Keihässalmen saaristolaiskylä

Anonyymi

Liekö pelkkä tuulentupa...? Onko taas uusi luku sarjaan" Suurta ja Kaunista Pyhtäälle"? Veronmaksajat maksaa.Ja valmista ei tule.Ja jos tulee,kauan ei pyöri,Toivottavasti Cursor hoitaa homman kotiin(ja tämähän oli vitsi!)vaikkei aina naurata.

17

51

  Vastaukset

  • Jos mitään ei yritä onko se sitten hyvä? Monenlaista yritystä pitää kehitellä jostain voi tulla onnistuminen . Yrityksissäkin kehitellään monenlaisia juttuja ne eivät vaan tule julki ennen kuin toteutus alkaa

   • Kyllähän me yritetään. Jos ei muuta niin kapuloita rattaisiin ja hiekkaa koneeseen. Ja valittaminen eri instansseihin osataan erityisen hyvin.


   • On olemassa vaihtoehto sille "jos mitään ei yritä". Se on kehityskelpoinen yrittäminen ei älytön haihattelu.


  • Totta! Kehityskelpoisia ideoita kaikki kannattavat,eikä kukaan varmaankaan ole niihin kapuloita heittelemässä.Mutta aina näitä utopioita,tavoitellaan sellaista,mikä ei kertakaikkiaan ole tavoiteltavissa. Kun nämä kuplat puhkeavat yksi toisensa perään. Muistuu mieleen satu "Keisarilla ei ole vaatteita". Ja osaako kukaan (utopisti) selittää,miksi esim Mäntyniemeä ei ole saatu toimimaan? Aivan upealla paikalla,mutta ei vaan kannata.Miten joku uusi kylpylähotelli toimisi sen paremmin?

   • Huono ruoka tai ainakin taso heittelee miten sattuu. Vanha ja ajastaan jäänyt rakennus. Osin huonossa kunnossa ja huonolla huollolla. Nämä tuulentuvat ovat asukkaidensa omia mökkejä tai taloja. Ei verrattavissa mty niemeen.


   • Ai ei heitetä? Mites nämä jatkuvat valitukset lentopaikasta ja kaikesta mitä siellä yritetään tehdä? Yksityisellä rahalla vieläpä mutta ei kelpaa muutamalle. Kiitos näiden ei pörisevää toimintaa on menetetty ainakin 30 työpaikkaa. Ja lisää menee kun Malmista ei uskalleta tulla. Tyhmyys vie kalat vedestä tässä tapauksessa työpaikat.


  • Valitettavasti Pyhtäällä on paljon negatiivisuutta,mutta voisiko se osin johtua siitä,että asioista päättämässä on niin pienet piirit,ja kytköksiä saattaa olla päättäjien ja toteuttajien kesken? Ja esim Pyhtäänlinna puhuttaa kylillä. Maksaako kunta (veronmaksaja) tyhjistä,vuokraamattomista tiloista? Miten asuntojen myynti on sujunut? Vai ovatko nämä liikesalaisuuksia?

  • Valitettavasti Pyhtäällä on paljon negatiivisuutta. Mutta voiko tämä osin johtua siitä,että niin pienet piirit on päättämässä asioista,ja kytköksiä suunnittelijoiden ja toteuttajien välillä ehkä löytyy. Kuntalaisia puhuttaa kylillä esim Pyhtäänlinna,maksaako kunta (verionmaksaja) vuokraamattomista liiketiloista?Mitä asiasta on oikeasti sovittu? Miten asuntojen myynti on sujunut? Vai onko se liikesalaisuus?

   • Kyllä on julkaistu tieto, että kunta maksaa vuokraattomista liiketiloista vuokran Cursorille. Mihin ihmeeseen tämä perustuu tietääkö kukaan ?


  • Koska kyseinen mökki ei olisi siihen tullut muuten kun ei ole kysyntää. Ja kuntahan on muutenkin vuokralainen ja Nuuttila hommasi kokoomuskaverinsa vuokraisännäksi. Ja kuntalaiset maksaa, kuten maksaa kokoomusmiljonäärin hankkeen putkia ilman rakennusvelvoitetta. Tämmönen on perintö Nuuttilalta ja hännystelijöiltä. Kun joku puhuu totuuksia ja järkeä leimataan ties mikskä.

   • Löytyykö mistään laskelmia paljonko kunnanviraton kulujen arvioidaan nousevan kun se siirtyy uuteen "nuuttilanlinnaan"


  • Hassuinta oli väkisin perustella linnaan muutto kunnantalon rempan kalleudella... nyt kun sitä kuulemma myydään sille tehdään kuntotarkastus?! Mistä hatusta vedettiin sopiva summa, jotta saatiin sopivat laskelmat?? Nuuttilan hiihtomösästä ja pätemättömän Tjederin villasukistako? Kok hanke tämäkin vedätys. Siksihän sinne kunta väkisin lähti, koska hanke ei olisi toteutunut kannattamattomana. Veronmksajat takaa hankkeen vuokrina ja päälle cyrsörin takuuvuokrina.

   • Mikä tulee olemaan kunnanviraston vuokra vuodessa? Onko siintä mitään päätöstä olemassa?


  • Pääröksiatä en tiedä mutta jossakin on ollut vaille 100
   Ke? V. Saastamoiselle
   KOK tuloa. Sama kuvio...
   Demarit samassa kokkarien kelkassa....
   menneet sukupolvet pyörii niin hudoissaan, että ei saa nukuttua täällä Korkeaharjun lähikylissä.

  • Ei se pelkkä tuulentupa kaikille ole . Meneekö näin kunta myy E L:lle suhteettoman edullisesti ilman rakennusvelvoitetta, kunta rakentaa vedet,viemärit, tiet. E L kiittä ja kumartaa, myy rakentamattomana vesien, viemäreiden, teiden kanssa suurella rahalla eteenpäin ilman suuria investointeja jotka kunta on hoitanut.

  • Teillä pyhtääläisillä ei ole mitään hätää, kunnanjohtaja aloittaa varmasti uuden somekamppanjan asian edistämiseksi.

   Tuo itseään niin paljon esille, että pääsee pian isompiin haasteisiin, eikä tarvitse visioida maailmanluokan hankkeita kituvassa pikkukylässä : )

   • Kunpa joku visioisi tänne "kituviin pikkukyliin" niitä ihmisenkokoisia hankkeita!Nämä utopistiset tuulentuvat ,jotka kaatuvat yksi toisensa perään,aiheuttavat kuntalaisissa negatiivisuutta,jota täällä ei kaivattaisi yhtään lisää.Missä maailmassa kuntapäättäjät elävät?Eikö voisi myöntää,että kunnan resurssit ovat rajalliset?Tämäkö on sitä "ilmiö-pöytä-politiikkaa",mitä harjoitetaan valtakunnallisesti?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut