peniksen koko

Anonyymi

moi!
toivon että ihmiset laittaisivat mahdollisimman asiallisia kommentteja, sillä aihe on minulle arka.
Olen juuri aloittanut opinnot yliopistossa ja siellä on kaikenlaisia sekasauna perinteitä.
Olen aina omannut huonon itsetunnon peniksen pienuudesta ja tuntuu, että olen joku luonnonoikku. Olen hoikka ruumiinrakenteeltani, lyhyt ja minulla on pieni penis.
Kaikkien muiden kanssa pystyn elämään mutta penikseni takia olen alkanut vihaamaan itseäni ja olen miettinyt itsetuhoisiakin ajatuksia. Mitat pitäisivät olla normaaleja sillä kivekset ovat 4cm pitkät, penis levossa n.6cm ja ympärysmitaltaan 8cm (näyttää todella ohuelta) ja kivekset ovat yleensä "noussut" nivusiin kohden. Erektiossa penis on n.12,5cm pitkä ja paksuudeltaan n.11cm. (hölskyy selvästi wc-rullassa. )
mitat on otettu häpyluusta, mutta näkyvä osa erektiossa on oikeasti ehkä 11cm.
Olen aina ollut luonteeltani iloinen ja pirteä, mutta viimeaikoina kaikki on alkanut masentaa kun en voi tuntea mitään miehisyyden tunteita kun sekasaunassa kaikilla on toinen toistaan isompia peniksiä. Minulle ei riittäisi kuin mielenrauha siitä että pystyisin tyydyttämään tyttöystäväni, eikä hän haikailisi isompien perään. Hän on kertonut minulle ettei ulkoisilla tekijöillä ole väliä ja hän rakastaa minua,mutta minua ahdistaa ajatus hänestä ihailemassa sekasaunassa muiden isoja peniksiä.
Haluaisin vain nukkua pois, mitä teen?? onko kohtalontovereita??

1

<50

Vastaukset

  • Sinulla on itsetunto ongelma. Ei siitä pääse muuten pois, kuin yrittää olla ajattelematta asiaa, ja mennä muinamiehinä mukaan. Ei sitä loppupeleissä muut ajattele, tai jos ajattelevat, niin vain omassa päässään. Leikinlaskua voi joskus esiintyä, mutta se pitää ottaa sinunkin leikkinä.

Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.