Lehtipuhaltimet, aivan turhia, melu saaste

Anonyymi

Olikos joku pykälä olemassa lehtipuhaltimien käytöstä? Kun suurin osa taloyhtiöistä lopetti niiden käytön.
Janitor ei vissiin älyä tai halua tai niillä on v..n innokas puhaltaja. Edes lehti kerenny puusta putoo kun jo tunti tolkulla puhaltaa.
Voi niitä raukkoja jotka näissä taloyhtiössä asuu ja jos varsinkin yövuoroo tekee... ei varmasti nukuttua saa.
Talon hallituksessa taitaa istua känttyjä joiden elo menee sekaisin jos asfaltilla pienikin lehti tai hiekan jytynen...

14

760

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On olemassa ja myynnissä sähkökäyttöisiä (akuilla) lehtipuhaltimia, jotka ovat hiljaisempia. Silloin mopot ja piskit pitävät enempi meteliä. Tarpeeksia vain akkuja mukaan niin homma hoituu. Kiinteistön omistaja voi määrätä mitä käytetään.

    • Anonyymi

      Niiden käyttö on asutusten lähellä käytännössä aina kiellettyä. Ylittää kaikki meluarvot, levittävät haitallista pölyä ja saastuttavat bensapitoisilla pakokaasuilla.

      Tuon ymmärtävät kaikki. Paitsi tietysti ne virolaiset tms firmat. Niillä on oikeus terrorisointiin. Kaupunkien säännöt eivät koske niitä eikä niiden työntekijöillä ole oikeutta isenäiseen inhimilliseen ajatteluun.

    • Anonyymi

      Ollaan sitä niin vihreitä että! Kyllä te osaatte nillittää! Muuttaisitte takaisin metsään tai sitten oikeaan kaupunkiin, niin oppisitte tavoille ja kestämään kaupungin elämän ääniä. Hyvinkää on vielä lähes maaseutua joka kylläkin kaupungistuu vähitellen. Kiurukin jarrutus-kiihdytystöyssyineen ja tarpeettomine liikennvaloineen avittaa sietämään kaupungin ääniä. Opitte vielä sen että esim. kaupungin alueella katujen ja pihojen kunnossapito ei onnistu huopasyylingit jalassa pehmeää luutaa käyttäen. Tai onnistuu, mutta kulut nousevat moninkertaisiksi. Miksiköhän ette tajua että maksajia olemme me kaupunkilaiset ja vuokralla, tai omakotitalossa tai muussa omistusasunnossa asuvat: Maksamme kunnallis- ja kiinteistöveroja ja vuokria, yhtiövastikkeita ym. Haluatteko maksaa enemmän? Ette voi saada huomenna mitään samaan hintaan kuin nyt. Varsinkin jos olette aina vaatimassa ja valittamassa, mutta kuitenkin tungette kaupunkiin asumaan.
      Tuo sähköpuhaltimen mainostaja ei elä tätä päivää eikä taatusti ole vertaillut sähkö- ja nelitahtimoottoripuhaltimien tehoeroja.
      Tällä kannanotolla haluan ärsyttää kaikesta valittajia, joita lopuksi ei, onneksi, hyvinkäällä ole paljoa, useimmat ovat järkeviä.

    • Anonyymi

      Ne lehdet voisi suurelta osin ajaa nurmialueilla silpuksi ruohonleikkurilla. Näin nurmi saisi lannoitteensa ja kastemadotkin viihtyisivät. Järjetöntä siirrellä lehtiä puhaltimella nurmikoilla.

    • Anonyymi

      Hyvinkäällä ei tarvitse noudattaa mitään sääntöjä. Kukaan ei valvo ja mitään seuraamuksia rikkomuksista ei tule.
      Jos vain tietäisin missä se huoltomies asuu, joka kello 5 sunnuntai aamua puhalsi lehtipuhaltimella Hyvinkään keskustassa yöllisten roskaajien roskia kadulla ikkunani alla niin myös hän menettäisi unensa useaan otteeseen.
      Huoltoyhtiöt (ja niiden suomalaiset työntekijät) surutta Hyvinkäällä käyttävät lehtipuhaltimia myös hiekan pöllyttämiseen keväällä vaikka sen pitäisi olla kiellettyä.
      Parhaimpana aamuna kello 7-9 välillä Uudenmaankadulla karjuu 5 taloyhtiön pihalla lehtipuhallin. Tervetuoloa lehtipuhallin terrorin pääkaupunkiin eli Hyvinkäälle.

      • Anonyymi

        Jos häiritsevät aamuyöllä, soita hätäkeskukseen. Kyse on vakavasta terrorismista. Ja ne terrorisoivat huoltorobotit ovat jostain lähimaista, joten ...


      • Anonyymi

        Lihasvoimainen harava käyttöön. Työttömiä ja työllistettäviä riittää. Vai onko joku taho tätäkin vastaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lihasvoimainen harava käyttöön. Työttömiä ja työllistettäviä riittää. Vai onko joku taho tätäkin vastaan?

        Toki on taho sitä vastaan, maksajat. Lehtien siivous tulee maksamaan kolminkertaisesti haravatyönä. Vai sattuuko lihaksikkaalla työttömien työllistäjällä olemaan maksukykyä? Juttusi näyttää samanlaiselta kun 60-70-luvun vasureiden haaveilutarinat. Siis, kysymys on yksinomaan rahasta jota ei nykyäänkään ole tarpeeksi.
        Ongelma on ihmisessä: Puita pitää olla mutta jos tippuneita lehtiä ei siivottaisi heti, niin alkaisi hitonmoinen itku ja valitus.


    • Kello 7.00 saa alkaa hyvinkäällä puhaltelemaan. Kaupungin sivuilla on sähköinen palautelomake jonka voi täyttää ja näin valittaa jos sääntöjä rikotaan. Kaupunki ottaa kyseiseen taloyhtiöön sitten yhteyttä. Itse kesällä täytin tuon lomakkeen ja asia eteni ok.

      • Anonyymi

        Kannattaa ilmoittaa myös aina heti poliisille. Kyse on rikoksesta! Onko joku eri mieltä? Meneillään oleva rikollinen teko pitää pystyä keskeyttämään heti alkuunsa. Jokaisesta kerrasta pitää myös antaa sakko ko yritykselle. Ei se robotti mitään ymmärrä, joten ei häntä voi syyttää mistään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa ilmoittaa myös aina heti poliisille. Kyse on rikoksesta! Onko joku eri mieltä? Meneillään oleva rikollinen teko pitää pystyä keskeyttämään heti alkuunsa. Jokaisesta kerrasta pitää myös antaa sakko ko yritykselle. Ei se robotti mitään ymmärrä, joten ei häntä voi syyttää mistään.

        "Ilmoittaa poliisille", katin villat, ei ne lehtipuhaltimiin puutu/ehdi, eihän ne ole raiskauksiakaan tai pyromaanien touhuja setvinneet. , mummojen ryöstöt ym ym.


    • Anonyymi

      Jussilankatu 12 ja 14 pihoilla Janitor pärisyttää työntekijöitään joka päivä. Reppuselkäset ihmiset hyökkää paikalle piru vie joka aamupäivä ja jatkuu , jatkuu , jatkuu . Kiva kun on siistiä , mutta älytöntä joka lehteä käydä puhaltaa erikseen kun voisi odottaa tähän pisteeseen , että lehdet tippunu. Meillä onneks taloyhtiö kerääjällä hoitaa .

      • Anonyymi

        Käyppä joskus katsomassa niitä "työntekijöitä" hiukan lähempää. Yritä kysyä heiltä jotain. Mitä huomaat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käyppä joskus katsomassa niitä "työntekijöitä" hiukan lähempää. Yritä kysyä heiltä jotain. Mitä huomaat?

        Lehtipuhaltimet pelastaa maailman.

        Ostakaa lehtipuhallim.
        Paikalliseen konemyyntiin menin ja pyysin lehtipuhaltimen jossa on eniten ääntä . Myyjä esitteli sen. Ostin samantien ja olen tyytyväinen. Tehkää sama ja olette viisaita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      333
      2889
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2184
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1630
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      934
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe