Paniikkihäiriö?

Anonyymi

Oon 23-vuotias nainen. Sain paniikkikohatuksen noin kuukausi sitten. Sen jälkeen olen kärsinyt ahdistuksesta ja unettomuudesta. Unettomuuden takia olen jatkuvasti itkuinen ja nukkuminen ahdistaa. Aamulla saatan herätä hiestä märkänä ja tuskaisena ja todeta etten taaskaan nukkunut hyvin. Mikä mua vaivaa? Satunnaisia paniikkikohatuksia on ollut aiemmin.

3

<50

Vastaukset

  • Paniikkihäiriö on yksi ahdistuksen oireista, ei kuitenkaan kaikilla. Jos sua huolestuttaa sun tilanne niin kannattaa käydä jonkun kanssa juttelemassa. Apua löytää jos haluaa. Avun hakeminen ei ole merkki heikkoudesta, päinvastoin, se on vahvuus että uskaltaa sanoa ääneen että nyt ei ole kaikki hyvin. Kannattaa jo senkin takia yrittää saada apua ettei tilanne pääse pahenemaan. On helpompi hoitaa alkuvaiheessa. Saattaisi myös auttaa jos pystyt miettimään että mikä sua ahdistaa, tuleeko se paniikki just jossain ihmisvilinässä, ja jos tulee niin miksi tulee, johtuuko jännittämisestä. Nää on vaikeita asioita mutta vaikeistakin asioista voi selvitä, mulla on kokemusta.

  • Jos tietäisin henkilötiedot , kertoisin oman kokemukseni. En voi tehdä sitä näin julkisesti. Koettu on samat asiat jo kauan sitten. On ulospääsy.

    • Kerrotko ulospääsytien parilla sanalla? Tk, psykologi, lääkkeet? Kauanko meni toipumiseen?


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.