Uudet pelipaidat?

Anonyymi

Nyt vaihtui pelipatojen värit, mutta hyvään vai huonoon suuntaan. Sen jälkeen, kun jokerit luopui niistä violetin värisistä on aina menty huonompaan päin. Tuo uusi keltainen kotipaita on ihan ok. No eihän ketään muuta, kuin helsinkiläistä vanhaa jokerifania kiinnosta jokerit, kun eivät pelaa sm-liigaa. Siirtyminen khl.llään oli suuri virhe Hjallikselta. Taitaa joukkue olla tehnyt pelkkää tappiota siirtymisestä lähtien. Jokerit ovat menneen talven lumia.

2

<50

Vastaukset

 • Minä olen odottanut kunnollisen Euroopan liigan syntymistä 90-luvulta asti ja tähän mennessä KHL on paras yritys siihen suuntaan. Euroopan liigasta on puhuttu jo vuosikymmeniä mutta tilanne ei ole edistynyt. Kaikki Euroopan sarjat jatkavat edelleen kiltisti NHL:n farmisarjoina. CHL ei auta tässä tilanteessa koska sen formaatti ei tue suurseurojen syntyä. Niinkuin Jokereiden johtoportaassa sanotaan KHL on ainoa oikea paikka niin kauan ennen kuin KUNNOLLINEN Euroopan liiga syntyy.

  Uudet paidat ovat ihan ok.

 • Ihan vitun rumat paidat. Perinteiset värit kunniaan ja siihen ei kuulu 90 -luvun oksennusvärit vaan sininen, valkoinen, punainen ja keltainen. Paidoista tulee mieleen viime kauden CHL paidat ja kunnon pelipaidassa käytetään aplikointia ei printtiä. Paitojen laatu on laskenut liiga-ajoista ja ekasta KHL -kaudesta aika hitosti, se Reebokin kanadassa valmistettu paita on ihan toista luokkaa, kuin nykyinen haista-paska kertakäyttöpaita. Näitä nykyisiä oksennuksia myyvät vielä hallilla "aitoina pelipaitoina" jokaiselle sukankuluttajalle. Aito pelipaita on sellainen, jota joku on pelissä käyttänyt tai on edes pitänyt käyttää pelissä, eikä vitun sarjatuote printtipaska, jota myydään jokaiselle. Mullä on yksi game-ready paita, punba-keltainen, jota käytetään vain viikonlopun kotipelissä ja se tehtiin Mäksälle, mutta se loukkaantui ja ei sitä koskaan käyttäny, se on Game Ready, mikään lookalike ei ole. Aito pelipaita taas on sellainen, joss on paidan sisäpuolella lappu, jossa on Esa Manulan nimi, kausi ja sarjamerkintä (Series1, Series2)...se on aito pelipaita ja käytännössä joka kerta game worn.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  90
  3647
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1696
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1342