U21 EM veikkauksia

Anonyymi

Miten pärjäävät suomalaiset - tuleeko otteluvoittoja, sijoituksia tai mitaleita? Letkä ovat kuumimmat seurattavat?

Antakaa veikkauksia, mielellään ilman trollaamista eli asialinjalla pysyen.

25

<50

  Vastaukset

  • Häviämisen häpeäminen on suomalaisille mielensäpahoittajille tärkeämpää kuin voitot. Tästä näkökulmasta katsottuna olemme vahvoilla, koska ne, joita ei päästetty mukaan, eivät varmasti häviä otteluja. Siksi liiton strategia on nerokas ja se voi jo nyt sanoa onnistuneensa kaikissa niissä sarjoissa, joihin se ei päästänyt suomalaisia. Toisaalta joissain sarjoissa on vieläkin suomalaisia mukana eli on edelleen mahdollista, että joku voi hävitä ottelunsa. Vaikka otteluvoittojen mahdollisuus menisikin, olisi syytä selvittää, voitaisiinko muidenkin suomalaisten ilmoittautumiset vielä perua. Se olisi pieni hinta suomi24:n mielipahan välttämisestä.

  • Miehissä mahdollisuus useammallakin ottelijalla yltää voitettuihin otteluihin, tai jopa sijoituksille. Naisten ainoa mahdollisuus yksittäisiin otteluvoittoihin on avauskierrokselle arvottu heikko vastustaja. Joukkueen osalta en tiedä tilannetta.

   • 2 kultaa ja yksi hopea.


  • Kyllä pitäisi judossakin olla kaikki pelaa mentaliteettia. Tärkeintähän on osallistuminen, eikä voittaminen. Mitä sitten, jos nykyiselle urheilija-ainekselle koko judo on elämysmatkailua ja maajoukkueeseen kuuluminen tärkeämpää imagollisista syistä kuin voiton tavoittelua. Kaikki mukaan kisoihin niin todennäköisyys voittaa otteluitakin kasvaa.

  • Olisiko aika lopettaa "Suomen judon" mitalitavoitteet? Tavoitteet voisivat urheilijoiden henkilökohtaisia yksityisasioita ja liiton tehtävä urheilijoiden palveleminen.

   Tiedän, että tällainen ajatus ei mahdu olympiamitaleita laskevien urheilujunttien eikä vallassaan roikkuvien urheilujohtajien päähän, mutta lukekaa edes tuo linkin juttu Erkka Westerlundista ja hänen oivalluksestaan Torinon olympialaisissa:

   https://yle.fi/urheilu/3-10955712?fbclid=IwAR2m03e5zwfVFp7lC8inMpcbIxfn4rqpZ6CUOk_hi4udn5QJ7Tw_BTrOb8Y

   • Vai oikein palvelijoita....
    Nyt ymmärrän kun olen käynyt katsomassa maajoukkueiden reenamista opistoilla.
    Juu lopetetaan Suomen judo ja puhutaan Minun judosta ( Minun Lapseni) !
    Minua pitää palvella, Minun Lastani pitää palvella ja minä en muita tarvitse kuin palvelemaan minua ja hyvää tulee.


   • Liiton tarkoitus on sääntöjensä mukaan palvellla seuroja. Lisäksi edistetään kilpa- ja huippu-urheilua.

    "Suomen Judoliitto on suomalaisten jäsenseurojen yhteistyö-, palvelu- ja edunvalvontajärjestö. ... Liiton tarkoituksena on kehittää judoa sekä edistää suomalaista judon kilpa- ja huippu-urheilua. ..."

    Nimim, En ole TJ P...a


   • Monissa lajeissa urheilijat menestyvät hyvin ilman lajiliittojen maajoukkueita ja holhousta. Yksilö, seura ja sponsorit ovat toiminnan keskiössä. Itse näen että lajiliitosta on hyötyä tukipalvelujen ja laji-infran kuten esim. valmennusleirien ja kilpailujen tuottajana. Urheilijoiden johtoportaaksi ei tarvita maajoukkuetta tai liittoa (joka ei pysty maksamaan palkkaa). Maailma on vaihtoehtoja täynnä, mutta ymmärrän että sellainen on yhteen muottiin kasvaneille vaikea käsittää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Liiton tarkoitus on sääntöjensä mukaan palvellla seuroja. Lisäksi edistetään kilpa- ja huippu-urheilua.

    "Suomen Judoliitto on suomalaisten jäsenseurojen yhteistyö-, palvelu- ja edunvalvontajärjestö. ... Liiton tarkoituksena on kehittää judoa sekä edistää suomalaista judon kilpa- ja huippu-urheilua. ..."

    Nimim, En ole TJ P...a

    Mielestäni tuossa ei lue: "Suomen Judoliitto on suomalaisten judokoiden ylin johto ja ehdotonta valtaa käyttävä organisaatio. ... Liiton tarkoituksena on johtaa judon harrastajia sekä määrätä suomalaisen judokoiden kilpa- ja huippu-urheilusta yksilötasolla. ..."
    Miksi liitto siitä huolimatta toimii näin?


  • Kuka on asettanut mitalitavoitteen u21 emkisoihin? Henkilökohtaisia tavoitteita oli urheilijoiden esittelyissä kyllä. Muuten en ole kuullut muuta kuin että lähempänä Westerlundin arvomaailmaa joukkue menee kuin esim Venäjän linjalla.

  • Joukkue kilpailu on suomalaisen judon häpeätahra siinä on vain yksi todellinen judoka. Yksilöissä on taas hivenen potentiaalisia nuoria jotka voi edetä kaaviossa jos arpa on suotuisa.

   • "suomalaisen judon häpeätahra" Elät synkässä maailmassa. Mitä kaikkea muuta häpeät? Itseäsi? Perhettäsi? Säälin sinua.


   • Mun mielestä siinä on 6 judokaa? Parhaat saatavilla olevat valittiin! Kun ei yhdellä saa osallistua! Toivottovasti on myös joka painoluokkaan varamiehet! Tsemppiä judokat!


  • Totta ei ole joukkueella mitään mahdollisuuksia

  • Ja varalisä mukaan myös....
   Judo kuuluu kaikille, kaikki voi onnistua judossa
   Ja sitte halitaan

  • Arvat on tullut. Eetu ja Valtteri menossa poolivoittoon Oskulla ja Turpalilla vähän vaikeampaa.

  • Tähän on tultu, kun suomalaisen valmennusjärjestelmän on pakko nostaa kädet pystyyn. Ei pystytä tuottamaan voittajia, joten väännetään arvot sellaisiksi, että ne tukevat oman toiminnan tasoa. Turha puhua enään huippu-urheilusta, ruvetaan hakemaan vaan avustuksia kansanterveyden nimissä.

   • Ai ei pystytä "tuottamaan" voittajia? Jos haluut jotain tuotantoa niin mikset ala lihantuottajaks? Tai ala tuottamaan munia? Tai työnnä valmennusjärjestelmä perseesees ja tuota sillä paskaa.


  • Eka kierros pitäisi kaikilla olla hoidettavissa, sen jälkeen vastus kovenee huomattavasti.

  • Eivät pärjää. Pitäisi treenata 6 kertaa päivässä.

   t. Travis

  • Tähän mennessä 4 ekan kierroksen voittoa.

   Siis ihan oikeissa kisoissa on oltu paikalla, ei olla mitalitasoa muttei kisojen heikoimpiakaan.

   • Eli, ei siis vielä huudella Pariisi 2024 täältä tullaan, vaan ....


  • pm 2020...

  • Travis Stevens kertoi Suomalaisten olevan 10.vuotta jäljessä, ja se on lähellä totuutta, koska EM kisojen mitalisteista useat kisaavat menestyksellisesti myös aikuisten EJU cupeissa ja jopa Slameissa. Tiukassa on otteluvoitot näissäkin karkeloissa, mutta näyttää niitä onneksi tulevan, päivän hienoin suoritus oli Eetu Ihanamäen ottelu voitto! Katsomossa saisi olla enemmän nuoria katsomassa huippujudoa!

   • Paskasti meni kisat.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Aiotko noudattaa maskisuositusta?

   Alatko käyttämään maskia kun liikut julkisilla paikoilla? Kyseessä on siis suositus, ei pakko.

   344
  • Ketä kiinnostaa YouTube-maailma?

   Tässä kun on kesällä ollut aikaa ja hieman seuraillut netistä kaiken maailman vlogeja sun muita videoituja mielipidekanavia niin herää yksi suuri kysymys: Ketä kiinnostaa tällainen kun täysin tuntemattomat ihmiset hölisevät omia mielipiteitään kameralle täysin merkityksettömistä asioista? Onko tämä kenestäkään muusta typerää? Niin miehet kun naiset selostavat suu vaahdossa asioitaan kameralle yksinään jossakin v..tun vaatehuoneessa. Tulee mieleen, että säilyttäkää nyt joku järki. Ketä kiinnostaa jonkun nobodyn mielipide mistään? Tai sen myday-solkkaukset sun muut? Mitä varten näitä tehdään? Ei voi muuta sanoa kuin, että netti täyttyy roskasta ja itsensä korostamisesta.

   199
  • Vihreiltä selvä viesti,jos emme saa ilmastotavotteita

   läpi lähdemme tästä hallituksesta. Ja tämä tule tapahtumaan aivan varmasti koska meillä ei ole varaa toteuttaa vihreiden toivomuslista. Nyt pitäisi alkaa miettimään ketkä tulevat vihreitten tilalle,vai kaatuuko koko hallitus .

   342

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   2225