Miten vanhemmat naiset viettelevät nuoria poikia ?

Anonyymi

Kertokaa esimerkkejä, et siis osaan varutua. Keinoja on varmaan monia.

11

393

  Vastaukset

  • Katsekontaktit, hymyily, koskettelu ja tuhmien juttelu. Siinä muutama.

   • Voi kun jännää ihanko totta mitenkä nyt niin


  • Pukeutumalla, siis mun mielestä.

   • No ei nyt pukeutumalla, vaan riisuuntumalla.


  • Juottamalla humalaan ja sitten raiskaamalla. Tarjoamalla kahvia ja pullaa tai kakkua, riippuu tilanteesata, tai vaikka pyytämällä autokyytiä. Kyllä naisilla tuohon viettelyyn keinoja löytyy.

   • Tai vaan jättää fantasiaksi eunukki


  • Minulle kävi 80-luvulla niin, että aamulla pyöräni rengas oli tyhjä kellarivarastossa. Illalla se pyörä oli vielä kunnossa.
   Minulla oli kiire ammattikoululle, kun sattui olemaan kokeet aamusta.
   Yläkerran puolituttu leskirouva oli viemässä roskapussia siinä käytävällä ja huomasi ongelmani. Hän lainasi omaa Mummo-pyöräänsä samantien siksi päiväksi - oli siis kylläkin lähdössä itsekin sillä, mutta muuttui mielensä. Avainten palautus sovittiin iltapäiväksi, kun tulen takaisin. Kävin samalla koulureissulla uudet kumit renkaisiin.
   Soitin ovikelloa klo 14 pintaan sovitusti. Hän avasi tukka märkänä kylpytakki, päällä raikkaan oloisena ja pyysi katsomaan videonauhurin kytkentää tms, kun se ei enää näkynyt!
   Sisään mennessäni huomasin keittiön pöydän olevan koreana. Kylpytakki liehui huolettomasti, kun hän pyöri ympärilläni, kun olin kumartuneena TV pöydän kimpussa. SCART-johto oli irti takaa.
   Testasin pyynnöstä vielä kyykyssä siinä videonauhurin toimintoja, kun käsi laskeutui olkapäilleni ...

   Siitä päivästä alkoi neljän kuukauden "salasuhde".
   Se loppui aikanaan kun, löysin tulevan vaimoni koululta.
   Opeista Rouvashenkilön kanssa oli kyllä hyötyä!

   Harmittaa, etten älynnyt silloin poikasena tarkistaa, oliko se tyhjennyt pyöränkumi kuitenkin ehjä ?

  • Viemällä omaa postiaan naapurin laatikkoon. Eli siis samassa rivarissa naapurina asuvan pariskunnan rouva pudotti omaa postiaan postiluukustani ja kun menin kohteliaasti kertomaan, että olen saanut hänelle osoitetun kirjeen... rouva oli vastassa ovella hyvin niukasti pukeutuneena. Hymyili viettelevästi ja kiitti, kun olin tuonut tuon kirjeen. Seuraavalla kerralla laitoin postin vain hänen laatikkoonsa. Kun kuukauden aikana tyli kolme kirjettä väärään osoitteeseen, heräsi epäillys jostakin muusta, kuin postitädin lukutaidosta. Soitin naapurille ja kerroin, että jostakin syystä, jota en ymmärrä, postiasi tulee mun laatikkoon. Ja vastaus oli, voi anteeksi, mitenkäs se nyt sinne aina voi tulla, mutta olisitko ystävällinen ja toisit sen minulle ? Ja minä olin, nainen aukaisi oven ja pyysi sisälle...että näin.

   • Ja sitten heräsit äipän viekusta tissiposki


  • No siivoaminen, ne tädit haluaa et mattoja viedään ulos. Kyllä ne sitten munkkikahvit keittää, kun ei ole liian kiireinen. Voit saada hierontaakin, jos käyttäydyt sopivasti.

  • Olin 16-v kun naapurin yh-mamma pyysi kylään. Vei keskustelun seksiasioihin, ja kun kerroin olevani kokematon, rouva sanoi, että voi opettaa minua, jotta osaisin hoitaa homman tulevan tyttöystäväni kanssa. Ei muuta kuin vaatteet pois ja hommiin - ei tullut mieleenkään, että kyse olisi ollut hyväksikäytöstä, hyvältä se tuntui, vaikka vanhemmille ei puhuttukaan asiasta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   136
   8272
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   229
   6979
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   268
   1757
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   55
   847