Ihme touhua

Anonyymi

SDP. Mitä voi sanoa puolueesta. Puuttuu joka asiaan. Nytkin on alentamassa postin johtajan palkkaa. Toisaalta eivät anna madalentaa duunareitten palkkaa. Ovat hommaamassa lisää poliiseja, Why? Myydään Suomen omaisuutta, että opiskelijat ja pienituloiset saavat rahaa lisää. Nostavat eläkkeitä, onneksi sentään vaan 50e, lupailivat jopa 100 euroa. Sipilä näytti, miten suomi saadaan nousuun, pikkasen siinä heikommat kärsi, mutta muuten meni hyvin. NO sitä saa mitä tilaa. Kuka idiootti noita äänesti. Kokoomus kunniaan.

27

92

  Vastaukset

  • Kokoomus ei ole koskaan tehnyt muuta kuin antanut tulonsiirtoja köyhiltä rikkaille. Maamme velkaantui kymmeniä miljardeja kokoomuksen aikaan. Vasta Rinteen nykyinen hallitus sai velkaantumisen pysäytettyä. Kokoomus haluaa vain yksityistää ja sitä kautta ajaa maan konkurssiin, kun firmojen voitot valuvat veroparatiiseihin. Suomessa ollaan kusessa, koska liian harvoilla on varaa kuluttaa. Kulutuksen vähentyminen johtaa firmojen konkursseihin, koska kansalla ei ole varaa ostaa palveluja.

  • Ei kokoomus velkaa itselleen tehnyt, vaan kunnon suomalaisille. Kokoomuksen kannattajat ovat pitäneet maata jo kauan pystyssä, tarjonneet duunareille työtä. Noo on siinä pikkasen herratkin vaurastuneet, mutta rapatessa roiskuu. Mihin duunari menisi töihin, jos ei olisi Työnantajia. Vastaan itse, ei mihinkään. Rikkaat maksavat 70% kaikista veroista. Se on fakta. Siis turha kitistä rikkaista, kun he tarjoavat duurille, terveydenhuollon, koulutuksen, infrastruktuurin, ym.

  • Kokoomus ei ole saanut muuta aikaan kuin epätasa-arvoisen yhteiskunnan, joka mahdollistaa rikkaiden jopa 15 miljardin vuotuisen verojen piilottamisen veroparatiiseihin. Rahaa pitäisi jakaa tasaisemmin. Kaikki saisivat vaikka vähintään 3000e kk palkkaa. Näin kansalla olisi varaa kuluttaa ja tulisi uusia työpaikkoja Suomeen. Nykyinen ongelma on siinä, kun liian harvalla on rahaa kuluttaa ja heillä harvoilla sitä on liikaa. Rikkaat eivät millään ehdi kuluttamaan kaikkea. Tasaverot tulisi ajaa alas ja siirtyä kaikessa verotuksessa progressiivisuuteen. Valtionyhtiöitä tulisi perustaa lisää. Ne voittavat kilpailut, koska niiden ei tarvitse tuottaa voittoa. Kaikki veroparatiisiyritykset pitäisi lopettaa attendo mehiläinen jne. Niiden voitot revitään hoitajien nahasta ja voitot menevät ulkomaille

  • Kokoomus on suomeksi syöpä. He haluavat matuja töihin orjapalkalla. Maahanmuutto maksaa maallemme jo nyt 6 miljardia euroa vuodessa. Kannattaa äänestää perussuomalaisia. Ainoa järkevä puolue, joka puolustaa tavallista kansaa. Rahat kuuluu suomalaisille. Kokoomus haluaa maahan matalapalkkatöitä, jotta herrat rikastuisivat entisestään. Onneksi suomalaiset ovat vihdoinkin tajunneet kusetukset ja perussuomalaiset ovat ylivoimaiseksi suurin puolue.🙆

  • No voi nyt helv... Kokoomus ajaa kokoomuslaisten asioita, miten niiden kuuluisi menetellä. Ajamalla duunareitten asioita vai? Seuraavissa vaaleissa voiton ottavat perussuomaliset ja kokoomus. Molemmat vahvoja oikeistolaisia puolueita. Ajavat oikeistolaisten asioita, ei duunareitten, eikä muidenkaan. On turha kuvitella, että persut ajaisivat alemman keskiluokan asioita. Persut ei tarvitse duunaria mihinkään muuhun kuin äänestämiseen. Ja onneksi he ovat saaneet duunarit heitä äänestämään. Kun oikeisto pääsee valtaan saadaan tämän maan asiat kuntoon ja venkoilijat töihin.

   • Miten niin. Oikeistohan on juuri niitä venkoilijoita jotka pakottaisivat ihmiset työhön 4 tuntia päivässä naapurikaupunkiin, niin että tulot ei edes kata työstä aiheutuneita kuluja.


  • No niin, niin, sitä me oikeisto juuri halutaan, laiskat töihin. Kun nuo laiskat vassarit ei tee edes sitä 4 tuntia töitä. Siinäkin suhteessa tulevaisuus näyttää hyvältä, että persujen kanssa ei kukaan muu mene hallitukseen kuin kokoomus. Niin ja titty RKP. Kun kokoomus ja persut saavat seuraavissa vaaleeissa yli 50% äänistä, voivat muodostaa hallituksen ja sitten alkaa tapahtumaan. Palkat alas ja työaika ylös.

   • On sulla puheet. Mitä luulet kun persuja ei enää sen jälkeen äänestä kuin 1 prosentti väestöstä. sdp voittaisi sitä seuraavat vaalit ja saataisiin taas duunarien palkat ylös. Herrojen palkat alas. He eivät päätöksillään ole saaneet muuta kuin todellista työttömyyttä. Herrat ansaitsevat palkanalennukset.


   • Mikäli kokoomus ja persut muodostavat hallituksen, niin ei persut voi olla niin tyhmiä, että kyykyttäisi kansaa, koska se olisi heidän loppu. Kukaan ei heitä sen jälkeen äänestäisi. Mikäli palkat ajetaan alas, niin seuraa massatyöttömyyttä, kun kansalla ei olisi varaa kuluttaa. Sen jälkeen sdp voittaisi vaalit yli 50 prosentin enemmistöllä ja herroille tulisi kovat ajat.


  • Ihme touhua on metodisteillakin. Puhetta julistelee vanha nainen, joka petti miestään kirkon sisäpiirissä, myrkytti miestään ja iski teräaseella.
   Yhä on vapaudessa, kukaan ei tiedä miksi.

  • No niin. Nyt olisi kiva kuulla, kenen kanssa ne persut sen hallituksen kokoaa? Vai tuleeko yli 50% kannatus ja ovat ihan issekseen hallituksessa. Meinaan kun tuo kokoomus ei kelvannut.

  • Tulee yli 50 %:n kannatus. Sen jälkeen kansan tahto puhuu. Herrojen palkat laskee ja duunarin nousee. Jos joku meinaa persujen ajavan rikkaiden etua, niin ei aja, koska sen jälkeen heitä ei seuraavissa vaaleissa äänestä kuin 1% väestöstä.

  • Käy ihan uteliaisuuttasi lukemassa perusuomalaisten puolueen tavoitteet. Kyllä se on kokoomustakin vahvemmin oikealla ja hyvä niin. Googleta puheenjohtajan Jussi Halla-Ahon asuinpaikka, tulot/omaisuus, ei ihan näytä duunarilta. Ei todellakaan hyysää maahanmuuttajia, kuten vasemmisto. Puolue haluaa laiskat töihin, paikallista sopimista palkoista, kuten kokoomuskin. Me olemme oikeisto ja sellaisena aiomme pysyäkin.

   • Niin ja persujen kannatus laskee yhteen prosenttiin ja halla-aho joutuisi kortistoon. Ei persut ole niin tyhmiä. matuilta ne kyllä ottaisi tuet pois sr on selväkin. Kokoomus puolestaan hyysää matuja


  • No nyt ne demarit hommaavat tunnin junaa Turusta Helsinkiin, ihme touhua. Berneri just edellisessä hallituksessa sanoi, että ei tarvita. Meinaavat muutenkin parannella helsingin ulkopuolista tie ja raideverkostoa. Kuka maksaa????

  • No johan myrkyn lykkäsi. Meinaavat tuhlata valtion rahoja 70 miljoonaa lääkäreihin. Ja vielä terveyskeskuksiin. Mihin tämä SDP suomen vie. Kyllä kansalla on aikaa jonottaa lääkäriin. Täällähän on kohta köyhällä kansalla samat edut kuin rikkailla. Oi aikoja, oi tapoja. SDP hyllylle ja heti.

   • Vitut tänä päivänä mistään ajoista ja tavoista perusteta.


  • SDP ja SAK ovat syvään juurtuneita ja parantumattomia syöpiä!

  • Mitä seuraavaksi. Kai ne sekaantuu palkkaneuvotteluihin ja vaativat duunarille lisää palkkaa tällaisina aikoina. Nyt palkat jäihin ainakin 3 vuodeksi. SDP ei tajua, että jos varakkaita rangaistaan ylimääräisillä menoilla, koko suomi kärsii. Ja hei, varakkaat eivät ole tottuneet kärsimään, misssään, koskaan.

   • Varakkaita ei maassamme tarvita. Perustetaan valtionyhtiöitä lisää. Voitot ei valu veroparatiiseihin. Maksetaan kunnon palkkaa työntekijöille.


  • Valuu mihin valuu voitot. Itsellä tahtoo joku taho olla viisaampi. Pistän nyt ennen torstain osaria ostoni tänne. Eli 46900 euroa on TAAS tänään laitettu nokiaan. Olen melko varma, että joku muu taas vie ne voitot. Valtionyhtiöt ovat siitä mukavia, että ne ei mene konkurssiin ja maksavat hyvät osingot. Eli ei muuta kun lisää valtiolle pörssiyhtiöitä. On suomalaiset sijoittajat vaurastuneet valtion avulla ja paljon. Oi aikoja, kun Telia (ent.Sonera) maailmaa valloitti. Silloin puhuttiin sadoista tuhansista markoista ja voitto tuli muutamassa kuukaudessa. Lopulta veronmaksajat maksoi senkin leikin. Ihania muistoja posti Pekasta.

  • SDP ajaa suomen konkurssiin katsokaa nyt millaisa oman etunsa ajajia ovat ennen sanottiin sipilä sitä ja tätä nyt rinne sitä ja tätä tyhmä kansa maksaa kaikki.

   • Ainoa puolue jossa on rehellisiä tosiasiat tunnustavia ministereitä ajavat tarmolla pienen ihmisen asioita muut vaan eivät ymmärrä .


  • Juu, elikkä nyt olisi siten 36000 euroa nokiassa. 10 tonni suli ennen kuin kerkes edes kissaa sanomaan. Tai no ei ennen kun myy. Ei tämä ihan helppoa ole, tämä sijoittaminen. Elämä on ja uutta matoa koukkuun. Jos kysyisi Antilta apua, kun demarit auttaa ihan kaikkia tasapuolisesti.

  • VVR on todellakin tarpeen! Harmi, että kaupungin avaimet on uskottu demaritolloille. Köyhä ei vaan voi elää kuin varakas, velka on aina maksettava. On silkkaa vastuun pakoilua nostaa veroja nousevien kulujen kattamiseksi. Vastuullista olisi puuttua nouseviin kustannuksiin. Harmi, että ainut vastuullinen demari saa kaiken kuran niskaansa.
   Kuntataloutta ratkottaessa, valtuustosalista pitäisi jäävätä kaikki kuntarahoitteen piirissä olevat. Myös ne joiden puolisot tms intressit selkeästi luo eturistiriitaa.

   • On havaittu myös takaristiriitaa, ei Vain etu-sellaista.
    Köyhä ei voi elää kuten varakas? Miksi pitäisikään kun köyhän elämä on rikkaampaa. Aina välissä.
    Satakunnan Osuuspankin luukku oli kiinni vaikka oli rahapäivä. Mikä neuvoksi?


   • Anonyymi kirjoitti:

    On havaittu myös takaristiriitaa, ei Vain etu-sellaista.
    Köyhä ei voi elää kuten varakas? Miksi pitäisikään kun köyhän elämä on rikkaampaa. Aina välissä.
    Satakunnan Osuuspankin luukku oli kiinni vaikka oli rahapäivä. Mikä neuvoksi?

    Juu, köyhänkin elämä voi olla rikasta ja arvokasta... mutta vain yksilötasolla. Jos laitat valot päälle, ymmärtänet viestini koskevan Rauman kuntatalouden pitoa? Jos kuntatasolla ajetaan vastuuttomasti seinään, tuloksena on pahoinvointia yksilö- , yritys- ja kuntatasolla. Hävii palvelut, hävii työvoima, hävii yritykset... jää vain velkainen kunta .
    Jos Rauma hoitaa asiansa vastuullisesti, se ei valitettavasti tuo sulle pienempää jononumeroa sinne (Pohjois-)Satakunnan Osuuspankkiin. Nyt kun neuvoa kysyit, pysy siellä pohjoisella poronhoitoalueella.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   84
   2452
  2. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2206
  3. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   165
   2005
  4. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   97
   1958
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   1253