Egen uudet ehdot

Anonyymi

Onpa kivaa kävin tänään egen sivustolla ja olisin siirtänyt eräpäivää . Mutta olenkin jo tehnyt sen 4 kertaa joten ei enää onnistu. Tuostakin muutoksesta olisivat voineet infota. Saa nähdä kuinka kasvaa korkoa viikossa kun täytyy tilipäivää odottaa. Tai sitten menköön perintään. Mikähän perintäfirma heillä on? Vastasivat viestiini että ei voi mitään kun kysyintästä eräpäivä hommasta olisivat nyt antaneet vanhojen ehtojen olla voimassa vanhoissa sopimuksissa.

20

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No voi, voi. Eräpäivää siirtänyt jo 4 kertaa ja vielä itket. Olisiko kannattanut miettiä näitä asioita ennen kuin otit vippiä? Mikä helvetin aikuinen ei pysty muutamaa satasta maksaa ajoissa? Helvetin tunari.

   • Anonyymi

    Ei "maksaa" vaan "maksamaan"! Millainen toope ei osaa edes kirjoittaa ja silti on otsaa tulla neuvoja jakelemaan muille?
    Häpeä, toope!


   • Anonyymi

    Mielummin yksi sana väärin kuin että ei ole älliä maksaa muutamaa satasta. On siinä aikuinen! Pitääkö äidin maksaa? 😎


  • Anonyymi

   Anna mennä -->koko<-- laina perintään. 1.9 uudistus ylsi myöskin perinnän korkoon mikä tässä tapauksessa vaihtoehto. Vanhaa sitovaa asiakkuutta kun ei ole, ei ole mielestäni merkitystä maksamisen keinoillakaan kun asiakassuhde on purkautunut joka tapauksessa.

   Bluefinance antaa vielä vanhaa joustolainaa alkaen 100 eur, jos antaa.

  • Anonyymi

   Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalla on oikeus siirtää 12 kertaa. Vai olisiko se kuluttajasuojalain "perusteella" tai "nojalla"? Mitä mieltä besserwisser kirjanysä on?

   • Anonyymi

    Ei kai nyt mitään helvetin muutaman satasen lainan eriä tartte siirrellä toista kymmentä kertaa. Jumalauta mitä luusereita nää vippaajat on. 🎅🎅🎅


   • Anonyymi

    Ja sitten se lakipykälä tähän, kiitos.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja sitten se lakipykälä tähän, kiitos.

    Ei sellaista ole. Yhdenkään firman ei ole pakko antaa ylimääräistä maksuaikaa jos eivät halua. Nää vippaajat elävät jossain omissa harhaisissa maailmoissaan.


   • Anonyymi

    Kyllähän lainan saaminen ja maksamatta jättäminen on ihmisen perusoikeus. Ei siihen pykäliä vaadita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja sitten se lakipykälä tähän, kiitos.

    Pölö, katso alempaa ja ota opiksi !


  • Anonyymi

   Kyllä kai sitten lakimuutosta tarvittiin jos perusoikeuksiin kuuluu oikeus rahallisen velan kokonaan hoitamatta jättämiseen et pai pai vaan. Maahanmuuttajatko tämän porsaan reiän ovat löytäneet laistamme. Onhan hyvä syy suojella ettei helposti sitä saisikaan.

   • Anonyymi

    Tämä on ihan selvää. Lakimuutos on ollutkin piilo-populismiin yllyttämistä. Tästä 1.9 muutos päätöksen syystä on voinut hyvinkin tapahtua Saksassa populismipuolueen läpimurto vaaleissa. Järkyttävää. Maahanmuuttajien väheksyvä asenne lakiasetuksin se se on vakava juttu eussa joka tarkastelun jälkeen jopa marssittaa vielä Sipilän hallituksen kansainvälisen oikeuden eteen mikä voipi päättää Sipilän Soinin Orpon Terhon Lindströmin tukka pois tiilenpäitä lukemaan sekä omaisuuden siirtymisestä Suomen valtiolle. Ehkä olisi hyvä syy sittenkin perua tämä lakimuutos 1.9


  • Anonyymi

   Tässä teille urpot hieman faktaa: Eräpäivää saa todellakin siirtää laillisesti 12 kertaa, laki on ehdoton; Kuluttajasuojalaki kulutusluoton eräpäivän siirto-oikeudesta 3- luku 2 pykälä 2. momentti ! Ei pidä tarjota typeriä mielipiteitä, jos ei ole mitään tietoa !

   • Anonyymi

    Totta. Eräpäivää saa siirtää 12 kertaa kalenterivuoden aikana korkeintaan kuukauden kerrallaan ja tämä oikeus ei pääty ennen kuin velka on vanhentunut tai maksettu.


   • Anonyymi

    Oikein uteloittaa et mää testaan sitä siirtoa bluefinance perintä laskuuni NYT.


   • Anonyymi

    Luepas mitä siellä oikeasti lukee.


   • Anonyymi

    sain siirron perintä asiantuntijan allekirjoituksella mut taitaa olla muuten turha väite jos siltä pohjalta aikeita siirtää eräpäiviä.


   • Anonyymi

    Tekivät sen kaiketi imitoiden Turhapuron elokuvaa "jos jollain on pokeria tulla pyytämään viinaa sairausvakuutuskortilla"..


  • Anonyymi

   >>
   Kuluttajasuojalaki kulutusluoton eräpäivän siirto-oikeudesta 3- luku 2 pykälä 2. momentti ! Ei pidä tarjota typeriä mielipiteitä, jos ei ole mitään tietoa !
   >>

   Ja tämä viisaus on suoraan Aku Ankasta? Voi sinua poloista.

  • Anonyymi

   Heh. Voin vaan kuvitella kuinka täältä porukka ryntää tämän ketjun luettuaan soittamaan vippifirmojen asiakaspalveluun ja änkyttää, kuinka on oikeus siirtää eräpäivää 12 kertaa vuodessa. Laitahan linkki finlexiin tuosta laista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   5899
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   412
   4397
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1899
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   1361
  Aihe