Petteri Orpon ylimielisyys

Anonyymi

Petteri Orpo esiintyy kyllä erittäin ylimielisesti, muita väheksyvästi ja antaa luotaantyöntävän vaikutelman itsestään. Kaikki hänen eleensä, naureskelevat ja ylhäältäpäin katsovat ilmeensä sekä puhetyylinsä viestivät tätä.

30

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Heh-heh, Petteristä on tullut pelkkä "petteri" kolleegojen puheissa...tiedätte kyllä...lähtölaskenta on alkanut...

      • Anonyymi

        taitaa olla mjuurari onko kavaltanut kansalta yhtiöitä veljeskunnan haltuun. Ovat mielestään muita ylempi luokkaisia systeemi toimii niin että tarvitaan alemman asteen palvelijoita jotka tottelevat käskyjä tajuamatta niitä narsitin paskonnaksi.. Kansanedustaja joka on tehnyt jätti kavallusken saa eläkeviran muutamalla kokuksella vuodessa. Näin kansalta viedään suraavvaksi maantiet,, tunnin junailut veljeskunnalle.. hävittäjät hommataan USA muurariveljestöltä provikkaa vastaan jne...


      • Anonyymi

        Avaus on ihan petteristä


    • Anonyymi

      Petteri voi sanoa mitä vaan, hän tietää itsekin, että hänen poliittinen uransa on ohi, avaa nyt salainen arkkusi, ja katoa..

    • Anonyymi

      Vajavaisuuksistaa huolimatta Orpo olemukseltaan antaa totaalisesti eri vaikutelman kuin vaikka Antti Rinne. Orpo sentäs tuntee työympäristönsä, työn vaatimukset sekä omaa edellytykset tehdä kansanedustajan työtä.
      Itse en oikein keksi mitää roolia Rinteelle, ei eväät riitä nykypestiin eikä vallanhimo päästä oman tasoisiin hommiin.

      • Anonyymi

        Kahdesta mitättömästä Rinne on uskottava, Orpo ei ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kahdesta mitättömästä Rinne on uskottava, Orpo ei ole.

        En tunne kumpaakaan sen paremmin, mutta jotenkin sellainen tunne on koko ajan tuosta pääministeristä, että se ei ole koko kansan edustaja vaan edelleen se sama sönköttävä ay-liikkeen marionetti, joka uhkaa yleislakolla jos hänen leikkiinsä ei suostuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kahdesta mitättömästä Rinne on uskottava, Orpo ei ole.

        Ostaisitko Rinteeltä käytetyn auton?
        Minä en ostaisi, enkä edes ottaisi. On kavaltaja kuitenkin sellainen sutki.


      • Anonyymi

        Rinne on oma itsensä, puutteineen, mutta arvokkaasti.
        Orpon tyylistä näkyy selkeästi, että vain näyttelee, koulutettuja eleitä, mutta hän ei ole kummoinenkaan näyttelijä, joten falskia on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rinne on oma itsensä, puutteineen, mutta arvokkaasti.
        Orpon tyylistä näkyy selkeästi, että vain näyttelee, koulutettuja eleitä, mutta hän ei ole kummoinenkaan näyttelijä, joten falskia on.

        Rinteen arvokkuus taitaa olla enemmän sitä että on parempi olla hiljaa ja vaikuttaa tyhmältä kuin todistaa se.
        Valitettavasti aina kun Rinne avaa suunsa (ja rykii tervakeuhkot puhekuntoon) sieltä tupsahtaa sammakko. Se olisi hienoa jos on vihreiden edustaja, mutta tuossa asemassa olevalle pitäisi oikeasti olla jotain oikeaa asiaa. No tässä varmaan patsastellaan muutama vuosi ja sitten remmiin tulee taas aikaan saavat kaverit.


    • Anonyymi

      Kokkareiden pitäisi muistaa, että jos haluat hävitä vaalit, valitse puolueen puheenjohtajaksi turkkulainen. Me kaikki muistamme tapauksen Ville Itälä.

    • Anonyymi

      Orpoa harmittaa oman politiikan epäonnistuminen edellisellä hallituskaudella. Nyt ei ole muuta mahdollisuutta korjata omat virheet kuin olla suuna ja päänä neuvomassa muita. Ei ole uskottavaa.

      • Anonyymi

        Muistaakseni kyseinen herra yritti tuhota Sipilän kanssa perussuomalaiset v. 2017 ja sai Soinin luopiot jättämään puolueen, lupaamalla ministerisalkut jatkopestille. Halla-aho voitti puheenjohtajuuden, mutta se ei sopinut arvo kokoomuslaiselle silloin ja edessä oli oppositio, sekä puolueen rivien uusiminen, ymmärtääkö Orpo vieläkään mitä on demokratia, ainakaan silloin ei ymmärtänyt. Perusuomalaisten on syytä harkita tarkkaan, yhteistyötä kyseisen puoluejohtajan kanssa, saati ottaa mitään ohjeistusta kuuleviin korviin.


      • Anonyymi

        Halla-aho teki vastaavan liikkeen kun Rinne demareiden piirissä. Kunnon juniminen, selkäänpuukotus ja vanhan pj:n lähipiirin poispotkiminen.


      • Anonyymi

        Populistien isä Soini voi olla katkeruudessaan lähipiirinsä kanssa tätä mieltä.


    • Anonyymi

      Ei Orpo ainakaan kansalaisluottamusta herätä. Enemmänkin orpo- piru merrassa, joka syö vain muiden eväät? Ei sovelias tiimityöskentelyyn, kun aina vain omien etu/ hyöty mielessä päällimmäisenä. Huono kompromissien tekijä, hyvänä esimerkkinä nyt, kun jäivät oppositioonkin. Ei näe kovin hyvin sitä isoa kuvaa, vaan enemmänkin vain oman kuvansa peilistä. Onneksi tämä päällepäsmäri vinkuu vain oppositiossa.

      • Anonyymi

        Demareiden kannatus työ-ikäisten 20-60 joukossa noi 7%, heistä kuudesosa on tyytyväisiä pj:n toimintaan. Vaikuttaa siltä että jopa sak:n Eloranta yrittää tehdä pesäeroa ay-jyrä kollegaansa.


    • Anonyymi

      Hehhee POPULISTIpetterit esittelivät tänään HÖTTÖohjelmaansa. Mykkä uhrattiin puhujaksi, jotta Petteri saisi pitää puheenjohtajuutensa.

      • Anonyymi

        Mukava että joku tuo esille vaalienalus-teemaa.
        Ajattelin että hallituksella olisi ollut jotain annettavaa tällekin saralle. No ei ollut, teatterimies sai sentään aikaiseksi pyytää vahtimestaria kiillottamaan ministeri-audin. Ei paha sekään.


    • Anonyymi

      Niin kauan kun Orpo on Kokoomuksen johdossa PS ja Halla-ahon yhteistyöstä ei tule mitään. Joko Häkkänen, Lepomäki tai joku muu? Vasta siten kannatta alkaa puhua yhteisestä hallituksesta tai ym yhteistyöstä.

    • Anonyymi

      No Häkkänen ja Lepomäkihän ne olisivat varmasti lähempänä Halla-ahon aatteita!! Sittenhän Kokoomus jo voisi vaihtaa viimeinkin nimensä modernimmaksi ja paremmin aatemaailmaansa kuvaavaksi. Sen kansallisen Kokoomus voisi jättää pois tyystin ja loihtia sen paikalle oikeistolaisuuttaan kuvaavamman sanan.

      Petteri yrittää ylimielisyydellään peittää poliittista kyvyttömyyttään ja tietysti nyt vielä sitä kitkerää katkeruuttaan, että töppäsi öykkäröinnillään Kokoomuksen pääsyn hallituspolitiikkaan.

      • Anonyymi

        Kokoomus eli entinen Suomalainen Puolue ja Persut eli entinen SMP voisivat yhdistyä, saataisiin kunnollinen äärioikeistolainen voimakone. Ja nimeksi Persumus.


    • Anonyymi

      Kyllä Kokoomus tästä nousee. Suomessa on virastot pullollaan samanlaisia mitäänosaamattomia virkaköpejä, jotka palkanmaksun säilyttääkseen äänestävät köppänäpuoluetta, Kokoomusta!

      • Anonyymi

        Hienoa, että ehdimme nimittää.


    • Anonyymi

      Eläkeputken poisto ei lisää työllisyyttä, vaan kurjuutta!

    • Anonyymi

      Ylpeys käy lankeemuksen edellä ... Orpollakin!

    • Anonyymi

      Kokoomuksessa ei nyt oikein ole uskottavaa vaihtoehtoa uudeksi puheenjohtajaksi.
      Taitaa syynä olla se, että nousukaudella jankattiin säästöistä ja samalla lisättiin valtion menoja ja varsinkin laajennettiin varakkaiden verovähennyksiä ja suunnattiin uusia tukia , varallisuusrajoja poistamalla.

      Nyt on laskusuhdanne alkamassa, vaadittaisiin aitoa osaamista ja jämäkkyyttä johtoon. Ei tule mieleen ketään, nämä profiloituneet ovat vain uusliberaaleja köyhän kyykyttäjiä, ja sillä keinolla puolue ei voi enää ratsastaa.

      Tämähän jo vaaleissa nähtiin.

    • Anonyymi

      Kokoomus Orpoineen ovat pahimpia kyykyttäjiä.

      Työttömyys johtuu ahneista yrityksistä.

      • Anonyymi

        Työttömyys johtuu automaatiosta ja digitaalisaatiosta, minkä vuoksi yhä useamman ihmisen luontaiset kyvyt eivät riitä työn vaatimuksiin, edes koulutuksella.


    • Anonyymi

      Hei, vaikeaa on olla OPPOSIITTIOn kaksmies.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe