Ajavatko ihmiset autoa samalla tavalla mitä kävelevät?

Anonyymi

Ostoksissa nähtyä ja koettua, edessäkävelevä pysähtyy yhtä-äkkiä eteesi taakseen katsomatta. Kaupasta tlee ulso joku sinuun eteesi sivuilleen katsomatta. Rullaportaiden päähän pysähdytään noin vain kännykkää tuijottaen. Kauppajonossa tökitään kärryllä selkään, kun ei katsota edesäolijaa, eikä huomioida etäisyyttä edelläolijaan. Ajavatko nuo ihmiset autoa samalla tavalla kuin kävelevät?
Jos ajavat, niin ei hyvää päivää sentään vaan kaikille!
Olisiko niitä tottumuksia syytä tarkistaa?

12

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ilmeisesti näin tekevät, näitä näkee joka päivä, vähän joka paikassa.

    • Anonyymi

      Hyvä huomio. Kävelijät kulkevat kuin omassa kuplassaan huomaamatta ja huomioimatta muita läsnäolijoita.
      Oudointa kävelijöissä on se, että syövät kävellessään. Kokonaisia pikaruoka-aterioitakinh. Ovat jaksaneet kantaa pakkausta sisältöineen kadulla, mutta kun se on tyhjä voimat äkisti loppuvat. Silloin viskaavat syömisensä ympäröineen, minkätahansa suojuksen kadulle muiden kävelijöiden jalkoihin.
      En usko, että nämä henkilöt ehkä täysin sivistymättömiä olisivat. He vain eivät ymmärrä, koska heitä ei ole missään vaiheessa herätetty tai opetettu kiinnittämään huomiota kanssakulkijoihin ja kanssaeläjiin.

      • Anonyymi

        Kummasti näitä ateriapapereita on aina eniten isojen teiden varrella. Kuka siellä kävelee ajoväylällä, kun jalkakäytävä on kauempana??


    • Anonyymi

      Aivan, olen jatkuvasti varuillani ahtaissa marketeissa, kun ei tiedä minkä hyllynkulman takaa pyyhältää kuin joku Wehrmachtin marssisotilas päin näköä. ...

    • Anonyymi

      Varmasti yleisesti ottaen näin käyttäytyvät, mutta on taas toisenkinlaisia. Tänä aamuna juuri jäin pyrineni odottamaan, että pääsisin ajamalla ylittämään tien, kun itsellä oli kolmio. Mutta kuinka moni autolla liikkuja pysähtyykään aivan turhaan, ja jopa jäävät odottamaan että menisin ensin. Pitäisi kai autolla liikujan sen verran osata sääntöjä, että menisivät viivyttelemättä ohi.

    • Anonyymi

      Jotkut nuoret rattaitaan työntävät äidit tuntuvat kuvittelevan, että kävelyalue on vain heitä varten. Muut alta väistykööt.
      Onhan näitä öykkäreitä kaikissa ihmisryhmissä. Yhteiskunnan sujumisen kannalta se vain on valitettavaa.

    • Anonyymi

      No, laitetaanpa joku jalankulkija auton rattiin, jos et muuten osaa arvata. Ei ihmisestä valitettavasti tule mitään ajotietokonetta auton ratissa. Ihan sama ihminen on. Ja vaikka et itse töppäilisi, niin voit olla 100% varma, että joku muu sitten senkin edestä. Olen ollut itsekin muutamissa kolareissa mukana, vaikkakin syyttömänä. Varaudu siis joka hetki pahimpaan, kun olet jonkin ajoneuvon ohjaimissa. Ennemmin tai myöhemmin rysähtää. Turvallista matkaa.

    • Anonyymi

      Muutama vuosi sitten eräs vasemmistonarkomaani selitti tekemäänsä päälleajoa sillä että oli unohtanut ajavansa autoa. Luuli olevansa jalkaisin liikkeellä, vaikka kurvaili autolla. Näki tien laidassa tutun kaverin ja päätti hypähtää vierelle tupakalle. Kaveri sitten sai yllättäen pari tonnia terästä niskaansa ja kuoli. Narkomaani ihmettelemään että kuinkas tuo nyt noin.

    • Anonyymi

      Eipä enää kiinnosta pyöräilykään, kun saa pelätä koko ajan näitä kaahaajia, mopoja joitakin autoilijoita yms. Oma turvallisuus jatkuvasti vaarassa. Joko jotkut ihmiset ei välitä turvallisuudesta ei omasta eikä muiden sit sattuu näitä vakavia liikenneonnetto muuksia ja turhia kuolemia mitä olisi voinut välttää monesti ennakoimalla ja järkeä käyttämällä.

    • Anonyymi

      Jos ne vaikka pelaavat Pokemon Go'ta. Toisaalta, olen huomannut että jotkut tuppaavat kävelemään päälle. Kun pysähdyn kauppaan mennessä ottamaan koriaa niin takana oleva pakkaa perästä päälle. Ei ole ilmeisesti mitään turvaväliä. Toisen asiakkaan perseessä pitää olla kiinni. Pitäisi ka varoittaa "Huomio! Pysähdyn ottamaan korin ostoksia varten, toisin kuin sinä joka kuitenkaan et tarvi, sillä ostat vain olutta!" Miehet eivät osaa kävellä, naiset paremmin. Olen mies, jos joku epäilee feministiksi tuon kommentin jälkeen.

      Hirvittää tehdä ostoksia kun suomalaiset miehet haisevat alkoholille ja ulkomaaliset miehet taas ulosteelle ja kuselle! Menkää suihkuun, sanoi vesilaitos mitä tahansa! Ihmise eivät käy suihkussa enää, melkein kuin keskiajalla!

      Lopettakaa niihin kännyköihin puhuminen kävellessä kaupassa. Ettehän te pysty tekemään ostoksia samalla!

      Robotit ovat onnekkaita. He tarvitsevat kaupasta vain öljyä ja uuden sähkösopimuksen - eli ei, en ole robotti. Syön leipää ja makkaraa. Lihaa!

    • Anonyymi

      Yksi ongelmaryhmä marketissa ovat ihmiset, jotka parkkeeraavat ostoskärrynsä maitotuotehyllykön eteen, niin että kukaan muu ei pääse ottamaan tavaraa hyllystä. Eivät edes älyä väistää, vaikka kuinka kurkottelee. Eikä aina edes kännykkä ole se syy, vaan henkilö vain tuijottaa suu auki aivan kuin ei tajuaisi, että maailmassa on muitakin ihmisiä. Yleisesti ottaen kaikenlainen hitaus ja suu auki toljottaminen (Lue: ei otetan muita ihmisiä huomioon) tympii!

    • Olen jo kauann pannut merkille etteivät ihmiset huomaa tai välitä toisista.
      Kaupoissakin niin voivat yht' äkkiä tavata jonkun ja porukalla vaunuineen suljetaan käytävä etteivät muut pääse ohi.
      Sama on kun kävellään niin voidaan kävellä toista päin tai jotakin päin kun tuijotetaan vaan kännykkää.
      Kesällähän oli juttu siitä kun vanhemmat tulee rannalle lastensa kanssa ja syventyvät kännykkään eivätkä huomaa mitä lapselle tapahtuu tai missä lapsi on.
      Mielestäni tulisi laatia samanlainen laki kuin autoa ajaessa ettei kännykkää saa räplätä kun ollaan liikkeellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      629
      20583
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      103
      17356
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      393
      9610
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      106
      7874
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      24
      5307
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      235
      4724
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      135
      2513
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      62
      1575
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      115
      1520
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      39
      1330
    Aihe