Verottaja ei hyväksynyt alv rekisteröintä

Anonyymi

Verottaja taas viisaudesaan päätteli kuten tavallisestiki, eivät hyväksyneet alv rekisteröintiä koska en toimittanut pankkitiliotetta enkä tilan vuokrasopimusta, Kirjoittivat että "ilman dokumetteja verottaja olettaa että te ette ole aloittamassa aitoa liiketoimintaa" hehhe nää on aina parhaita mitä verottaja "Olettaa" edellisen firman kanssa väittivät että liikevaihtoni on 500 000€ kun nettisivujeni mukaan on erillaista toimintaa, siis hyvän mainoksen ja uskottavan verkkosivun olin sitten tehnyt, ihan oikein verottajakin kävi koukkuun, se on hyvä se, saa touhuta ilman alv merkintää ihan verottajan luvalla sallituille rajoille, sitten kun huomaavat että äijä puuhailee täyttä häkää, alkaa tulla hätä ja kyselyitä "miksi ette ole hakeutuneet alv velvolliseksi" voin vaan todeta, noh "tehän oletitte että ei ole aitoa toimintaa"...joskus tuntuu että verohallintoon palkataan lapsenuskoisia idiootteja tai kaikkia epäileviä "Seppo Särmäkareja"..Kaverin perustaessa firmaa väittivät että 120km päästä ei voi käydä Helsingissä työtä ja ette voi perustaa firmaa minkä alaa ette kunnolla tunne?? siis verottaja oletti, kaveri kysyikin kuinkas lätkänpelaaja saa perustaa firman vaikka ei ole edes hygieniapassia eikä heppu maksa edes veroja kuin Sveitsiin..alko jankkaamaan "tämä nyt ei kuulu tähän"kyllä se kuluu kun tavallinen pulliainen lukee lehdistä, on nää semmoisia Juupajoen juntteja tuolla verohallinnossa, mutta kiva niiden kanssa pelleillä, ja se kaveri rahoitti sitä lafkaa ja osasi homman mutta ei ollut virallista paperia, noh palkkasi tyypin siihen mukaan jolla se paperi. Mutta joo, nyt vaan tilinpäätös per vuosi ja touhuaa ilman ongelmia, ehkäpä tulekin kiire se alv merkintä antaa kun alkaa rahaa juoksemaan. Tutun laitoivat EPR merkintään lopulta väkisin kun liikevaihto oli kovassa nousussa, aiemmin eivät vanhan verovelan takia hyväksyneet, meinasivat että heppu ei ala kokeilemaan,päinvastoin, kovemmalla innolla.Alko tulla kiirus ja oikein itse laittoivat ilman pyyntöjä..

4

72

  Vastaukset

  • Verottajan ALV rekisteröinti pitäisi olla pelkkä ilmoitusasia, nyt "pikkuJumalat" konttorirotat verohallinnossa päättää kuka saa alv ja kuka ei.
   Näillä "PikkuHitreleillä" on mitä eriskummallisia kysymyksiä:

   -Kenen työkaluilla teet töitä (mitä vastaisin, varastetuilla, Hiltin...Bahco)
   - Sopimukset kun teet alihankintaa ( Kuka tekee toimimattoman yhtiön kanssa sopimuksia, kysymyksen tekijän pitää olla idiootti)
   - Kenen ammattitaitoon perustuu työ ( Tämänkin kysymyksen tekijältä pitäisi kysyä samaa)
   - Toimitilat, vuokrasopimus ja kuka maksoi vuokravakuuden ( Ei kukaan vuokraa toimimattomalle yhtiölle mitään, miksi kyselee tyhmiä)
   - Tilitoimisto ( mihin hemmetti tarvii tätä tietoa, jos menet nyt tilitoimistoon, niin heti alkaa laskua kertymään, asiakas-suhteen perustaminen, neuvottelu ym. varataan atk-pilvitilaa, äkkiä lasku 500-1000 €, yleensä tämän pystyy onneksi valehtelemaan, tilitoimisto se ja kirjanpitäjä LiukasLuikku)
   - Missä pankissa pankkitili ja kuka sitä käyttää ( No tämä on varmaankin verottajalle tärkeä tieto, voipi sitten ulosottajalle ilmoittaa tilin jos verot jää pystyyn, tässä nyt on joku järki)
   -
   Näitä kysymyksiä on tiuhalla tekstillä peräti puolitoista sivua, ainut mitä ei kysytä on seksuaallinen suuntaisuus ja kärsitkö rakkoviasta. Ai niin silmien väriä ja milloin vaihdoit sukat puuttuu, mutta eiköhän ne sinne kohta lisätä !

   Mielivaltaista kommunismihommaa, Suomalaista kateutta, yrittämällähän voi rikastua !

   Terveisin
   Kirjanpitäjä jo 25 vuotta.

  • Maata johtaa VAPAAMUURARI järjestelmä joka sallii toisille toista,,, ja vainoaa toisia.
   Verottaja katsoo läpi sormien Kuitittomat pikkumenot, 12000€ kansaedustajien kulukorvauksia ja 40000€ eu mepopien kulukorvauksia. Laki sanoo kansalisten olevan tasa-arvoisia siis jokaiselle kuull 40 000e kulukorvaus automaattiseti verottomana ilman kuitteja.
   https://www.youtube.com/watch?v=E0chWt8HA3Q

  • Kommunisti valtossa ei tarvita veroja

  • Kommunisti valtossa ei tarvita veroja

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   129
   4537
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   140
   4521
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   1192