Hoitajat terveyskeskus

Anonyymi

Vieläkö terveyskeskuksen vuodeosastolla on töissä voimalle ja tupakalle haisevia , punanaamaisia ja vapisevia hoitajia

On ikävä kun sairaan nenään pölähtää hirveä tuoksu sisarhento valkoisista

9

259

Vastaukset

 • Tarkoitin viinalle ja tupakalle

 • Jumalan Valtakunta ! 🙄 Jumalan Valtakunta !

 • Toivotusti vistisi ihmisoikeuksia vikittelevikin.

  • Tarkoitin viestisi.


 • No niitä löytyy. Mulkosilmänen lihava äkänen buldoggiämmä, oikee kuulantyöntäjä. Muutama mukavakin.

 • On siellä ilimeesesti vielläi se plondi ilikee ja ylipaenone ääskijä. Noh oesin minnäe sen näkösenä ilikee ku ee aata ku korkeentaan kirurkin veehti jos sekkää.

 • En ymmärrä miksi henkisesti epävakaita otetaan lähihoitajiksi, omia lapsia ei jakseta hoitaa, koti on sikolätti ym. Ei jakseta mitään, istutaan vaan perseellään vaikka on terve nuorehko ihminen. Kaikki pitäisi tulla valmiina, ja äiti ja isi kehuu kuinka reipasta on.

  • Kyllä niitä on kuule sairaanhoitajissakin. Mielialapillereiden ja rauhoittavien voimalla töissä väännetään käydä, muuten ei polla kestä. Ja sitten syytetään potilaiden omaisia kun nämä uskaltavat huomauttaa epäasiallisesta kohtelusta tai puutteellisesta hoidosta. Ilmeisesti taitaa olla todellinen pula hoitajista markkinoilla, ei näy olevan vara valita!


 • Asiakkaita vielä enemmän.Lapinlahdella on paljon juoppoja yksinhuoltajia jotka ei pysty tunnistamaan edes lapsiensa isää.Kela antaa sen verran rahaa että saavat syötettyä ittensä lihaviksi ja viis kakaroista.Teekoohon mennään valittamaan kun lapsilla räkä vuotaa nenästä ja itelle pyydetään rauhoittavia.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 45
  1017
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  795
 3. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  397
 4. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  17
  375