Keihässalmen saaristolaiskylä

Anonyymi

Liekö pelkkä tuulentupa...? Onko taas uusi luku sarjaan" Suurta ja Kaunista Pyhtäälle"? Veronmaksajat maksaa.Ja valmista ei tule.Ja jos tulee,kauan ei pyöri,Toivottavasti Cursor hoitaa homman kotiin(ja tämähän oli vitsi!)vaikkei aina naurata.

26

865

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos mitään ei yritä onko se sitten hyvä? Monenlaista yritystä pitää kehitellä jostain voi tulla onnistuminen . Yrityksissäkin kehitellään monenlaisia juttuja ne eivät vaan tule julki ennen kuin toteutus alkaa

      • Anonyymi

        Kyllähän me yritetään. Jos ei muuta niin kapuloita rattaisiin ja hiekkaa koneeseen. Ja valittaminen eri instansseihin osataan erityisen hyvin.


      • Anonyymi

        On olemassa vaihtoehto sille "jos mitään ei yritä". Se on kehityskelpoinen yrittäminen ei älytön haihattelu.


    • Anonyymi

      Totta! Kehityskelpoisia ideoita kaikki kannattavat,eikä kukaan varmaankaan ole niihin kapuloita heittelemässä.Mutta aina näitä utopioita,tavoitellaan sellaista,mikä ei kertakaikkiaan ole tavoiteltavissa. Kun nämä kuplat puhkeavat yksi toisensa perään. Muistuu mieleen satu "Keisarilla ei ole vaatteita". Ja osaako kukaan (utopisti) selittää,miksi esim Mäntyniemeä ei ole saatu toimimaan? Aivan upealla paikalla,mutta ei vaan kannata.Miten joku uusi kylpylähotelli toimisi sen paremmin?

      • Anonyymi

        Huono ruoka tai ainakin taso heittelee miten sattuu. Vanha ja ajastaan jäänyt rakennus. Osin huonossa kunnossa ja huonolla huollolla. Nämä tuulentuvat ovat asukkaidensa omia mökkejä tai taloja. Ei verrattavissa mty niemeen.


      • Anonyymi

        Ai ei heitetä? Mites nämä jatkuvat valitukset lentopaikasta ja kaikesta mitä siellä yritetään tehdä? Yksityisellä rahalla vieläpä mutta ei kelpaa muutamalle. Kiitos näiden ei pörisevää toimintaa on menetetty ainakin 30 työpaikkaa. Ja lisää menee kun Malmista ei uskalleta tulla. Tyhmyys vie kalat vedestä tässä tapauksessa työpaikat.


    • Anonyymi

      Valitettavasti Pyhtäällä on paljon negatiivisuutta,mutta voisiko se osin johtua siitä,että asioista päättämässä on niin pienet piirit,ja kytköksiä saattaa olla päättäjien ja toteuttajien kesken? Ja esim Pyhtäänlinna puhuttaa kylillä. Maksaako kunta (veronmaksaja) tyhjistä,vuokraamattomista tiloista? Miten asuntojen myynti on sujunut? Vai ovatko nämä liikesalaisuuksia?

    • Anonyymi

      Valitettavasti Pyhtäällä on paljon negatiivisuutta. Mutta voiko tämä osin johtua siitä,että niin pienet piirit on päättämässä asioista,ja kytköksiä suunnittelijoiden ja toteuttajien välillä ehkä löytyy. Kuntalaisia puhuttaa kylillä esim Pyhtäänlinna,maksaako kunta (verionmaksaja) vuokraamattomista liiketiloista?Mitä asiasta on oikeasti sovittu? Miten asuntojen myynti on sujunut? Vai onko se liikesalaisuus?

      • Anonyymi

        Kyllä on julkaistu tieto, että kunta maksaa vuokraattomista liiketiloista vuokran Cursorille. Mihin ihmeeseen tämä perustuu tietääkö kukaan ?


    • Anonyymi

      Koska kyseinen mökki ei olisi siihen tullut muuten kun ei ole kysyntää. Ja kuntahan on muutenkin vuokralainen ja Nuuttila hommasi kokoomuskaverinsa vuokraisännäksi. Ja kuntalaiset maksaa, kuten maksaa kokoomusmiljonäärin hankkeen putkia ilman rakennusvelvoitetta. Tämmönen on perintö Nuuttilalta ja hännystelijöiltä. Kun joku puhuu totuuksia ja järkeä leimataan ties mikskä.

      • Anonyymi

        Löytyykö mistään laskelmia paljonko kunnanviraton kulujen arvioidaan nousevan kun se siirtyy uuteen "nuuttilanlinnaan"


    • Anonyymi

      Hassuinta oli väkisin perustella linnaan muutto kunnantalon rempan kalleudella... nyt kun sitä kuulemma myydään sille tehdään kuntotarkastus?! Mistä hatusta vedettiin sopiva summa, jotta saatiin sopivat laskelmat?? Nuuttilan hiihtomösästä ja pätemättömän Tjederin villasukistako? Kok hanke tämäkin vedätys. Siksihän sinne kunta väkisin lähti, koska hanke ei olisi toteutunut kannattamattomana. Veronmksajat takaa hankkeen vuokrina ja päälle cyrsörin takuuvuokrina.

      • Anonyymi

        Mikä tulee olemaan kunnanviraston vuokra vuodessa? Onko siintä mitään päätöstä olemassa?


    • Anonyymi

      Pääröksiatä en tiedä mutta jossakin on ollut vaille 100
      Ke? V. Saastamoiselle
      KOK tuloa. Sama kuvio...
      Demarit samassa kokkarien kelkassa....
      menneet sukupolvet pyörii niin hudoissaan, että ei saa nukuttua täällä Korkeaharjun lähikylissä.

    • Anonyymi

      Ei se pelkkä tuulentupa kaikille ole . Meneekö näin kunta myy E L:lle suhteettoman edullisesti ilman rakennusvelvoitetta, kunta rakentaa vedet,viemärit, tiet. E L kiittä ja kumartaa, myy rakentamattomana vesien, viemäreiden, teiden kanssa suurella rahalla eteenpäin ilman suuria investointeja jotka kunta on hoitanut.

    • Anonyymi

      Teillä pyhtääläisillä ei ole mitään hätää, kunnanjohtaja aloittaa varmasti uuden somekamppanjan asian edistämiseksi.

      Tuo itseään niin paljon esille, että pääsee pian isompiin haasteisiin, eikä tarvitse visioida maailmanluokan hankkeita kituvassa pikkukylässä : )

      • Anonyymi

        Kunpa joku visioisi tänne "kituviin pikkukyliin" niitä ihmisenkokoisia hankkeita!Nämä utopistiset tuulentuvat ,jotka kaatuvat yksi toisensa perään,aiheuttavat kuntalaisissa negatiivisuutta,jota täällä ei kaivattaisi yhtään lisää.Missä maailmassa kuntapäättäjät elävät?Eikö voisi myöntää,että kunnan resurssit ovat rajalliset?Tämäkö on sitä "ilmiö-pöytä-politiikkaa",mitä harjoitetaan valtakunnallisesti?


    • Anonyymi

      Kaatui jo. Tontit on myynnissä..

    • Anonyymi

      Eero Lehti Iltalehdessä siitä että maksoi 450,000 ja nyt saa tonteista 4-6 milj,että onhan siitä kulujakin,kunnallistekniikka maksaa1 miljoonan ja suunnittelu ja kaavoitus 500,000,mutta "kyllä minä silti tilin teen". Olenko ymmärtänyt väärin,että ei Eero Lehti tätä 1,5 miljoonaa maksa,vaan Pyhtään kunta??

    • Anonyymi

      Nyt on hyvä hetki kunnan päättäjien tiedottaa ja selventää veronmaksajille mitä on tullut sovittua ja mitä tämä lysti maksaa .Kuka maksaa kaavoituksen ja kunnallstek-niikan ja tuleeko Eero Lehden saaristokylää, vai vetääkö välistä ja jokainen tontin ostaja rakentaa mökkinsä itse ?? Taisi tulla taas kerran suurenluokan Pissitys.

    • Anonyymi

      Jos oikein muistan,ja olen ymmärtänyt,niin mikään ei pitänyt muuttua Keihässalmessa.Tarkoitan esim matonpesua,uimista,mökkiläisten parkkipaikkoja ym. Mitä mahtaa sille rintamalle kuulua? Onko kellään tietoa siitä?

      • Anonyymi

        Kaikki toiminnot säilyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki toiminnot säilyy.

        Eli ei mitään toimintoja.


    • Anonyymi

      Miten tässä taas kävi.? Paljonko tästä kusetuksesta tulee PYHTÄÄN KUNNALLE verotuloja puhumattakaan työpaikoista? Viemäri ja vesihuollon kustannukset miljoona luokkaa ja Pyhtään veronmaksajat maksaa ja Pyhtään kunnassa olevat Eero lehden perseen nuolijat ei joudu minkäänlaiseen vastuuseen. Maaalueen myyntihinta oli aivan alakanttiin kun julkisesti olevat tonttien pyyntihinnat on nyt nähtävillä. Pyhtään kunnan veronmaksajat maksaa viemärit ja Eero Lehti ottaa miljoonat päältä! Vastatkaa nyt kunnan entinen niin sanottu johtaja joka olit pääpäsmäri tässä asiassa.Asiaahan markkinointiin veronmaksajille niin ,että Eero Lehti toteuttaa ja rakentaa saaristokylän mutta totuus on aivan toisenlainen .Mitä saaristokylän rakentaminen Eero Lehden toimesta tarkoittaa???

    • Anonyymi

      Onko kaikki tästä ko kaupasta läpinäkyvää,eli kuka sopi,ja mitä?

      • Anonyymi

        Kaikki on läpinäkyvää, eli mittään et näe.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6063
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3836
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      249
      2188
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1860
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1303
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe