Vieko terveystalosopimus Kinnulan konkurssiin?

Anonyymi

Viime valtuustokaudella 29.5.2017 Kinnula teki Terveystalo Oy:n kanssa sopimuksen Kinnulan Terveyspalvelujen yksityistämisestä 10 vuoden ajaksi. Kinnula maksaa Terveyspalvelujen yksityistämisestä noin 2,4 miljoonaa/vuosi. Sopimuksen sisältö kattaa vain tehdyn työn. Kaiki muut kustannukset kuten, vuokrat, siivoukset, sählöt, lämmöt jne maksaa kunta. Omana työnä Peuhan laskelmien mukaan sama asia olisi tullut 900 000 euroa halvemmaksi.

Sopimuksen neuvotteluita johtivat silloiset kunnanvaltuuston pj Esko Pelkonen, hallituksen pj Anitta Hakkarainen ja ex-kunnanjohtaja Pekja Kanervio. Sopimuksen tekemisen jälkeen Kinnulan kunta on tehnyt vuonna 2018 noin 1,2 miljoonan tappion. Vuodesta 2019 näyttää tulevan entistä pahempi. Kunnan taloudellinen tilanne on ajautunut kriisiin. Sopimusta edeltävinä vuosina kunta on tehnyt ylijäämäisiä tilinpäätöksiä.

Mikä on vastuu ja sanktio poliittisille neuvottelijoille ja virkamiehille asiasta kuuluisi?

108

937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uskoisin että nyt Peuha ei osaa laskea Terveystalon kustannuksia oikein. Nyt luotan siihen että Erkki ja Markku laittaa viisaat päät yksiin ni eiköhän Kinnula tästä selviä... näin ainakin monet muutkin uskovat mitä heidän kanssaan olen jutellut. Ei tällaisella syyttelypolitiikalla ole ennenkään asioita hoidettu kuntoon.

    • Anonyymi

      No eipä tuossa ole paljon laskemista. Terveystalon sopimuksesta näkee suoraan paljonko se maksaa vuodessa. Ja kunnan kirjanpitäjä ossaa tulostaa raportin, jossa näkyy paljonko terveydenhuoltokulut ovat olleet aikaisemmin.

      • Anonyymi

        Tätähän ne pelkonen ja nikkilä taas yritti peitellä rikkomalla kamerat valtuuston kokouksessa..

        Voisiko läpinäkyvimpiä rikollisia olla?

        Vankilaan 20v ehdotonta ja rikoshyöty valtiolle!!


    • Anonyymi

      vie, ja myös irtisonomispalkkiot, laittomat irtisanomiset, jatkuvat oikeudenkäynnit..

      Kanteluita laittomuuksista kannattaisi aina tehdä, esim.sivistyslautakunta, marja lehtonen, kanervio saanutkin vakavia huomautuksia, mutta kohta myös uusi sivistysjohtaja ja kunnanjohtaja.

      Virkojen kierrätyksillä pyritään saamaan vakavat huomautukset vanhenemaan.


      Rikollisuus vähenee vain paljastuksilla, ei hyssyttelemällä. Rahanjako pikkupiirille pitää saada loppumaan.

      • Anonyymi

        Nyt on uudet kunnanjohtaja, sivistystoimenjohtaja ym. ym. Kinnulassa ei ole mittään hättää. Kaikki asiat ovat kohta kunnossa ja menevät parhainpäin. Ollaan nyt hiljaa ja annetaan viranhaltijoille ja luottamushenkilöille työrauha. Ei kunnan rahoja kenekkää jaella...rauhoittukaa hyvät ihmiset.


    • Anonyymi

      Ei mitään vastuuta, Kanerviolle palkkio 6kk palkka ilman työvelvoitetta, pelkonen sai varmaankin miljoonia;), hakkarainen myös.

      Nyt on kinnulaankin saatu miljonäärejä;)
      Hieman kuin tikkarin ottaisi lapselta(kuntalaisilta)

      • Anonyymi

        Muistuttaa porukkalottoa;) jossa porukka voittaa aina.

        Ketä muita porukkaan kuuluu?

        Maksajina tosin veronmaksajat.

        Rahat Kreikan kautta?


    • Anonyymi

      Teällä sitä vasta höpöjä kirjotellaa. Eihä niitä kunnan rahoja kukkaa pysty viemään. Kyllä siitä ois tilintarkastajat älähtäny jos ois ollu asiattomia rahasiirtoja. Vainoharhasuuttako?

      • Anonyymi

        Raha siirtyy ensin yerveystalolle, sieltä sitten päättäjille. Niin kuka tämän näkisi? Terveystalo on yksityinen firma, joka voi jakaa rahansa miten haluaa.

        Ei Anitta pelkonen yms niin tyhmiä ole että ilmaiseksi tuollaisen päätöksen tekisivät.


    • Anonyymi

      Miten on, saako Kinnulan veronmaksajat kunnon vastineen veroeuroilleen jotka kuntapäättäjät ovat sitoutuneet maksamaan Terveystalolle peräti 10 vuotta?!
      Olen kuullut että moni jää ilman apua ja joutuu hakeutumaan yksityislääkärin vastaanotolle ja maksamaan ne kulut omasta nettopalkastaan. Kelahan ei korvaa niistä kuin kelvottoman osan.
      Puttaalle tuntuu olevan monen matka terveysongelmien kanssa.

      • Anonyymi

        Kaikki palaveluthan teällä maksaa nykyää. Joku sanoki viisaasti ettei sitä oo olemassa ilimasia lounaita ja se kyllä pittää paikkoasa. Verojahan pittää maksoa jos on tuloja että soahaa piettyä palaveluja yllä. Oha meillä terveyvenhuolto paremmi hoijettu ku monessa muussa pikku kunnassa.


    • Anonyymi

      Aniitta, Pelkonen ja Kanervio rikastui? Aniitta ainakin osaa huijauksen, vedättää kaikkia. Siksi kannattaakin nauhottaa aina jos joutuu noiden henkilöiden kanssa juttelemaan.

      Sellaisahan se on Kinnulassa nykyisinkin. Nikkilä tuli apajille kun jaettavaa vielä riittää. Uusi palkankorotus kunnanjohtajalle?

      Rahaa näillä huithapeleilla tuntuu piisaavan.

      • Anonyymi

        Montako lääkäriä olisi saatu ylimääräisellä miljoonalla?

        Ennen oli yksi, kyllä miljoonalla varmasti kaksi lisää?

        500 000eur/v riittää ahneimmallekin lääkärille?

        Nyt tuo raha valuu rikollisille..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Montako lääkäriä olisi saatu ylimääräisellä miljoonalla?

        Ennen oli yksi, kyllä miljoonalla varmasti kaksi lisää?

        500 000eur/v riittää ahneimmallekin lääkärille?

        Nyt tuo raha valuu rikollisille..

        Meillähä peäsöö kohtuuvella leäkäriin. Jossai muuvalla oh palijo pitemmät jonot.


    • Anonyymi

      Ei peäse kaun. Rahat loppuu Terveystalon kanssa

      • Anonyymi

        Sieltähä tulloutettaa jatkuvasti rahhoa ku maitaki myyvää.joutavanpäivästä puhetta että rahat loppuu,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sieltähä tulloutettaa jatkuvasti rahhoa ku maitaki myyvää.joutavanpäivästä puhetta että rahat loppuu,

        Vaihtaa omistajaa,- ei lopu !


    • Anonyymi

      Metät ja moa pohjat on suunnitteilla myyä ku rahat meinoa loppua.Pittää peitellä virhe peätöstä.Nyt revitää rahhoo mistä soahaa.

    • Anonyymi

      Metät moapohjineen meinoavat myyvä. Nyt pitäs viimeistään kansa nousta kapinaan. Ei oo tyhmyyvellä rajjoa

    • Anonyymi

      Kai teältä pittää maalikylliin muuttoa. Konkurssia en ala kepukoitten puolesta maksamaan

      • Anonyymi

        Ovathan ne kepukat saaneet aikaan... jos ei muuta niin ainakin ylimitoitetun virkamiesarmeijan, josta aiheutuu järjettömät menot veronmaksajien maksettaviksi. Kunnanjohtajaa vaihdetaan tuon tuosta ja senkun menot vaan lisääntyy. Uutta ja kummempaa poppamiestä ja kunnan pelastajaa etsiessä on poltettu rahaa turhaan "taivaan tuuliin". Pikkuhiljaa olisi korkea aika huomata, että mikäli mielimme säilyä itsenäisena kuntana, olisi kunnan rahoilla törsäilylle syytä laittaa piste perään. Jos yrityselämänsektorilla kysyntä alkaa hiipua, käynnistyvät yt:t ja irtisanomiset menojen karsimiseksi ja vararikkoon ajautumisen eliminoimiseksi. Kun kunnan asukaluku vähenee, niin eikö ylintä päätäntävaltaa käyttävien päättäjien (kv, kh) olisi syytä reagoida tilanteeseen toimimalla em. yrityselämän tavoin? Käsitykseni mukaan kaikilla kunnan toimialoilla on sitä ns. turhaa porukkaa.


    • Anonyymi

      Nämä ongelmathan johtuu vallan himosta. Juonit ja itserakkaat ihmiset pyrkivät parrasvaloihin keinoja kaihtamatta.Siellä istuu Toikkaset ja onneton Pelekonen hännystelijät mukaanlukien. Hintaa maksaa kuntalaiset joilta salataan totuuksia.Kymmeniä vuosia he ovat kieroilleet ja väheksyneet parempiensa ehdotuksia,yrityksiä rakentaa hyvää kuntaa jossa asuis muitakin kuin Kepulais poppoota.Onneksi on Urpilainen valvomassa tapahtumia ja tarvittaessa puuttuu vääryyksiin.Voima olkoon kanssasi Juha.

    • Anonyymi

      Miksi pienessä kunnassa pitää olla johtajia, johtajilla varamiehiä ja vielä varamiehillekin varjo? Kaikki nauttivat kovaa palkkaa ja kansa maksaa. Eräs henkilö kertoi päivällä muistavansa ajan jolloin Kinnulan kunnassa oli yli 3000 asukasta ja kunnan palkkalistoilla oli ainoastaan kaksi viranhaltijaa. Kunnansihteerinä L.B ja hänellä oli ollut Jenny sihteerinä. Asiat olivat tulleet hienosti hoidettua. Onhan nykyään byrokratia lisääntynyt, mutta ei se kaikki ole yksinomaan valtiovallan taholta tullutta. Kepun olisi aika uudistua ja pyrkiä pääsemään eroon maatalous agraari yhteiskunnallisesta ajattelutavasta. Miespaljous ei auttanut toisessa maailmansodassakaan, saatikka sitten nykyaikana.

    • Anonyymi

      Virkamiehet jotenkin kunnantalolla ymmärtää. Sitä, miksi luottamushenkilöt siellä virka-aikaan hyppäävät on mysteeri, Pitää lähteä joka kissanristiäisiin. Varapuheenjohtajien rooli kummastuttaa, mitä he siellä kunnantalolla tekevät. Varmaankin kyse on elinkeinosta. Kokouspalkkiot, ansionmenetyskorvaukset ja kilometrikorvaukset elättävät etenkin puheenjohtajia ja varapuheenjohtajia. Muholasta kun käy kunnantalolla niin siinä on päivän palkka tienattu. Siitä se leipä lähtee ja kansa maksaa.

      • Anonyymi

        Totta puhut. Mutta mitä ihmettä ne viranhaltijat näyttää olevan menossa tuon tuosta Etelä-Suomeen bussilla? Ikäänkuin varkain yritetään lähteä ettei vain kukaan huomaisi. Tätä ollaan pohdittu joukolla, löytämättä asiaan vastausta. Mikäs tuota on reissuun lähteä hauskaa pitämään kunnan varoilla kun palkka ja päivärahat juoksee. Ei ihme jos kunnantoimistolla on porukkaa töissä kuin Vilikkilässä kissoja jos niistä suurin osa on aina reissussa. Eikö tällaiset reissut tulisi kustantaa omista varoista ja tehdä ne omalla ajalla?

        Kunnantoimiston edessä näkyy olevan miltei päivittäin samojen luottamushenkilöiden autoja. Tuntuis että jos mun työpaikalla alkaisi ravaamaan aina ylimääräistä porukkaa niin pyytäisin jo työrauhan nimissä poistumaan, olivatpahan ne sitten kuinka tahansa mukavia henkilöitä.


    • Anonyymi

      Kyllähä nuissa etellisissä kirijotuksissa on palijo semmosta josta syntys niitä seästöjä kunnalle.Toivottavasti näitä peättäjät lukkoo ja ottaa opiks,Nuilla niitä putjetti lukuja korijataa.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä edellisten kanssa. Turhaan puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat hyppäävät kunnantalolla häiritsemässä työntekijöitä ja lisäämässä kustannuksia. Ottakaa oppia Manu Toikkasesta. Hän tekee oikeita töitä eikä kalastele kunnalta korvauksia.

      • Anonyymi

        Eihän se toinenkaan Toikkanen kalastele kunnan korvauksia. Lakimiehiä tässä moassa tarvitaan ja niitä hommia on pakko tehä jotka niitä asioita ossaa ja joilla tietoa on. Se on päivän selevä ettei kukkaa ala talakouvella nykyään mittään tekemään.


    • Anonyymi

      Höpö Höpö.

      • Anonyymi

        Jos siellä kunnan palakolliset tarvihtoo apua ni onhan se iha hyvä jos siellä käy ossoavia ihmisiä kylässä jotka samalla neuvoo pitkällä kokemuksella äkkinäisiä.


    • Anonyymi

      Miksi siellä sitten istuu osaamatonta porukkaa kun pitää neuvoa?Oiskohan kepulais sukulaissuhteella päästy töihin. Näinhän se on aina ollut.

      • Anonyymi

        Höpsistä heijaa.


    • Anonyymi

      Eivät ne kunnan viranhaltijat neuvoja tarvitse ja jos tarvitsevat niin puhelimet on keksitty. Eikös puheenjohtajilla ole kunnan puhelimet käytössään. Turhaa rahastamista puheenjohtajilta ja erityisesti varapuheenjohtajalta ajella Muholasta kylälle. Tehdä tikusta asiaa niin saa tehdä matkalaskun, samalla hoituu omat kauppa-asiat.

      • Anonyymi

        Jospa siellä kunnassa tarvitaan neuvojen antajia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jospa siellä kunnassa tarvitaan neuvojen antajia?

        Niin...onhan kansanedustajillakin neuvonantajat, miksi niitä ei voisi olla kunnallisilla viranhaltijoilla? Jos kilometrikorvauksella saa neuvonantajan, niin eihän se ole kuin mitättömän pieni murto-osa konsulttien palkkioista. Hieno oivallus-eiks vaan!


      • Anonyymi

        Tuskin kukaan ajaa metriäkään pelkkien kilometrikorvausteen vuoksi. Kuntaan kannattaisi hankkia pari kolme henkilöautoa viranhaltijoiden ja luottamushenkilöiden käyttöön,


    • Anonyymi

      Voi herran pieksut. Ei viranhaltijat tarvitse vierihoitoa. Puhelimella ja läppärillä kyllä hommat hoituu. Varsinkin kun puheenjohtajille kunta ne kustantaa puheluineen ja nettiyhteyksineen. Lopettakaa viranhaltijoiden kiusaaminen ja turhanpäiväinen kunnan laskuttaminen. Kuntalaiset alkavat kyllästyä.

