Puutteeseen avun antamista?

Anonyymi

Onko kokemuksia puutteeseen avun antamisesta? Jutut täällä palstoilla menevät usein silleensä, että paljon sekstailevaiset hakevat samansorttista seuraa. Entä jos etsittäisiin yhteyttä erotiikan puutteessa eläviin yksinäisiin ja usein vähävaraisiin sekä luonteeltaan ehkä ujoihin tavallisiin naisiin, miehiin? He saattavat olla yksinäisiä eläkeläisiä, peräkamarimiehiä (kaupungeissakin), ikäneitoja (vanhoja piikoja), avioeron kokeneita, kokemattomia nuoria aikuisia. Meillä Suomessa ei ole varsinaista virallista bordellijärjestelmää eikä kaikilla ole rahaa hankkia yksin palveluja tarjoavien ammattilaisien asiakkaiksi. Varmaan intiimisuhteita harjoitetaan jossain määrin ihan "hyväntekeväisyys"-mielellä siis ilmaiseksi ilman mitään rahallista tai aineellista vastinetta. Onko palstalaisilla kokemusta? Meikä-äijää on alkanut aihe kiinnostaa aivan teoreettisessa mielessä ja käytäntöhän on tiettävästi kaiken teorian mitta.

11

468

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tästä on kokemusta. Mutta valitettavan usein yksinäisyys johtuu jostakin sellaisesta mikä ajaa ihmisen yksinäisyyteen. On se sitten masennusta, skitsofreniaa tai jotain muuta vastaavaa.

   Eihän esimerkiksi masentunut ihminen ole vaarallinen tai sekopäinen, mutta hänellä voi olla hankala ottaa yhteyttä kun pitäisi alkaa oikeasti tekemään jotakin seksin eteen.

   Skitsofreenikotkaan hyvin harvoin ovat vaarallisia, mutta heillä saattaa olla varsin rajoittuneet mielipiteet asioista, eli vaikka he ovat yksin ja kaipaisivat seksiseuraa, niin heillä on hankala sitä saada kun heillä on kaikenlaisia kuvitelmia jumalista ja säännöistä joita ei saa rikkoa.

   Yleensä ne jotka ovat oikeasti vaarallisia, eli psykopaatit ja muut vastaavat, ovat niin rohkeita että ryhmäseksinsä he ovat jo saaneet.

   Toinen ryhmä yksinäisiä on sitten ne jotka ovat esimerkiksi eronneet, rahat ovat tiukassa, elämässä ei tunnu olevan suuntaa ja ystäväverkkoakaan ei välttämättä ole. He heräävät aamulla, syövät, menevät töihin, käyvät kaupassa, tulevat kotiin, syövät, katsovat televisiota, menevät nukkumaan. Heillä olisi tarvetta irrotella, mutta ei tuollaisia ihmisiä saa oikein kiinni, koska heiltä itseltään puuttuu se vaadittava ulospäinsuuntautuvuus.

   En syytä tässä ketään, koska mielestäni tälle olisi tarvetta ja myös tilaisuutta, mutta monelta yksinäiseltä puuttuu niinkin yksinkertainen väline kuin auto.

   Toiseksi, ihmiset ovat ulkonäkökeskeisiä. Ainoat jotka ovat niistä vapautuneet, ovat viisikymppisiä, elämänsä ulkoiset kriisit taaksejättäneitä ihmisiä jotka ymmärtävät elämästään jotain ja joiden iho roikkuu ja joilla on ryppyjä. Mutta kumman hekin valitsevat? Nuoren lihaksikkaan, isokullisen kundin, tai nuoren isotissisen timmin tytön, vai yksinäisyytensä yliajamaksi jääneen paikalleen jähmettyneen ihmisen jolla vaatteet ovat kymmenen vuotta vanhoja.

   Kun kuvan lähettää sellainen ihminen jolla on selkeästi vanhat kuteet, niin siinä ei auta vaikka kuinka selittelisi että hygienia on kunnossa. Ihmiset valitettavasti ovat sellaisia jotka tekevät ulkonäöstä päätelmiä ja uskovat niihin kuin kallioon.

   Mutta, kuten sanoin, kokemusta on. Parikymppinen tyttöystäväni, nykyinen vaimo, antoi kuusikymppiselle serkulleen seksiä, koska serkku oli käytännössä tullut jo uudelleen neitsyeksi niin monen vuoden runkkailujen jälkeen. Miehessä ei ollut mitään vikaa. Työtä tekevä mies, säntillinen, rohkea ja ahkera. Mutta kun ei naista ollut elämään kuulunut teini-iän jälkeen niin seksi oli jäänyt siihen.

  • Anonyymi

   ei ilmaiseksi, mutta kuumaa.

  • Valmiina auttamaan seksissä halukasta

  • Anonyymi

   Meillä on yksi tuttu mies joka kaatui vintin rappusissa ja sai aivovaurion ja on vaikeasti liikunta rajoittenen.
   Vaimo avustaa häntä peseytymään ja antaa myös suuhoidon ja antaa kossketella itseään josta mies on mielissään.
   On varmasti mukavaa kun alaston nainen pesee ja hoitaa seksuaaliset tarpeet samalla.

  • Anonyymi

   Vaimoni antoi kaverilleni kun kerroin että hän ei saa koskaan kotona omalta vaimolta.

   • Haluis kanssa kokea varatun rouvan vakipanoksi


  • Minä voisin antaa ilmaiseksi keski ikäiselle ja vanhemmalle naiselle. Sähköposti toimi laita viesti sinne jos kiinnostaa.

  • Samaa mieltä asiasta, aivan varmasti tämänkin palstan lukijoissa on sekä naisia että miehiä jotka olisivat halukkaita tällaiseen järjestelyyn / kohtaamiseen. Kaikki toiminta nimenomaan itse kunkin omaa elämäntilannetta ja arvoja arvostaen ja kunnioittaen.
   Itsekin (55v) olisin valmis lähtemään mukaan tällaiseen. Tuon nimimerkkini on samalla sähköpostini alkuosa eli viestiä saa laittaa sekä naiset että miehet.

   • Tässähän onkin kysymys itse kunkin vapaaehtoisuudesta ja tasa-arvosta, sekä naisilla että miehillä on haluja ja tarpeita, itse kukin täysi-ikäinen tietää mitä haluaa ja tahtoo, jotkut ovat vain ujoja esittämään halunsa. Yritämme saada tällaiset tarpeet kohtaamaan toisensa, jos joku haluaa esiintyä anonyyminä niin se on hänen valintansa. Erotiikan halu ja kaipuu ratkaisevat. Kaikki naiset ja miehet ovat yksilöitä oman ulkoisen olemuksensa tai ikänsä ansiosta eli ei mitään ennakkoluuloja tai ehtoja mihinkään suuntaan. Siis kaikki tällaista haluavat ehdottomasti rohkeutta ottamaan osaa, ensin vaikka keskustelemalla ja siitä sitten eteenpäin menemällä.


  • Anonyymi

   Meillä on yksi invalidi mies käynti on huonoa (tapaturman vuoksi) ei pysty itse peseytymään.
   Hän on kiinnostunut naisista vaikka ei pysty panemaan.
   Puhe ja kuulo on huonontunut onnettomuuden johdosta.
   Vaimoni auttsa häntä peseytymään kerran viikossa.
   Vaimoni on suihkuttaessaan alasti ja mies puristelee tissejä ja kokeilee pillua jo pestessä.
   Vaimo antaa suihkun jälkeen hänen tutkia itseään sängyllä maaten ja lopuksi hän joko ratsastaa miehen kalulla tai antaa imutuksen.
   Mies on tyytyväinen kun saa käsittelyn.
   Haluaisi aina suihkuun kun saa oheis paveluja

  Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   438
   2861
  2. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   362
   1615
  3. Emeka Matthew Ekperech tuomittiin raiskauksesta vankeuteen - hän on valittanut tuomiosta

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/43a4cae4-09ed-485b-b47b-ded8761c4d07 Tuomittu joutuu maksamaan myös korvauksia. Yhdynnän kohteena ollut h
   Maailman menoa
   15
   910
  4. Ähtärin pandapäätös

   Kun pandapäätöstä valmisteltiin eläinpuiston toimitusjohtajana oli Juhani Haapaniemi, hallituksen puheenjohtajana oli kaupunginhallituksen puheenjoht
   Ähtäri
   33
   903
  5. Hengaillaan

   Hengaillaan-visailuohjelmasta ei todellakaan tule suosittua ja pitkäikäistä vaan se floppaa ja komeasti karahtaa kunnolla kivikolle,tuleepahan kokeilt
   Yle
   69
   853
  6. Millon olet

   Tavannut kaivattusi viimeksi ja missä.
   Ikävä
   48
   797
  7. Mistä juttelitte

   kun näitte viimeksi?
   Ikävä
   45
   742
  8. Minkä takia sä nainen vihaat mua

   Myönnän tehneeni väärin kun en ole ottanut asiaa heti pöydälle. Katuva mies.
   Ikävä
   56
   719
  9. Joko sinä mies unohdit tämän naisen?

   Kohta nähdään varmaan taas, mutta tykkäätkö yhtään?
   Ikävä
   49
   706
  Aihe