Decades dvd, blu-ray ilmestyy marraskuussa

Anonyymi

16

<50

  Vastaukset

  • Kysymys kuuluukin: miksi brassit tietävät nämä asiat ennen suomalaisia.

   • Suomalaisen rokin ja metallin osalta kysymyksiä on ennenkin esitetty. Oudoin oli HIMin tapaus. Kuka ohjeisti HIMiä että facebookiin ei kannata satsata vaan on parempi pysyä Myspacessa? Toinen mielenkiintoinen kysymys Nightwishin osalta on -Kuka hemmetin tyyppi oli se joku kroaatti vai serbi joka pitkään piti yllä Nightwishin "fani"-sivustoa ja joka paljastui VÄHÄN oudoksi tapaukseksi YLE:n tekemässä fanidokkarissa ja jonka ATK-taidot osoittautuivat olemattomiksi. Tälläkin foorumilla on ennenkin väännetty NW:n tavasta hoitaa sosiaalista mediaa eikä se miksikään muutu. Sen takia joku brassi tietää nää asiat ennen suomalaisia.


   • Varmaan siksi, että siellä veisataan viis esimerkiksi mediatiedotteiden kohdasta "julkaisuvapaa dd.mm.".

    Joku faniporukasta tuntee jonkun paikallisesta levylafkasta ja siitä se sitten vuotaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomalaisen rokin ja metallin osalta kysymyksiä on ennenkin esitetty. Oudoin oli HIMin tapaus. Kuka ohjeisti HIMiä että facebookiin ei kannata satsata vaan on parempi pysyä Myspacessa? Toinen mielenkiintoinen kysymys Nightwishin osalta on -Kuka hemmetin tyyppi oli se joku kroaatti vai serbi joka pitkään piti yllä Nightwishin "fani"-sivustoa ja joka paljastui VÄHÄN oudoksi tapaukseksi YLE:n tekemässä fanidokkarissa ja jonka ATK-taidot osoittautuivat olemattomiksi. Tälläkin foorumilla on ennenkin väännetty NW:n tavasta hoitaa sosiaalista mediaa eikä se miksikään muutu. Sen takia joku brassi tietää nää asiat ennen suomalaisia.

    Ilmeisesti tarkoitat sitä sivua, joka julkaisi aika paljonkin kuvia kulissien takaa. Viitsisitkö vinkata missä kohtaa fanielokuvaa kyseinen kaveri on? Ihmettelen itsekin mistä hän sai käsiinsä niin paljon tuoreita kuvia.


   • Nimi muistaakseni Uros serbikaveri...


  • Arvaa tuon joulumarkkinoille ajankohdan ilman julkistustakin.

   • Jossain luki että julkaisupäivä on 6.12 mutta mitenkä se nyt se vooisi olla;)


  • Tavan mukaan myöhässä taas joulumarkkinoista. Siirtyy siirtyy ja siirtyy ja julkaistaan lopulta joku wembley-puuro ilman mantelia. Kaikki kehuu koska nero nightwish.

  • Taas uusi rahastusjulkaisu. En osta.

   • Harmittaako?

    I am ready, take my money! Take 'em twice!

    Aina kun joku tekee jotakin kunnioitettavaa, niin minä olen valmis siitä maksamaan. Sen takia teen töitä, että voin sitten valita minne ylijäämävaluutat sijoitan. Hyötysuhde on todennäköisesti erinomainen.


  • Hienoa, jotain "uutta" Nightwishiltä... Taitaa tämän bändin loputkin julkaisut olla best of-tyyppisiä.

  • Bändiltä on tullut vasta yksi vaativan kuuntelijan mitat täyttävä studiolevy ja kolme livekeikkaa bonuksin. vaativan kuuntelijan maku on armoton.:)

  • Eipäs sitten ilmestykkään DVDnä.

   Blu ray pitäisi hankkia...

   • Sitten jää kauppaan myös levy. Ei se mitään, kun on tuubi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sitten jää kauppaan myös levy. Ei se mitään, kun on tuubi.

    Blu ray soittimia saa 69 eurolla, mutta ei oikein periaatteesta kiinnostais sitä ostaa.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   156
   4755
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   110
   3998
  3. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   184
   3722