Tieremontti yms. ...

Anonyymi

Sain tuossa käsiini viime torstain UJ:n (12.9), josta viimein sain vähän selvyyttä tähän "tieremonttiin", jonka on ilmeisesti ainakin tarkoitus(???) selkeyttää ... jotain ... en oikein tiedä mitä ....
Itselläni on taas jonkin aikaa kulunut kun nuoruudenaikaisessa kotikunnassa on tullut käytyä, mutta ainahan näitä vaan tulee seurattua. Siis kiitos tuon viimesimmän UJ:n l"lukijoilta" - palstalle "Niilon" kirjoitukseen, jossa mitä ilmeisemmin on oikean suuntaisesti ymmärretty asioita myös käytännön ja normijärjen kannaltakin.

En ole valitettavasti nykyään täysin perillä mitä kaikkea tuohon Siilin keskustaan ollaan rakentamassa, ja mitä taasen purkamassa. Mutta nykyisellään rakentamista niin tiestön kuin muunkin osalta jatkuneen myös nykyisten rakennussuunnitelmien valmistuttua (mitä kaikkea siihen nyt ikinä pura&kokoamisineen kuuluukaan).
Kuitenkin perusjärki on itselläkin takasivusta seuranneena jo kertonut vuosikymmeniä sitten, että ei siihen Siilin nykyiseen keskustaan kaikkea voi mahduttaa, kun kunta on kasvanut, ja kasvua ilmeisesti vieläkin odotetaan tai ainakin mahdollisesti toivotaan.
Eli kaksinaisella mielialalla jään kyllä odottamaan, että miten nämä uudet liikennejärjestelyt tulevat käytännössä toimimaan. Mutta kyllähän jo tuo linja-autojen uusi järjestäminen jo tekee keskustan yhdestä keskeisimmästä väylästä varsin pirun ahtaa. Siis "pullonkauloista" puhuminen ei varmaan ole turhaan, eikä tuulestakaan temmattua.

Kiinnostuksella odotan, että nykyään säännöllisesti Siilin keskustassa ajelevat kommentoisivat joitain käytännön kokemuksiaan. Onko kyse vaan tieninsinöörien teknisestä aivopierusta, ja simulointien liiallisesta katselusta tietokoneensa näytöllä, vai jostain muusta?! Eli miten hyvin/huonosti/hyvinhuonosti tiesto on "parantelujen" jälkeen toiminut??!

0 kommenttia

Vastaukset

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.