Työmatkakustannusten korvaukset verotuksessa pitää lopettaa

Anonyymi

Työmatkakustannusten korvaukset verotuksessa pitää lopettaa koska näin valtio vain tukee saastuttamista. Suomessa 10 suurimman kaupungin kehyskunnista pendelöidään kaupunkien keskustoihin ja näin aiheutetaan kaupunkiin turhia ruuhkia ja saasteita. Verotkin valuu pois sieltä minne ongelmat aiheutetaan. Käyttäkää pyöriä työmatkoihin tai jos tulette kauempaa niin sitten junaa. Säästökohteenakin varsin hyvä.

12

<50

  Vastaukset

  • Tuo on totta ja sen lisäksi kaupunkien pitää rakentaa infraa (ramppeja, parkkitaloja ym.) että "kehyskuntalaiset" voivat ajaa autonsa esteettömästi työpaikoilleen.
   Eikö kaupungit voisi laittaa tietulleja kuntien rajoille.

  • Täällä Lahdessa on laskettu että reilusti yli 5000 ihmistä käy päivittäin töissä ympäryskunnista. Mitä muissa kaupungeissa?

  • Jyväskylässä tilanne suunnilleen sama. Muuramesta olevat työkaverit jopa kehuskelevat kuinka viedään verot pois teiltä.

  • Sitten pitää vastaavasti poistaa julkiselta liikenteeltä kaikki tuet ja käyttäjät maksavat oikeiden kustannusten mukaan hinnoitellut liput. Itse tarviin työssä autoa, kun joutuu reissaamaan ympäri Suomea eli en juuri julkisia käytä ja silti joudun kustantamaan niiden käyttöä.

  • Kuopiossa käy päivittäin töissä jo pelkästään Siilinjärveltä 4500.

  • Perskärpäsiä riittää täällä Tampereella. Paikallislehdessä oli muutama vuosi sitten arvioitu että kaupunkiin saapuu töihin noin 20 000 työläistä päivittäin. Kaikki keskustelun aloittajan ongelmat on täällä hyvin tiedossa ja toivottavasti ne tietullit tulisivat.

  • Työssäkäynnin kieltäminen olisi kyllä hyvä. Kaikille vaan lainaa ja rulettipöytä.

  • Kilometrikorvaukset ja päivärahat (niiden verovapaus) pitäisi lopettaa, koska niissä kusetetaan verottajaa (eli yhteiskuntaa) kaikkein eniten. Kaikki matkakustannus-korvaukset vain verolle, jolloin tämä villin-lännen touhu loppuisi.

  • Osaako joku kertoa pääkaupungin ulkotyöläiset 80000 vai enemmän?

  • Ketjun aloittajan kirjoitus täyttä asiaa.

  • persu

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   690
   14853
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   126
   2311
  3. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1519
  4. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   67
   1489
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1290