Puutteeseen avun antamista?

Anonyymi

Onko kokemuksia puutteeseen avun antamisesta? Jutut täällä palstoilla menevät usein silleensä, että paljon sekstailevaiset hakevat samansorttista seuraa. Entä jos etsittäisiin yhteyttä erotiikan puutteessa eläviin yksinäisiin ja usein vähävaraisiin sekä luonteeltaan ehkä ujoihin tavallisiin naisiin, miehiin? He saattavat olla yksinäisiä eläkeläisiä, peräkamarimiehiä (kaupungeissakin), ikäneitoja (vanhoja piikoja), avioeron kokeneita, kokemattomia nuoria aikuisia. Meillä Suomessa ei ole varsinaista virallista bordellijärjestelmää eikä kaikilla ole rahaa hankkia yksin palveluja tarjoavien ammattilaisien asiakkaiksi. Varmaan intiimisuhteita harjoitetaan jossain määrin ihan "hyväntekeväisyys"-mielellä siis ilmaiseksi ilman mitään rahallista tai aineellista vastinetta. Onko palstalaisilla kokemusta? Meikä-äijää on alkanut aihe kiinnostaa aivan teoreettisessa mielessä ja käytäntöhän on tiettävästi kaiken teorian mitta.

11

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tästä on kokemusta. Mutta valitettavan usein yksinäisyys johtuu jostakin sellaisesta mikä ajaa ihmisen yksinäisyyteen. On se sitten masennusta, skitsofreniaa tai jotain muuta vastaavaa.

      Eihän esimerkiksi masentunut ihminen ole vaarallinen tai sekopäinen, mutta hänellä voi olla hankala ottaa yhteyttä kun pitäisi alkaa oikeasti tekemään jotakin seksin eteen.

      Skitsofreenikotkaan hyvin harvoin ovat vaarallisia, mutta heillä saattaa olla varsin rajoittuneet mielipiteet asioista, eli vaikka he ovat yksin ja kaipaisivat seksiseuraa, niin heillä on hankala sitä saada kun heillä on kaikenlaisia kuvitelmia jumalista ja säännöistä joita ei saa rikkoa.

      Yleensä ne jotka ovat oikeasti vaarallisia, eli psykopaatit ja muut vastaavat, ovat niin rohkeita että ryhmäseksinsä he ovat jo saaneet.

      Toinen ryhmä yksinäisiä on sitten ne jotka ovat esimerkiksi eronneet, rahat ovat tiukassa, elämässä ei tunnu olevan suuntaa ja ystäväverkkoakaan ei välttämättä ole. He heräävät aamulla, syövät, menevät töihin, käyvät kaupassa, tulevat kotiin, syövät, katsovat televisiota, menevät nukkumaan. Heillä olisi tarvetta irrotella, mutta ei tuollaisia ihmisiä saa oikein kiinni, koska heiltä itseltään puuttuu se vaadittava ulospäinsuuntautuvuus.

      En syytä tässä ketään, koska mielestäni tälle olisi tarvetta ja myös tilaisuutta, mutta monelta yksinäiseltä puuttuu niinkin yksinkertainen väline kuin auto.

      Toiseksi, ihmiset ovat ulkonäkökeskeisiä. Ainoat jotka ovat niistä vapautuneet, ovat viisikymppisiä, elämänsä ulkoiset kriisit taaksejättäneitä ihmisiä jotka ymmärtävät elämästään jotain ja joiden iho roikkuu ja joilla on ryppyjä. Mutta kumman hekin valitsevat? Nuoren lihaksikkaan, isokullisen kundin, tai nuoren isotissisen timmin tytön, vai yksinäisyytensä yliajamaksi jääneen paikalleen jähmettyneen ihmisen jolla vaatteet ovat kymmenen vuotta vanhoja.

      Kun kuvan lähettää sellainen ihminen jolla on selkeästi vanhat kuteet, niin siinä ei auta vaikka kuinka selittelisi että hygienia on kunnossa. Ihmiset valitettavasti ovat sellaisia jotka tekevät ulkonäöstä päätelmiä ja uskovat niihin kuin kallioon.

      Mutta, kuten sanoin, kokemusta on. Parikymppinen tyttöystäväni, nykyinen vaimo, antoi kuusikymppiselle serkulleen seksiä, koska serkku oli käytännössä tullut jo uudelleen neitsyeksi niin monen vuoden runkkailujen jälkeen. Miehessä ei ollut mitään vikaa. Työtä tekevä mies, säntillinen, rohkea ja ahkera. Mutta kun ei naista ollut elämään kuulunut teini-iän jälkeen niin seksi oli jäänyt siihen.

    • Anonyymi

      ei ilmaiseksi, mutta kuumaa.

    • Valmiina auttamaan seksissä halukasta

    • Anonyymi

      Meillä on yksi tuttu mies joka kaatui vintin rappusissa ja sai aivovaurion ja on vaikeasti liikunta rajoittenen.
      Vaimo avustaa häntä peseytymään ja antaa myös suuhoidon ja antaa kossketella itseään josta mies on mielissään.
      On varmasti mukavaa kun alaston nainen pesee ja hoitaa seksuaaliset tarpeet samalla.

    • Anonyymi

      Vaimoni antoi kaverilleni kun kerroin että hän ei saa koskaan kotona omalta vaimolta.

      • Haluis kanssa kokea varatun rouvan vakipanoksi


    • Minä voisin antaa ilmaiseksi keski ikäiselle ja vanhemmalle naiselle. Sähköposti toimi laita viesti sinne jos kiinnostaa.

    • Samaa mieltä asiasta, aivan varmasti tämänkin palstan lukijoissa on sekä naisia että miehiä jotka olisivat halukkaita tällaiseen järjestelyyn / kohtaamiseen. Kaikki toiminta nimenomaan itse kunkin omaa elämäntilannetta ja arvoja arvostaen ja kunnioittaen.
      Itsekin (55v) olisin valmis lähtemään mukaan tällaiseen. Tuon nimimerkkini on samalla sähköpostini alkuosa eli viestiä saa laittaa sekä naiset että miehet.

      • Tässähän onkin kysymys itse kunkin vapaaehtoisuudesta ja tasa-arvosta, sekä naisilla että miehillä on haluja ja tarpeita, itse kukin täysi-ikäinen tietää mitä haluaa ja tahtoo, jotkut ovat vain ujoja esittämään halunsa. Yritämme saada tällaiset tarpeet kohtaamaan toisensa, jos joku haluaa esiintyä anonyyminä niin se on hänen valintansa. Erotiikan halu ja kaipuu ratkaisevat. Kaikki naiset ja miehet ovat yksilöitä oman ulkoisen olemuksensa tai ikänsä ansiosta eli ei mitään ennakkoluuloja tai ehtoja mihinkään suuntaan. Siis kaikki tällaista haluavat ehdottomasti rohkeutta ottamaan osaa, ensin vaikka keskustelemalla ja siitä sitten eteenpäin menemällä.


    • Anonyymi

      Meillä on yksi invalidi mies käynti on huonoa (tapaturman vuoksi) ei pysty itse peseytymään.
      Hän on kiinnostunut naisista vaikka ei pysty panemaan.
      Puhe ja kuulo on huonontunut onnettomuuden johdosta.
      Vaimoni auttsa häntä peseytymään kerran viikossa.
      Vaimoni on suihkuttaessaan alasti ja mies puristelee tissejä ja kokeilee pillua jo pestessä.
      Vaimo antaa suihkun jälkeen hänen tutkia itseään sängyllä maaten ja lopuksi hän joko ratsastaa miehen kalulla tai antaa imutuksen.
      Mies on tyytyväinen kun saa käsittelyn.
      Haluaisi aina suihkuun kun saa oheis paveluja

    Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1292
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      30
      1211
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1116
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe