Suomen Verkkoturvakeskus- palveluista parhain ja toimivin.

Anonyymi

Sain tänään ystävällisen yhteydenoton SuomenVerkkoturvakeskus-palvelusta. Minulla oli jo pitkän aikaa ollut mielessä hankkia lisää domaineja, mutta aina olin siirtänyt asiaa sillä olen todella huono tietokoneiden kanssa ja ei ole aikaa perehtyä että miten ja mistä niitä saadaan rekisteröityä. Minulle kerrottiin että joku toinen haluaa rekisteröidä 4 tunnusta ja minulle annettiin mahdollisuus rekisteröintiin. Rekisteröin ainoastaan 3 domainia ja nyt ne ovat meidän käytössä. Info-domain jäi rekisteröimättä ja nyt sain viestin venäjältä että joku haluaa myydä sen minulle 500€:n hintaan. Olen lukenut uutisista että näitä tapauksia on ollut että joku rekisteröi domainit ja koittavat kiristää rahaa niillä. Jäi vähän harmittamaan jätin tämän info-domainin rekisteröimättä. Hyvä kuitenkin se että sain com net org domainit itselleni.

92

3284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikös näissä verkkotunnus jutuissa oo joku semmonen suoja että niitä ei saa kuka haluaa rekisteröidä? Vai oliko se jotenkin sillein että maakohtaisia ei saa kuka vaan.?

      • Anonyymi

        Maakohtaisissa on jotain sellaisia sääntöjä että niitä ei voi rekisteröidä kuka vaan. Sitten taitaa olla myös niin että eu pääte on kanssa sellainen jota ei saa kuka vaan. Kansainväliset verkkotunnukset saa rekisteröidä käyttöönsä kuka vaan jos ne on vapaana.


      • Anonyymi

        Asuinkuntani Muhoksen kunnan opas sivu kaapattiin. www.muhosopas.com/muhoksenkunta

        Tästä oli isot jutut uutisissa. Olivat kai kiristäneet rahaa jostain kiinasta käsin sähköposteilla. Kunta ei lähteny mukaan kiristykseen, joten tekivät kiusaa kunnallemme. Katsokaapa ihan huviksenne millaiselle sivustolle tuo osoite vie?
        Saattaahan tuolla sivustolla olla enemmän kävijöitä kun kuntamme sivuilla :D


      • Anonyymi

        Voi kauheeta. Kävin katsoo ton sivun. Aika hirveetä kunnan imagon kannalta.
        Miten toi voi olla lain mukaan mahdollista että noin voi tehdä?


      • Anonyymi

        Jos ei ole itse älynnyt suojata niitä niin näin voi käydä. Luin jonkun vanhan jutun samanlaisesta tapauksesta. Oisko ollut Karelia Wood mikä oli ennen UPM:n omistuksessa. Niille kävi samanlainen tapaus ja kävivät oikeutta asiasta ja hävisivät oikeuskiistan. Elämä on julmaa....


      • Anonyymi

        Kyllä nykypäivänä itse en jättäisi vapaaksia yleisimpiä päätteitä. Teen kauppaa verkossa joten itse katsoin aiheelliseksi rekisteröidä useamman päätteen.


      • Anonyymi

        Juu. Olen asian suhteen erittäin paljon samaa mieltä sinun kanssasi. Itse maksoin jollekin firmalle 29,90€ per tunnus. Näiltä heeboilta oisin saanu vähän edullisemmin mutta huomasin vasta sen jälkeen kun olin tehnyt rekisteröinnin.
        Noh, viiden vuoden päästä koitan tätä palvelua välittämättä muiden kirjoittelusta.


      • Anonyymi

        Ei mitään valitettavaa kyseisen firman toiminnasta. Itse olen tyytyväinen että ilmoittivat minulle että joku haluaa tehdä rekisteröinnin. Antoivat minulle mahdollisuuden tehdä rekisteröinnin itse mutta halusin heidän tekevän sen ja homma hoitui kätevästi ja sain myös vahvistuksen mitä meille rekisteröitiin ja mihin hintaan.


      • Anonyymi

        Järkevintä suojata .fi loppuisen lisäksi 5-10 yleisintä verkkopäätettä. Ompahan sitten kunnolla suojattu sanon minä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asuinkuntani Muhoksen kunnan opas sivu kaapattiin. www.muhosopas.com/muhoksenkunta

        Tästä oli isot jutut uutisissa. Olivat kai kiristäneet rahaa jostain kiinasta käsin sähköposteilla. Kunta ei lähteny mukaan kiristykseen, joten tekivät kiusaa kunnallemme. Katsokaapa ihan huviksenne millaiselle sivustolle tuo osoite vie?
        Saattaahan tuolla sivustolla olla enemmän kävijöitä kun kuntamme sivuilla :D

        Näitä juttuja löytyy netistä pilvin pimein. Aika paha juttu kyllä näiden uhrien kannalta ketkä joutuu kärsimään ja liiketoiminta vaikeutuu.


      • Anonyymi

        Kyl ne saa kuka vaan jos et oo itse hiffannu rekisteröidä niitä omalle firmalles.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi kauheeta. Kävin katsoo ton sivun. Aika hirveetä kunnan imagon kannalta.
        Miten toi voi olla lain mukaan mahdollista että noin voi tehdä?

        Niin kuin tuossa ylempänä lukee, kansainvälisiä verkkotunnuksia voi kuka vain rekisteröidä, ellei yritys/kunta ole niitä itselleen suojannut.


    • Anonyymi

      Jos Suomen Verkkoturvakeskus tai muu vastaava domain-huijari soittaa, ja tarjoaa jotain domaineja rekisteröitäväksi heidän kauttaan, niin älä tilaa yhtään mitään niiltä puhelimessa. Lyöt vaan luurin korvaan soittajalle.

      Mene sen perästä yleisille rekisteröintisivuille, joista saat firmasi nimellä olevat .com yms. päätteiset domainit rekisteröityä nopeasti ja edullisesti.

      • Anonyymi

        Eipä ole itselläni mitään pahaa sanottavaa tästä firmasta. Viime vuonna rekisteröin verkkotunnukset heidän opastuksella ja palvelu toimi erittäin hyvin. Tämä viestisi vaikuttaa siltä että toimititsekin verkkotunnus alalla. Osuinko oikeaan?


      • Anonyymi

        Voin päin vastoin suositella tätä palvelua muillekin. Kilpailu alalla taitaa olla melkoisen kovaa kun jo tästäkin toimijasta kirjoitetaan pahaa.


      • Anonyymi

        >> Tämä viestisi vaikuttaa siltä että toimit itsekin verkkotunnus alalla. Osuinko oikeaan?

        Toimin ohjelmistoalalla, mutta domainrekisteröintien yms. kanssa minulla ei ole ollut eikä ole mitään tekemistä.

        Turhaa maksaa noille kenellekään puhelinmyyjälle extrahintoja yhtään mistään palveluista.

        En osta mitään puhelinmyyjiltä, enkä koskaan. Jos puhelinkauppiaan tarjoama tuote joillakin harvoilal kerroilla alkaisi kiinnostaa minua, suljen suljen silti puhelimen.

        Sitten käyn kurkkaamassa netistä, mitä palveluja tuolla alalla on tarjolla. Saman palvelun saa noin 100%:ssa tapauksia edullisemmin ja myös nopeammin kun tilaa sen suoraan netistä.


      • Anonyymi

        Nyt joku haukkuu väärää puuta. Jämpti firma, ystävällinen palvelu ja hinnat ovat kilpailukykyiset muihin toimijoihin verrattuna. Suosittelen muillekin.


      • Anonyymi

        Arvasin oikein että olet samalla alalla. On aika tyhmää kirjoitella täällä toisista toimijoista väärää tietoa ja koittaa haitata toisen elinkeinon harjoittamista. Olen itse käyttänyt palvelua ja voin sanoa että palvelu toimii erittäin hyvin ja palvelu on ystävällistä. Rekisteröinti myös tehtiin sovitun mukaisesti ja hinnat oli kohdallaan.
        Saanko kysyä mistä saat 100% halvemmalla verkkotunnuksia? Jos rekisteröit verkkotunnuksen vuodeksi niin yleensä saat halvemmalla mut siitä eteenpäin maksaa enemmän, mutta kuka hölmö rekisteröi verkkotunnuksen ainoastaan vuodeksi?

        Esimerkiksi godaddy sivustolta katsoin .online tunnusta.

        eka vuosi 0.89€ ja seuraavat vuodet siitä eteenpäin 45.08€
        .live tunnus eka vuosi 3,60 € ja seuraavat vuodet siitä eteenpäin 28,85 €

        Ehkä saat halvalla jos vain rekisteröit yhdeksi vuodeksi.

        Kokeilin myös .com päätettä mitä imoitettin eka vuosi 9,99 € siitä eteenpäin 18,99€.

        Hinnoittelu on todella kirjavaa, riippuen päätteistä, mutta empä usko että Suomen Verkkoturvakeskus tekee näillä rekisteröinnillä rahaa juuri lainkaan.

        Ei kannattaisi kirjoitella toisista toimijoista mitään väärää tietoa ennen kun ottaa asioista paremmin selvää. Mutta tietenkin nimimerkin valossahan voi kirjoitella mitä haluaa ja koittaa laittaa kilpailijoita matalaksi.

        Terveisin

        Harri Kärkkäinen
        Jyväskylä


      • Anonyymi

        Eiköhän nää KAIKKI Suomi 24 keskustelut oo vähän sitä varten että täällä saa puhua saastaa muista toimijoista eikä ylläpito välitä mitään. Itse en usko näihin täällä kirjotettuihin juttuihin ollenkaan. Myös sukulaismiehen firmaa on moitittu suomi24 keskustelupalstoilla ja väitetty häntä huijariksi. Tunnen hänet erittäin hyvin ja hän on viimeisen päälle tunnollinen yrittäjä. On säälittävää että nämä hyvät ja tunnolliset yrittäjät sitten kärsivät näistä kirjoitteluista. Ottakaa ihmiset hyvät ensin aina asioista selvää ennen kun uskotte kaikkea saastaa mitä netissä kirjoitetaan. Amen.


      • Anonyymi

        Noh noh, onkos täällä kilpailija asialla kun käsketään elinkeinonharjoittajalle lyödä luuri korvaan?


    • Anonyymi

      Aloitus oli kyseisen firman itsensä tarkasti suunniteltu ja laadittu mainos.
      Mainoksessa on toteutettu seuraavat elementit:

      Jo pitkään ollut ajatuksissa hankkia mutta aina on siirretty myöhemmälle (Monella voi olla sama tilanne joten samaistumisen elementtiä haetaan) Asetuttu asiakkaan "housuihin".

      Kerrotaan että ollaan huonoja ATK asioissa, ja aika on tiukalla. Näin tiedetään että yrittäjämaailmassa yleensä on aika tiukalla, mutta saadaan nekin mukaan jotka kokevat oman ATK osaamisensa keskinkertaiseksi.

      Luodaan "kiireen" ilmapiiri ostamiselle vetoamalla että olet juuri menettämässä jotakin ellet toimi nyt heti.

      Yhtäkkiä se ATK osaaminen nostikin päätään ja osataan kertoa jopa näin eksakteja tietoja:
      ""Minulle kerrottiin että joku toinen haluaa rekisteröidä 4 tunnusta ja minulle annettiin mahdollisuus rekisteröintiin. Rekisteröin ainoastaan 3 domainia ja nyt ne ovat meidän käytössä.""

      suomi24 systeemeissä harjoitetaan paljon tällaista markkinointia, joissa toimijat itse kertovat MUKA ASIAKKAANA kuinka hienoa palvelua on saatu ja on olemassa.

      Ei kannata sortua näiden ilmaista mainosta yrittävien huijauksiin.
      Jos aloittaja on todellinen yritys, olisi aloittaja maininnut oman yrityksensä nimen jo ihan itse ilmaista mainosta saadakseen.

      Nyt vain mainostetaan MUKA GOODWILLINÄ jotakin palveluja myynyttä firmaa itse saamatta asiasta mitään konkreettista hyötyä.

      Älkää menkö näihin huijauksiin!

      • Anonyymi

        Miksi kirjoitat anonyyminä? Itse en usko juttuihisi ennen kuin laitat nimesi enkä kyllä välttämättä usko sittenkään.

        Terveisin

        Harri Kärkkäinen
        Jyväskylä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi kirjoitat anonyyminä? Itse en usko juttuihisi ennen kuin laitat nimesi enkä kyllä välttämättä usko sittenkään.

        Terveisin

        Harri Kärkkäinen
        Jyväskylä

        No voisithan vaikka käyttää ihan omia aivojasikin


    • Anonyymi

      NÄÄ SUOMI 24 -KESKUSTELUT EI OO MITÄÄN MUUTA KUN TÄYSIN MUUNNELTUA TOTUUTTA. NÄÄ ON TEHTY VAAN SITÄ VARTEN ETTÄ PYSTYTÄÄN PURKAMAAN PAHAA OLOA JA KIRJOITTAMAAN MITÄ SYLKI SUUHUN TUO. EIKÖ TEILLÄ OLE TÖITÄ KUN TÄÄLLÄ JOUDATTE TAPPELEMAAN ANONYYMEILLÄ KIRJOITUKSILLA. JATKAKAA DUUNIA JA LOPETTAKAA TOISTENNE MOLLAUS.

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä, mut kiva näitä on lukee ja syödä popcorneja:D


    • Anonyymi

      Tää on paras firma, oujee. Kannattaa rekisteröidä sata domainia.

    • Anonyymi

      Suomi 24 kirjoittavat pääasiassa kilpailijat. Kilpailijat koittavat kirjoittelullaan syödä pois toisia markkinoilta ja saada itselleen parempaa mainosta. Tämä on sitä nykypäivää. On sitten näitä hölmöjä ketkä menevät kaikkeen mukaan mitä kirjoitetaan ja uskotaan kaikki kirjoitettu kyseenalastamatta mitään.

    • Anonyymi

      Meidän firmaa on myös kiristetty domaineilla. Viestit tulevat Hong Kongista.
      Outoa että niitä voi rekisteröidä kuka vaan, mutta kuulemma sallittua se on.

    • Anonyymi

      Kiitos että on tälläinen palvelu olemassa ketkä ilmoittavat vaaratilanteista, itse olen onnellinen että verkkotunnukset on rekisteröity. Ei valittamista.

    • Anonyymi

      "Noh noh, onkos täällä kilpailija asialla kun käsketään
      elinkeinonharjoittajalle lyödä luuri korvaan? "

      Kuule ihan sama ohje pätee kaikkiin puhelinmyyjiin. Kuuria korvaan, niin se on asiakkaalel kaikkein edulisin vaihtoehto.

      Tässä om esimerkkinä Nettihotellilla com päätteen rekisteröinnin hinta on 18 € ALV vuodessa.
      https://www.nettihotelli.fi/?Tilaaminen/Uusi_domain

      Mitä lisäpalvelua vaikka Suomen Verkkoturvakeskuksen tarjoamat 45 euron vuosihintainen paketti toisi tähän?

      Ai niin, en ole Nettihotellilla töissä, enkä ole ollutkaan. Eikä Domainien kaupittelu paketteina taida olla heilläkään se keskeinen businesalue, vaan Web-hotellin pyörittäminen.

      • Anonyymi

        No onko toi sinun mukaasi sitten 100% halvempi??? Sehän on ainoastaan 7€ halvempi. Taidat nyt olla pahasti hakoteillä. Tuo paikka mitä ehdotat niin siellä moni muu tunnus on kalliimpia kun 25€ mikä on tuon verkkoturvakeskuksen hinta.


      • Anonyymi

        >>Tuo paikka mitä ehdotat niin siellä moni muu tunnus on kalliimpia kun 25€ mikä on tuon verkkoturvakeskuksen hinta. >>

        No kerropas minkä päätteinen hinta siellä on kalliimpi? Ihan oikeasti, millään muilla kuin .fi ja .com päätteisillä domaineilla ei ole merkitystä busineksen kannalta.

        Voihan saada vaikka .eu päätteiden domainin teiltä halvemmalla. Mutta ei tuollaista .eu-päätettäa tarvita netissä yhtään mihinkään asiaan.


      • Anonyymi

        Nettihotellin kautta en ostais yhtään mitään. Palvelu täysin hanurista ja hinnat palveluun nähden kalliita.


