naantalissa ei ole yhtään mitään.

Anonyymi

tälläkin palstalla retostellaan kuinka naantalin talous on plussalla. plussalla varmaan onkin, kun mihinkään ei satsata ei ole esim uimahallia, ei elokuvateatteria, edes tokmannin tavaratalon tulo muutama vuosi sitten torpattiin. kun mitään ei ole, niin veronmaksajien rahat menevät raisioon, ja turkuun.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Meillä on muumimaailma, kylpylä ja Kultrarannan kesäasunto eikä muuta sitten tarvitsekkaan olla.

      • Anonyymi

        Kyllä asukkaat kaipaavat palveluja. Hyvä jos sinulle riittää muumimaailma ja kesäasunto.


    • Anonyymi

      On hieno vanhakaupunki, jossa voi kävellä ja pasteerailla. Löytyykö Raisiosta. Noup.Kirkontornista kaikuu iltavesper. Raisiossa vonkuu liikenteen melu.
      Upeat Kuparivuoren kalliot joiden päältä avautuu salpaavat maisemat. Voit istua kullannuppusi kanssa sylikkäin auringonlaskua ihaillen.

      • Anonyymi

        Naantalin vanhakaupunki nyt on mikä on ja ei todellakaan ole mitään verrattuna Rauman ja Porvoon vanhaankaupunkiin.

        Kuparivuori onkin sitten eri-asia sillä sitä minäkin arvostan, koska se on oikeesti kaunein paikka Naantalissa.

        Karvetista löytyy puolestaan kansainväliset mitat täyttävä jalkapallo pyhättö sekä koripallokenttä ja liuta muitakin urheiluun tarkoitettuja paikkoja kuten nuorison suosima skeittilauta.


    • Anonyymi

      Ja lidl kkauppoja ja smarket. kirjastot myös. kaapelitv. hiljaselle ihmiselle ok.

      • Anonyymi

        Siis kaikki normaalit peruspalvelut löytyvät.


    • Anonyymi

      no johan on tarjontaa, on varmaan mukava istuskella kuparivuoren kallioilla20 asteen pakkasessa. raisioa lähempää ei löydy yhtään mitään. vanhakaupunki on, ja vieläpä täynnä vanhuksia. naantaliin muuttavat ainoastaan elämänsä ehtoopuolella olevat. työssä käyvät lapsiperheet karttavat naantalia, kun duunimatkat kestävät satavuotta.

      • Anonyymi

        Se oma työpaikka on aika monella puolen tunnin ajomatkan sisällä. Samaa talousaluetta Turku,Raisio, Naantali,Kaarina,Lieto,Masku käytännössä ovat. Samaa työssäkäyntialuetta Ei ne matkat niin valtaisia ole. Helsingin alueella voi mennä paljon enemmän aikaa kaupungin sisäiseen työreissuun. Aina on niitä joilla työmatka on pitkä. Valintojahan nämä ovat, Naantalissa ihan hyvät peruspalvelut. Vaateliikkeitä voisi olla enemmän, mutta nykyihmiset shoppailevat mieluummin ostoskeskuksissa tai tekevät ostoksensa verkkokaupoista. Kivijalkaliike tarvitsee uskollisen ja riittävänkokoisen asiakaskunnan ollakseen kannattava. Liian pienelle uskolliselle asiakaskunnalle kannattavaa vaatekauppaa ei voi perustaa. Hyvä kaupunki Naantali on melkein millä mittarilla tahansa. Turun lentoasemallekin vain 20 km.


    • Anonyymi

      Raisiosss tulee käytyä tokmannissa kyllä kun eivät antaneet lupaa tänne rakentaa liikettä. Muuten ei raisiossa tule käytyä. Turussa tori keskysta myllätty ja pyöriä saa pelätä niin ettei uskalla sinnekään enää.ehtoota joo HYYvinkin

      • Anonyymi

        Niitä hurjalla vauhdilla ajavia pyöräilijöitä joutuu pelkäämään myös Naantalissa ja Raisiossa. No, Helsingissä tilanne on mennyt jo ihan mahdottomaksi.


    • Anonyymi

      sinne sitten vaan luonnon helmaan luonnonmaalle. luontoihmiset saastuttamaan luontoa luontomatkailuun työpaikalle ja takaisin. päästöt lisäntyy tajuttomasti, ja vieläpä tajuttomilla tonttihinnoilla. luontoa säästävät ostavat tontin mahdollisimman läheltä työpaikkaansa, eivätkä lähde korpeen vaikka sieltä meri joiltakin tonteilta näkyy. hirvensalo on järkyttävä esimerkki siitä mikä saastekertymä tulee aamuisin ja töistä tullessa. puhtaan ilmaston puolesta puhuja.

      • Anonyymi

        Suomessahan luonto voi aika hyvin. Meitä on niin vähän suomalaisia. Sellaiset 16 as/km2. Länsieuroopan maista vain Norja ja Islanti ovat harvaanasutumpia. Toki grönlantilaisiin on matkaa. Grönlantilaisia on vain 0,0045 / km². He ovat maailman ympäristötietoisin kansa. Syövät nälkäänsä hylkeen ja valaanlihaa. Vihannesten päälle eivät ymmärrä yhtään mitään. Pahimpia saastuttajia ovat the internetin käyttäjät. Palvelimen levyn nurkka kun vähän pyörähtää niin energiaa kuluu reippaasti. Palvelimia ja hubeja on maailma väärällänsä.


      • Anonyymi

        Ehkä osa väestöstä kulkee työmatkat linja-autolla.


      • Anonyymi

        No ehkä tietullilla voitaisi rajoittaa päästöjä. About 7€ ja portista läpi molemmassa päässä. samalla tiukat turvatarkastukset, passintarkastus ja tarkkuusalkometri ja kielitesteri testit.


    • Anonyymi

      tuskinpa kulkee linja-autolla. kimppakyyti on myös utopiaa. omakotitalojen pihoja kun katsoo, niin monta autoa pihalla, ja mopoautot päälle. miltei jokaisessa autossa on vain kuljettaja työmatkoilla. tontti vaan mahdollisimman läheltä työpaikkaa, eikä mistään korven takamaastosta. luontoihminen älä ala massa saastututtajaksi.

      • Anonyymi

        Kyllä linja-autoa käytetään, jos linja-autoyhteyksiä on olemassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä linja-autoa käytetään, jos linja-autoyhteyksiä on olemassa.

        Pian testaillaan doubledecker linjuria Naantali, Raisio ja Turku linjalla. Jännä juttu saako kannatusta. Linjat 6 ja 7. Kuparivuoren tunneli on riittävän korkea semmoiselle kulkupelille. https://www.youtube.com/watch?v=tNH8fMNydog


      • Anonyymi

        Kyllä normaalikokoinen linja-auto riittää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1157
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe