Jumalan ihmeet

Anonyymi

Joh.21:1-14 ja Luuk.5:1-11 on kirjoitettu kalaihmeistä. Monille tuttuja raamatunjakeita. Nämä ovat eri tapahtumia. Ne herättävät ajatuksia. Uskon ja olen nähnytkin, että Jeesus tekee samoja ihmeitä vielä tänäänkin. Vaihdetaan kalat mustikoihin ja puolukoihin. Niiden määrä vaihtelee paljonkin vuosittain. Kun on sellainen vuosi,että puolukoita on vähän, onko kellään omakohtaista kokemusta siitä, että on saanut niitä todella paljon . Ei kukaan etsi marjoja 12h. Koko yön me olemme tehneet työtä, sanoi Pietari. Verkot repeilivät, Luuk. 5:5 .Onko joku saanut 100 l marjoja itse poimien Herran käskystä. Joh.21.:6.

Vaikka kaloja oli paljon verkot eivät revenneet Joh.21:11. Siis onko joku kokenut mainitsellamani alueella Jumalan ihmeen ? Kerro se muille. Jos et kunnioita kristillisyyttä, älä vaivaudu. Ei roskakirjoituksia.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oliko Pietarilla riittävästi jäitä mukana? Se olisi ollut se ihme, saaliit kun vaihtelee luonnostaan.

    • Anonyymi

      Sinä et nyt ymmärrä koko asiaa kunnolla.

      Tuo Pietarin "kalansaalis" on Hengellistä kuvaa, ja sen kautta uskova ymmärtää sen Totuuden, että jos toimimme oman tahtomme mukaan emme mekään saa "saalista", mutta jos teemme kuten Herramme meitä kehoittaa, niin "saaliimme" on paljon suurempi !

      Eli ensin siis omin voimin ja keinoin, koko yö saaliitta !

      Sitten Herran kanssa ja Herran ohjaistuksen mukaan ja valtava saalis.

      16 Ja kulkiessaan Galilean järven rantaa hän näki Simonin ja Andreaan, Simonin veljen, heittävän verkkoa järveen; sillä he olivat kalastajia.
      17 Ja Jeesus sanoi heille: "Seuratkaa minua, niin minä teen teistä ihmisten kalastajia".

      Eli tuon kertomuksen tarkoitus ei ollut se, että saamme kalaa tai marjoja paljon, vaan kertoa siis Hengellinen todellisuus uskoville tuon "kuvan" kautta ja avulla.

      Mutta toki Herra on monia uskovia siunannut erilaisilla ja erityisillä saaliilla ja anneilla.

      Room. 10:12 Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat.

      • On toki opetuslasten kalamatkoilla selvä hengellinen opetus. Mutta en lähde ut:n lukemattomia ihmeitä, parantumisia hengellistyttämään. Silloin jokainen saa selittää ne omalla tavalla. Silloin esim. halvatun paraneminen vesittyy. Ei näin

        Sitten vanha testamentti. 1 Kun.18. Elian voitto Karmelvuorella. Vettä kaadettiin kolmesti alttarille. Vesi täytti ojankin. Sitten tuli iski taivaasta. Tili nuoli veden. Uskon , että tapahtui juuri noin. 2.Kun.6 .Kirveenterä lensi veteen Jordanille. Elia heitti puukappaleen veteen. Kirves nousi ylös. Uskon , että tällainenkin ihme voi tarvittaessa tapahtua. Simson teki ihmeitä. Ne eivät olleet teoriaa. Eipäs vesitetä raamattua.


    • Anonyymi

      Luuk.5:6 Ja sen tehtyään he saivat kierretyksi suuren joukon kaloja, ja heidän verkkonsa repeilivät. Joh.21:11 Niin Simon Pietari astui veneeseen ja veti maalle verkon, täynnä suuria kaloja, sata viisikymmentä kolme. Ja vaikka niitä oli niin paljon, ei verkko revennyt. Siis jäi epäselväksi, että repesikö, vai eikö revennyt?

    • Anonyymi

      Luuk.5:6 Biblia (1776) Ja kuin he sen tekivät, sulkivat he kalan paljouden, ja heidän verkkonsa repesi.

    • Anonyymi

      Kuinkahan monta kertaa se kristillinen Jeesuksen opetuslapsi, Pietari kiesi Jeesuksen, kun raamattu kukon kielkumisten määräkin on epäselvä....
      Matteuksen evankeliumi:
      26:34 Jeesus sanoi hänelle: "Totisesti minä sanon sinulle: tänä yönä, ennenkuin kukko laulaa, sinä kolmesti minut kiellät."
      26:75 Niin Pietari muisti Jeesuksen sanat, jotka hän oli sanonut: "Ennenkuin kukko laulaa, sinä kolmesti minut kiellät." Ja hän meni ulos ja itki katkerasti.
      -
      Markuksen evankeliumi:
      14:30 Jeesus sanoi hänelle: "Totisesti minä sanon sinulle: tänään, tänä yönä, ennenkuin kukko kahdesti laulaa, sinä kolmesti minut kiellät."
      14:72 Ja samassa kukko lauloi toisen kerran. Niin Pietari muisti Jeesuksen sanat, jotka hän oli sanonut hänelle: "Ennenkuin kukko kahdesti laulaa, sinä kolmesti minut kiellät." Ja hän ratkesi itkuun.
      -
      Luukkaan evankeliumi:
      22:61 Ja Herra kääntyi ja katsoi Pietariin; ja Pietari muisti Herran sanat, kuinka hän oli hänelle sanonut: "Ennenkuin kukko tänään laulaa, sinä kolmesti minut kiellät."

    • Anonyymi

      Mutta ei jää kenellekään epäselväksi, että antti wuoltee on Jumalan pilkkaaja. Eikö mikään pahuuden määrä riitä antikristuksen antille? Eivät tietenkään verkot revenneet, eihän Jumala tuhontekijä, niin kuin valhepastori, joka tuhoava ja raateleva susi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe