Veikkaus ei käänteistä Robin Hoodia

Anonyymi

Veikkauksen varatoimitusjohtaja "Suomen rahapelijärjestelmä on varmasti vähiten käänteinen Robin Hood." "Veikkauksen pelejä tai ulkomaisten yhtiöiden pelejä. Onko sillä haittojen ehkäisyn kannalta merkitystä kumpia pelejä pelataan? On. Vain Veikkaus edellyttää suomalaiselta pelaajalta nopearytmisessä pelaamisessa päivä- ja kuukausikohtaisia pelirajoja. Veikkauksen ei siis tarvitse olla viimeisen euron perässä hinnalla millä hyvänsä."

Jaaha, Veikkauksessa on jutut luettu, mutta kummasti vaan yritetään lakaista maton alle peliautomaatit, joissa käteispelaamiselle ei ole mitään rajoja ja joka nimenomaan on sitä käänteistä Robin Hoodia ja tuotot vuodessa lähes 600 miljoonaa euroa eli 1,5 miljoonaa euroa päivässä = hävittyä rahaa. Tätä nimenomaan Veikkaus ei halua rajoittaa ongelmista huolimatta eli Veikkaus on sen viimeisen euron perässä kirjaimellisesti - sen viimeisen euron, joka monen olisi pitänyt käyttää ruokaan. Vaikuttaa siltä, että mikään ei tule muuttumaan nykyisen johdon aikaan.

Veikkaus vastasi Kauppalehden kommenttiin, mutta jätti peliautomaattiasian täysin kommentioimatta ja yritti kääntää huomion muihin asioihin.

Kyllä, Veikkaus on tehokas: tehokkaasti on levitetty peliautomaatit joka paikkaan

Tässä Kauppalehden kommentti https://www.kauppalehti.fi/uutiset/veikkaus-on-tehokas-organisaatio-ja-19-muuta-vaarinkasitysta-valtion-peliyhtiosta/ce1568a7-8e5c-41c1-af9d-03d133d796d5 ja Veikkauksen vastaus https://www.kauppalehti.fi/uutiset/veikkaus-vastaa-kauppalehden-kommenttikirjoitukseen/0addb0fc-cf95-4dd4-8b94-1063e50532d7

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Milloin Veikkaus olisi myöntänyt, että sen toiminnassa on mitään vikaa? Veikkaus tietää, että iso pudotus tulee peliautomaattituloihin, jos osakin peliongelmaisista jättää pelaamatta tai pystyy tehokkaasti rajoittamaan KAIKKEA pelaamistaan. Ei se satunnaispelaajien väheneminen tuottoihin paljoa vaikuta. Peliongelmaisilta halutaan se viimeinen euro, oli se sitten vuokrasta, ruokarahoista, lasten harrastuksista tai se viimeinen pikavippi, jonka peliongelmainen pystyy saamaan.

    • Anonyymi

      Onneksi on uusi sukupolvi kauppakäynneillä ja välituntien kioskireissuilla opetettu jo tavoille. Kun vanhemmat peliongelmaiset on pelanneet kaikki rahat, niin peliongelmaiset on tällä menolla ehtymätön luonnonvara. Käteistä vaan sisään ja peliautomaatit busseihin ja juniin julkista liikennettä tukemaan.

    • Anonyymi

      Veikkauksen kokoomuslainen johto nosti palkkojaan tuhansilla eurolla heti fuusion jälkeen, saavat myös kymmenien tuhansien eurojen bonusrahoja vuosittain. Siinä syitä miksi kukaan ei saa voittoja Veikkauksen peleistä. Tottakai johto taistelee Veikkauksen puolesta nykymuodossaan kun on nimenomaan omien etujen katoaminen kyseessä jos muutoksia tulee. Ovat kokoomuksen luuserisakkia joista tuskin on oikeaan työhön. Turvan soittajia ja täysiä älykääpiöitä.

    • Anonyymi

      Viestintätoimistot asialla: siirrä ihmisten huomio pois varsinaisesta ongelmasta ja painota muita yrityksesi kannalta edullisia asioita. Harkittu juttu ettei kommentoida millään tavalla pelikoneiden aiheuttamia ongelmia, vaikka ne ovat merkittävä osa alkuperäistä juttua.

      Pelikoneita on vain ja ainoastaan Veikkauksella. Pelikoneiden nopearytmisten pelien pelaamista käteisellä ei rajoiteta millään tavalla. Pelikoneiden pelaajista suuri osa ei siirry nettiin pelaamaan. Moni pelikoneiden ongelmapelaajista on jo sulkenut kaikki nettipelinsä ja hankkinut estot koneelle. Vaikea on yhtään kauppaa tai kioskia löytää, jossa ei olisi pelikoneita. En muista nähneeni yhtäkään vuosiin.

      Veikkaus haluaa sen peliongelmaisen viimeisenkin euron, hinnalla millä hyvänsä. Raha ratkaisee. Niin yksinkertaista se on.

    • Anonyymi

      Missä kallispalkkainen toimitusjohtaja luuraa, kun yritys vähintäänkin mainekriisissä? Eikö vastuunotosta saa bonuspalkkioita? Alfa-Studiossa ainoa vähänkään uskottava Veikkauksen edustaja tähän mennessä.

      • Anonyymi

        olisko jossain nauttimassa kuuluisia, runsaita bonuksiaan.


    • Anonyymi

      Ei tartte mennä itse häviämään Feikan automaatille, kun katsoo videoita, joissa 20 euronen menee muutamassa minuutissa. Muistaa että noinhan se aina menee.

    • Anonyymi

      Jos myös lottopeleissä olisi pakollinen tunnistautuminen, täytyisi kaikkien asettaa pelirajat. Mutta kun ei ole pakko tunnistautua. Peliongelmainen voi lotota tilinsä tyhjäksi kivijalassa. Kaikki ovat varmasti huomanneet, että jättipotit osuvat aina heille, jotka pelaavat ilman veikkauskorttia pelipaikoilla. Tämä on suuri kannustin peliongelmaisille lisätä pelaamistaan, koska mitään rajoja ei ole kuten esim netissä pelatessa.

    • Anonyymi

      Veikkauksen peleissä on onni valikoiva. Sen huomaa kun poikkeaa Pelaamoihin ja muihin pelipaikoihin.

    • Anonyymi

      Yhdessä pelipaikassa oli joku tarkastaja paikalla. Totesivat ettei yhteen pelikoneeseen (jossa on Alkemia ym. ja antaa voitot kolikoina) laiteta tarpeeksi kolikoita, koska setelit ei kelpaa syötettäväksi. Siis että ihmiset EIVÄT PELAA TARPEEKSI. Se siitä maltilla pelaamisesta. Kohta tilalle varmaan vaihtuu se kone, johon aina kelpaa sekä setelit ja kolikot.

    • Anonyymi

      Valvonta näyttää toimivan. Kun tänne kirjoittaa, kilahtaa Veikkauksen mainosviesti puhelimeen, vaikka on kielto netin käytön seuraamisesta oma veikkaus sivulla. Mainos tulee kun tänne kirjoittaa?

    • Anonyymi

      Syötin pelikoneen. Itselleni taion ruoat ilmasta. Ole hyvä vaan veikkaus.

      Eipä ihme, että mainos kilahtaa. Saattaisi olla aika lailla korjattava noissa evästeiden käytössä ym. pelaamisen seurannan ja analysoinnin välineissä.

    • Anonyymi

      Ei tästäkään pelikone kielto asiasta Suomessa tule yhtään mitään.
      Tämäkin asia vaietaan hiljaiseksi.
      Rahan valta on saanut niskalenkin, ja sitä kumarretaan vaikka haitat olisi miten suuret hyvänsä.
      Suomessa maan tapa.Hyvä Suomi !!!

    • Anonyymi

      Eipä kai sitten, kun sana leviämään maailmalle, että valtion yhtiö levittelee pelikoneita ympäriinsä ja mukaan kaikki nälkä-, velka-, asunnottomuusongelmat, erot ja muut ongelmat,mitä on seurannut itsemurhat mukaan lukien, kyllä niitä omakohtaisia tarinoita löytyy tuhansia. Peluurit, talousneuvonnat, takuusäätiöt, keskustelupalstat, pelirajaton, a-klinikat, paihdelinkki, kriisipuhelin... eiköhän peliautomaattiongelmat ole heille varsin tuttukja ja moni kärsii yksinäisyydessään. Ensi viikollakin jossain perheessä/parisuhteessa paljastuu, että vuokrat onkin maksamatta , kun rahat ovat peleissä. Koskaan ei tiedä, kenen perheessä se pommi räjähtää. Nettikasinot saa sukjettua mutta tuhansia euroja ssa pelattua ympärivuorokautisesti peliautomaateilla ilman mitään rajoituksia.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe