen hoitaa päänsä kuntoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   627