Opettajan opissa, minne katosi auktoriteetti

Anonyymi

Tämän päivän kouluissa ei opettajilla oikeastaan ole enää otetta,tuohon lasten ja nuorten luotsaamiseen. Kaikki tehdään oppilaiden ehdoilla.Oppilaiden kunnioitusta ei enää ole,vaan opettajat ovat pikemminkin niitä leikinohjaajia ja valvojia,ettei kellekään tule kipeä.
Oppilaat sen sijaan osaavat,kiitos nykyajan tyhmien kasvatusmetodien ansiosta, pelata ja käyttää lastenoikeuksia hyväkseen. He päättävät loppupeleissa kaikesta. Opettajat vaan nostelevat käsiään ylös ja huokailevat.
Muutama vanhan hyvänajan opettaja oikealla arvomaalilmalla ja sillä auktoriteeillä on vielä olemassa,j nämä ovat niitä helmiä,joista näiden 70-80 luvun kasvattien pitäisi ottaa mallia.
Koulukiusaamista on ollut AINA, MUTTA EI SE LÄSSYTTÄMÄLLÄ VÄHENE,VAAN KUNNON SANKTIOLLA. Sitä nykyopet ei hallitse,kun tuputetaan koko ajna sitä,että lapselle tulee ahamieli,eik'ä tätä saa nöyryyttää. Mitä se kiusaja tai huonosti käyttäytyvä lapsi sitten tekee muille?? NO nöyryyttää,kiusaamalla ja nimittelemällä tätä a myös niitä lässynlässyn opettajia.
Eikö opettaja ole aikuinen, aikuinen on se auktoriteetti. Aikuisen tehtävä on päättää, ei lasten ja nuoreten. MIelipidettä voi kysyä,mutta myös niitä perusteluita ja sioista pitää osata keskustella. Nuoren pitää osata vastata. En mä tiedä, ei ole vastasu,Se on tapa luistaa vastuusta ja esittää ymmärtämätöntä Ja tämän lapselle ovat opettaneet ensin vanhemmat ja sitten päiväkoti. Ikinä ei vaadita sitä vastuunottoa,niin kuinka heslkutissa lapsi ja nuori osaa ottaa vastuun. Oppivat peienstä,että joku juu hoitaa ja eikä sen väliä,kun vastataan EN MÄ Tiedä.
Jokainen vanhempi, etenki 70-luvulla koulunsa aloittaneet tietävät,että luokassa määräsi se opettaja ja jos ei tätä uskonut oli seuraava vastassa rehtori. Ei ollut työryhmiä,missä keksittiin erilaisia syitä lasten käytökseen. Otettiin yhteyttä suoraan kotiin ja seuraus oli usein se jälki-istunto,missä oikeasti istuttiin,ilma kännyköitä ym aktiviteetteja. Lälsyt oli oltava tehty tai sitten jäätiin koulun jälkeen niitä tekemään. Mihin on tämä maalaisjärki mennyt. Kuka keksi vapaankasvatuksen ja tämän tyhmääkin tyhmemmän opetussuunnitelman,missä ei lapsilta vaadita sitten yhtään mitään.
Ihmettelen tätä kovatsi? Haluaako ihmiset että nykynuoret eivät pärjää missään, ei koulussa, ei armeijassa ei töissä.kun ei junakuta niitä sääntöjä tarvitse noudatella eikä joudu vastuuseen teoistaan. Eikä nämä mussukat ymmrää,että raha ei tuu kännykällä istumalla?

9

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Huhujen mukaan opettajan yritettyä puuttua erään xxx-poliitikon huonosti muita kohtaan käyttäytyneen mussukan touhuiluun ope siirrettiin muihin tehtäviin. Ei kai tälläinen ole todellisuudessa mahdollista?

      • Anonyymi

        Ilmeisesti ongelmana oli ohi-johtajan pahatapainen koulukiusaaja kakara?


      • Anonyymi

        Jänispeura hyppäsi KAIteen yli...


      • Anonyymi

        Kyllä! Yksi lensi yli Teenmitähaluan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jänispeura hyppäsi KAIteen yli...

        no mutta naapurin kikkelimieskö täälläkin kirjoittelee ihan asian vierestä.voi voi..


    • Anonyymi

      Saksa on hyvä esimerkki siitä kuinka valtiolle käy kun nuoriso alkaa ihailla pahuutta.
      Heidän nuoret armeijansa kuoli nälkään venäjän pakkasissa. Ja Berliini pommitettiin maantasalle. Se on pahuuden loppu AINA.
      Kysymys on vain ajan kulusta , se tulee aina ajallaan.

    • Anonyymi

      Ne pelastuvat, jotka turvautuvat Jeesukseen.
      Vaihtakaa siis suuntaa ja valitkaa elämä.

    • Anonyymi

      1960- luvulla opettajat pieksivät poikia, joihin ei muu tehonnut. 1970-luvullakin poikia vietiin salin juhlasta hiuksista taluttaen. Ei se mitään auktoriteettia ollut, kyllä sitä tyhmempikin alkaa pelkäämään, kun kaveri huutaa kyin syötetty. Monessa maassa tämä on totta tänä päivänäkin.

      • Anonyymi

        Joskus se pelko on hyvästä, varsinkin jos on syytä, ettei kaikenlaisia muniaan näyttelee viä idiootteja kasva.. Nöyrä on ihmisen osattava olla ja kunnioittaa vanhempia. Nyky nuoriso ei tiedä mitä kunnioitus kun nää vapaat sielut on ne pilanneet.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe