Keihässalmen saaristolaiskylä

Anonyymi

Liekö pelkkä tuulentupa...? Onko taas uusi luku sarjaan" Suurta ja Kaunista Pyhtäälle"? Veronmaksajat maksaa.Ja valmista ei tule.Ja jos tulee,kauan ei pyöri,Toivottavasti Cursor hoitaa homman kotiin(ja tämähän oli vitsi!)vaikkei aina naurata.

26

604

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos mitään ei yritä onko se sitten hyvä? Monenlaista yritystä pitää kehitellä jostain voi tulla onnistuminen . Yrityksissäkin kehitellään monenlaisia juttuja ne eivät vaan tule julki ennen kuin toteutus alkaa

   • Anonyymi

    Kyllähän me yritetään. Jos ei muuta niin kapuloita rattaisiin ja hiekkaa koneeseen. Ja valittaminen eri instansseihin osataan erityisen hyvin.


   • Anonyymi

    On olemassa vaihtoehto sille "jos mitään ei yritä". Se on kehityskelpoinen yrittäminen ei älytön haihattelu.


  • Anonyymi

   Totta! Kehityskelpoisia ideoita kaikki kannattavat,eikä kukaan varmaankaan ole niihin kapuloita heittelemässä.Mutta aina näitä utopioita,tavoitellaan sellaista,mikä ei kertakaikkiaan ole tavoiteltavissa. Kun nämä kuplat puhkeavat yksi toisensa perään. Muistuu mieleen satu "Keisarilla ei ole vaatteita". Ja osaako kukaan (utopisti) selittää,miksi esim Mäntyniemeä ei ole saatu toimimaan? Aivan upealla paikalla,mutta ei vaan kannata.Miten joku uusi kylpylähotelli toimisi sen paremmin?

   • Anonyymi

    Huono ruoka tai ainakin taso heittelee miten sattuu. Vanha ja ajastaan jäänyt rakennus. Osin huonossa kunnossa ja huonolla huollolla. Nämä tuulentuvat ovat asukkaidensa omia mökkejä tai taloja. Ei verrattavissa mty niemeen.


   • Anonyymi

    Ai ei heitetä? Mites nämä jatkuvat valitukset lentopaikasta ja kaikesta mitä siellä yritetään tehdä? Yksityisellä rahalla vieläpä mutta ei kelpaa muutamalle. Kiitos näiden ei pörisevää toimintaa on menetetty ainakin 30 työpaikkaa. Ja lisää menee kun Malmista ei uskalleta tulla. Tyhmyys vie kalat vedestä tässä tapauksessa työpaikat.


  • Anonyymi

   Valitettavasti Pyhtäällä on paljon negatiivisuutta,mutta voisiko se osin johtua siitä,että asioista päättämässä on niin pienet piirit,ja kytköksiä saattaa olla päättäjien ja toteuttajien kesken? Ja esim Pyhtäänlinna puhuttaa kylillä. Maksaako kunta (veronmaksaja) tyhjistä,vuokraamattomista tiloista? Miten asuntojen myynti on sujunut? Vai ovatko nämä liikesalaisuuksia?

  • Anonyymi

   Valitettavasti Pyhtäällä on paljon negatiivisuutta. Mutta voiko tämä osin johtua siitä,että niin pienet piirit on päättämässä asioista,ja kytköksiä suunnittelijoiden ja toteuttajien välillä ehkä löytyy. Kuntalaisia puhuttaa kylillä esim Pyhtäänlinna,maksaako kunta (verionmaksaja) vuokraamattomista liiketiloista?Mitä asiasta on oikeasti sovittu? Miten asuntojen myynti on sujunut? Vai onko se liikesalaisuus?

   • Anonyymi

    Kyllä on julkaistu tieto, että kunta maksaa vuokraattomista liiketiloista vuokran Cursorille. Mihin ihmeeseen tämä perustuu tietääkö kukaan ?


  • Anonyymi

   Koska kyseinen mökki ei olisi siihen tullut muuten kun ei ole kysyntää. Ja kuntahan on muutenkin vuokralainen ja Nuuttila hommasi kokoomuskaverinsa vuokraisännäksi. Ja kuntalaiset maksaa, kuten maksaa kokoomusmiljonäärin hankkeen putkia ilman rakennusvelvoitetta. Tämmönen on perintö Nuuttilalta ja hännystelijöiltä. Kun joku puhuu totuuksia ja järkeä leimataan ties mikskä.

   • Anonyymi

    Löytyykö mistään laskelmia paljonko kunnanviraton kulujen arvioidaan nousevan kun se siirtyy uuteen "nuuttilanlinnaan"


  • Anonyymi

   Hassuinta oli väkisin perustella linnaan muutto kunnantalon rempan kalleudella... nyt kun sitä kuulemma myydään sille tehdään kuntotarkastus?! Mistä hatusta vedettiin sopiva summa, jotta saatiin sopivat laskelmat?? Nuuttilan hiihtomösästä ja pätemättömän Tjederin villasukistako? Kok hanke tämäkin vedätys. Siksihän sinne kunta väkisin lähti, koska hanke ei olisi toteutunut kannattamattomana. Veronmksajat takaa hankkeen vuokrina ja päälle cyrsörin takuuvuokrina.

   • Anonyymi

    Mikä tulee olemaan kunnanviraston vuokra vuodessa? Onko siintä mitään päätöstä olemassa?


  • Anonyymi

   Pääröksiatä en tiedä mutta jossakin on ollut vaille 100
   Ke? V. Saastamoiselle
   KOK tuloa. Sama kuvio...
   Demarit samassa kokkarien kelkassa....
   menneet sukupolvet pyörii niin hudoissaan, että ei saa nukuttua täällä Korkeaharjun lähikylissä.

  • Anonyymi

   Ei se pelkkä tuulentupa kaikille ole . Meneekö näin kunta myy E L:lle suhteettoman edullisesti ilman rakennusvelvoitetta, kunta rakentaa vedet,viemärit, tiet. E L kiittä ja kumartaa, myy rakentamattomana vesien, viemäreiden, teiden kanssa suurella rahalla eteenpäin ilman suuria investointeja jotka kunta on hoitanut.

  • Anonyymi

   Teillä pyhtääläisillä ei ole mitään hätää, kunnanjohtaja aloittaa varmasti uuden somekamppanjan asian edistämiseksi.

   Tuo itseään niin paljon esille, että pääsee pian isompiin haasteisiin, eikä tarvitse visioida maailmanluokan hankkeita kituvassa pikkukylässä : )

   • Anonyymi

    Kunpa joku visioisi tänne "kituviin pikkukyliin" niitä ihmisenkokoisia hankkeita!Nämä utopistiset tuulentuvat ,jotka kaatuvat yksi toisensa perään,aiheuttavat kuntalaisissa negatiivisuutta,jota täällä ei kaivattaisi yhtään lisää.Missä maailmassa kuntapäättäjät elävät?Eikö voisi myöntää,että kunnan resurssit ovat rajalliset?Tämäkö on sitä "ilmiö-pöytä-politiikkaa",mitä harjoitetaan valtakunnallisesti?


  • Anonyymi

   Kaatui jo. Tontit on myynnissä..

  • Anonyymi

   Eero Lehti Iltalehdessä siitä että maksoi 450,000 ja nyt saa tonteista 4-6 milj,että onhan siitä kulujakin,kunnallistekniikka maksaa1 miljoonan ja suunnittelu ja kaavoitus 500,000,mutta "kyllä minä silti tilin teen". Olenko ymmärtänyt väärin,että ei Eero Lehti tätä 1,5 miljoonaa maksa,vaan Pyhtään kunta??

  • Anonyymi

   Nyt on hyvä hetki kunnan päättäjien tiedottaa ja selventää veronmaksajille mitä on tullut sovittua ja mitä tämä lysti maksaa .Kuka maksaa kaavoituksen ja kunnallstek-niikan ja tuleeko Eero Lehden saaristokylää, vai vetääkö välistä ja jokainen tontin ostaja rakentaa mökkinsä itse ?? Taisi tulla taas kerran suurenluokan Pissitys.

  • Anonyymi

   Jos oikein muistan,ja olen ymmärtänyt,niin mikään ei pitänyt muuttua Keihässalmessa.Tarkoitan esim matonpesua,uimista,mökkiläisten parkkipaikkoja ym. Mitä mahtaa sille rintamalle kuulua? Onko kellään tietoa siitä?

   • Anonyymi

    Kaikki toiminnot säilyy.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki toiminnot säilyy.

    Eli ei mitään toimintoja.


  • Anonyymi

   Miten tässä taas kävi.? Paljonko tästä kusetuksesta tulee PYHTÄÄN KUNNALLE verotuloja puhumattakaan työpaikoista? Viemäri ja vesihuollon kustannukset miljoona luokkaa ja Pyhtään veronmaksajat maksaa ja Pyhtään kunnassa olevat Eero lehden perseen nuolijat ei joudu minkäänlaiseen vastuuseen. Maaalueen myyntihinta oli aivan alakanttiin kun julkisesti olevat tonttien pyyntihinnat on nyt nähtävillä. Pyhtään kunnan veronmaksajat maksaa viemärit ja Eero Lehti ottaa miljoonat päältä! Vastatkaa nyt kunnan entinen niin sanottu johtaja joka olit pääpäsmäri tässä asiassa.Asiaahan markkinointiin veronmaksajille niin ,että Eero Lehti toteuttaa ja rakentaa saaristokylän mutta totuus on aivan toisenlainen .Mitä saaristokylän rakentaminen Eero Lehden toimesta tarkoittaa???

  • Anonyymi

   Onko kaikki tästä ko kaupasta läpinäkyvää,eli kuka sopi,ja mitä?

   • Anonyymi

    Kaikki on läpinäkyvää, eli mittään et näe.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   182
   11970
  2. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   4033
  3. Netta Kukkonen perustelee varkauksiaan sillä että

   hän on nuorenpana syyllistynyt rikoksii, viimeisimmät rikokset ovat vuodelta 2022. Onko hän vuodessa vanhentunut 20 vuot
   Maailman menoa
   15
   1670
  4. Voi kun uskaltasin

   Sulta suoraa kysyä onko kaikki hyvin? 🫤 Poistit kaikki kuvatkin ja muuta... Tietäsipä et pahan olon susta pois halata
   Ikävä
   90
   1425
  5. Sanna Marinin kaunis keltainen asu sai tuulipuvut haukkomaan henkeä ihastuksesta!

   Syrjäseuduilla huokailtiin Sannan upeaa pukuvalintaa, kaunis keltainen asu sopi hienosti Sannalle ja erottui hyvin jouko
   Suomen Keskusta
   403
   1228
  6. Nainen, mitä tahdot ja odotat tulevaisuudelta

   Itse olen jo kaiken sanottavan sanonut ja haudannut ne unelmat. Ei ole oikeastaan juurikaan mitään enää mitä tavoittelis
   Ikävä
   112
   1215
  7. Jokim vigelius tanssi miehensä kanssa linnan juhlis

   Joo, alkaa tuntumaan siltä että lähes kaikki persumiehet on "niitä miehiä".
   Perussuomalaiset
   147
   1189
  8. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   11
   1166
  9. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   49
   1082
  10. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   88
   1058
  Aihe