Aihe

Libre Office: vaihtuvaa tekstiä ylätunnisteeseen?

Anonyymi

Saakohan tuota ylätunnisteen tekstiä vaihdettua sillä tavalla, että osa siitä vaihtuisi, mutta ei kaikki? Tarkoitan sellaista, että jollain sivulla ylätunnisteessa lukee vaikkapa "Luontokuvat kesä 2017. Öttiäiset." ja jollain sivulla taas "Luontokuvat kesä 2017. Linnut." ja jollain sivulla "Luontokuvat kesä 2017. Isot nisäkkäät." ja jollain sivulla "Luontokuvat kesä 2018. Öttiäiset." Jne.

Sen osaan, että vasemmalla ja oikealla sivulla on erilaiset tekstit ylätunnisteissa, mutta siis vähän enemmän kaipailen mahdollisuuksia, kun ei oikein tekisi mieli askarrella jokaista sivua erikseen.

Ja nuo tekstiesimerkit ovat ihan hatusta vedeltyjä eivätkä edusta käsitystäni hienosti laadituista ylätunnisteteksteistä :)

8

<50

  Vastaukset

  • Saa ja toteutustapoja on useita.

   • Kiva! Voitko mahdollisesti neuvoa jonkin helpon tavan? Yritin jotain tapaa, joka neuvottiin jollain englanninkielisellä palstalla, mutta ei onstunut. Se oli jokin kenttäjuttu enkä ymmärrä Libre officen kenttäjuttuja.


  • Windows 10 vakoilusta valehdellaan! se on täydellinen vakooilu! sitä tuskin kannataisi kiistää!!!

   • Kiva kun kerroit. Kertoisitko myös vinkkisi ylätunnisteiden sisältöasiassa?


  • Onko paikalla ystävällisiä sieluja, joilta voisi saada neuvoa?

   • Hmm... tuo voisi toimia oikein hyvin, mutta kun asiakirjassa on satoja sivuja ja muitakin muotoiluja, niin käy ehkä melko työlääksi. Kiitos silti vinkistä!


  • Yritin opetella noita kenttiä, mutta en tajua ideaa :(

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13751
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   9682