      • Anonyymi

        Kato mr. Nettihotellli näilläkin palstoilla. Hajoo nyt noihin juttuihis.


    • Anonyymi

      Niin mistä muka saa verkkotunnuksia 100% edullisemmin? Me voitas ottaa .online, .shop, .store , koska meillä on verkkokauppa. Ohjelmisto kaveri. Kerro mitä kautta se onnistuisi? onko sinulla tiedossa joku kontakti?
      Itse katsoin että noi on muilla sivustoilla about 40-70 euroo/vuosi jos ottaa pidemmäksi aikaa kun vuodeksi. Jos saisin jostain halvemmalla niin kuin kerroit niin olisin kiinnostunut.

      • Anonyymi

        Ne joilla on tuo osaaminen pitävät osaamisensa omana tietonaan. Jakamalla ilmaiseksi maailmalle tietoja, joiden hankkiminen on vienyt aikaa ja perehtymistä, jotta itse opiskelemalla on saavuttanut tietonsa ja osaamisensa.
        Sellainen ei jaa tietojaan, mutta toisaalta ei myöskään myy tietojaan, koska rahantekeminen myymällä on halveksittavaa, ja rinnastettavissa käärmeöljykauppureihin ja pölynimurikauppureihin.
        Kukaan itseään kunnioittava koodari ei anna tietojaan ilmaiseen jakoon tai alennu mitään myymään.


      • Anonyymi

        " Me voitas ottaa .online, .shop, .store , koska meillä on verkkokauppa."

        Taidat olle aika yksinkertainen ja aloitteleva kaveri näissä nettihommissa.

        Verkkokauppaa ei tosiaan ole järkeä perustella millään .shop päätteillä eikä muillakan tämän tyypin kummallisuuksilla.

        Normaalit .com ja Suomessa .fi päätteet hoitavat asiallisesti kaiken nettikauppatyyppisen nimeämisen.


      • Anonyymi

        Älä sössötä, jos mä haluun noi päätteet niin enkös mä saa ne silloin hommata.
        Kerrot nyt vaan mistä ne saa halvemmalla kun niin täällä sitä mainostit.

        Ei pidä puhua skeidaa täällä ja haukkua toisia sen jälkeen yksinkertaiseksi kun on jäänyt kiinni skeidan puhumisesta.

        Taidat itse olla hieman yksinkertainen jos itse suosittelet pelkästään .fi ja .com päätettä. Olet todellakin hakoteilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ne joilla on tuo osaaminen pitävät osaamisensa omana tietonaan. Jakamalla ilmaiseksi maailmalle tietoja, joiden hankkiminen on vienyt aikaa ja perehtymistä, jotta itse opiskelemalla on saavuttanut tietonsa ja osaamisensa.
        Sellainen ei jaa tietojaan, mutta toisaalta ei myöskään myy tietojaan, koska rahantekeminen myymällä on halveksittavaa, ja rinnastettavissa käärmeöljykauppureihin ja pölynimurikauppureihin.
        Kukaan itseään kunnioittava koodari ei anna tietojaan ilmaiseen jakoon tai alennu mitään myymään.

        Mutta koko ajan tää tyyppi jakelee tietojaan muille mutta kun ne sen tiedot ei pidä paikkaansa. Ehdottelee jotain nettihotellia ja hehkuttaa miten halpa se on mut kun ei oo. Tää tyyppi on Nettihotellin henkilökuntaa ja koittaa mainostaa sitä täällä mut antaa täysin väärää tietoa. Säälittävää yrittämistä oman firman eteen.


      • Anonyymi

        Tää on ihan himmee tyyppi tää Nettihotellin jäbä. Aika monessa muussakin ketjussa hehkuttaa Nettihotellii. Sit väittää täällä että ei oo nettihotellin hommissa:D


    • Anonyymi

      " Hektor Oy:llä ei ole mitään tekemistä Suomen Verkkoturvakeskuksen kanssa joten pyydän teitä lopettamaan ja poistamaan välittömästi nämä kirjoitukset. Pyydän myös saada tämän kirjoittajan yhteystiedot ja nimen mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten.
      Terveisin Hektor Oy "

      Saathan sää Hector höpöttää ihan mitä vaan sää haluat. Teidän firmalla on rekisteröity aputoiminimi nimeltään "Verkkoturvakeskus VTK ".

      Tuon niminen firma kuin Suomen Verkkoturvakeskus esiintyy teidän aputoiminimeenne sekaannuttavalla nimellä netissä.

      Ottakaahan yhteyttä Suomen Verkkoturvakeskukseen, että lakkaavat käyttämästä teille rekisteröityä firmanimeä.

      • Anonyymi

        Voitko nyt laittaa nimes ja sen firman y-tunnuksen missä teet hommia? Kovin tykkäät kirjoitella anonyymina. Kukaan ei usko tuota sun skeidaa. Jännittääkö laittaa oma nimi tai yritys missä työskentelet? Mua ärsyttää tollaset skeidaajat äidin omat tissiposket.


      • Anonyymi

        Voisitko laittaa nimesi nyt niin saadaan tietoon kuka tätä sontaa tänne kirjoittaa? Moni on jo pyytänyt sitä, joten rohkaise nyt itsesi ja laita tietoa kuka olet.


      • Anonyymi

        Ärsyttääkö sua koska tää toimija Suomen Verkkoturvakeskus -palvelu saa hyvää palautetta asiakkailtaan. On lapsellista toimintaa mitä juuri teet. Älyätkö?


