Monikohan sairastui Tsernobylin ydinvoimalaonnettomuuden seurauksena?

Anonyymi

Mitä itse olen tieoihini saanut, ainakin tämän alueen, eli Itä-Suomen alueella esim. kilpirauhasen vajaatoimintaan on sairastunut erittäin suuri osa väestöstä.

Tämä ei voi olla pelkkää sattumaa.

- Jokin taho, oli se mikä tahansa sitten, pimittää tahallaan ja tarkoituksella omiin kansalaisiin liittyviä terveystietoija, etenkin liittyen Venäjällä 1980 luvun puolivälissä ja sen jälkeen aiheutuneiden seurauksien suhteen.

Sillä on perin kummallista, että etenkin Keski- ja Itä-Suomessa kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastuneiden osuus on on perin ja aika suuri.

- Ja että ylipäätään kilpirauhasen vajaatoimintaaan sairastumisten suurin lasketteva määrä on koko maassa ikähaarulta 25-45 ikävuoteen saakka.

- Voiko tämä kaikki olla pelkkää sattumaa?

En usko sitä.

Jotakin mätää tässä on.

Mitä Suomen Valtio pimittää omilta kansalaisiltaan,;, ja etenkin kilpirauhasen vajaatoimintaan sairaastuneilta; ja sitä monilla seuranneeseen krooniseen vajaatoimintaoireyhtymäsairauteen sairastuneilta.

8 kommenttia

Vastaukset

 • Suurin laskeuma ei tullut Itä-Suomeen.

  • Joo ei ainakaan mulla ole todettu mitään kilpirauhasongelmia vaikka osun tuolle ikähaarukalle ja asuin Siilinjärvellä Tshernobylin räjähtäessä.


 • Miten lie se Kemiran pammaus aiuheuttanu happo sateet

  • Mikähän lie pamaus?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mikähän lie pamaus?

   Hesarin netistä löytyi tuollainen turbiinin tiivisteen pettämisen aiheuttama räjähdys vuonna 1994:
   https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000003359342.html

   Ihan kuin olisi 80-luvullakin ollut jonkinlainen päästö, hatara muistikuva lapsuudesta että suljettiin ilmanvaihto ja kuunneltiin radiota ja seurailtiin jotain mahdollista saastepilveä taivaalla...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mikähän lie pamaus?

   Eipä ole Kemiralla ollut mitään vakavampia ympäristöonnettomuuksia.


 • Kirkonkellot ... kirkonkellot ...

 • Tsernobylin ydinvoimalaonnettomuuden laskeuman osalta Siilinhärvi kuuluu toiseksi vähiten saastuneiden paikkakuntien luokkaan. Luokkia on viisi, viidenteen luokkaan, eli pahiten saastuneet, kuuluu kuntia Hämeestä, Keski-Suomesta ja Seinäjoen-Vaasan tienoilla.
  Siilinjärven tilanne ei ole huono.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.