Tieremontti yms. ...

Anonyymi

Sain tuossa käsiini viime torstain UJ:n (12.9), josta viimein sain vähän selvyyttä tähän "tieremonttiin", jonka on ilmeisesti ainakin tarkoitus(???) selkeyttää ... jotain ... en oikein tiedä mitä ....
Itselläni on taas jonkin aikaa kulunut kun nuoruudenaikaisessa kotikunnassa on tullut käytyä, mutta ainahan näitä vaan tulee seurattua. Siis kiitos tuon viimesimmän UJ:n l"lukijoilta" - palstalle "Niilon" kirjoitukseen, jossa mitä ilmeisemmin on oikean suuntaisesti ymmärretty asioita myös käytännön ja normijärjen kannaltakin.

En ole valitettavasti nykyään täysin perillä mitä kaikkea tuohon Siilin keskustaan ollaan rakentamassa, ja mitä taasen purkamassa. Mutta nykyisellään rakentamista niin tiestön kuin muunkin osalta jatkuneen myös nykyisten rakennussuunnitelmien valmistuttua (mitä kaikkea siihen nyt ikinä pura&kokoamisineen kuuluukaan).
Kuitenkin perusjärki on itselläkin takasivusta seuranneena jo kertonut vuosikymmeniä sitten, että ei siihen Siilin nykyiseen keskustaan kaikkea voi mahduttaa, kun kunta on kasvanut, ja kasvua ilmeisesti vieläkin odotetaan tai ainakin mahdollisesti toivotaan.
Eli kaksinaisella mielialalla jään kyllä odottamaan, että miten nämä uudet liikennejärjestelyt tulevat käytännössä toimimaan. Mutta kyllähän jo tuo linja-autojen uusi järjestäminen jo tekee keskustan yhdestä keskeisimmästä väylästä varsin pirun ahtaa. Siis "pullonkauloista" puhuminen ei varmaan ole turhaan, eikä tuulestakaan temmattua.

Kiinnostuksella odotan, että nykyään säännöllisesti Siilin keskustassa ajelevat kommentoisivat joitain käytännön kokemuksiaan. Onko kyse vaan tieninsinöörien teknisestä aivopierusta, ja simulointien liiallisesta katselusta tietokoneensa näytöllä, vai jostain muusta?! Eli miten hyvin/huonosti/hyvinhuonosti tiesto on "parantelujen" jälkeen toiminut??!

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        94
        2505
      2. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        101
        2183
      3. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        84
        1857
      4. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        44
        1631
      5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        78
        1586
      6. Ampuminen Iisalmessa

        Älytöntä on tämä maailman meno.
        Iisalmi
        11
        1585
      7. Pohjola kadulla paukuteltu

        Iltasanomissa juttua.
        Iisalmi
        34
        1528
      8. 73
        1436
      9. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        95
        1344
      10. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        41
        1254
      Aihe