Aihe

naantalissa ei ole yhtään mitään.

Anonyymi

tälläkin palstalla retostellaan kuinka naantalin talous on plussalla. plussalla varmaan onkin, kun mihinkään ei satsata ei ole esim uimahallia, ei elokuvateatteria, edes tokmannin tavaratalon tulo muutama vuosi sitten torpattiin. kun mitään ei ole, niin veronmaksajien rahat menevät raisioon, ja turkuun.

18

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Meillä on muumimaailma, kylpylä ja Kultrarannan kesäasunto eikä muuta sitten tarvitsekkaan olla.

   • Anonyymi

    Kyllä asukkaat kaipaavat palveluja. Hyvä jos sinulle riittää muumimaailma ja kesäasunto.


  • Anonyymi

   On hieno vanhakaupunki, jossa voi kävellä ja pasteerailla. Löytyykö Raisiosta. Noup.Kirkontornista kaikuu iltavesper. Raisiossa vonkuu liikenteen melu.
   Upeat Kuparivuoren kalliot joiden päältä avautuu salpaavat maisemat. Voit istua kullannuppusi kanssa sylikkäin auringonlaskua ihaillen.

   • Anonyymi

    Naantalin vanhakaupunki nyt on mikä on ja ei todellakaan ole mitään verrattuna Rauman ja Porvoon vanhaankaupunkiin.

    Kuparivuori onkin sitten eri-asia sillä sitä minäkin arvostan, koska se on oikeesti kaunein paikka Naantalissa.

    Karvetista löytyy puolestaan kansainväliset mitat täyttävä jalkapallo pyhättö sekä koripallokenttä ja liuta muitakin urheiluun tarkoitettuja paikkoja kuten nuorison suosima skeittilauta.


  • Anonyymi

   Ja lidl kkauppoja ja smarket. kirjastot myös. kaapelitv. hiljaselle ihmiselle ok.

   • Anonyymi

    Siis kaikki normaalit peruspalvelut löytyvät.


  • Anonyymi

   no johan on tarjontaa, on varmaan mukava istuskella kuparivuoren kallioilla20 asteen pakkasessa. raisioa lähempää ei löydy yhtään mitään. vanhakaupunki on, ja vieläpä täynnä vanhuksia. naantaliin muuttavat ainoastaan elämänsä ehtoopuolella olevat. työssä käyvät lapsiperheet karttavat naantalia, kun duunimatkat kestävät satavuotta.

   • Anonyymi

    Se oma työpaikka on aika monella puolen tunnin ajomatkan sisällä. Samaa talousaluetta Turku,Raisio, Naantali,Kaarina,Lieto,Masku käytännössä ovat. Samaa työssäkäyntialuetta Ei ne matkat niin valtaisia ole. Helsingin alueella voi mennä paljon enemmän aikaa kaupungin sisäiseen työreissuun. Aina on niitä joilla työmatka on pitkä. Valintojahan nämä ovat, Naantalissa ihan hyvät peruspalvelut. Vaateliikkeitä voisi olla enemmän, mutta nykyihmiset shoppailevat mieluummin ostoskeskuksissa tai tekevät ostoksensa verkkokaupoista. Kivijalkaliike tarvitsee uskollisen ja riittävänkokoisen asiakaskunnan ollakseen kannattava. Liian pienelle uskolliselle asiakaskunnalle kannattavaa vaatekauppaa ei voi perustaa. Hyvä kaupunki Naantali on melkein millä mittarilla tahansa. Turun lentoasemallekin vain 20 km.


  • Anonyymi

   Raisiosss tulee käytyä tokmannissa kyllä kun eivät antaneet lupaa tänne rakentaa liikettä. Muuten ei raisiossa tule käytyä. Turussa tori keskysta myllätty ja pyöriä saa pelätä niin ettei uskalla sinnekään enää.ehtoota joo HYYvinkin

   • Anonyymi

    Niitä hurjalla vauhdilla ajavia pyöräilijöitä joutuu pelkäämään myös Naantalissa ja Raisiossa. No, Helsingissä tilanne on mennyt jo ihan mahdottomaksi.


  • Anonyymi

   sinne sitten vaan luonnon helmaan luonnonmaalle. luontoihmiset saastuttamaan luontoa luontomatkailuun työpaikalle ja takaisin. päästöt lisäntyy tajuttomasti, ja vieläpä tajuttomilla tonttihinnoilla. luontoa säästävät ostavat tontin mahdollisimman läheltä työpaikkaansa, eivätkä lähde korpeen vaikka sieltä meri joiltakin tonteilta näkyy. hirvensalo on järkyttävä esimerkki siitä mikä saastekertymä tulee aamuisin ja töistä tullessa. puhtaan ilmaston puolesta puhuja.

   • Anonyymi

    Suomessahan luonto voi aika hyvin. Meitä on niin vähän suomalaisia. Sellaiset 16 as/km2. Länsieuroopan maista vain Norja ja Islanti ovat harvaanasutumpia. Toki grönlantilaisiin on matkaa. Grönlantilaisia on vain 0,0045 / km². He ovat maailman ympäristötietoisin kansa. Syövät nälkäänsä hylkeen ja valaanlihaa. Vihannesten päälle eivät ymmärrä yhtään mitään. Pahimpia saastuttajia ovat the internetin käyttäjät. Palvelimen levyn nurkka kun vähän pyörähtää niin energiaa kuluu reippaasti. Palvelimia ja hubeja on maailma väärällänsä.


   • Anonyymi

    Ehkä osa väestöstä kulkee työmatkat linja-autolla.


   • Anonyymi

    No ehkä tietullilla voitaisi rajoittaa päästöjä. About 7€ ja portista läpi molemmassa päässä. samalla tiukat turvatarkastukset, passintarkastus ja tarkkuusalkometri ja kielitesteri testit.


  • Anonyymi

   tuskinpa kulkee linja-autolla. kimppakyyti on myös utopiaa. omakotitalojen pihoja kun katsoo, niin monta autoa pihalla, ja mopoautot päälle. miltei jokaisessa autossa on vain kuljettaja työmatkoilla. tontti vaan mahdollisimman läheltä työpaikkaa, eikä mistään korven takamaastosta. luontoihminen älä ala massa saastututtajaksi.

   • Anonyymi

    Kyllä linja-autoa käytetään, jos linja-autoyhteyksiä on olemassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä linja-autoa käytetään, jos linja-autoyhteyksiä on olemassa.

    Pian testaillaan doubledecker linjuria Naantali, Raisio ja Turku linjalla. Jännä juttu saako kannatusta. Linjat 6 ja 7. Kuparivuoren tunneli on riittävän korkea semmoiselle kulkupelille. https://www.youtube.com/watch?v=tNH8fMNydog


   • Anonyymi

    Kyllä normaalikokoinen linja-auto riittää.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   111
   5279
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   362
   1835