Tänään kaupungin hallituksen kokous

Anonyymi

Voisiko joku kertoa miten hallitus voi suunnitella ja tehdä päätöksiä vanhojen papereiden mukaan?

http://julkaisu.loviisa.fi/FIN/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20195449-12

Esimerkiksi yllä olevassa linkissä on suunnitelmia ja päätöksiä vuodelta 2014 joiden ilmoitetaan paperissa tulevan ratkaista vuoteen 2015 mennessä. Miten joku tontin ostaja voi luottaa kaupunkiin myyjänä jos se ei ole tehnyt itse vaatimiaan toimenpiteitä vielä edes vuonna 2019?

Onko hyväpalkkaisissa viroissa olevat viisaat niin laiskoja etteivät osaa laatia uutta paperia edes viidessä vuodessa? Jotta se olisi laillinen tai ajankohtainen?

Toki en ymmärrä kauheasti näistä kieroiluista mutta jos minulla olisi rahaa ostaa tontti niin miten se sopimus tehdään myyjän kanssa joka ei ole viidessä vuodessa edes rajannut myytävää tonttia? He tuovat palaveriin vanhentuneita papereita ja luulevat saavansa niitä tuijottamallla jotain viisasta aikaan?????

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ovatko rantatonttien kaupat yleensä edes laillisia, koska tonteista ei peritä käypää hintaa? Tontteja myydään reilusti alle käypien hintojen käyttämällä apuna keinotekoisia alennuskertoimia, joita ei ole käytössä paikkakunnan muissa vastaavissa kiinteistökaupoissa. Sitten kun kaupungilta ostettu rantatontti jälleenmyydään niin mitään alennuskertoimia ei enää ole ja ne on unohdettu. Parhaimmillaan kaupungilta rantatontin ostanut voi sen jälleenmyydessään tehdä yli 100 000 euron voiton.

      Yleisenä lähtökohtana on, että kunta nyt omaisuuttaan käypään hintaan. Harkintavallan väärinkäyttönä ja siten toimivallan ylityksenä voidaan pitää esimerkiksi päätöstä myydä kunnan omaisuutta ilmeiseen alihintaan ilman siihen oikeuttavaa perustetta (mm. KHO 16.6.2011).

      • Anonyymi

        Tarkastuslautakunnan tehtävä olisi puuttua tähän, mutta sekin vain nauttii luottamusta ja puffetin antimia. Jos se todella tekisi jotain, niin silloin menisi luottamus ja lautakunta vaihdettaisiin. Siinä menis kokouspalkkiot joten päät vain pensaaseen. Bääää!


    • Anonyymi

      Rantatonttien vuokraajien joukossa on tukku entisiä ja nykyisiä luottamushenkilöitä ja viranhaltijoita, joten tonttien alemyynti on hyväksytty ja siihen ei puututa. Kyseiset luottamushenkilöt ovat toki muodollisesti jääväneet itsensä varsinaisessa päätöksen teossa, mutta kaislikossa on niin sanotusti suhissut. Puoluetoverit ovat äänestyksissä huolehtineet oikean äänestystuloksen saavuttamisessa. Suuri mysteeri on kuinka koko rantatonttien myyntihanke on alkujaan tullut vireille. Ettei vaan kaislikosta...
      Rantatonttien vuosivuokrakin on vain satasia eli naurettavan alhainen. Eräänlaista ainutlaatuista sosiaalista huvilan pitoa.

      • Anonyymi

        Näin mä sen vähän arvasinkin menevän vaikka tietoa ei ole ollut.

        Köyhän ei suinkaan tarvii tuntea syyllisyyttä että saa ruokarahaa julkisista varoista. Kun rikkat saa suuria omaisuuksia julkisista varoista.


    • Anonyymi

      Touhu muistuttaa jossain määrin Neuvostoliiton romahdusta, jonka jälkeen suuria määriä valtion ominaisuutta myytiin pilkkahinnalla yksityisille.

      Nykyiset kaupungin toimielimet ovat haluttomia ja osin myös kyvyttömiä valvomaan kunnan etua.

      • Anonyymi

        Ongelma on Lovisan hallintokulttuuri, se ei ole avointa ja eikä siinnä aseteta kunnan etua ensisijaiseksi. Kaupunginjohtajan teini-ikäisen tasolla oleva käytös ja organisaation toimintaa vakavasti häiritsevä ohijohtaminen invalidisoi virkamiesten tehtävien vastuullisen hoidon ja toimielinten avoimen ja vastuullisen toiminnan. Toimielimissä on useasti tullut esille että viranhaltijat ovat saaneet toimintaa koskevat ohjeet Ylhäältä! Ilmeisesti siellä ylhäällä ei ole enää muita kuin kaupunginjohtaja ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja, joka ei tunne tai ainakaan rajoitu toimimaan valtuuksiensa rajoissa.
        Raatihuoneella huudetaan ja kitistään sekä annetaan määräyksiä vaikka toimivalta siihen puuttuu, johtavia sekoilijoita ovat olleet edellä mainitut johtajat. Lovisalle on välttämätöntä selvittää tornin ongelmat ja teettää riippumaton työilmapiirin ja – viihtyvyyden tutkimus. Ei hyviä työntekijöitä pidä pelotella ja alistaa johdon raippalauseella ”Eikö ole kuitenkin hyvä että on vielä työpaikka?”.


      • Anonyymi

        Katsoitko kuntamarkkinoita yle areenasta? Siellä kuntien pamput kuuntelee ministerien kommentteja heidän valtakunnastaan.
        Kun mietitään tulevia kuntavastuita ja niiden rahoitusta, taputetaan kun pääministeri toivoo ettei kuntalaiset joutuisi kerjäämään kumisaappaita. Mutta kun Halla-Aho sanoo mistä ne rahat saataisiin siihen ettei kuntalaiset joutuisi kerjäämään kumisaappaita niin ei kukaan taputa.
        Johtuuko se siitä että ahneet kuntapomot kyllä "säälii" köyhiä noin niin kuin muodon vuoksi mutta jos rahoitukseen liittyy ettei he saakaan rikastua ulkomaalaisihmiskaupalla niin eipä enää tulekaan myötämielisyyttä köyhille.


      • Anonyymi

        Saattoihan se tietenkin olla vihervasemmiston trollit, jotka teeskenteli siellä olevansa köyhän puolella. Vaikka oikeasti ovat ulkomaalaisten elättien puolella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katsoitko kuntamarkkinoita yle areenasta? Siellä kuntien pamput kuuntelee ministerien kommentteja heidän valtakunnastaan.
        Kun mietitään tulevia kuntavastuita ja niiden rahoitusta, taputetaan kun pääministeri toivoo ettei kuntalaiset joutuisi kerjäämään kumisaappaita. Mutta kun Halla-Aho sanoo mistä ne rahat saataisiin siihen ettei kuntalaiset joutuisi kerjäämään kumisaappaita niin ei kukaan taputa.
        Johtuuko se siitä että ahneet kuntapomot kyllä "säälii" köyhiä noin niin kuin muodon vuoksi mutta jos rahoitukseen liittyy ettei he saakaan rikastua ulkomaalaisihmiskaupalla niin eipä enää tulekaan myötämielisyyttä köyhille.

        Näytä mulle yks kuntapomo joka on rikastunut ulkomaalaisihmiskaupalla...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe