Millainen asuinpaikkana?

Anonyymi

Etsiskelemme pirkanmaalta rauhallisesta pikkukunnasta halpaa omakotitaloa ja kiinnostaisi Vesilahti. Millainen asuinpaikkana tämä meille tuntematon kunta kuitenkin melko lähellä Tamperetta.

12

96

Vastaukset

 • Tänä päivänä voi kannattaa etsiä ehkä lähempää Tamperetta!, ainakin vanhoilla taloilla ei enään niin suuria hinta eroja

 • Konkurssikypsä kunta. Yt neuvottelut käynnissä. Tuskin mikään veroparatiisi noin veronmaksajan kannalta . Kuoleva tuppukylä jäänne suurVesilahdesta nykyisin kituva kunta joka tulee kokemaan pakkoliitoksen lähivuosina mutta mihin?.

 • Urjala, Pirkanmaan helmi. Asukkaita kuunteleva ja ymmärtävä virkamieskoneisto. Perheystävällinen rauhallinen ja luonnonläheinen paikka, muuttaisin heti, ellen jo asuisi täällä. Lisäksi, töitä löytyy varmasti halukkaille.

  • Ei uskoisi kun lukee Akaa 24 kirjoittelua.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei uskoisi kun lukee Akaa 24 kirjoittelua.

   Kaikkea ei läheskään kannata uskoa, mitä piikki Urjalan perseessä kirjoittelee vuodesta toiseen. Urjala on edelleenkin parasta, verrattuna lähikuntiin, kehittyvä ja ihmisläheinen. Lapsiperheet ovat pääsääntöisesti kiitelleet esim päivähoitopaikoista ym.
   Työpaikkoja löytyy halukkaille, sekä asuntoja ja harrastusmahdollisuudet ovat mahtavat. Muuttakaa tänne, ellette jo asu.


  • Urjalan kunnan heikoin lenkki on virkamieskoneiston vuosia jatkunut pakonomainen tarve tuhota ihmisiä ja perheitä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Urjalan kunnan heikoin lenkki on virkamieskoneiston vuosia jatkunut pakonomainen tarve tuhota ihmisiä ja perheitä.

   Tuota sinun pakonomaista tarvetta käydä jauhamassa samaa vuodesta toiseen ei kukaan usko. Sen voi kyllä uskoa, että sinun pääsi on pehmennyt, tuskin kuitenkaan virkamieskoneiston aiheuttamana.


 • Urjala varmasti parempi asua ja yrittää kuin vesilahti ja onhan siellä se kyläkeskuskin paljon vireämpi .

 • Lempäälä taitaa olla aika pop. Ainakin kasvua näkyy olevan. Rakennetaan uutta sinne tänne.

 • Parkano ja Kihniö kannattaa kiertää kaukaa. Parkanon terveyskeskuksessa lääkäri Pauli Maijala usuttaa poliisit hajottamaan syyttömän ihmisen kotia. Syy: "Hengellinen" ihminen käy vähän sepittämässä valheita naapurikunnan terveyskeskuksessa jotta saa pilattua naapurinsa elämää. Ei tällaisten lähelle kannata muuttaa.

 • Mahdollisimman likelle Seinäjokea vaan, ei kannata Tampereellä päin ollenkaan voin kertoa.

 • Raideliikenteeseen satsataan. Kaupugit jotka ovat radan varella, ovat etulyöntiasemassa. En tiedä miksi kyseinen kirjoitus on poistettu täältä. Siinä ei ollut mitään sääntöjen vastaista.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

 • Björn Wahlroos: "Suomeen perustulo!"

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päättyi mielenkiintoisesti kun Nalle otti esiin että Suomen tulisi saada perustulo (varsin vihervasurilainen mielipide), toimittaja Vaaherkumpu silminähden kauhistui ja päätti nopeasti haastattelun. Olisi ollut kyllä mielenkiintoista tietää millainen kansalaispalkkajärjestelmä Suomessa pitäisi pankkiirin mielestä olla. Kokoomus ja kokoomuksen toimittajat tunnetusti vastustavat perustuloa. Kahdesta syystä, se kiristäisi upporikkaiden verotusta ja toinen syy on se, että palkat lähtisivät nousuun aikaa myöten.

  134
 • Mieheni petti, kuinka pääsen yli?

  Mieheni petti minua 9 kuukautta sitten ja edelleen asia on niin arka, että itken ja masennun välillä aivan täysin. On alkanut tuntumaan, että pitäisikö vain erota, helpottaako asia sitten. Ollaan keskusteltu paljon tapahtuneesta ja siihen johtaneista syistä ja vietetty aikaa yhdessä erilailla kuin aiemmin. Mutta nämä romahdukset ovat niin hirveitä sitten kun niitä tulee, että tiedän aiheuttavani myös miehelleni pahaa oloa ja hän kuitenkin katuu tekemäänsä, mutta ei tiedä miten voisi minua auttaa. Enkä tiedä kyllä itsekään.

  144
 • Erika Vikmanin rohkea viisuehdokas Cicciolina julkaistu

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  53

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  59
  2846
 2. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  54
  689
 3. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  31
  508