Sähköä siittimeen

Anonyymi

Olemme vaimoni kanssa toteuttaneet erilaisia bdsm leikkejä. Alistamista ja sidontaa puolin ja toisin.
Pakottamista sidottuna perinteisesti pervoihin toimiin patukan ja raipan avustuksella.
Kiusoittelua, sietämätöntä kutittelua yms.

Sähkö puuttuu. Olen katsonut netissä alistettuja miehiä sekä sidottuna, että vapaana, pelkästään kaulaliekassa joita dominat käskyttävät siittimeen sijoitetun, kauko-ohjattavan sähköanturin impulsseilla.

Jonkin langattoman laitteen ilmoituksen olen nähnyt.
Onko kokemuksia?

11

268

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ymmärrän että kaikkea haluaa kokeilla, mutta itse jättäisin sähkövehkeet väliin.

  • Mun Valtiatarella on Estim laite. Siihen voi laittaa sellaiset kiristettävät anturit, jotka laitetaan toinen kullin juureen ja toinen terskan ympärille. Antaa kyllä aikamoisia "sätkyjä". Toinen on sellainen lasinen vehje, jonka päästä tulee sähkäreitä kun sillä koskettaa ihoa. Se toimii hyvin nänneihi, palleihin, g-pisteeseen ja tietty itse kulliin. Se on ehdottomasti mun suosikki!

  • Anonyymi

   Ennenvanhaan sähkömiehet lämmitti eväsmakkaransa laittamalla kumpaankin päähän jonkinlaisen elektrodin, ja kytkemällä niihin silloisen 220VAC.

   • Anonyymi

    230v..


  • Anonyymi

   Domina nainen, kun käskyttää kahlittua miestä ja pistää jännitettä cock & ball, silloin on vähän pakko toimia, kuten Domina käskee tai ainakin sattuu niin, että isokin karju parkuu...kevyellä napin painalluksella.

  • Hölmöjä vastauksia. E-stim, elektrostim ovat normaaleja kiihotusmenetelmiä sekä kahdenkeskisessä että sooloseksissä. Itselläni on 3 elektrolaitetta ja olen tyytyväinen. Laitetta käyttämällä voi orkun tuloa säädellä mielen mukaan ja pysyä siinä hilkulla. Lihashierontaan tarkoitetut TENS laitteet ajavat alkuun saman asian, mutta kehoitan ihan kuitenkin maksamaan 300- 400€ maksaviin seksuaalisiin laitteisiin. Niistä saa sellaiset fibat, ettei ole moista nähnyt. Kun meinaa orkku tulla niin lisää virtaa. Sillä saa orkun takaalalle. Sitten taas himmaillua. Näin voi tehdä vaikka koko päivän. Lopulta orkussa lähtee kynnetkin varpaista.

   • Anonyymi

    Tämäkö nyt sitten on fiksu vastaus?!


   • Anonyymi

    Kiitos! Jotain tuollaista haenkin.


  • Anonyymi

   Myös erikoishoidoissa käytän Klinikklla Tens laitetta , klitorikseen se toimii hienosti. Erillaisin hoidoilla , myös naiselle tai miehelle.

   Klinikka hoidot

  • Anonyymi

   Olisiko linkkiä hyvään sähkö ohjaimeen

  • Anonyymi

   Jep. Ihan ok hommia. Ite harrastan kans sähköjuttuja. Kokeileppas seuraavaa...
   Irroita tunturi super sportista tulpanjohto ja poista tulppa. Pappatunturikin käy. Sitten laitat metrin mittasen kuparijohtimen tulpanhattuun kiinni. Kääri johtimeen sellanen pieni nipukka ja paina se pää edellä tulpan hatun reikään. Johdin pysyy näin paremmin paikallaan. Toisen pään johtimesta työnnät munan reijästä sisään. Sitte työnnät perseeseesi sorsapillin ja käsket vaimon polkaista voimalla käynnistinpolkimesta. Voi että sitä ihanuuden tunnetta ku sähköisku iskee kullin nuppiin ja samalla tulee pierua niin, että sorsapillillä voi soittaa vaikka nyt peethooffenin 5 sinfonian. Ainaki eka säkeistön. Ja harjoittelemalla menee kohta koko virsi.
   Kerran takapihallani testasin tota juttua myöhään syksyllä. Olihan mahtavaa.
   Naapuri vaan kyseli seuraavana päivänä, että satuinko kuulemaan illalla sellasta, että ihan niinku sorsat ois polkeneet mopoa käyntiin ja laulaneet peethooffenin sinfoniaa.
   Melko outo naapuri. Hoitoon joutas.

  Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   437
   2840
  2. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   361
   1603
  3. Emeka Matthew Ekperech tuomittiin raiskauksesta vankeuteen - hän on valittanut tuomiosta

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/43a4cae4-09ed-485b-b47b-ded8761c4d07 Tuomittu joutuu maksamaan myös korvauksia. Yhdynnän kohteena ollut h
   Maailman menoa
   15
   908
  4. Ähtärin pandapäätös

   Kun pandapäätöstä valmisteltiin eläinpuiston toimitusjohtajana oli Juhani Haapaniemi, hallituksen puheenjohtajana oli kaupunginhallituksen puheenjoht
   Ähtäri
   33
   900
  5. Hengaillaan

   Hengaillaan-visailuohjelmasta ei todellakaan tule suosittua ja pitkäikäistä vaan se floppaa ja komeasti karahtaa kunnolla kivikolle,tuleepahan kokeilt
   Yle
   69
   845
  6. Millon olet

   Tavannut kaivattusi viimeksi ja missä.
   Ikävä
   48
   789
  7. Mistä juttelitte

   kun näitte viimeksi?
   Ikävä
   45
   741
  8. Minkä takia sä nainen vihaat mua

   Myönnän tehneeni väärin kun en ole ottanut asiaa heti pöydälle. Katuva mies.
   Ikävä
   56
   717
  9. Joko sinä mies unohdit tämän naisen?

   Kohta nähdään varmaan taas, mutta tykkäätkö yhtään?
   Ikävä
   49
   697
  Aihe