Tietääkö kukaan yhtään yritystä, joka olisi selvinnyt kuiville pelkillä palkanalennuksilla.

Anonyymi

Muista 90-luvun laman aikaan, että esim insinööreiltä pudotettiin palkkoja roimasti. Se ei kuitenkaan auttanut kuin 2 kk ja sen jälkeen väki oli pihalla ja pankkien juristit sisällä tentaamassa, kuinka tyhmästi on toimittu. Posti yrittää muka parantaa toimintaa valtion ja Rinteen ilmaisilla työprikaateilla, mutta eihän siinä ole mitään järkeä. ilman selvää uudistumista ja toimintojen tehostamista yrityksellä ei ole mitään selviämisen mahdollisuutta. Yrityksen toiminta ja kanattavuus ei voi perustua pelkkin alhaisiin palkkakuluihin, ei edes yhden miehen yrityksessä pitemmän päälle.Siinä mikelessä postin johdon palkkiot ovat täysin perusteettomia. Sen pitäää pystyä luomaan uutta, eikä vaan palkkoja alentamaan.

3

<50

Vastaukset

  • palkkojen alentaminen ja työntekijöiden irtisanominen on aivan liian helppoa suomessa. Esim. Saksassa se ei noin vain onnistukaan...

    Vaikuttaa ihan siltä että suomen eliitti on julistanut sodan köyhempiä vastaan emmekä ole edes huomanneet sitä vaikka sotatoimena on huononnettu jo pitkään työehtoja ja palkkoja poljettu jne.

  • "Emmekä ole edes huomanneet sitä". Kyllä tuo huomattu on ja toimiinkin on alettu. Jo ajat sitten, mutta suurin osa kansaa edeleen jossain ruususen unessa. Tai sitten on herran pelko vienyt sisun. Ei ole Suomi pojasta kapinoimaan!

    • Asuntovelalliset on niin paskahousuja etteivät uskalla edes sanoa mitään vastaan työnantajille.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.