5 kiloa pois

Anonyymi

Täl hetkel tilanne se et ihan sama syönkö 2 000 kcal, 1 000 kcal vai 300! kcal päivässä ni vaa'an luku ei liiku alaspäin.

Paino siis junnaa samassa vaikka syön alle kulutuksen. (kuitenki tarpeeks eli en oo säästöliekillä) Kaikella järjellä ihminenhän laihtuu kun syö vähemmän kun kuluttaa. Oonko joku poikkeus :D

AUTTAKAA, MILLÄ PAINO LÄHTEE "ROMAHTAMAAN" ? Tai edes tasasen hitaasti alemmas. Oon nyt monta monta kuukautta junnannu tän asian kaa ja mitään ei tapahdu.

Ps. miten tää on ees mahollista. eikö yleensä ihmisen paino laske ku syö tosi vähän!?

14

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Syö se 1000 - 500 kalorii ja käy salil. Kyl se siitä tippuu ainaki kuukauden päästä.

      • Anonyymi

        Syö nyt vaikka n. 1000 kaloria päivässä, niin viikon päästä on painosi laskenut kilon verran.


      • Anonyymi

        Salilla käynti on pölhöyttä. Riittää kun ottaa rivakan kävelyn. Happi polttaa rasvaa ja verenkierto poistaa osan. Kävely on hyvä!
        Mulle oli yllätys että ruisleipä ja vehnäleipä = sokeria.
        Siirryin kauraleipään.
        Saas nähdä kuinka paljon hoikistuu ihan hetkessä!


    • Anonyymi

      Et kertonut painoasi/pituuttasi/ikääsi. ..joten 5 kilon pudotus noin yleensäkin, onko edes mahdollista, jospa oletkin jo laiha ?

      Mitkään pikadieetit eivät ole ratkaisu. Mikäli alat syömään 1000 kcal päivässä, elimistösi siirtyy säästöliekille, koska energiaa ei tule riittävästi.

      Mikäli sinulla on todella tave laihtua 5 kg, kehottaisin hyvään ruokarytmiin, jossa riitävästi hiilareita ja proteiinia.

      Esim aamupala kaurapuuro, jossa marjoja ja 2 ruokalusikallista raejuustoa, 3-4 h kuluttua lounas; pala kalaa, kanaa, lihaa sekä iso annos salttia. 3h välipala rahkaa, johon sekoitat marjoja (jos haluat makeutta lisää vaikkapa vaniljasokeria) , 3 h kuluttua esim keitto, jossa runsaasti vihanneksia, iltapalaksi pari viipaletta ruisleipää, johon levite.

      Pitäisi 2 kk kuluttua olla kilot pois.

      • Anonyymi

        Kiitos! Oon 18v 164cm 54kg. Oon siirtynyt vähille kaloreille jo n. vuos sitten mut syöny välillä myös enemmän.


    • Anonyymi

      Jos syöt alle kulutuksen, kroppa alkaa todellakin hidastaa elintoimintoja jotka eivät ole eloonjäämisen kannalta oleellisimpia, ja energia käytetään esim. aivojen, hengityksen, sydämen toiminnan, sisäeritysrauhasten jne toiminnan turvaamiseski, eli kyllä sitä ns. "säästöliekille" menee. Laihtuminen siinä tilassa on todellakin hidasta tai pysähtyy kokonaan. Ihmisen kroppa on viisas, se ei suostu helpolla kuolemaan! Se siis säätää energiankulutuksen sille tasolle, että pienempi energiamäärä pystyy pitämään sen toiminnassa.
      Jos oikein pitkään jatkat, alkaa elimistö kyllä lopuksi käyttää itseään eli lihaksia ravinnokseen. Se siis syö itseään. Myös aivojen harmaa aine katoaa, ja aivotoiminta heikkenee. Siinä vaiheessa ollaankin sitten jo hyvin vaarallisella tiellä.

      • Anonyymi

        Joo, alle kulutuksen oon syöny jo varmaan vuoden mutta aina välillä varmaan "pelastautunut" syömällä hetken enemmän..
        Inbodymittauksen mukaan viimesimmästä kerrasta lihaksia oli jo hurjasti lähteny.. Lähteeks seuraavaks sit rasva?


    • Anonyymi

      Viisi kiloa on 5 x 7000 kcal eli 35 000 kcal. Perusaineenvaihdunnan laskentakaavoja on monenlaisia, löydät niitä kuuklaamalla. mutta jos olet laihduttanut pitkään ja olet pienikokoinen, niin ota 1000 kcal/vrk pohjaksi ja laske siitä. Pari runsasruokaista päivää, ainakin 2000 kcal, mutta liikunnalla ne kalorit pois. Sitten pari vesipaastopäivää. Taas vähän kaloreita, mutta liikut nekin pois. Kyllä tuo 5 kg on laihemmaltakin karistettu vuoden loppuun mennessä, isompi tekee tuon kahdessa kolmessa viikossa.

      • Anonyymi

        Helpompi on päästä eroon 5 kilostaan ilman noita runsaskalorisia välipäiviä. Miksi niitä muuten laihduttaessaan edes söisi? Vesipaastopäivätkin ovat pelkkää itsensä kiusaamista.


      • Anonyymi

        Kiitos teille! Noin oon itekin laskeskellut. Oon hoikka valmiiksi. Oon syöny tosi pitkään alle 1 000 kcal, mutta 1-2 päivänä viikossa hurjasti enemmän. Liikun useimpina päivinä tosi paljon. Nyt varmaan jätän noi runsasruokaset päivät kokonaa ni ei vaje "tasaannu" missään vaiheessa


      • Anonyymi

        Naiset, ikä 18-30 (14,7 x paino) 496 eli sinulle 54 kg:lle on lepoaineenvaihdunta 1290 kcal. Tuon yli syödyt kalorit kompensoit tiukalla treenillä, niin pääset kyllä tavoitteeseesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naiset, ikä 18-30 (14,7 x paino) 496 eli sinulle 54 kg:lle on lepoaineenvaihdunta 1290 kcal. Tuon yli syödyt kalorit kompensoit tiukalla treenillä, niin pääset kyllä tavoitteeseesi.

        Kukahan tuosta monimutkaisesta tiedosta on kiinnostunut?


      • Anonyymi

        Kerran kaks viikossa syön yli 1200 kaloria. En kyllä sitä "liiku pois" vaan todellakin löhöön ja syön vaan joten voikohan se olla syynä miks paino ei laske. Jätän sen pois nyt jatkossa!! Lähes jokaisena muuna päivänä mennyt n. 500-800. Nyt jos vedän pari viikkoa alle 1000 kcal per päivä ni pitäis lähtee!?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukahan tuosta monimutkaisesta tiedosta on kiinnostunut?

        Mikähän tuossa on monimutkaista? Lepoaineenvaihdunta määrittää aika paljon energiantarpeesta ja siitä, millä nopeudella rasvaa on mahdollista polttaa ja painoa saada laskemaan. Kaikkihan tämän tietävät. Kivennäiset ja vitamiinit kannattaa ottaa purkista, ettei laihtuva keho lähde kirkumaan ruokaa peittääkseen puutostaudit. Se voi laukaista ahminnan, ja taas tavoite karkaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      682
      5087
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3534
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3287
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2543
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2369
    6. 261
      1960
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1487
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      99
      1389
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1369
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1150
    Aihe