Kymmenen tähden liike ryydittäisi Suomen nousuun!

Anonyymi

Ei seitsemän tähteä riittänyt Suomen nousuun viemiseksi. Nyt tarvittaisiin pientä hienosäätöä hienosti alkaneelle puolueen yskivälle alulle. Paavo Väyrynen takaisin vallan kahvaan, älä jätä hyvää liikettä tuuliajolle. Lisätään puolueeseen vielä kolme tähteä lisää, niin alkaa olla jo täydellistä!

No mitä ne kolme lisätähteä olisi?
- Kun Sininen tulevaisuus, eli sininen liitto yhistettäis tähtiliikkeeseen, siitä tulis kahdeksas tähti.
- Suomen Kansa ensin puolueen Riikan joukko lisättäisiin, niin siitä tulisi yhdeksäs tähti.
- Suomen Kansa ensin puolueen Marcon lahko lisättäisiin, niin tulisi kymmenes tähti ja näin Kymmenen tähden liike olisi valmis.

Uusi Kymmenen tähden liike, eli ns. Kymppikerho pystyisi viemään Suomen sellaiseen nousuun, ettei kukaan olisi osannut sellaista ennakoida. Ja kun Väyrynen olisi puikoissa, niin vauhti tulisi olemaan kovaa. Tapahtuisi paljon ja Suomi kuntoutuis täysin kuntoon ja ongelmat poistuisi kaikilta sektoreilta. Suomi olisi kunnollisimmassa kunnossa ikinä!

4

<50

Vastaukset

 • Siniset haluavat Natoon ja/tai sen kanssa yhteistyöhön:
  "Ylläpidetään mahdollisuutta hakea Nato-jäsenyyttä"

  Sen sijaan Tähtiliike ja SKE vastustavat Natoa. (Kolmantena IPU vastustaa Nato-jäsenyyttä.)
  Parasta on säilyttää nykyiset pienpuolueet alkuperäisillä ohjelmillaan.
  "Vanhassa vara parempi."
  "Vanha keino parempi kuin pussillinen uusia."

  • Siniset kannattaa Natojäsenyyttä vain silloin, kun ovat Kokoomuksen kanssa yhtä aikaa hallituksessa. Uskoisin, että uusi isompi puolue laittaisi näille sinisillekin jotai järkeä päähän ja eivät lähtis myötäilemään muita puolueita.

   Leikitelläämpä ajatuksella, että siniset/uusivaihtoehto ei olisi vielä irtaantunut Perussuomalaisista ja olisivat yhtä aikaa demarien kans hallitukses. Ja sit tapahtuis nää jutut persuis, että persujen ministerit, Soini, Elo, Terho yms irtaantuisivat ja muodostaisi uuden vaihtoehdon.... Puolueen nimeksi olisi tullut punainen tulevaisuus, joka myötäilisi viimeiseen asti demareita.

   Nyt kun siniset eivät ole enää vallan kahvassa ja vallan sokaisemia, heidän ei tarvitse myötäillä Kokoomusta sen enempää, kuin mitää muutakaa puoluetta. Heidän ei enää tarvitse kannattaa arvojensa vastaisia juttuja. Näin ollen siniset olisi täysin kelvollinen puolue SKE:n molempien haarojen, sekä Tähtiliikkeen kanssa. Tulisi takuuvarma jytkypuolue, joka selättäis Perussuomalaisetkin seitsemän-nolla!


 • Mitä pitäisi tehdä nyt??? Ei voida muuta kuin odottaa 2021 kuntavaaleja jossa Keskusta putoaa roimasti, ja Rinteen hallitus kaatuu Maalaisliiton uskon puutteeseen? Ruotsidemokraatit SD uhkaavat nousta suurimmaksi Ruotsissa, kun ovat onnistuneet monipuolistamaan politiikkaansa eri aloille ja nyt Halla-aho seuraa tätä jälkeä, Maaseudun Tulevaisuus kertoo, MT:n kysely: Suomalaisten mielestä perussuomalaiset ajaa lapsiperheiden asiaa parhaiten sekä maaseudulla että kaupungissa Halla-aho MT:n kyselystä: Ihmisille ei riitä, että muut puolueet vain puhuvat
  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.527948

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.