    • Anonyymi

      Mua ärsyttää tällaset pellet ketkä koittaa häslätä että toisen elinkeino menisi perseelleen, mut näitä idioottejahan ollut jo täällä iät ajat. Mut ne on niin reppanoita että ne kirjoittelee anonyymina ettei pää joudu pölkylle.

    • Anonyymi

      tälle idiootille varmaan maksetaan kun se koittaa syödä toisia yrityksiä pois markkinoilta. hanki poika kunnon duuni.

    • Anonyymi

      Olen kuullut että uusien domainien hinnat ovat hyvin edullisia tällä hetkellä. Jossakin kerrottiin että vain 25 € Alv verran on vuosimaksu.

      Haluaisin pikapuoliin tilata Osakeyhtiöllemme vähintään noin kymmenkunta uutta domainia. Laskeskelin että saan ne 250 € alv hintaan, jos löydän jostakin jonkun firman, joka noita myy tähän hintaa myy.

      Olisiko kellään ehdotuksia mistä nuo kymmenen .net, .org, .info, .dot, .ru, .au jne domainia kannattaisi tilata?

      Uskon että kaikille näille domaineille tulee olemaan paljon markkinoinnillista ja brändimme suojauksen käyttöä täällä meidän keski-suuressa yrityksessaämme.

      • Anonyymi

        Katso vaikka domainhotelli, en laita linkkiä koska ylläpito poistaa.

        Alla näet domain hinnaston kaikille myymillemme noin 1000:lle verkkotunnuspäätteelle. Hinnasto koskee 1 vuoden rekisteröintiä. Voit rekisteröidä domainin suoraan myös usemmalle vuodelle. Tällöin hinta kerrotaan rekisteröintivuosilla.

        .fi domain 1 vuosi 9€

        .fi domain 2 vuotta 18€

        .fi domain 3 vuotta 27€

        .fi domain 4 vuotta 36€

        .fi domain 5 vuotta 45€.

        Hinnat sisältää alv 24%. Poikkeuksena .fi domain, jonka alv 0% (Traficomille asiakkaan puolesta maksettu veroton viranomaismaksu).


      • Anonyymi

        Itse rekisteröin .fi loppuisen lisäksi .com.net.org.live.info. -päätteet ja katsoin sen kattavaksi paketiksi ja luulen että pärjään niillä. Mitään harvinaisempia en itse katsony aiheelliseksi rekisteröidä. Mutta nää hotelli -loppuiset toimijat itseäni arvelluttavat ja luulen että niiden takana saattaa olla sama toimija kun tämän NettiHotellin mistä olen kuullut kaikenlaisia juttuja, ei mitään hyvää sanottavaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katso vaikka domainhotelli, en laita linkkiä koska ylläpito poistaa.

        Alla näet domain hinnaston kaikille myymillemme noin 1000:lle verkkotunnuspäätteelle. Hinnasto koskee 1 vuoden rekisteröintiä. Voit rekisteröidä domainin suoraan myös usemmalle vuodelle. Tällöin hinta kerrotaan rekisteröintivuosilla.

        .fi domain 1 vuosi 9€

        .fi domain 2 vuotta 18€

        .fi domain 3 vuotta 27€

        .fi domain 4 vuotta 36€

        .fi domain 5 vuotta 45€.

        Hinnat sisältää alv 24%. Poikkeuksena .fi domain, jonka alv 0% (Traficomille asiakkaan puolesta maksettu veroton viranomaismaksu).

        Nyt jo domainhotelli mainostaa täällä omia palvelujaan:) Eikö niillä oo vara mainostaa muualla kun täällä suomi24 keskustelupalstoilla?
        Niin läpikuultavaa ettei oo tosikaan.


    • Anonyymi

      Vaikuttaa siltä että tää Nettihotelli ja Domainhotelli mainostaa itteensä näissä keskustelufoorumeissa ja epäilen että kirjoittelevat myös toisista toimijoista perättömiä juttuja.

    • Anonyymi

      Tää Nettihotelli kuulemma aloittaa täällä näitä keskusteluja morkkaamalla muita yrityksiä ja samalla koittaa tarjota omia palvelujaan. Tää domainhotelli voidaan varmaan luokitella samaan sarjaan. Itse rekisteröimme domainit tällä Suomen Verkkoturvakeskuksen palvelulla ja hyvin järjestyivät hommat.

      • Anonyymi

        Tulee esiin kyllä suomalainen yltiövarovaisuus, jota vahvistetaan sitten vielä "kuorolaululla". En ole minkään *hotellin agentti, vaan googlasin nopealla haulla halvat domainhinnat, kun niiden perään penätiin. Domainin rekisteröinnissä ei ole sen kummempaa, kuin että se rekisteröidään tietyllä hinnalla eikä se ole rekisteröinnin jälkeen sen huonompi laadultaan, vaikka hinta olisi ollut vain neljäsosa kiskurihinnasta. Ymmärrän sen. että pännii kun maksaa nelinkertaista hintaa kenties vielä usean vuoden sopimuksesta.


    • Anonyymi

      Tuolla Domainhotellilla vaikuttaa olevan selvästi halvemmat hinnat kuin Suomen Verkkoturvakeskuksella. Jostain syystä Suomen Verkkoturvakeskus on leiponyt aimo kerroksen hintaläskiä heidän hintoihinsa.

      Eihän tämmöisten domaininen avaamisessa ja rekisteröinnissä mitään "osaamista" tarvita eikä edes sen kummempaa "asiakapalveluakaan". Kaikki tällaisia osaa avata. Se joka halvimmalla myy. niin sieltä kannattaa ostaa.

      Tuntuu että aggressiivista puhelinmarkkinointia käyttävä Suomen Verkkoturvakeskus ei pärjää edullisilla hinnoilla. Siksi heidän pitää turvautua tuohon naispuolisen puhelinmyyjänsä suorittamaan ku-setukseen.

      Kaiken kaikkiaan täysin pässinpäistä hommaa kenenkään rekisteröidä itselleen noita .net, .org, .eu jne tarpeettomia domain-päätteitä.

      • Anonyymi

        Ehkäpä,mutta myyjä oli todella ammattitaidoton.Tuntui niinkuin olisi jostain listasta lukenut valmiiksi kirjoitettuja fraaseja,monotonisella äänellä.Ja kun oli töissä kiire ja kehoitin soittamaan myöhemmin,alkoi länkytys: mutta jos,mutta jos.. Puhelu loppui kun löin luurin korvaan ja sama tulee jatkumaan joka kerran saman firman soittaessa.


    • Anonyymi

      Suuri osa yrittäjistä etenkin perinteisessä "kivijalka"-ajan toimioista eivät osaa toimia digimaailmassa, jossa palveluntarjoajat tulevat globaalisti ympäri maailmaa. Tähän kuuluu oleellisesti se, että palvelun hinta on kilpailun kautta asettunut "oikealle" tasolle. Nämä hyödylliset idiootit ruokkivat kiskurihintoja harrastavia palveluntuottajia, jotka mainostavat itseään kotimaisina ja käyttävät palvelussaan globaalien toimijoiden palveluita (vrt. Google) ja vetävät rahaa välistä, tekemättä juuri mitään. Tällä foorumillakin on lukuisia kirjoituksia hakukoneoptimoinnista, joita jokainen yrittäjä saisi halvemmalla joko tekemällä niitä itse tai kilpailuttamalla palveluntarjoajia globaalisti. Nyt mennään kerralla halpaan kun jokin puhelinmyyjä soittaa ja "kus**taa" hinnoilla ja sitten haukutaan täällä ko. firmat pystyyn.

    • Anonyymi

      Kiitos Suomenverkkoturvakeskus kattavasta ja osaavasta palvelusta.Itsellä ei aika,eikä kyvyt riitä kotisivujen väsäämiseen,mutta tätä kautta sain yritykselleni näkyvyyttä.

    • Anonyymi

      Niin monenmoista puhelinmyyntifirmaa,kun sitä nykyään onkaan? Aiemmasta en päässyt eroon,ennenkuin uhkasin oikeustoimilla.Kymmeniä puheluita ja yhteydenottopyyntöjä,joihin vastauksina näyteltiin tietämätöntä ja hoettiin,jotta sopimusta ei voi purkaa. Olin skeptinen siitä lähtien näitä myyntifirmoja kohtaan,mutta sain kuulla ystäväni kautta tästä firmasta ja hän sai minut ylipuhuttua kokeilemaan Suomen Verkkoturvakeskusta,En ole katunut hetkeäkään.

      • Anonyymi

        Tiedän tunteen.Itse vein asian raastupaan asti.


    • Anonyymi

      Mie otin sillä höykällä sopimuksen,jotta jahka luuri alakaa huutamaan ja joku tuas tarjoo evullista tarjoosta,ni tokasoo että on jo.Netistä kahtelin aekan ja kaver vinkkas tämän.

    • Anonyymi

      Kiitos festarisivujen mahdollistamisesta! Ens kesänä uusiks :)

    • Anonyymi

      Ei moitittavaa.Tärkeänä pidin yhteydenottoa kaappausyrityksestä.

      • Anonyymi

        Miten ne voisi tietää, jos joku yrittää kaapata tunnuksesi.
        Luuletko, että kiinalainen kaappari soittaa heille kun rekisteröi tunnuksen.


    • Anonyymi

      Heh,popparit mikroon. Miks helvetissä jos jotain firmaa kehutaan,tulee toinen firma pukkaamaan omat mainoksensa kommenttiosioon? Taitaa olla kilpailu suht' kovaa ja vähemmän rehtiä?

    • Anonyymi

      Tässä tämän hyvin näkee, et minkälaisella pelillä nykyään yritetään pärjätä. Moittimalla toisten tarjoamaa palvelua ja kehumalla omaa. Huoh!!

      • Anonyymi

        Jos vaikkapa vertailee kahta palvelua keskenään, sitten toteaa toisen niistä paremmaksi, asiakaspalvelultaan, tekniseltä toimivuudeltaan ja hintansa puolesta.

        Ei se ole sen toisen, hävinneen palvelun "moittimista" silti. Se on normaalia kilpailutilannetta, jossa toiset tuotteet ja yritykset pärjää paremmin kuin toiset.

        Verkkoturvakeskus Oy nyt tuntuu vain tällä kerralla jäävän alakynteen, aika monella mittarilla mitattuna.


    • Anonyymi

      Ite oon kanssa tyytyväinen saamaani asiakaspalveluun, oikealla asialla ovat ja hyvin hoitavat hommansa. Ei valittamista. Tsemppiä yrittäjille kaikennäkösiin huuhaa asioihin mitä heistä levitellään ja syytellään ties mistä huijausyrityksistä.

    • Anonyymi

      Puhelinmyynti on markkinoinnin syöpä, joka pitäisi lainsäädännöllä tehdä sellaiseksi, että jo pelkkä yhteydenotto vaatisi markkinoinnin kohteen taholta suostumuksen. Muuten näistä humpuugimaakareista ei päästä eroon. Puhumattakaan tahoista, jotka pyrkivät valmistelemaan ja jopa tekemään rikoksia puhelinmyyntiä apunaan käyttäen.

      • Anonyymi

        Itse en pidä myöskään puhelinmyynnistä, mutta olen kyllä kiitollinen että Suomen verkkoturvakeskus soitti minulle ja kertoi että on hyvä suojata nuo domainit omiin nimiin jottei tule mitään ongelmia omalle yritykselleni ja sen verkkosivuille.. Puhelun jälkeen sain nopeasti sähköpostin ja linkit toimi. En näe ainekaan tulleeni huijatuksi tämän asian suhteen. Mikä teitä ihmisiä vaivaa, oletteko kateellisia että toisilla yrityksillä menee hyvin ja haluavat ilmoittaa asioista yrityksille asiallisesti asioista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse en pidä myöskään puhelinmyynnistä, mutta olen kyllä kiitollinen että Suomen verkkoturvakeskus soitti minulle ja kertoi että on hyvä suojata nuo domainit omiin nimiin jottei tule mitään ongelmia omalle yritykselleni ja sen verkkosivuille.. Puhelun jälkeen sain nopeasti sähköpostin ja linkit toimi. En näe ainekaan tulleeni huijatuksi tämän asian suhteen. Mikä teitä ihmisiä vaivaa, oletteko kateellisia että toisilla yrityksillä menee hyvin ja haluavat ilmoittaa asioista yrityksille asiallisesti asioista.

        Mutta kun sinun domaineitasi ei ollut edes kukaan muu varaamaassa ja vaikka olisi ollutkin, niin näillä domainhuijareilla ei olisi ollut siitä tietoa. Paljon halvemmalla voit itse varata nämä doainit suoraan ilman tätä hujarivälikättä, mutta tosiaan ihan turhaa rahanmenoa kyllä sekin on. Niin läpinäkyvää kusetusta koko tämän puljun markkinointi, kun vaan olla voi. Mutta tyhmiähän saa koijata, sitä vielä joku voi jopa kutsua liiketoiminnaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kun sinun domaineitasi ei ollut edes kukaan muu varaamaassa ja vaikka olisi ollutkin, niin näillä domainhuijareilla ei olisi ollut siitä tietoa. Paljon halvemmalla voit itse varata nämä doainit suoraan ilman tätä hujarivälikättä, mutta tosiaan ihan turhaa rahanmenoa kyllä sekin on. Niin läpinäkyvää kusetusta koko tämän puljun markkinointi, kun vaan olla voi. Mutta tyhmiähän saa koijata, sitä vielä joku voi jopa kutsua liiketoiminnaksi.

        Ahaa.. No, mutta onpahan nyt ainekin suojattu tulevaisuuden varalta, ei kai sitä koskaan voi olla liian varuillaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ahaa.. No, mutta onpahan nyt ainekin suojattu tulevaisuuden varalta, ei kai sitä koskaan voi olla liian varuillaan.

        Ja jos sinulla on ylimääräistä rahaa muuhunkin turhaan "varmuden vuoksi", niin voin lähettää sinulle tilinnumeroni, ja voit sinne myös laittaa tulevaisuuden varalta jonkin kivan summan. Ei munulakaan ole sinulle muuta tarjolla, kuin ilmaa, mutta voihan sekin joskus loppua ja hyvä siihenkin on varautua. Miten helvetissä edellen tällaiset edellisen kirjoittajan tapaiset pahvit alkavat yrittäjiksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja jos sinulla on ylimääräistä rahaa muuhunkin turhaan "varmuden vuoksi", niin voin lähettää sinulle tilinnumeroni, ja voit sinne myös laittaa tulevaisuuden varalta jonkin kivan summan. Ei munulakaan ole sinulle muuta tarjolla, kuin ilmaa, mutta voihan sekin joskus loppua ja hyvä siihenkin on varautua. Miten helvetissä edellen tällaiset edellisen kirjoittajan tapaiset pahvit alkavat yrittäjiksi?

        taitaa olla sun firma konkurssin partaalla kun ärsyttää että muilla on varaa satsata firmoihinsa ja niitten turvallisuuteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        taitaa olla sun firma konkurssin partaalla kun ärsyttää että muilla on varaa satsata firmoihinsa ja niitten turvallisuuteen.

        Satsata firmaan ja sen tulevaisuuteen ostamalla ilmaa? Huijari kehuu bisnestään ja tekeytyy asiakkaaksi. Kukaan ei ollut mitään domaineita varaamassa vaan tällaisiä väitteitä esittämällä syyllistytään lainvastaiseen harhaanjohtavaan markkinointiin. Ihme että näihin huijauksiin vielä sorrutaan, mutta tyhmyys on alati uusiutuva luonnonvara.


    • Anonyymi

      Toisesta samaa puljua käsittelevästä ketjusta selviää tämän kuvion huijaustausta:

      "Otin myöhemmin selvää ko. Verkkoturvakeskuksen toiminnasta. Se ei olisikaan rekisteröinyt niitä domaineja meidän omistukseemme, vaan omaan omistukseensa.

      Jos olisimme myöhemmin oikeasti halunneet saada vaikka .net päätteisen domainin omaan haltuumme ja käyttöömme, olisi meidän pitänyt alkaa käydä kauppaa Verkkoturvakeskuksen kanssa, että millä hinnalla myyvät. Onko hintana 2.000 ...5000 euroa, vai onko päivän hinta huomattavasti korkeampikin jo?

      Aivan täyttä huijausta koko tällainen toiminta. Noista .net, .eu jne, domaineista olisi pitänyt alkaa maksaa jotakin parinsadan euron vuosimaksua Verkkoturvakeskukselle. Sillä rahalla he olisivat pitäneet domaineita itselleen rekisteröityinä domaineina."

    • Anonyymi

      Sain puhelun heiltä ja rekisteröin hädissäni tunnukset yritykselleni. Jälkiviisaus iski ja tulin lukemaan netistä enemmän tietoa heistä, heräsi epäilykset. Noh, tehty mikä tehty. Olisi pitänyt ensin ajatella.

    • Anonyymi

      Puhelinmyyjien edessä ei ole koskaan hyödyllistä hätääntyä, ei minkään asian edessä. Tavara, taikka ne domainit ei oikeasti koskaan ole loppumassa maailmasta kesken.

      Yleensä puhelinmyyjillä on juuri sinulle muovattu, ohittamattoman edullinen tarjous tarjottavanansa. Esimerkiksi luotettavana pidetyn Elisan puhelinmyyjätkin tekee tätä.
      Ne lupaavat aina jostakin tuoptteesta "edullisen hinnan juuri nyt, ja tätä hintaa jota et saa enää myöhemmin etkä muualta..."

      Älkää hyvät ihmiset ja hyvät yrittäjät ostako *mitään* tuotteita tai palveluita puhelinmyyjiltä. Ei edes aikakauslehtiä. Sanokaa että katsotte tarjouksen heidän nettisivultansa, ja tilaatte sieltä, jos edelleen kiinnostaa.

    • Anonyymi

      Sai he minutkin "huijattua" rekisteröimään tunnukset, mutta ei kyllä ole ollut valittamistakaan kun kaikki on toiminut kuten he kertoivat puhelussa.. Ei moitittavaa loppujen lopuksi.

    • Anonyymi

      >> kun kaikki on toiminut kuten he kertoivat puhelussa..

      Kerros tarkalleen, mitkä kaikki asiat sinulla alkoi vattuon puhelintilauksesi jälkeen toimimaan?

      Ethän sinä saa sieltä yhtään mitään itsellesi tai firmallesi. Ainoastaan vuosittainen laskutus lähtee pyörimään, etkä sinä senkään laskutuksen aikana ikinä saa sieltä mitään.

      Tilasit jotakin. Mutta käytännössä maksoit tyhjästä. Rekisteröit jonnin joutavia, tarpeettomia, domainpäätteitä, muka johonkin jatkokäyttöön, jota käyttöä ei ikinä tule.

      • Anonyymi

        No kyllä minulla ainekin nuo päätteet toimii, toimi parin tunnin sisään sähköpostista. Laskukin on kuten he kertoi..


    • Anonyymi

      Ihan jees firma!

    • Anonyymi

      > No kyllä minulla ainekin nuo päätteet toimii, toimi parin tunnin
      > sisään sähköpostista. Laskukin on kuten he kertoi..

      Tietenkin ne toimii. Voit tosiaan itse tilata ja rekisteröidä haluamiasi domain -päätteitä sadoista eri paikoista, vaikka joka päivä.

      Jos tilaat muualta kuin Verkkoturvakeskuksesta, saat ne domainit haltuusi 1/3-osalla hinnasta. Silloin nuo domainit myös tulevat sinun firmasi haltuun. Eivätkä jää jonkun Kreetalla piilottelevan, olemattoman "Verkkoturvakeskus" firman nimiin.

      Tuolla "Verkkoturvakeskus"-firmalla ei ole Suomessa osoitetta, ei Y-tunnusta, ei toimivaa puhelinnumeroa eikä mitään toimipaikkaa olemassa.

    • Anonyymi

      Sen koommin Suomen Verkkoturvakeskukseen kantaaottamatta..

      Puhelinmyynti on jokaisella alalla kilpailuhenkistä, joten ymmärrän kyllä että ihmisillä tulee huijattu olo mutta oma mielipiteeni on että puhelinmyynti on samanlaista kaupankäyntiä kuin kaupassakin käydessä.

      • Anonyymi

        Kyllä se on niin kaukakana kaupassa käynnistä, kuin vaan olla ja voi! Kun käyn kaupassa ostamassa minulle tarpeellisen tuotteen, niin eipä minulle huijattu olo tule. Täältä kun lukee puhelinmyyntikoijareiden uhreiksi joutuneiden kommentteja, niin tulle melkomoinen myötähäpeä heidän puolestaan. Puhelinmyynti pitäsisi lailla tehdä sellaiseksi, että vain puhelun vastaanottajan aktiivisisen toimien perusteella hänelle saisi puhelinmyyntikoijarit soittaa. Ilman lupaa koijarit joutuisivat leivättömän pöydän ääreen.


    • Anonyymi

      >> oma mielipiteeni on että puhelinmyynti on samanlaista kaupankäyntiä kuin kaupassakin käydessä.

      No ei tietenkään ole puhelinmyynti samanlaista. Eikä se ole täysin samanlaista ovelta ovelle myynninkään kanssa, vaikka tätä myyntitapaa puhelinmyynti enemmän muistuttaakin.

      Puhelimessa vanhukselle "hormienne tiiviyden tarkistamista..." kauppaava kovapuheinen myyntimies tai "edullisen Electrolux imurin" ovella kaupitteleva ovat ihan eri asiaa, kuin lähimarketista elintarvikkeiden ostaminen.

      Nimenomaan yksityishenkiläille suuntautuvalla puhelinmyynnille voisi laittaa paljon nykyistä kovemmat ehdot ja sanktiot päälle.

      Aloittelevat, kokemattomat yrittäjät ovat tietysti yhtä haavoittuvaisia ja tyhmiä usein, mutta yrityksille tuskin tällaista puhelinmyynnin kieltoa saadaan.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe