Mitä ootte mieltä, voiko mies katsoa

Anonyymi

elokuvia kuten Minun Afrikkani, ja Marvinin tyttäret? Onko outoa? En ole koskaan vielä katsonut näitä, eikä rymistelyleffat kiinnosta.

5

<50

Vastaukset

 • On lupa katsoa. Molemmat on kyllä perseestä.

 • Katsoin vuosikausia sitten elokuvan Amelie ja ei saatana, se oli niin kaukana siitä, mitä mies oikeasti haluaa elokuvaltaan. Niin naisille suunattu. En muistaakseni edes kestänyt sitä loppuun asti.

  Yllätyksenä tuli kuitenkin se, että esimerkiksi American Psyko on naisen ohjaama elokuva! Putosin penkiltä, kun IMDb tuli tutuksi ja sain tietää. Äärimmäisen misogynistinen elokuva, vaikka tekijä on nainen.

 • Minäpäs kävin 98 katsomassa siihen aikaan valtavan suositun Titanicin :) Ihan kauhea se oli, ja ylipitkä. Mutta oli siellä miehiäkin :) Joten siitä vaan. Ei kannata aina miettiä mitä muut ajattelee.
  wesku

  • Jännä sattuma muuten, että Leonardo DiCaprio kieltäytyi Amerikan Psyko -elokuvan pääosasta juurikin tuon mainitsemasi Titanicin menestyksen takia. Näki, että pahan pojan rooli satuttaisi Titanic-elokuvaa.

   American Psycho (2000)
   https://www.imdb.com/title/tt0144084/


 • Joko katsoit? Mitä tykkäsit? Suositteletko?

  Miksei mies voi katsoa draamoja tai romanttisia elokuvia, jos nainen voi katsoa kauhua tai rymistelyleffoja? Käsittääkseni jokainen katsoo mitä haluaa ja jokaisella on oma makunsa. Jotkut katsovat taidetta, toiset viihdettä.

  📼

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  319
  2915