Tietääkö joku, että kun tammenrouskua kun ei tarvitse esikäsitellä ja esim kangasrousku pitää ryöpätä, niin miten voin yhdistää sienet suolasieniksi. Luulisi, että koostumus on erilainen säilöttäessä. Lähinnä voiko myös tammenrouskun ryöpätä kevyesti? Kiitokset:)
Tammenrousku
Anonyymi
3
178
Vastaukset
- Anonyymi
Kyllä syötävänkin sienen voi ryöpätä.
- Anonyymi
Minulle tuntematon sieni, kun en asu eteläsuomessa. Tässä ainakin kehotetaan keittämään. Kyllä aina sieniä keittää voi. Joidenkin hieno aromi kyllä häviää keittämällä.
http://www.luontoportti.com/suomi/fi/sienet/tammenrousku
Tässä taasen sanotaan että maistuu kirpeältä, joten kannattaa keittää, jolloin maku miedontuu.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Tammenrousku- Anonyymi
Kiitokset :)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t917485- 373977
- 453520
- 2362814
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402662- 452492
- 1322401
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292289Askanmäessä Huippu esitys
Kävimme Ystävien kanssa Askanmäen kesäteatterissa. Kaikki tykättiin esityksestä aivan valtavasti. En varmaan koko vuonna202248- 451972