Aihe

keskustan puheenjohtajalla ei ole merkitystä kannatukseen

Anonyymi

Keskustalla nyt puheenjohtajan valinta käynnissä, aivan sama kummasta ehdokkaasta tulee, keskustan kannatus tulee putoamaan joka tapauksessa alle 10 prosentin tulevaisuudessa elleivät ymmärrä lähteä Suomea tuhoavasta hallituksesta nyt heti. Jos lähtevät niin kannatus varmuudella nousee 15 prosentin pintaan eli puolueen kannatus ei ole tällä hetkellä kiinni puheenjohtajasta vaan pelkästään hallituksessa olosta.

3

245

  Vastaukset

  • lukekaapa Seppo Kääriäisen mielipide asiasta, ellei keskusta lähde hallituksesta niin se on soro noo ja kannatus alle 10 prosentin

   • Nyt kannatus on edellä veikattu 10 prossaa ja laskee vieläkin 8 prosentin tuntumaan elleivät ymmärrä lähteä hallituksesta, Kulmunista on tullut ylimielisyydessään vielä rasitekin puolueelle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nyt kannatus on edellä veikattu 10 prossaa ja laskee vieläkin 8 prosentin tuntumaan elleivät ymmärrä lähteä hallituksesta, Kulmunista on tullut ylimielisyydessään vielä rasitekin puolueelle.

    Eikö keskusta millään ymmärrä lähteä hallituksesta ennenkuin puolue on totaalisesti tuhottu, kannatus tulee putoamaan 6 prosentin lukemiin, ei nouse puheenjohtajan vaihdolla mihinkään.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   29
   1504