Eläkkeitä laskettava, turvapaikkaturismia lisättävä

Anonyymi

Sosialidemokraattisen puolueen äänestäjänä olen sitä mieltä, että nykyisten eläkeläisten eläkkeitä on Suomessa nykytasosta tuntuvasti pienennettävä, jotta valtiolla riittäisi rahaa niin sanottujen turvapaikkaturistien vastaanoton lisäämiseen.

Tämän lisäksi Suomen valtion tulee merkittävästi lisätä Afrikkaan ja Lähi-Itään rahdattavien kehitysapumäärärahojen määrää, jota olen puolueemme puheenjohtaja ja pääministeri Antti Rinteenkin ymmärtänyt ponnekkaasti kannattavan.
Suomessa on siis eläkeläisten eläkkeitä nykytasosta tämänkin vuoksi tuntuvasti leikattava, jotta Suomesta riittäisi rahaa rahdattavaksi Afrikkaan.

On tärkeää, että Suomessa kansan, erityisesti eläkeläisten elintasoa leikataan eläkkeitä alentamalla, verotusta kiristämällä ja niin edelleen jotta voisimme paremmin elättää Afrikassa ja Lähi-Idässä olevia auringon krillaamia savimajojen asukkaita.

Erityisesti meidän sosialidemokraattien on syytä muistaa, että Afrikan muslimimaista ainakin Somaliassa (väkiluku yli 10 miljoonaa, väestönkasvu 1,75 %) ja Nigeriassa (jossa väkiluku on 200 miljoonaa ja väestönkasvu 2,47 %) on moniavioisuus sallittua, joten noissa maissa ukot voivat paneskella useita vaimojaan ja meidän tulee täältä Suomesta rahdata valtion rahoja kehitysavun nimellä, jotta noissa maissa muslimiukot voisivat jatkaa moniavioista elämäänsä ja siten osaltaan kasvattaa väestönkasvua. YK:n väestönkasvuennusteen mukaan Nigeria (jossa, kuten edellä on sanottu, väestönmäärä on nyt 200 miljoonaa ja väestönkasvu 2,47 %) voi nousta vuoteen 2050 mennessä maailman kolmanneksi väkirikkaimmaksi maaksi.

Käsittääkseni nämä ajatukset laajasti jaetaan puolueemme sdp:n keskuudessa: Suomessa sekä ykyisten että tulevien eläkeläisten eläkkeitä on leikattava ja Suomeen suuntautuvaa turvapaikkaturismia sekä Suomesta Afrikkaan lähetettävää, kehitysavuksi naamioitua ja valtion varoista tapahtuvaa rahansiirtoa on lisättävä. Eikös Antti Rinnekin puhunut kehitysavun tärkeydestä?

31

<50

Vastaukset

 • Paljonko sinusta pitää laskea 900 saavan eläkettä? Anttihan laskee jo veronousuilla..

  • Demarina olen sitä mieltä, että meidän tulee solidaarisuussyistä asettaa sdp:ssä turvapaikkaturistit etusijalle ennen oman maan eläkeläisiä.

   Eläkeläisiltä voitaisiin eläkkeet poistaa kokonaan ja siirtää heidät toimeentulotuen asiakkaiksi. Näin riittäisi rahaa entistä enemmän turvapaikkaturismin aiheuttamiin kuluihin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Demarina olen sitä mieltä, että meidän tulee solidaarisuussyistä asettaa sdp:ssä turvapaikkaturistit etusijalle ennen oman maan eläkeläisiä.

   Eläkeläisiltä voitaisiin eläkkeet poistaa kokonaan ja siirtää heidät toimeentulotuen asiakkaiksi. Näin riittäisi rahaa entistä enemmän turvapaikkaturismin aiheuttamiin kuluihin.

   Ota Putinsoomalainen rauhallisesti.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Demarina olen sitä mieltä, että meidän tulee solidaarisuussyistä asettaa sdp:ssä turvapaikkaturistit etusijalle ennen oman maan eläkeläisiä.

   Eläkeläisiltä voitaisiin eläkkeet poistaa kokonaan ja siirtää heidät toimeentulotuen asiakkaiksi. Näin riittäisi rahaa entistä enemmän turvapaikkaturismin aiheuttamiin kuluihin.

   En ole juurikaan sosialistista demoria arvostanut vaan en kuvitellut niiden mielipuoliakaan olevan. Nyt kuitenkin todistat tuonkin aika pätevästi!


 • Pitkälti noin jo menetellään.

  • Solidaarisuussyistä turvapaikkaturisteja kohtaan meidän demarien tulee kannattaa eläkkeitten tuntuvaa leikkaamista, jotta valtiolla riittäisi rahaa turvapaikkaturismin kuluihin ja kehitysavun nimellä Afrikkaan rahdattavaksi.


 • Seuraava budjetti osoittaa että demarit ajavat suomalaisten asiaa.

 • Ryöstämme eläkeläiset ,elättimamujen suurenevalle joukolle lököpäivät.. Isiskin tulee kalliiksi,Antinpöljät? Polttoaineverokorotus kivasti iskee pikkueläkeläisen suonta..

 • Miten velaksi eläminen ajaa suomalaisten asiaa? Tai Afrikkaan rahdattavat lisärahat?

  • Äänestäjät ovat antaneet valtakirjan, suut suppuun.


  • Velat edessä. Aseita ja kalustoa hankitaan kymenillämiljardeilla. Ilmasta ei ole mamujen raijaus salakuljettajien veneistä ja isisleiriltä.


 • Alkuperäinen kirjoitus oli kai ironiaa !

  • Käänteinen..


 • Demareille kun antaa valtakirjan politiikassa, niin muutaman vuoden päästä tuloksena on paljon savuavia raunioita joka alalla.

  • Kyl 90-luvun alussa kepu ja kokoomus näytti kuinka kuritetaan lamasuomalaisia. Aho ja Viinanen löivät kuin vierasta sikaa.


 • Tämä Harakan tukityölistäminen syö kassaa..

 • Eläkeläinen etenkin demarisellainen on suuri rasite, josta tulee päästä köyhdyttämisellä ja muusta yhteiskunnasta eristämisellä eroon. Asunnot ja asumistuet ynnä kelarahat täytyy antaa nuorille korkeasti kouluttautuneille Afrikan tulijoille, noille tulevaisuuden osaajille ihmeiden tekijöille ja hoitosuhteen nostajille.

  • Sotepuolelle ei saa antaa mitään valinnanvapautta. Kaikki vanhukset vain ja ainoastaan kuntien vaivaistentaloon. Tämä on meidän demareiden tavoite.


  • Meidän sosialidemokraattien eli kansanomaisemmin sanottuna demareitten tulee kannattaa linjausta eläkkeitten nykytason tuntuvsta leikkaamisesta.

   Turvapaikkaturismin ja kehitysavun merkittävä korottaminen nykytasosta voitaisiin rahoittaa eläkkeitten tason leikkauksella. Jos eläkeläinen saa esimerkiksi 900 euroa eläkettä/kk, niin siitä voitaisiin leikata 400 turvapaikkaturismin kuluihin ja toiset 400 euroa kehitysapuun. Jäljelle jäävän 100 euroa eläkeläinen saisi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla.

   Tämän on sitä solidaarisuuspolitiikkaa, jota puolueemme nykyisin harjoittaa; oman kansan asioista viis veisataan, kunhan vain rahaa riittää turvapaikkaturismiin ja kehitysapuun.


  • Kuulun sdp:n puolue-eliittiin, olen yksi puolueemme poliittiseen linjaan vaikuttavista henkilöistä ja käsitykseni on, ettei eläkeläisten asioihin puolueemme tule keskittyä.

   Nyt kun puoluueem piiristä lähtöisin olevasta Jutta Urpilaisestakin tulee niin sanottu "Mama Africa" eli kehitysapuun keskittyvä Eu:n komissaari, niin täällä Suomessakin meidän demareitten tulee politiikassamme jättää Suomen eläkeläiset oman onnensa varaan kulkemaan kohti hautaa ja meidän sosialimemokraattien on keskityttävä käyttämään eläkkeitten korotuksesta säästyvät varat ns. turvapaikkaturismin lisäämiseen ja siitä aiheutuvien kulujen kattamiseen ja kehitysavun tuntuvaan korottamiseen.

   Suomen eläkeläisten asiat eivät mitankään ole meidän demareitten asioita; meidän sosialidemokraattien ykkösasioina on solidaarisuussyistä turvapaikkaturismin lisääminen ja kehitysavun korottaminen, eikä siis Suomen eläkeläisten asiat.


 • Antin palkkaa nostettiin heti 1600 eurolla /kk kun astui virkaan ja valitsi sitten hallitukseen mm suomen tuhoajat vihreät ja rkp:n, vihreiden hutisalohan ilmoitit jo että maahantulijoiden etu menee kaikessa ohi jopa suomalaisen turvallisuuden.
  SDP, Vihreät, vasemmisto ja Rkp ajavat suomesta muslimimaata se on heidän ihanteensa, suomen kansan turvallisuudella ei väliä eikä pienen työelääkkeen omaavan asemalla kun kaikille maahnatulijoille jotka ruotsin kautta otetaan pitää antaa rahaa ja takuueläke jatkossa eli nostetaan vain takuueläkettä ja antin eläkettä,

  • Se oli hra. Ahon hallitus hra. Viinasen tuella, joka pisti köyhät kyykkyyn, ei kukaan muu. Demarit ei samaan ihmisvastaiseen touhuun suostu eikä ala.


 • Afrikan väestön evoluutio tässä: Ne asuivat 8000 vuotta sitten lehmänlantamajoissa ja asuvat edelleenkin täsmälleen samanlaisissa lehmänlantamajoissa. Afrikassa haavatkin hoidetaan lehmänlannalla. Se on vihreiden astrologiaan maailmankuvansa perustavan porukan suosimaa homeopatiaa. Pekka Haavisto perustaa maailmansa enemmän astrologiaan kuin astronomiaan. ..kuten afrikalaisetkin. Tämä on syy siihen miksi Pekka Haaviston opinnot jäivät kesken ja miksi hän hankkii meille joka päivä uusia vihollisia(Viro, Latvia, Liettua, Visegrad-maat, Brasilia, Australia, Japani, Kiina, USA, Italia, Espanja) ulkomailla .. ja miksi Suomelle ei enää myönnetä mitään tärkeitä tehtäviä EU:ssa eikä YK:ssa.

  • Jotkut pitäisi viedä asumaan 'lehmänlantamajoihin'. Varsinkin rasistiset propagandanspammaajat.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jotkut pitäisi viedä asumaan 'lehmänlantamajoihin'. Varsinkin rasistiset propagandanspammaajat.

   EU arvostaa Suomea ja `Rahat Afrikkaan` Rinnettä yhtä paljon kuin masaiheimon nautapaimenta. Aika hyvin koomapotilaalta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   EU arvostaa Suomea ja `Rahat Afrikkaan` Rinnettä yhtä paljon kuin masaiheimon nautapaimenta. Aika hyvin koomapotilaalta.

   On sulla vaikeeta.


 • Suomen eläkeläisistä saa 350000 alle 1000 euron eläkettä ,kun vielä tietää Suomen hinta tason ,he todella elävät köyhyydessä ! Leipä jonot kasvaa ,hävettävää !
  Ei pitäisi ei sortua täällä ironiaan ,vaan Rinteen hallitusta pitää painostaa toteuttamaan lupauksensa , kaikille Alle 1400 euroa saaville eläkeläisille hän lupasi tuo 💯 euron summan ,niin ettei se vähennä tukia ! No onhan takuueläkeläisille alle 700 euroa saaville butjetissa tuo 19 euroa ja alle 1000 euroa saavile kansan eläkeläisille 50 euroa butjetissa kirjattu ,vain toteutus puuttuu !
  Työeläkeläisille ei ole vielä ,muuta tehty kuin on ehdotettu kolmikanta neuvotteluja ,niin SAK n kuin EK n johdolle , mutta se ehdotus on noiden tahot TYRMÄNNYT!
  Samoin STTK johto ilmoittanut ei onnistu ! Eli annettu ymmärtää , Antti hoida lupauksesi! Eli Antti Rinne missä viipy 💯 euroa , kysyy sadat tuhannet eläkeläiset !

  • Käytä pistettä lauseen lopussa, ei huutomerkkiä.


 • Ilmeisesti kysymyksessä on kansaneläkkeet, joita valtio maksaa osittain. Osan tulouttaa työnantaja Kelalle jokaisen palkan yhteydessä. Työeläkkeet maksaa taas työeläkesäätiö, johon työnantaja pidättää palkasta osan ja toimittaa säätiölle. Nämä rahat ovat työntekijöiden omia rahoja, jotka eläkesäätiö on velkaa työntekijöille. Kun saa työeläkettä, nehän ovat siis työntekijän omia säätiölle lainaamia rahoja. Säätiö maksaa vain säätiön sijoittamien varojen tuotoista, ei pääomasta. Valtio ei siis maksa työeläkkeitä.

 • Antti ja Ohisalo porukoineen leikkaa eläkkeet ja työttömyysturvan kun pitää viedä rahat afrikkaan, tukea siirtolaisten salakuljetusta ja helpottaa turistien perheenyhdistämistä, kiitos sdp, vihreät, rkp ja vas.

 • Valtio ei pysty nostamaan eläkesäätiöltä rahoja, kun ne on työntekijöiden itse maksamia. Mitkään avustukset eivät tule eläkesäätiöltä. Ne tulevat valtion budjetista, eikä eläkkeistä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  55
  379