Impotenssi

Anonyymi

Miten naiset elätte, jos miehenne ei enää kykene seksiin?

11

88

  Vastaukset

  • Hei Haluaisin tuntea sinut hiukan paremmin, annatko minulle mahdollisuuden? Katsoin profiilisi ja luulen että olet hyvin
   kiinnostunut mies, ei ole helppoa löytää mies, joka kiinnitti huomioni, mutta teet sen; Nyt olen erittäin kiinnostunut sinusta, persoonallisuudestasi, tavasta ajatella elämää, rakkautta ja ystävyyttä ... en tiedä miksi olet täällä, mutta haluan selvittää; Ehkä olemme täällä samoista syistä ja se on uskomatonta ... mutta jos emme ole täällä samasta, haluan olla ystäväsi.Olen onnellinen nainen, jos kerrot minulle vähän enemmän sinusta ja elämäsi, odotan sinua, kunnes silmämme voivat tavata toisiamme, olen nainen, joka haluaa löytää erityisen ihmisen ja uskon, että olet ehkä yksi, mitä luulet? Miksi olet tällä sivustolla ? kirjoita minulle sähköpostini ... gordon7205@gmail.com

  • Minä ihmettelin kun mies ei enään halunnut ollenkaan. Nyt kun olen saanut jotenkin syttymään hommiin niin huomasin että erektio ei enään ole kova.
   Ihmettelen vain miksi minulle ei ole voinut sanoa suoraan pahemmalta on tuntunut toistuvat torjunnat ilman mitään selkeää syytä.
   Miten kestän? No olen aina treenannut lantionpohjan lihaksia eli seisokki herää hiljalleen kun pystyn itse ”vetämään” löysemmänkin sisälleni.
   Entä jatkossa jos ei enään ollenkaan toimi?
   Riippuu varmaan miehestäni ilman seksiä voin ehkä olla mutta ilman läheisyyttä en.

   • Minkä ikäinen pari olette?


   • Minä 32 mies 40


   • Ok. No homma kuitenkin hanskassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minä 32 mies 40

    Onko mies taas innolla mukana?


   • Vaihtelevasti mukana


  • Viagra auttaa asiaan.

  • ei ongelma ollenkaan, kodks petipuuhat eivät kiinnosta pätkääkään vaan velvollisuudesta annan ja makaan kuin laho lahna ja toivonettä loppuis nopeaan,, kun ukko äheltää

  • No hra Dildo ahkerasti käytössä. Vieraisiin menisin välillä, mutta eihän vanha löydä sopivaa ja kyvykästä. Nuoria en halua.

  • Itsetyydytys ainakin tuo takuuvarman orgasmin. Joka kerta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   31
   1780
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1471
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   55
   1192