Ihme touhua

Anonyymi

SDP. Mitä voi sanoa puolueesta. Puuttuu joka asiaan. Nytkin on alentamassa postin johtajan palkkaa. Toisaalta eivät anna madalentaa duunareitten palkkaa. Ovat hommaamassa lisää poliiseja, Why? Myydään Suomen omaisuutta, että opiskelijat ja pienituloiset saavat rahaa lisää. Nostavat eläkkeitä, onneksi sentään vaan 50e, lupailivat jopa 100 euroa. Sipilä näytti, miten suomi saadaan nousuun, pikkasen siinä heikommat kärsi, mutta muuten meni hyvin. NO sitä saa mitä tilaa. Kuka idiootti noita äänesti. Kokoomus kunniaan.

26

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kokoomus ei ole koskaan tehnyt muuta kuin antanut tulonsiirtoja köyhiltä rikkaille. Maamme velkaantui kymmeniä miljardeja kokoomuksen aikaan. Vasta Rinteen nykyinen hallitus sai velkaantumisen pysäytettyä. Kokoomus haluaa vain yksityistää ja sitä kautta ajaa maan konkurssiin, kun firmojen voitot valuvat veroparatiiseihin. Suomessa ollaan kusessa, koska liian harvoilla on varaa kuluttaa. Kulutuksen vähentyminen johtaa firmojen konkursseihin, koska kansalla ei ole varaa ostaa palveluja.

    • Anonyymi

      Ei kokoomus velkaa itselleen tehnyt, vaan kunnon suomalaisille. Kokoomuksen kannattajat ovat pitäneet maata jo kauan pystyssä, tarjonneet duunareille työtä. Noo on siinä pikkasen herratkin vaurastuneet, mutta rapatessa roiskuu. Mihin duunari menisi töihin, jos ei olisi Työnantajia. Vastaan itse, ei mihinkään. Rikkaat maksavat 70% kaikista veroista. Se on fakta. Siis turha kitistä rikkaista, kun he tarjoavat duurille, terveydenhuollon, koulutuksen, infrastruktuurin, ym.

    • Anonyymi

      Kokoomus ei ole saanut muuta aikaan kuin epätasa-arvoisen yhteiskunnan, joka mahdollistaa rikkaiden jopa 15 miljardin vuotuisen verojen piilottamisen veroparatiiseihin. Rahaa pitäisi jakaa tasaisemmin. Kaikki saisivat vaikka vähintään 3000e kk palkkaa. Näin kansalla olisi varaa kuluttaa ja tulisi uusia työpaikkoja Suomeen. Nykyinen ongelma on siinä, kun liian harvalla on rahaa kuluttaa ja heillä harvoilla sitä on liikaa. Rikkaat eivät millään ehdi kuluttamaan kaikkea. Tasaverot tulisi ajaa alas ja siirtyä kaikessa verotuksessa progressiivisuuteen. Valtionyhtiöitä tulisi perustaa lisää. Ne voittavat kilpailut, koska niiden ei tarvitse tuottaa voittoa. Kaikki veroparatiisiyritykset pitäisi lopettaa attendo mehiläinen jne. Niiden voitot revitään hoitajien nahasta ja voitot menevät ulkomaille

    • Anonyymi

      No voi nyt helv... Kokoomus ajaa kokoomuslaisten asioita, miten niiden kuuluisi menetellä. Ajamalla duunareitten asioita vai? Seuraavissa vaaleissa voiton ottavat perussuomaliset ja kokoomus. Molemmat vahvoja oikeistolaisia puolueita. Ajavat oikeistolaisten asioita, ei duunareitten, eikä muidenkaan. On turha kuvitella, että persut ajaisivat alemman keskiluokan asioita. Persut ei tarvitse duunaria mihinkään muuhun kuin äänestämiseen. Ja onneksi he ovat saaneet duunarit heitä äänestämään. Kun oikeisto pääsee valtaan saadaan tämän maan asiat kuntoon ja venkoilijat töihin.

      • Anonyymi

        Miten niin. Oikeistohan on juuri niitä venkoilijoita jotka pakottaisivat ihmiset työhön 4 tuntia päivässä naapurikaupunkiin, niin että tulot ei edes kata työstä aiheutuneita kuluja.


    • Anonyymi

      No niin, niin, sitä me oikeisto juuri halutaan, laiskat töihin. Kun nuo laiskat vassarit ei tee edes sitä 4 tuntia töitä. Siinäkin suhteessa tulevaisuus näyttää hyvältä, että persujen kanssa ei kukaan muu mene hallitukseen kuin kokoomus. Niin ja titty RKP. Kun kokoomus ja persut saavat seuraavissa vaaleeissa yli 50% äänistä, voivat muodostaa hallituksen ja sitten alkaa tapahtumaan. Palkat alas ja työaika ylös.

      • Anonyymi

        On sulla puheet. Mitä luulet kun persuja ei enää sen jälkeen äänestä kuin 1 prosentti väestöstä. sdp voittaisi sitä seuraavat vaalit ja saataisiin taas duunarien palkat ylös. Herrojen palkat alas. He eivät päätöksillään ole saaneet muuta kuin todellista työttömyyttä. Herrat ansaitsevat palkanalennukset.


      • Anonyymi

        Mikäli kokoomus ja persut muodostavat hallituksen, niin ei persut voi olla niin tyhmiä, että kyykyttäisi kansaa, koska se olisi heidän loppu. Kukaan ei heitä sen jälkeen äänestäisi. Mikäli palkat ajetaan alas, niin seuraa massatyöttömyyttä, kun kansalla ei olisi varaa kuluttaa. Sen jälkeen sdp voittaisi vaalit yli 50 prosentin enemmistöllä ja herroille tulisi kovat ajat.


    • Anonyymi

      Ihme touhua on metodisteillakin. Puhetta julistelee vanha nainen, joka petti miestään kirkon sisäpiirissä, myrkytti miestään ja iski teräaseella.
      Yhä on vapaudessa, kukaan ei tiedä miksi.

    • Anonyymi

      No niin. Nyt olisi kiva kuulla, kenen kanssa ne persut sen hallituksen kokoaa? Vai tuleeko yli 50% kannatus ja ovat ihan issekseen hallituksessa. Meinaan kun tuo kokoomus ei kelvannut.

    • Anonyymi

      Tulee yli 50 %:n kannatus. Sen jälkeen kansan tahto puhuu. Herrojen palkat laskee ja duunarin nousee. Jos joku meinaa persujen ajavan rikkaiden etua, niin ei aja, koska sen jälkeen heitä ei seuraavissa vaaleissa äänestä kuin 1% väestöstä.

    • Anonyymi

      Käy ihan uteliaisuuttasi lukemassa perusuomalaisten puolueen tavoitteet. Kyllä se on kokoomustakin vahvemmin oikealla ja hyvä niin. Googleta puheenjohtajan Jussi Halla-Ahon asuinpaikka, tulot/omaisuus, ei ihan näytä duunarilta. Ei todellakaan hyysää maahanmuuttajia, kuten vasemmisto. Puolue haluaa laiskat töihin, paikallista sopimista palkoista, kuten kokoomuskin. Me olemme oikeisto ja sellaisena aiomme pysyäkin.

      • Anonyymi

        Niin ja persujen kannatus laskee yhteen prosenttiin ja halla-aho joutuisi kortistoon. Ei persut ole niin tyhmiä. matuilta ne kyllä ottaisi tuet pois sr on selväkin. Kokoomus puolestaan hyysää matuja


    • Anonyymi

      No nyt ne demarit hommaavat tunnin junaa Turusta Helsinkiin, ihme touhua. Berneri just edellisessä hallituksessa sanoi, että ei tarvita. Meinaavat muutenkin parannella helsingin ulkopuolista tie ja raideverkostoa. Kuka maksaa????

    • Anonyymi

      No johan myrkyn lykkäsi. Meinaavat tuhlata valtion rahoja 70 miljoonaa lääkäreihin. Ja vielä terveyskeskuksiin. Mihin tämä SDP suomen vie. Kyllä kansalla on aikaa jonottaa lääkäriin. Täällähän on kohta köyhällä kansalla samat edut kuin rikkailla. Oi aikoja, oi tapoja. SDP hyllylle ja heti.

      • Anonyymi

        Vitut tänä päivänä mistään ajoista ja tavoista perusteta.


    • Anonyymi

      SDP ja SAK ovat syvään juurtuneita ja parantumattomia syöpiä!

    • Anonyymi

      Mitä seuraavaksi. Kai ne sekaantuu palkkaneuvotteluihin ja vaativat duunarille lisää palkkaa tällaisina aikoina. Nyt palkat jäihin ainakin 3 vuodeksi. SDP ei tajua, että jos varakkaita rangaistaan ylimääräisillä menoilla, koko suomi kärsii. Ja hei, varakkaat eivät ole tottuneet kärsimään, misssään, koskaan.

      • Anonyymi

        Varakkaita ei maassamme tarvita. Perustetaan valtionyhtiöitä lisää. Voitot ei valu veroparatiiseihin. Maksetaan kunnon palkkaa työntekijöille.


    • Anonyymi

      Valuu mihin valuu voitot. Itsellä tahtoo joku taho olla viisaampi. Pistän nyt ennen torstain osaria ostoni tänne. Eli 46900 euroa on TAAS tänään laitettu nokiaan. Olen melko varma, että joku muu taas vie ne voitot. Valtionyhtiöt ovat siitä mukavia, että ne ei mene konkurssiin ja maksavat hyvät osingot. Eli ei muuta kun lisää valtiolle pörssiyhtiöitä. On suomalaiset sijoittajat vaurastuneet valtion avulla ja paljon. Oi aikoja, kun Telia (ent.Sonera) maailmaa valloitti. Silloin puhuttiin sadoista tuhansista markoista ja voitto tuli muutamassa kuukaudessa. Lopulta veronmaksajat maksoi senkin leikin. Ihania muistoja posti Pekasta.

    • Anonyymi

      SDP ajaa suomen konkurssiin katsokaa nyt millaisa oman etunsa ajajia ovat ennen sanottiin sipilä sitä ja tätä nyt rinne sitä ja tätä tyhmä kansa maksaa kaikki.

      • Anonyymi

        Ainoa puolue jossa on rehellisiä tosiasiat tunnustavia ministereitä ajavat tarmolla pienen ihmisen asioita muut vaan eivät ymmärrä .


    • Anonyymi

      Juu, elikkä nyt olisi siten 36000 euroa nokiassa. 10 tonni suli ennen kuin kerkes edes kissaa sanomaan. Tai no ei ennen kun myy. Ei tämä ihan helppoa ole, tämä sijoittaminen. Elämä on ja uutta matoa koukkuun. Jos kysyisi Antilta apua, kun demarit auttaa ihan kaikkia tasapuolisesti.

    • Anonyymi

      VVR on todellakin tarpeen! Harmi, että kaupungin avaimet on uskottu demaritolloille. Köyhä ei vaan voi elää kuin varakas, velka on aina maksettava. On silkkaa vastuun pakoilua nostaa veroja nousevien kulujen kattamiseksi. Vastuullista olisi puuttua nouseviin kustannuksiin. Harmi, että ainut vastuullinen demari saa kaiken kuran niskaansa.
      Kuntataloutta ratkottaessa, valtuustosalista pitäisi jäävätä kaikki kuntarahoitteen piirissä olevat. Myös ne joiden puolisot tms intressit selkeästi luo eturistiriitaa.

      • Anonyymi

        On havaittu myös takaristiriitaa, ei Vain etu-sellaista.
        Köyhä ei voi elää kuten varakas? Miksi pitäisikään kun köyhän elämä on rikkaampaa. Aina välissä.
        Satakunnan Osuuspankin luukku oli kiinni vaikka oli rahapäivä. Mikä neuvoksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On havaittu myös takaristiriitaa, ei Vain etu-sellaista.
        Köyhä ei voi elää kuten varakas? Miksi pitäisikään kun köyhän elämä on rikkaampaa. Aina välissä.
        Satakunnan Osuuspankin luukku oli kiinni vaikka oli rahapäivä. Mikä neuvoksi?

        Juu, köyhänkin elämä voi olla rikasta ja arvokasta... mutta vain yksilötasolla. Jos laitat valot päälle, ymmärtänet viestini koskevan Rauman kuntatalouden pitoa? Jos kuntatasolla ajetaan vastuuttomasti seinään, tuloksena on pahoinvointia yksilö- , yritys- ja kuntatasolla. Hävii palvelut, hävii työvoima, hävii yritykset... jää vain velkainen kunta .
        Jos Rauma hoitaa asiansa vastuullisesti, se ei valitettavasti tuo sulle pienempää jononumeroa sinne (Pohjois-)Satakunnan Osuuspankkiin. Nyt kun neuvoa kysyit, pysy siellä pohjoisella poronhoitoalueella.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3299
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1331
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1116
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      15
      1062
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      989
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe