Työmatkakustannusten korvaukset verotuksessa pitää lopettaa

Anonyymi

Työmatkakustannusten korvaukset verotuksessa pitää lopettaa koska näin valtio vain tukee saastuttamista. Suomessa 10 suurimman kaupungin kehyskunnista pendelöidään kaupunkien keskustoihin ja näin aiheutetaan kaupunkiin turhia ruuhkia ja saasteita. Verotkin valuu pois sieltä minne ongelmat aiheutetaan. Käyttäkää pyöriä työmatkoihin tai jos tulette kauempaa niin sitten junaa. Säästökohteenakin varsin hyvä.

12

<50

Vastaukset

 • Tuo on totta ja sen lisäksi kaupunkien pitää rakentaa infraa (ramppeja, parkkitaloja ym.) että "kehyskuntalaiset" voivat ajaa autonsa esteettömästi työpaikoilleen.
  Eikö kaupungit voisi laittaa tietulleja kuntien rajoille.

 • Täällä Lahdessa on laskettu että reilusti yli 5000 ihmistä käy päivittäin töissä ympäryskunnista. Mitä muissa kaupungeissa?

 • Jyväskylässä tilanne suunnilleen sama. Muuramesta olevat työkaverit jopa kehuskelevat kuinka viedään verot pois teiltä.

 • Sitten pitää vastaavasti poistaa julkiselta liikenteeltä kaikki tuet ja käyttäjät maksavat oikeiden kustannusten mukaan hinnoitellut liput. Itse tarviin työssä autoa, kun joutuu reissaamaan ympäri Suomea eli en juuri julkisia käytä ja silti joudun kustantamaan niiden käyttöä.

 • Kuopiossa käy päivittäin töissä jo pelkästään Siilinjärveltä 4500.

 • Perskärpäsiä riittää täällä Tampereella. Paikallislehdessä oli muutama vuosi sitten arvioitu että kaupunkiin saapuu töihin noin 20 000 työläistä päivittäin. Kaikki keskustelun aloittajan ongelmat on täällä hyvin tiedossa ja toivottavasti ne tietullit tulisivat.

 • Työssäkäynnin kieltäminen olisi kyllä hyvä. Kaikille vaan lainaa ja rulettipöytä.

 • Kilometrikorvaukset ja päivärahat (niiden verovapaus) pitäisi lopettaa, koska niissä kusetetaan verottajaa (eli yhteiskuntaa) kaikkein eniten. Kaikki matkakustannus-korvaukset vain verolle, jolloin tämä villin-lännen touhu loppuisi.

 • Osaako joku kertoa pääkaupungin ulkotyöläiset 80000 vai enemmän?

 • Ketjun aloittajan kirjoitus täyttä asiaa.

 • persu

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4295
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  30
  1543
 3. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  28
  511
 4. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  69
  471