Ruutuaika varmaan 8 tuntia vähintään

Anonyymi

Olis mielenkiintoista kysyä kaupunginjohtajalta Tytiltä miten paljon hän netisssä ”roikkuu” ja ennenkaikkea miten hän voi hoitaa asioita kaupunkilaisten hyväksi somettamisella sillä seuraten kakkia tykkäyksiä ja vastauksia niin ruutuaika on aika törkeän suuri,entäpä perhe jos hän somettaa vapaa ajalla vielä kaiken työajan lisäksi...mihin hän tällä pyrkii. Ei ainakaan kuhmolaisten hyväksi.
Herätkää tykkääjät ja antakaa hänelle työrauha 😂

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaupungin talous on saatava kuntoon ilman veroprosentin nostamista ja hankkeet liikkeelle. Selvittäkää teollisuuskylän sotkut ja tukkikaa ne rahanreiät siellä. Ei luulisi olevan liian vaikeaa. Mutta kun tämä yksi poliitikkovirkamies ei pääse nettiriippuvuudestaan eroon. Huolissani olen Kuhmon tulevaisuudesta näiden käsissä.

    • Anonyymi

      Mitähän on edelliset kaupunginjohtajat tehneet, kun ei ollut vielä somekoneita...?

      • Anonyymi

        Työtä ovat tehneet.


      • Anonyymi

        Hei, meillä on ahkera Suuresti Kunnioitettu Johtaja! Hän hallitsee kaiken. Oikein valtakunnan uutisissa kertoo, mikä on hyvää johtamista.
        Ehtii Lappiinkin kiireidensä keskeltä. Joko Itsenäisyyspäivänä saanee prinikan rintaansa. On upeaa, että kaupunkimme korvaa hänelle vapaaehtoisiin harrastuksiin osallistumisen.

        Mielipahasta ei tullut tikkaria vaan ihan euroja.

        Tavan työläiset joutuvat osallistumaan harrastuksiinsa omalla ajallaan.
        Saaneen ainakin sitten uudet pöksyt! Joten laittakaa Tyttinne tänne oppiin, matka on vain 82km.

        tv Naapuri


      • Anonyymi

        Osasivat sulkea kyläkoulut...
        Rakentaa Kuhmo-Talon ja Betonikirjaston, - vaikka puutakin jo oli...


    • Anonyymi

      MIksi et sitten häneltä kysy?

    • Anonyymi

      Somevaikuttaja 2019 -barometri.

      Barometrin mukaan somevaikuttaminen on ammattimaistunut entisestään. Yhä useampi somevaikuttaja ansaitsee säännöllistä tuloa, työskentelee kokoaikaisesti ja toimii yrittäjänä.

      Samaan aikaan lähes joka kolmas on harkinnut lopettamista. Taustalla ovat työn uuvuttavuus, ajanpuute, jatkuva arvioinnin kohteena oleminen ja ansaintamallien haastavuus. Avovastausten mukaan kiire ja paineet laadukkaasta sisällöstä voivat ajaa somevaikuttajia uupumuksen partaalle.

      ”Tämä epäilemättä turhauttaa vaikuttajia, eikä tilannetta helpota se, että somessa sisällöt ja sitä kautta oma elämä on julkista ja altista kriittiselle arvostelulle. Kaupallisia yhteistöitä tekevät somevaikuttajat saattavat myös joutua tasapainoilemaan yritysten ja seuraajiensa vaatimusten välillä ja kokea näin painetta monestakin suunnasta”.

      copy/paste M&M

      • Anonyymi

        Kukahan se keksi sanan "työuupumus. " Minulle se on ainakin tuntematon käsite. Olen tehnyt vuosikymmeniä kymmentuntisia työpäiviä ja raskasta työtä. Nuorena poikana kuusipäiväistä työviikkoa, enkä ole koskaan tuntenut työuupumusta. Laiskureiden kotkotuksia se "työuupumus."


    • Anonyymi

      Täytyy kyllä oikein sydämmestäni toivoa, että johtajanne saa paikan jostakin muualta! Olette te tällä palstalla kirjoittelijat ja arvostelijat kyllä täysiä tottero Tampioita ja kateellisia luusereita! Kuhmo tuskin kelpaisi Puuttinillekkaan minne te joutaisitte!

      • Anonyymi

        Mutta kyllä Putiinin bensa kelpaa kuhmolaisille. Taas oli rajalla pitkät rivit kuhmolaisten autoja...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kyllä Putiinin bensa kelpaa kuhmolaisille. Taas oli rajalla pitkät rivit kuhmolaisten autoja...

        Olitko mukana jonon jatkona?


    • Anonyymi

      Kuhmo tulee toimeen ilman Tyttiäkin.

    • Anonyymi

      Eläkä moitti kyllä se ne Kalevalan mökit hoitaa kunhan siellä oisi mitä suometta viekää sinne vaikka pahvi tauluja jossa olisivat Tytti ja kaupungin kerma niin kyllä se sinne kipittää ja laittaa someen kuvia Että näin sitä meillä Kuhmossa on keisarilla uudet vaatteet?

      • Anonyymi

        Ootteko te oikeasti Kuhmossa noin kaksnaamasta porukkaa että ette uskalla kirjoittaa tänne noita herjauksia ihmisen oikealla nimellä, sääliksi käy teitä mollaajia kannatasko hommata oma elämä. Minä vaan kysyn


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ootteko te oikeasti Kuhmossa noin kaksnaamasta porukkaa että ette uskalla kirjoittaa tänne noita herjauksia ihmisen oikealla nimellä, sääliksi käy teitä mollaajia kannatasko hommata oma elämä. Minä vaan kysyn

        Anonyymi kirjoittaa;

        Kuinka nyt mieleni pahoitin,
        VOI VOI..

        Omaanikaan nimeä en paljasta, ties vaikka olisin Kuhmon kaupungin palkkalistalla tai luottamusta nauttimassa. Tai vaikka Hyvinvointiaktivaattori..


    • Anonyymi

      Milloinkahan saadaan kaupunkiin sellainen johtaja taas joka huolehtii oman kaupungin asioista eikä lentele ympäri maata itseään mainostamassa.

      • Anonyymi

        Meillä on jo. Parempaa ei löydy etsimälläkään tällaisten tohelo-poliitikkojen kyläpahaseen.


    • Anonyymi

      Nykyiselle menee kaupungin rahat kyllä turhuuteen. On todella outoa että kaupunginjohto ei tartu ollenkaan tuohon touhuun..

    • Anonyymi

      Mainaatkos,jotta jos vaikka pääsis pukille? Tässä raskaan lumenauruupäivän jälkeen väsyneenä ja yltäpäältä hiessä voisi vaikka hypätä pukille. Kyllä Wurthin työasu ja puuvillainen aluskerrasto on sen verran näin vesisateseisena päivänä hiostanu,että kyllä se kikkeli on ihan lämpöinen. On mulla turkishaalari matkassa,että jos kylmä karahtaa kummiski.Tympiä se on kylymissään olla pitkää päivää..No oon minä yhen nakin syöny päivällä,mutta jos olis jotain parempaa tarjolla..Vaikkas ihan kohtuu tuoretta pilluo.Tuota tietä oon koittanna lanata tossa,mutta aina vaan sohjua nousee ja sen joutuu sitten vaarivainaan vanhalla takalevyllä sivelemään tuonne törmän taas. Jaa hiki päältä kaatuu,kun kopissa on kuuma on kurdien sukuselvityksessä.No onhan mulla ketjut,vaan mitä ne auttaa kun ei pirä nii ei pirä. Sutii vaan ..

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe