Voiko kodittoman kissan ottaa?

Anonyymi

Elikkäs pihallamme käy todennäköisesti koditon kissa joka viettää suurimman osan ajasta pihallamme. Netistä olen koittanut etsiä omistajaa kissalle mutta tuloksetta..

7

301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletko ilmoittanut lähimpään löytöeläintaloon? Lain mukaan sen olisi oltava siellä 15 päivää, voit ilmoittaa niille heti että tarjoat kotia jos omistajaa ei löydy. Kaikesta netissä ilmoittelusta huolimatta se saattaa silti olla jonkun karannut lemmikki, ja silloin voidaan tsekata onko sillä vaikka mikrosirua. Älä lähde omin lupinesi sitä kissaa ottamaan.

      • Anonyymi

        Suomesta en tiedä mutta täällä Norjassa homma menee niin että kun kissa on ollut minulla neljä kuukautta ja omistajaa ei löydy niin voin merkitä kissan itselleni. Tämä neljä kuukautta laskeminen alkaa siitä kun kissa on käytetty eläinlääkärillä, tosin eläinlääkäristä riippuen tilanne vaihtelee hyvin selkeästi. minulla yksi kissa joka sai juuri sirun pitkän odotuksen jälkeen ja kissa jolla siru mutta omistaja ei suostu sen tietoja vaihtamaan. Sitä kissaa ei kuitenkaan entiselle luovuteta eikä hän sitä halua mutta ei myöskään allekirjoittaa sirun tietojen muuttumista ilman oikeuden päätöstä. joen kissa menee sillä sirulla ja panta kaulassa mutta lähi eläinlääkäri asemilla on tiedossa historia.


    • Anonyymi

      Eihän se laillista ole.Vie siis löytökissana löytöeläintalolle.
      Voit kertoa halukkuudestasi tarjota kissalle kotia,jos omistajaa ei löydy.
      Ihmiset osaavat löytöeläintalolta etsiä karanneita kissojaan.
      Sillä voi olla siru, josta näkevät omistajan.
      Jos omistaja ei sitä kaipaile,voit saada sen 15 pvän jälkeen.Mutta,tietysti sinun on tarjottava sille turvallinen ,vastuullinen ja hyvä koti .Sellaisen jokainen kissa ansaitsee.
      Jos haluaa,että kissa ulkoilee,niin voi tehdä sille tarhan.Tai valjastella.
      Jos kissan ottaa heitteille jätettäväksi,se saattaa molloin vain jatkaa matkaansa,ja olla taas ilman huolenpitoa.Pahimmillaan se voi reissuillaan loukkaantua , ja jäädä kitumaan ilman hoitoa.
      Löytöeläintalolla tarkistavat myös kissan voinnin, terveyden,rokotetaan ja leikkuutetaan ennen luovutusta uuteen kotiin.
      Tiedän tapauksia,et on vaan alettu syötellä,ja kissa niin omittu itelle.Ompa sitten ollu yllätys,kun kohta on pentujakin kissalla.Ja jos ei silloin viellä tajuta touhuun puuttua,niin kohta on pennuillakin pentuja.Vanhuksille on usein niin käynyt,ja sitten on pyytäneet apua puolivillin kissapopulaation kiinniottoon.Kaikki alkanut vain viattomasta, ja hyvästä tahdosta auttaa pihalle tullutta nälkäistä kissaa.Lopputuloksena monikymmenpäinen puolivilli kissapopulaatio,jonka ruokkiminen maksaa yllättävän paljon.

      Eli, kannattaa viedä löytöeläintalolle, heti kun kissa pihalle tulee.Jos ei muuten saa kiinni, niin loukulla ja tonnikalasyötillä onnistut varmasti.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Voi,toivottavasti loukutus tuotta tulostaa.Syötiksi kannattaa valita jotain oikein herkullista.Tonnikala, pysyy houkuttelevana pidempään kuin kissanruoka.

        Jos loukkuun menee joku muu kissa,viekää sekin löytöeläintalolle.Paljon on kissoja karkuteillä omistajiltaan.


      • Anonyymi

        Eikö suomessa ole keskitettyä eläimen katoamisesta olevaa sivua tai sellaisista joita on löydetty ja palautettu takaisin? Norjassa meillä on sellainen dyrebar.no sinne voi ilmoittaa ja löydetyt ja kadonneet ja haltuun otetut eläimet. Toimii loistavasti ja näkee oman alueen kadonneet eläimet nopeasti.


    • Anonyymi

      *
      Heittelee ihmisiä tupakantumpeilla ja ruokkii rottia Espoon Perkkaalla osoitteessa Everstinkuja 6 C! Samaten hänen ystävänsä, joka ajaa kännissä Skoda Octaviaa, jossa on NIV-243 rekisterikilpi. Varokaa heitä, tekevät myös sabotaasia polkupyörille ja autoille. Pistävät nastoja lähialueen tieosuuksille, jotta koirat loukkaantuisivat. Ovat myös syylliset Espoon työvoimatoimistossa heitettyyn paskaan. Uhkailevat ohikulkevia lapsia ja päiväkoteja sekä tuntemattomia ihmisiä erityisesti polkupyörilijöitä pihallaan everstinkuja 6 C ihan avoimesti. Tämä siis Espoo ja Perkkaa!
      *

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      946
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      893
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      840
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      737
    5. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      731
    6. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      719
    7. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      697
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      692
    9. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      108
      684
    10. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      35
      620
    Aihe