peniksen koko

Anonyymi

moi!
toivon että ihmiset laittaisivat mahdollisimman asiallisia kommentteja, sillä aihe on minulle arka.
Olen juuri aloittanut opinnot yliopistossa ja siellä on kaikenlaisia sekasauna perinteitä.
Olen aina omannut huonon itsetunnon peniksen pienuudesta ja tuntuu, että olen joku luonnonoikku. Olen hoikka ruumiinrakenteeltani, lyhyt ja minulla on pieni penis.
Kaikkien muiden kanssa pystyn elämään mutta penikseni takia olen alkanut vihaamaan itseäni ja olen miettinyt itsetuhoisiakin ajatuksia. Mitat pitäisivät olla normaaleja sillä kivekset ovat 4cm pitkät, penis levossa n.6cm ja ympärysmitaltaan 8cm (näyttää todella ohuelta) ja kivekset ovat yleensä "noussut" nivusiin kohden. Erektiossa penis on n.12,5cm pitkä ja paksuudeltaan n.11cm. (hölskyy selvästi wc-rullassa. )
mitat on otettu häpyluusta, mutta näkyvä osa erektiossa on oikeasti ehkä 11cm.
Olen aina ollut luonteeltani iloinen ja pirteä, mutta viimeaikoina kaikki on alkanut masentaa kun en voi tuntea mitään miehisyyden tunteita kun sekasaunassa kaikilla on toinen toistaan isompia peniksiä. Minulle ei riittäisi kuin mielenrauha siitä että pystyisin tyydyttämään tyttöystäväni, eikä hän haikailisi isompien perään. Hän on kertonut minulle ettei ulkoisilla tekijöillä ole väliä ja hän rakastaa minua,mutta minua ahdistaa ajatus hänestä ihailemassa sekasaunassa muiden isoja peniksiä.
Haluaisin vain nukkua pois, mitä teen?? onko kohtalontovereita??

2

131

  Vastaukset

  • Sinulla on itsetunto ongelma. Ei siitä pääse muuten pois, kuin yrittää olla ajattelematta asiaa, ja mennä muinamiehinä mukaan. Ei sitä loppupeleissä muut ajattele, tai jos ajattelevat, niin vain omassa päässään. Leikinlaskua voi joskus esiintyä, mutta se pitää ottaa sinunkin leikkinä.

  • Lopeta itsesi vertaaminen muihin, asia vaivaa vain sinua. Levossa penis voi olla vaikka kuinka pieni, pääasia on että se toimii. Jos saat tyydytettyä itsesi ja kumppanisi se on tärkeintä. Huomaa, että monilla isoilla on erkektio-ongelmia ja seisokki ei tahdo kestää. Tyttöystäväsi rakastaa sinua, ei niitä muita saunojia. Kukaan muu ei asiaan kiinnitä huomiota kuin sinä itse.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   2584
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   2393
  3. Pitkän parisuhteen salaisuus, vai onko sitä

   Vuosia vaan tulee lisää ja tuossa se kumppani pysyy rinalla vaikka en ole mikään ihanne mies, kaikilla kai vikansa. Pitää vain hyväksyä toinen ja olla
   Parisuhde
   56
   1216
  4. Onko Martinalla tuparit?

   Ja onkohan niihin kutsuttu Stefu ja Sohvi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   877
  5. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   73
   796