    • Anonyymi

      Empä tiijä nykypolitiikasta muuta kuin, että huonompaan suuntaan ollaan menossa ja lujaa. Liian paljon huonoja päätöksiä. Aina käydään kuntalaisten kukkarolla. Politiikka on muuttunut salailuksi. Onneksi sitä valoitettiin peru piimävellissä- kirjoituksessa.

      • Anonyymi

        Minä luotan keskustaan. Kinnulassa on aina eletty ja leipeä syöty. Ei meillä oo mittää hätteä.


    • Anonyymi

      Kyllä nyt on hätä. Samat lierot istuu vieläkin jotka on sotkun aiheuttanut.Rahat loppuu ei auta edes sähkörahat.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa-kyllä rahat loppuu, ellei turhia henkilöstömenoja saada karsittua!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa-kyllä rahat loppuu, ellei turhia henkilöstömenoja saada karsittua!

        Minkähän tähe tämmösessä pienessä kunnassa pittää olla nuin palijo johtajia, minkä ihmeen takia? Eikö tämmöne oo liian kallista korreilua? Joku jo aikasemmissa kirijotuksissa tais asijasta mainitaki. Kunnanjohtaja vois olla yhteinen esim. Kivijärven ja Lestijärven kansa. Tekniselle puolelle riittäs yks rakennusmestari joka hoitas kaikki sinne kuuluvat asiat. jne. Kaikilla aloilla sammoa rattaa leikattas. Terveystalosopimuksesta tehtäs laskelmat ja tarvittaissa neuvotella sopimus uusiks. Joutavanpäiväset reissoamiset tulis lopettoa niinku siitä joku jo mainihtiki. Joha on kumma ettei tallous tulis pikkuhilijoa kuntoo! Sitte yks asia on tuo Witas.Onko siitä koko pulijusta vastoavata hyötyä?Pitäs olla tehokkaita markkinamiehiä jotka sais tänne hommattua yrityksiä ja työpaikkoja.Ei ne moaliman turuilla ja toreilla toimivat yritykset tule väkisin meille. Niitä pittää käyvä houkuttelemassa. Tämmösiä ajatuksia!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkähän tähe tämmösessä pienessä kunnassa pittää olla nuin palijo johtajia, minkä ihmeen takia? Eikö tämmöne oo liian kallista korreilua? Joku jo aikasemmissa kirijotuksissa tais asijasta mainitaki. Kunnanjohtaja vois olla yhteinen esim. Kivijärven ja Lestijärven kansa. Tekniselle puolelle riittäs yks rakennusmestari joka hoitas kaikki sinne kuuluvat asiat. jne. Kaikilla aloilla sammoa rattaa leikattas. Terveystalosopimuksesta tehtäs laskelmat ja tarvittaissa neuvotella sopimus uusiks. Joutavanpäiväset reissoamiset tulis lopettoa niinku siitä joku jo mainihtiki. Joha on kumma ettei tallous tulis pikkuhilijoa kuntoo! Sitte yks asia on tuo Witas.Onko siitä koko pulijusta vastoavata hyötyä?Pitäs olla tehokkaita markkinamiehiä jotka sais tänne hommattua yrityksiä ja työpaikkoja.Ei ne moaliman turuilla ja toreilla toimivat yritykset tule väkisin meille. Niitä pittää käyvä houkuttelemassa. Tämmösiä ajatuksia!

        Sinä puhut järkeä.nuihhan se pitäs tehä kunnassa että pysyttäs itsenäisinä Kinnusina.Iliman seästäjä meijät perrii hukka,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkähän tähe tämmösessä pienessä kunnassa pittää olla nuin palijo johtajia, minkä ihmeen takia? Eikö tämmöne oo liian kallista korreilua? Joku jo aikasemmissa kirijotuksissa tais asijasta mainitaki. Kunnanjohtaja vois olla yhteinen esim. Kivijärven ja Lestijärven kansa. Tekniselle puolelle riittäs yks rakennusmestari joka hoitas kaikki sinne kuuluvat asiat. jne. Kaikilla aloilla sammoa rattaa leikattas. Terveystalosopimuksesta tehtäs laskelmat ja tarvittaissa neuvotella sopimus uusiks. Joutavanpäiväset reissoamiset tulis lopettoa niinku siitä joku jo mainihtiki. Joha on kumma ettei tallous tulis pikkuhilijoa kuntoo! Sitte yks asia on tuo Witas.Onko siitä koko pulijusta vastoavata hyötyä?Pitäs olla tehokkaita markkinamiehiä jotka sais tänne hommattua yrityksiä ja työpaikkoja.Ei ne moaliman turuilla ja toreilla toimivat yritykset tule väkisin meille. Niitä pittää käyvä houkuttelemassa. Tämmösiä ajatuksia!

        Olipas aika fiksu kirjoitus !!!


    • Anonyymi

      Ei helevattu tätä kunnan touhua. Ei päätä eikä häntää. Sopimuksia tehdään, mutta järki ei riitä niitten ymmärtämiseen. Maanviljelijä ja opettaja neuvottelijoina ja toisella puolella lauma juristeja. Paskat housuunhan siinä tuli. Rahat loppuu ja sen on Kinnulan loppu. Lähetään maalikyliin kun vielä keretään.

    • Anonyymi

      Muistakaa ketkä oli mukana. Äänestyskopissa rankaistaan huijareita jos eivä ite ymmärrä jäähä pois.

    • Anonyymi

      terveystalo sopimuksesta päätti kepu ja kokoomus. demarit ps halusivat sopimuksen siirtämistä koska sen sisältö oli huonosti tiedossa luottamushenkilöillä ja virkailijoilla. tietoa sisällöstä sai huonosti koska vedottiin liikesalasuuksiin.kepu kolmen viisaan johdolla laumana päätti ja kokoomus tuki , virkailijat olivat ulkona kuin lumiukot . terveystalon jobbareille tämä oli herkullinen tilaisuus seurata kuinka nämä viisaat melkein itse itseään kusevat silmään.

    • Anonyymi

      Näinhän se terveystalosopimuksen synnyttäminen meni. Kepu ja kokoomus juonivat sopimuksen valtuustossa läpi, vaikka kukaan ei todellisuudessa tiennyt mistä päätettiin. Nyt kun kustannukset ovat rajähtäneet käsiin ollaan hiljaa todetaan vaan, että pitää mennä eteenpäin eikä tonkia asiaa. Kuntalaiset maksaa lystin ja kunta katoaa.

      • Anonyymi

        No eihän tässä mielestäni kannata kettään syytellä... Jos kuitenkin ei toivotulle syyttelylinjalle lähdetään, niin sossut ovat syypää ylimitoitetun kunnan virkamieskoneiston synnytykseen. Tämä se on oikeesti suurin syy siihen jos kunta kuukahtaa, jota kukaan tuskin toivoo. Turha on sossujen sössöttää kepun ja kokkareiden syyksi selviä asioita. Kaikkien virkojen henkilövalinnoissa tärkeimpänä kriteerinä lienee ollut se, että valitaan paremmin sitä häntäpään porukkaa ja aina parempi jos valinta sattuu osumaan oman suvun porukoihin. Noo...onhan se työ sillä tavoin ainakin riittoisampaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eihän tässä mielestäni kannata kettään syytellä... Jos kuitenkin ei toivotulle syyttelylinjalle lähdetään, niin sossut ovat syypää ylimitoitetun kunnan virkamieskoneiston synnytykseen. Tämä se on oikeesti suurin syy siihen jos kunta kuukahtaa, jota kukaan tuskin toivoo. Turha on sossujen sössöttää kepun ja kokkareiden syyksi selviä asioita. Kaikkien virkojen henkilövalinnoissa tärkeimpänä kriteerinä lienee ollut se, että valitaan paremmin sitä häntäpään porukkaa ja aina parempi jos valinta sattuu osumaan oman suvun porukoihin. Noo...onhan se työ sillä tavoin ainakin riittoisampaa.

        Totta puhut nuin se voa kunnassa männöö.tuossa mietin että kaikki virkamiehet suurimmaks osaks taitaa olla demareihin käsalloa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta puhut nuin se voa kunnassa männöö.tuossa mietin että kaikki virkamiehet suurimmaks osaks taitaa olla demareihin käsalloa.

        kinnulan "virkamiehiä" on turha syytellä. Heillä kun äly riittää korkeintaan kengännauhojen sitomiseen. Uusimpana huippuna tämä yhteistyökyvytön rehtori..

        Heinoselle barmaankin jo 90% haluaa lähtöä, sen verran töykeä valehtelija kyseessä..


    • Anonyymi

      Miten sossut voivat olla syyllisiä, kun kepukoilla on yksinkertainen enemmistö ja päätösvalta valtuustossa. Kepu valitsee aina henkilöstön ja sen määrän kysymättä edes muilta. Äly hoi älä jätä tai on se jonkun näköjään jättänyt ja pahasti.

      • Anonyymi

        Minusta jotenni voan tuntuu että viimesin toimialajohtaja valinta ol demarien valihtema.palijo pätevämpiä hakijoitai ol mutta demareihi pomo ainaki pöytäkirijojen mukkaa puolustel valintoa.no mutta tullooha sitä kokemattomalleki kokemusta ja seo helepompi koulata talon tavolle ja mieluseks.


    • Anonyymi

      Nyt oli asiaa . Kepua koko bunkkeri täynnä.

      • Anonyymi

        Olisiko muutoksen aika?

        Kepulaisten toiminta on naurettavaa, kun kiusataan koululaisiakin. Todella lapsellisia, tosin toiminta aiheutaa kuntalaisille satojen tuhansien kulut koulukyydityksissäkin. Lain mukaisen koulukyudityksen järjestäminen maksaisi alle 100eur/v, mutta nyt kulut nousseet satoihin tuhansiin..

        Onhan se helppoa, kun päättäjät/rehtori ei pelaa omilla rahoillaan..


    • Anonyymi

      On se kumma, että niitä kepuja vielä Kinnulassa on, vaikka osalla näistä kepuista ei oo maata kuin kynnen alla ja eletään tökärikorvauksilla ja sos.korvauksilla. Sitten äänestetään isojen talojen isäntiä. Onko ne niin pöljiä vai pitääkö vain näytellä?

      • Anonyymi

        Kepuhan pittää moaseuvun tasasesti asutettuna. Sosialistit ajjaa sitä politiikkoa että kaikkiin pitäs muuttoa suuriin kaupunkeihi ja tämmösillä pienillä moaseutu kunnilla pyyhittäs hevon pers..tä. Onneks se kepu näytti Rinteen änkälle mistä sika pissii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kepuhan pittää moaseuvun tasasesti asutettuna. Sosialistit ajjaa sitä politiikkoa että kaikkiin pitäs muuttoa suuriin kaupunkeihi ja tämmösillä pienillä moaseutu kunnilla pyyhittäs hevon pers..tä. Onneks se kepu näytti Rinteen änkälle mistä sika pissii.

        Aivan oikein... Valtakunnalliseen politiikkaan mennäksemme, Suomen keskustan politiikka ajaa poliittisista puolueista parhaiten maaseudun- ja sen ihmisten asemaa ja oikeuksia. Keskustan kannatusluvut ovat hetkellisesti hieman notkahtaneet, mutta tämä on vaan hetkellistä ja ohimenevää. Tilanne korjaantuu viimeistään seuraavissa kunnallis- ja eduskuntavaaleissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kepuhan pittää moaseuvun tasasesti asutettuna. Sosialistit ajjaa sitä politiikkoa että kaikkiin pitäs muuttoa suuriin kaupunkeihi ja tämmösillä pienillä moaseutu kunnilla pyyhittäs hevon pers..tä. Onneks se kepu näytti Rinteen änkälle mistä sika pissii.

        Eiköhän se kepun alamäki alkanut sieltä paskalaista lähtien.Minulle tuo laki olisi maksanut kymppitonnin ja säästin kun äänestin persuja. Persut lupasivat että se asia korjataan ja kohtuullistetaan ja niin tekivät.
        Kepu ei ole tuolta paskalaista lähtien ajanut enää yksittäisen ihmisen asiaa varsinkaan maalla asuvan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän se kepun alamäki alkanut sieltä paskalaista lähtien.Minulle tuo laki olisi maksanut kymppitonnin ja säästin kun äänestin persuja. Persut lupasivat että se asia korjataan ja kohtuullistetaan ja niin tekivät.
        Kepu ei ole tuolta paskalaista lähtien ajanut enää yksittäisen ihmisen asiaa varsinkaan maalla asuvan.

        Tämä peäminister puolue sdp oh moaseuvun alasajaja ja koataja jos kansa ei sitä huomoa.nyt kyllä näyttäs että ku nuista eholla olevista tytöstä tai poijasta tulloo peäminister nii koko sdp tipahtaa sinne harkimon liikkeen kans sammaa kastii.veikkaisi että Marin taitaa siirtyä kommunistie leirii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä peäminister puolue sdp oh moaseuvun alasajaja ja koataja jos kansa ei sitä huomoa.nyt kyllä näyttäs että ku nuista eholla olevista tytöstä tai poijasta tulloo peäminister nii koko sdp tipahtaa sinne harkimon liikkeen kans sammaa kastii.veikkaisi että Marin taitaa siirtyä kommunistie leirii.

        Kepu ei aja kuin isäntien etuja. Normaalin ihmisen ei pidä sekaantua kepulaisiin. Onneksi kepu häviää pikku hiljaa puoluekartalta omaan mahdottomuuteensa. Marinista tulee vielä kova kansainvälinen vaikuttaja. Hän panee ensin Suomen asiat kuntoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kepu ei aja kuin isäntien etuja. Normaalin ihmisen ei pidä sekaantua kepulaisiin. Onneksi kepu häviää pikku hiljaa puoluekartalta omaan mahdottomuuteensa. Marinista tulee vielä kova kansainvälinen vaikuttaja. Hän panee ensin Suomen asiat kuntoon.

        Ei ikinä kuuna päivänä Marin nouse kovaksi poliittiseksi vaikuttajaksi. Räksyttäminen on demareiden tapa toimia ja sinnä ei päästä puusta pitkälle. Tämän hallituksen epäonnistunut pääministeriys kaataa aMarini poliittisen uran lopullisesti.


    • Anonyymi

      Voi voi. Kepu on auringon laskun puolue. Ei aja normaalin ihmisen etuja. Kiky on siitä hyvä esimerkki

      • Anonyymi

        Sipilän hallitus oli paras hallitus, mutta sitä vaan eivät tyhmät ihmiset aikoinaan tajunneet. Sipilä halusi että kaikki terveet työikäiset Suomalaiset tekevät töitä sSuomen hyvinvoinnin eteen, mutta tämä ei näyttänyt sopivan kaikille-valitettavaa!

        Monille vasta nyt ovat silmät auenneet että Rinne oli suurin valehtelija, mitä koskaan on eduskunnassa nähty. Missä on kyseisen valehtelijan vappusatanen? Pitäisi lähettää lasku sosdemeille, niin oppisivat kantamaan vastuuta puheistaan. Postin asioissa valehtelu oli viimeinen niitti koko änkän poliittiselle uralle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sipilän hallitus oli paras hallitus, mutta sitä vaan eivät tyhmät ihmiset aikoinaan tajunneet. Sipilä halusi että kaikki terveet työikäiset Suomalaiset tekevät töitä sSuomen hyvinvoinnin eteen, mutta tämä ei näyttänyt sopivan kaikille-valitettavaa!

        Monille vasta nyt ovat silmät auenneet että Rinne oli suurin valehtelija, mitä koskaan on eduskunnassa nähty. Missä on kyseisen valehtelijan vappusatanen? Pitäisi lähettää lasku sosdemeille, niin oppisivat kantamaan vastuuta puheistaan. Postin asioissa valehtelu oli viimeinen niitti koko änkän poliittiselle uralle.

        Hyvä kirjoitus. Noin se totuus vaan on.


      • Anonyymi

        Kiky ol kepulta oikea veto jota pittää viijä etteenpäi.Kaikki työkykyset töihi ja eihän tämä moalima nii minnuutillee oo etteikö itekunki työpäiveä vois muutalla minnuutilla jatkoakin.


    • Anonyymi

      maaseutu kunnilla menee taloudellisesti huonosti samoin maatalousyrittäjillä. missä mahtaa vaikuttaa sipilät ja muut kepu messiaat. valtaa heillä on ollut mutta ei osaamista sitä käyttää.

      • Anonyymi

        Sdp on kuoleva-, iäkkäiden-, suurkaupugeissa asuvien ihmisten puolue ja maaseudun pahin syöpä mitä olla voi. Rinne sai mitä tilasi ja Haavistollekin on jo ovi avattuna. Mutta se siitä...

        Valtakunnan politiikkaa tärkeämpää meille on miettiä oman kuntamme hyvinvointia ja ennenkaikkea tulevaisuutta. Joku näillä keskustelu-sivuilla nosti esille kunnan palkkakustannuste epäkohdan. Henkilöstömenoja pitäisi saada karsittua rankalla kädellä, jotta pysyisimme itsenäisena kuntana. Meillä on aivan liian raskas hallinto pienenevin verovaroin ylläpidettäväksi. Tulevaisuuden kehityksen tiedämme-kunnan väkiluku vähenee ja verotulot laskee. Eikö tämä asukasluvun lasku pitäisi näkyä kunnan palkkaamien viranhaltijoiden määrän laskuna? Mielellään meistä jokainen näkisi, että kunta palkkaisi lisää väkeä joka samalla lisäisi työllisyysastetta, mutta kun se vaan ei ole taloudellisesti mahdollista. Virkatehtäviä yhdistelemällä ja naapurikuntien kanssa yhteistyötä tekemällä syntyy tarvittavia säästöjä, joista kaikki hyötyvät. Joku mainitsikin Lestijärven ja Kivijärven, jotka ovat kohtuullisen lähellä meitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sdp on kuoleva-, iäkkäiden-, suurkaupugeissa asuvien ihmisten puolue ja maaseudun pahin syöpä mitä olla voi. Rinne sai mitä tilasi ja Haavistollekin on jo ovi avattuna. Mutta se siitä...

        Valtakunnan politiikkaa tärkeämpää meille on miettiä oman kuntamme hyvinvointia ja ennenkaikkea tulevaisuutta. Joku näillä keskustelu-sivuilla nosti esille kunnan palkkakustannuste epäkohdan. Henkilöstömenoja pitäisi saada karsittua rankalla kädellä, jotta pysyisimme itsenäisena kuntana. Meillä on aivan liian raskas hallinto pienenevin verovaroin ylläpidettäväksi. Tulevaisuuden kehityksen tiedämme-kunnan väkiluku vähenee ja verotulot laskee. Eikö tämä asukasluvun lasku pitäisi näkyä kunnan palkkaamien viranhaltijoiden määrän laskuna? Mielellään meistä jokainen näkisi, että kunta palkkaisi lisää väkeä joka samalla lisäisi työllisyysastetta, mutta kun se vaan ei ole taloudellisesti mahdollista. Virkatehtäviä yhdistelemällä ja naapurikuntien kanssa yhteistyötä tekemällä syntyy tarvittavia säästöjä, joista kaikki hyötyvät. Joku mainitsikin Lestijärven ja Kivijärven, jotka ovat kohtuullisen lähellä meitä.

        Montako viranhaltijaa Kinnulassa sitten on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Montako viranhaltijaa Kinnulassa sitten on?

        Kyllä itsekkin yhdyn eilisen (05.12 09.59) kirjoittajan mielipiteisiin. Kunnan kukkarolla on aivan liikaa turhanpäiväisiä syöpäläisiä. Demareiden ja kepun aikaansaannoksia serkkulaan? Tuskin moinen veteleisi yksityisellä sektorilla. Käväiseppä kunnantoimiston kaikissa kolmessa kerroksessa, kouluilla ym. paikoissa joissa on kunnallisia palkannauttijoita ja mietippä samalla kunnan väkilukua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä itsekkin yhdyn eilisen (05.12 09.59) kirjoittajan mielipiteisiin. Kunnan kukkarolla on aivan liikaa turhanpäiväisiä syöpäläisiä. Demareiden ja kepun aikaansaannoksia serkkulaan? Tuskin moinen veteleisi yksityisellä sektorilla. Käväiseppä kunnantoimiston kaikissa kolmessa kerroksessa, kouluilla ym. paikoissa joissa on kunnallisia palkannauttijoita ja mietippä samalla kunnan väkilukua.

        Eiköhän kunnilla ole lakisääteiset tehtävät, joita viranhaltijat (eli lautakuntien esittelijät/johtajat kunnanjohtaja) hoida parhaansa mukaan. Muita "viranhaltijoita" ei missään kunnassa ole. Kouluissa opettajat on virassa, heidänkin määrä taitaa olla ihan sen mukainen kuin kuuluukin. Vai kannatatko luokkakokojen suurentamista? Kannattaisi miettiä että millä nimikkeillä täällä puhuu, syöpäläisiä Kinnulassa ei yksikään asukas ole. Ei virkamies, lapsi, vanhus taikka työntekijä. Yhteen hiileen puhaltamista ei turhaan hehkuteta... mikäli kovasti ahdistaa täällä asua, niin tohdin väittää että vika ei ole puitteissa. Päinvastoin pitäisi nähdä hyvää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän kunnilla ole lakisääteiset tehtävät, joita viranhaltijat (eli lautakuntien esittelijät/johtajat kunnanjohtaja) hoida parhaansa mukaan. Muita "viranhaltijoita" ei missään kunnassa ole. Kouluissa opettajat on virassa, heidänkin määrä taitaa olla ihan sen mukainen kuin kuuluukin. Vai kannatatko luokkakokojen suurentamista? Kannattaisi miettiä että millä nimikkeillä täällä puhuu, syöpäläisiä Kinnulassa ei yksikään asukas ole. Ei virkamies, lapsi, vanhus taikka työntekijä. Yhteen hiileen puhaltamista ei turhaan hehkuteta... mikäli kovasti ahdistaa täällä asua, niin tohdin väittää että vika ei ole puitteissa. Päinvastoin pitäisi nähdä hyvää!

        Meillä on erinomaiset puitteet elää ja asua, mutta kuntatalous on kestämättömällä pohjalla, johon olisi syytä etsiä ratkaisuja hyvässä hengessä. Taseen syönti (mm. metsien myynti) on hetkellistä ja epätervettä tekohengitystä, eikä se ole oikea-, eikä järkeävä ratkaisu talouden tasapainottamiseksi. Urpilaisen ollessa kunnanjohtajana, kuntaan ostettiin lisää maata, nyt maata myydään - miksi näin?

        Lakisääteiset tehtävät on hoidettava kunnassa, se on kiistaton tosiasia. Tällaisessa pienessä kunnassa tehtäviä yhdistelemällä työntekoa voidaan tehostaa yhdistelemällä tehtäviä sellaisille työntekijälle, joilla on käyttämättömiä resursseja. Otanpa mielivaltaisesti tarkasteltavaksi esim. kunnanjohtajan. Hänelle voidaan lisätä elinkeinoasiamiehen tehtävät tai kuten joku taisi jo edellä mainitakin että sama kj voisi hoidella useamman pienen kunnan virkatehtävät. Näitä esimerkkejä löytynee lukematon määrä.

        Hoitoala on tiukalle mitoitettu ja siellä tuskin on käyttämättömiä resursseja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä on erinomaiset puitteet elää ja asua, mutta kuntatalous on kestämättömällä pohjalla, johon olisi syytä etsiä ratkaisuja hyvässä hengessä. Taseen syönti (mm. metsien myynti) on hetkellistä ja epätervettä tekohengitystä, eikä se ole oikea-, eikä järkeävä ratkaisu talouden tasapainottamiseksi. Urpilaisen ollessa kunnanjohtajana, kuntaan ostettiin lisää maata, nyt maata myydään - miksi näin?

        Lakisääteiset tehtävät on hoidettava kunnassa, se on kiistaton tosiasia. Tällaisessa pienessä kunnassa tehtäviä yhdistelemällä työntekoa voidaan tehostaa yhdistelemällä tehtäviä sellaisille työntekijälle, joilla on käyttämättömiä resursseja. Otanpa mielivaltaisesti tarkasteltavaksi esim. kunnanjohtajan. Hänelle voidaan lisätä elinkeinoasiamiehen tehtävät tai kuten joku taisi jo edellä mainitakin että sama kj voisi hoidella useamman pienen kunnan virkatehtävät. Näitä esimerkkejä löytynee lukematon määrä.

        Hoitoala on tiukalle mitoitettu ja siellä tuskin on käyttämättömiä resursseja.

        elähän puolustele!Urpilainen vai mikä Peuha se nyt sitte onkaa on ollu myymässä viimeaikona kunnan mehtiä ja maita siinä missä muutki poliitiikot. ei niihi myymisestä oo kukkaa vastalauseita tainnu esitteä. joku ties sannoa mehtien olleen kunnan omistuksessa usseita sukupolovia ja ei niissä oo Peuhalla mittää ossuutta.kuulemma puita hakkuutti korkeintaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        elähän puolustele!Urpilainen vai mikä Peuha se nyt sitte onkaa on ollu myymässä viimeaikona kunnan mehtiä ja maita siinä missä muutki poliitiikot. ei niihi myymisestä oo kukkaa vastalauseita tainnu esitteä. joku ties sannoa mehtien olleen kunnan omistuksessa usseita sukupolovia ja ei niissä oo Peuhalla mittää ossuutta.kuulemma puita hakkuutti korkeintaa.

        Älä nyt edellinen kirjoittaja puhu paskaa. Ota asioista selvää. Kunnan metsiä ostettiin Peuhan aikana merkittävästi lisää. Kotsarin kirjoituksen mukaan Peuha vastustaa kunnan metsien myyntiä. Kepukat metsiä yrittävät myydä, eivät muut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä nyt edellinen kirjoittaja puhu paskaa. Ota asioista selvää. Kunnan metsiä ostettiin Peuhan aikana merkittävästi lisää. Kotsarin kirjoituksen mukaan Peuha vastustaa kunnan metsien myyntiä. Kepukat metsiä yrittävät myydä, eivät muut.

        niihän sitä joku ties sannoa minullekki että se PEuhaha niitä mehtiä myö ettei kunta koavu.kenneenkä tässä voi enneä uskoa?akka ol jo hiiltyä ku kottii tulih mutta täytyy oikasta,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        niihän sitä joku ties sannoa minullekki että se PEuhaha niitä mehtiä myö ettei kunta koavu.kenneenkä tässä voi enneä uskoa?akka ol jo hiiltyä ku kottii tulih mutta täytyy oikasta,

        Oikaise hyvä mies selvä asia. Kepukat niitä mehtiä on myymässä, ei muut


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikaise hyvä mies selvä asia. Kepukat niitä mehtiä on myymässä, ei muut

        Juu...eikait Peuha ole ollut mitään myymässä. Sosdemithan ovat olleet kautta aikain Tannerilaisen demari- porvari- kapitalismin kannattajia. Varsinaisia aatepettureita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikaise hyvä mies selvä asia. Kepukat niitä mehtiä on myymässä, ei muut

        Eikö ne kunna metät joutas antoa maavvilijöille lisämoaks.mitäs kunta tekköö metillä?ei yhtää mittää.joku nimelline hinta voa ni tulis elinkeleposia moatiloja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö ne kunna metät joutas antoa maavvilijöille lisämoaks.mitäs kunta tekköö metillä?ei yhtää mittää.joku nimelline hinta voa ni tulis elinkeleposia moatiloja.

        Kepykoille kunnan metät. Mikä neronleimaus


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kepykoille kunnan metät. Mikä neronleimaus

        Onhan maanvijelijöissä muitai kuin kepuja. Kannattais selevittää asioita hieman enemmän. Maanviljelijöillä on ollut iät ajat suurin osa metsistä. Se hyvä puoli siinä on että mannviljelijöiden metsät tulee hoijettua keskimääräistä paremmin. Siellä koko perhe on hommassa mukana raivailemassa, istuttamassa jne. Moni työläismetsänomistaja kunhan laittaa nimen puunmyyntisopimukseen, hakkaa tukit pois ja nostaa selekä vääränä rahaa. Mutta kun ne jäläkityöt ei sais jäähä tekemättä niinku työläisten metissä näkyy käyvän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan maanvijelijöissä muitai kuin kepuja. Kannattais selevittää asioita hieman enemmän. Maanviljelijöillä on ollut iät ajat suurin osa metsistä. Se hyvä puoli siinä on että mannviljelijöiden metsät tulee hoijettua keskimääräistä paremmin. Siellä koko perhe on hommassa mukana raivailemassa, istuttamassa jne. Moni työläismetsänomistaja kunhan laittaa nimen puunmyyntisopimukseen, hakkaa tukit pois ja nostaa selekä vääränä rahaa. Mutta kun ne jäläkityöt ei sais jäähä tekemättä niinku työläisten metissä näkyy käyvän.

        Kyllä on ajatuksia. Eikö voitaisi antaa metsät maahanmuutajille tulisi uusia asukkaita :)). Saattahan niistäkin tulla sitten kepukoita :)))


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä on ajatuksia. Eikö voitaisi antaa metsät maahanmuutajille tulisi uusia asukkaita :)). Saattahan niistäkin tulla sitten kepukoita :)))

        Kunnan kannattaisi yhdistää sosiaali- ja maataloustoimisto. Saataisiin kunnalle javaltiolle säästöjä. Kummastakin konttorista jaetaan sosiaalitukia. Toki maataloustoimistosta jaettava sosiaalituki on suurempi, mutta voitaishan tuet tasata kaikille yhtä suuriksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        elähän puolustele!Urpilainen vai mikä Peuha se nyt sitte onkaa on ollu myymässä viimeaikona kunnan mehtiä ja maita siinä missä muutki poliitiikot. ei niihi myymisestä oo kukkaa vastalauseita tainnu esitteä. joku ties sannoa mehtien olleen kunnan omistuksessa usseita sukupolovia ja ei niissä oo Peuhalla mittää ossuutta.kuulemma puita hakkuutti korkeintaa.

        Saisiko niillä metsillä sitten sen enempää vaik Peuha ei olisi puita matalaksi hakkuuttanutkaan. Peuha hoksasi myydä puuta ja ottaa metsästä tuloja niin tilinpäätöskin näytti plussaa toisin kuin nyt kun ei osata edes metsiä hakata vaan myydään pohjineen. Eikös metsä kasva kahta kauheammin, vaik sitä hakataankin? Näin mä vaan jostain luin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saisiko niillä metsillä sitten sen enempää vaik Peuha ei olisi puita matalaksi hakkuuttanutkaan. Peuha hoksasi myydä puuta ja ottaa metsästä tuloja niin tilinpäätöskin näytti plussaa toisin kuin nyt kun ei osata edes metsiä hakata vaan myydään pohjineen. Eikös metsä kasva kahta kauheammin, vaik sitä hakataankin? Näin mä vaan jostain luin.

        Oikeassa oot, puuta kannattaa myydä, ei maapohjia. Maapohja työntää uutta mehtää 7 päivää viikossa. Ei pyyvä muuta kuin työttömiä raivuulle. Niihän ne Peuha ja Palme ennen oikein rätnäsivät. Ylijäämää tuli kunnalle ja kaikilla ol töitä. Nykynen johto ei ees tätä hoksaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikeassa oot, puuta kannattaa myydä, ei maapohjia. Maapohja työntää uutta mehtää 7 päivää viikossa. Ei pyyvä muuta kuin työttömiä raivuulle. Niihän ne Peuha ja Palme ennen oikein rätnäsivät. Ylijäämää tuli kunnalle ja kaikilla ol töitä. Nykynen johto ei ees tätä hoksaa

        Menihän siinä kaikki metsät aukeaksi niin että käkikin kukkui maassa seljällään. Metsä kasvaa 7 päivää viikossa, mutta tosin vain muutaman kymmenen päivän ajan vuodessa. Tuli kylläkin hyviä vatukoita marjastajille. Vaimoni kanssa poimittiin monta sankollista tänäkin syksynä. Pitää odotella että jospa nuo onkivavat tulee arvoonsa niin siinä saattaisi olla jopa hyvä vientiartikkeli. Näistä kuuluu Peuhalle kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menihän siinä kaikki metsät aukeaksi niin että käkikin kukkui maassa seljällään. Metsä kasvaa 7 päivää viikossa, mutta tosin vain muutaman kymmenen päivän ajan vuodessa. Tuli kylläkin hyviä vatukoita marjastajille. Vaimoni kanssa poimittiin monta sankollista tänäkin syksynä. Pitää odotella että jospa nuo onkivavat tulee arvoonsa niin siinä saattaisi olla jopa hyvä vientiartikkeli. Näistä kuuluu Peuhalle kiitos.

        Heheheheheheheheheheeeeeeeeee. Kyllä naurattaa että tekohanpaat meinaa lattialla lentää. On niin oikeaaan osuvaa ja värikkäästi eitetty toi kirjoituksesi meinaan. Tottahan tuo on. itsekkin olen kova marjastamaan ja olen tehnyt samoja havaintoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heheheheheheheheheheeeeeeeeee. Kyllä naurattaa että tekohanpaat meinaa lattialla lentää. On niin oikeaaan osuvaa ja värikkäästi eitetty toi kirjoituksesi meinaan. Tottahan tuo on. itsekkin olen kova marjastamaan ja olen tehnyt samoja havaintoja.

        Metsää kunnalla riittää, ei kuitenkaan maapohjia myytäväksi niin kuin kepukat haluaa. Peuha tietääkseni osti metsiä maapohjineen enemmän kuin puuta kunta möi tai valtuusyohan ne päätökset teki. Ei siitä Peuhalle yksistään kiitos kuulu. Kyllä Mikko ja Ilpo olivat myös mukana. Kyllä tulee ikävä niitä aikoja. Nyt on talous rempallaan eikä kuntaa rakenneta. Kaikki vain lopetetaan. Peuha, Mikko ja Ilpo takaisin niin alkaa tapahtumaan ja talous tulee kuntoon.


    • Anonyymi

      Kepun kannatus 10 prossaa tämän aamun tiedon mukaan. Kansa viisastuu koko ajan. Persuilla kohta 25 prossaa ja demareilla 13.
      Hi hii.

    • Anonyymi

      SDP ja pieni maaseutukunta ovat tuhoon tuomittu yhdistelmä. Molemmat vetää kortta vastakkaisiin suuntiin. Yhdyn edellä kirjoitelleen mielipiteeseen: Homma pelitti aikanaan kun molemmilla, niin Ihannilla kuin Sergeilläkin vahva keskuta aate politiikassa mukana ja oikeanvärinen jäsenkinja takataskussa. Ottakaat heistä mallia.

      • Anonyymi

        Sammaa mieltä. Urpilainen, Ihanti ja Leppänen aikanaan pistivät kunnan kukoistamaan. Oli siinä tehokas kolmikko. Ne pitäis saada takaisin johtoon. Jäsenkirjalla ei kuitenkaan kuntoa joheta, kuten Pelekonen luulee. Pittää olla järkevää päässä. Näillä kolomella sitä on. Katteelliset kampesivat heijän syrjään ja tulos on tässä. Kunta täyvessä kaaoksessa, kaikki lopetetaan ja talous lopullisesti sotkettu. Pitäis tehä sotkuista sellevitys ja nykyjohto pihalle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sammaa mieltä. Urpilainen, Ihanti ja Leppänen aikanaan pistivät kunnan kukoistamaan. Oli siinä tehokas kolmikko. Ne pitäis saada takaisin johtoon. Jäsenkirjalla ei kuitenkaan kuntoa joheta, kuten Pelekonen luulee. Pittää olla järkevää päässä. Näillä kolomella sitä on. Katteelliset kampesivat heijän syrjään ja tulos on tässä. Kunta täyvessä kaaoksessa, kaikki lopetetaan ja talous lopullisesti sotkettu. Pitäis tehä sotkuista sellevitys ja nykyjohto pihalle

        Mitäpä se Urpilainen tähän kuuluu? Urpilainen ei ollut kuin hetken kunnanjohtajana Leppäsen ja Ihannin aikana. Ihanti ja Leppänen pitivät käsitykseni mukkaan kuntaa tuolloin jaloillaan vaikka kunnassa ei olis ollu minkäänlaista johtajaa. Urpilainen oli vaan nimellillisesti johtaja. Tuolloin oli hyvä aika maaseutu kunnille kun valtio työnsi rahaa joka tuutista että ranteita pakotti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäpä se Urpilainen tähän kuuluu? Urpilainen ei ollut kuin hetken kunnanjohtajana Leppäsen ja Ihannin aikana. Ihanti ja Leppänen pitivät käsitykseni mukkaan kuntaa tuolloin jaloillaan vaikka kunnassa ei olis ollu minkäänlaista johtajaa. Urpilainen oli vaan nimellillisesti johtaja. Tuolloin oli hyvä aika maaseutu kunnille kun valtio työnsi rahaa joka tuutista että ranteita pakotti.

        Oli se Urpilainen 10 vuotta, oli kova luu. Silloin Kinnula otti suuren harppauksen edistykseen. Saatiin laajakaistaa, liikenneympyrä, alfaltointiin teitä, ostettiin metsää, rakennettiin rivitaloja, vesi- ja viemärilinjoja ja katuvaloja. Uusia yrityksiä tuli. Kaikilla oli töitä kunnan talous ylijäämäinen. Urpilaisen lähdön sen jälkeen onkin menty jyrkkää alamäkeä kohti häämöttävää liitosta Viitasaareen. Tämä totuus ei pala tulessakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli se Urpilainen 10 vuotta, oli kova luu. Silloin Kinnula otti suuren harppauksen edistykseen. Saatiin laajakaistaa, liikenneympyrä, alfaltointiin teitä, ostettiin metsää, rakennettiin rivitaloja, vesi- ja viemärilinjoja ja katuvaloja. Uusia yrityksiä tuli. Kaikilla oli töitä kunnan talous ylijäämäinen. Urpilaisen lähdön sen jälkeen onkin menty jyrkkää alamäkeä kohti häämöttävää liitosta Viitasaareen. Tämä totuus ei pala tulessakaan.

        Ei siinoo ollu Urpilaisella mittää ossuutta kunna hyvivointi asiaa.Kinnulan oma mies ol Arkaatian mäillä vallankahvossa joka hommas kuntaa rahhoa.Sillo män moaseuvulla muutenki kulta aika.Lihalla ja maijolla sai rahhoa ja joka kylällä on kymmenittäin tiloja.Se tuo hias puhheinenLippose mooses vei Suome eu:hu ni siitä alako alamäk.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siinoo ollu Urpilaisella mittää ossuutta kunna hyvivointi asiaa.Kinnulan oma mies ol Arkaatian mäillä vallankahvossa joka hommas kuntaa rahhoa.Sillo män moaseuvulla muutenki kulta aika.Lihalla ja maijolla sai rahhoa ja joka kylällä on kymmenittäin tiloja.Se tuo hias puhheinenLippose mooses vei Suome eu:hu ni siitä alako alamäk.

        kepu on kinnulan suurin puolue myös valtuustossa.rautalangasta väännettynä kepu on ollut päättämässä kinnulan asioista pitkään ja on edelleen.kepu pettää aina ja nyt kepu uskovaiset yrittävät naamanpesua , säälittävää.....


    • Anonyymi

      Kertakaikkiaan hyvä kirjoitus.Hyvä että muutkin sen tajuaa.

      • Anonyymi

        Niin on hyvä ja totuudenmuksinen toteamus. Niin kauan, kun kepu johtaa Kinnulaa ei toivoa ole


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin on hyvä ja totuudenmuksinen toteamus. Niin kauan, kun kepu johtaa Kinnulaa ei toivoa ole

        Joku uskoo joulupukkiin ja joku kepun ihanaksi tekevään voimaan, vaikka maata ainostaan kynsien alla ha, ha, haa. Kumpikin on huijausta. AIKUINEN SEN TIETÄÄ, mutta lapsenmielisiä vedetään huulesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joku uskoo joulupukkiin ja joku kepun ihanaksi tekevään voimaan, vaikka maata ainostaan kynsien alla ha, ha, haa. Kumpikin on huijausta. AIKUINEN SEN TIETÄÄ, mutta lapsenmielisiä vedetään huulesta.

        kepu ja kok = kommunistinen rikollisjärjestö.

        LAittomuuksista vain huomautellaan aluehallinnosta silloin kun on pakko(oikeuskanslerin pakko puuttua( , ja siihen se vastuu jää.

        Valtio taitaa siunata kinnulan rikollisjärjestön, pihtiputaalta heitettiin rikollinen kunnan johtoon. Nikkilähän sai potkut kun jäi kiinni pihtiputaalla..


      • Anonyymi

        Maurilla taas ei ollut mitään osuutta Kinnulan hyvinvointiin. Urpilainen se aivot oli ja sai homman toimimaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maurilla taas ei ollut mitään osuutta Kinnulan hyvinvointiin. Urpilainen se aivot oli ja sai homman toimimaan.

        Tulis Urpilainen kuuntelemmaa ja keskustelemmaa Maurin kanssa 30..12 ku Mauri tulloo Kinnulaan puhumaa. Siellä varmaa ois hyvä olla paikalla ainaki kaikkie kunna peättäjie


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulis Urpilainen kuuntelemmaa ja keskustelemmaa Maurin kanssa 30..12 ku Mauri tulloo Kinnulaan puhumaa. Siellä varmaa ois hyvä olla paikalla ainaki kaikkie kunna peättäjie

        kepu on kepu...

        Ei se mihinkään siitä muutu. Pelkonen yms on todettu omahyväiseksi, väliinpitämättömäksi. Rikastui varmaankin terveystalobisneksellä miljonääriksi.. me maksamme!!

        Milloin uusi kunnanjohtaja valitaan? Lähtölaskenta lakoi syksyllä kun selvisi nikkilän luonne, ja historia. Potkut saanut joka paikasta kuten Kanervio.

        Karstulassa kohta kunnanjohtajan paikka auki, nikkilälle erorahat ja karstulaan jos huolivat:)

        Heinonen mukaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kepu on kepu...

        Ei se mihinkään siitä muutu. Pelkonen yms on todettu omahyväiseksi, väliinpitämättömäksi. Rikastui varmaankin terveystalobisneksellä miljonääriksi.. me maksamme!!

        Milloin uusi kunnanjohtaja valitaan? Lähtölaskenta lakoi syksyllä kun selvisi nikkilän luonne, ja historia. Potkut saanut joka paikasta kuten Kanervio.

        Karstulassa kohta kunnanjohtajan paikka auki, nikkilälle erorahat ja karstulaan jos huolivat:)

        Heinonen mukaan...

        "Kinnulalainen hinkui valtuustoon – vaaliviina toi sakkoja
        Keski-Suomen käräjäoikeus on tuominnut sittemmin jo kunnanvaltuustosta eronneen kinnulalaismiehen sakkoihin vaalilahjonnasta. Vaalityötä tehnyt ehdokas houkutteli äänestäjiä tarjoamalla viinapulloa vastineeksi.

        Vaalilahjonta5.9.2014 klo 13.12päivitetty 5.9.2014 klo 13.24"

        YLE uutiset


        "
        Kinnula nousi väkivaltatilaston kärkeen
        30.06.2015 klo 9:36
        Suomen väkivaltaisin paikkakunta asukasmäärään suhteutettuna on Kinnula Keski-Suomessa.
        "


    • Anonyymi

      Todella harmillista on myös Mikko Heinosen kiusanteko koululaista kohtaan Pelkosen ja muiden hallituksen jäsenten käskystä.

      Ei muualla onnistuisi perustella 50eur/vuosisäästöä joka koulukuljetuksesta olisi koitunut. Nyt kunnalle tulkut laskua jo 76 000eur yrittäessä muka säästää 50rur viodessa muutaman sadan metrin matkalta.


      Koko viinapulloilla valittu hallinto vaihtoon nopeasti, ...


      Omaishoitajien rahat löytyy kunnanjohtajan joulupöydästä.. perk että on röyhkeitä!!

    • Anonyymi

      mistä on kepu tehty--oma etu.sukulaisten etu,hyvävelikerhon etu,muidenkin ehkä mahdollisten hyödyllisten idio..... äänestäjien..tästä on kepu tehty.

    • Anonyymi

      kepulaiset ja muut tulevaisuus uskovaiset. kinnulan talouden ja positiivisen kehityksen suhteen ei ole näkyvissä mitään hyvää ei nyt eikä vuosienkaan päässä.ei riitä mihinkään tapa jossa lakaistaan möhläykset maton alle ja odotetaan että ne unohtuu sekä asiat korjaantuu ihan itsestään.

    • Anonyymi

      "Keskisuomalainen Kotimaa Julkaistu 05.02.2019 15:54



      Kinnula perusti talouden hätäryhmän – tätä vauhtia eväät on syöty muutamassa vuodessa
      "

      Ei hätää, Nikkilä hoitaa asian palkankorotuksen ja 60 000eur maksavan hätäryhän avulla.
      Rahat pois köyhiltä ja siirto muutamalle johtajille kavereineen oli hätäryhmän upea ratkaisu!
      Myös koulukuljetuksesta säästäminen(hallintoon kuilumattomat kuljettaa itse) toi säästöjä 50eur/v.

    • Anonyymi

      Laittomiin irtisanomisiin, oikeudenkäynteihin mm. erityislapsen koulukyydityksissä käytetään satoja tuhansia/v myös.

      Miksi? Oikeudessa kunta on aina hävinnyt, kuten nytkin. Koulukuljetuslaki on yksiselitteinen, minkäänlaista voiton mahdollisuutta kunnalla ei ollut. Ei tietysti vastuutakaan laittomuuksista, kuntalaiset vastuut maksaa.

      Miksi verorahoja käytetään perheiden maalittamiseen ja terroristiseen toimintaan?

      Valtuutetut !! Pitäisikö kaikki vanhat valtuutetut uusia kerralla kun asiat vain pahenee?

      • Anonyymi

        Elähä sinä valita ku meillä on kaikki hyvin. Kohta minä mään emännä vieree ja nii etellee.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1292
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      30
      1211
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1116
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe