Matkavakuutus sepelvaltimotauti?

Anonyymi

Kertokaa te hyvät tietävät sepelvaltimotautia sairastavat ,pallolaajennetut tai ohitusleikkauksessa olleet, oletteko matkustaneet ulkomaille lomille ja mikä on teidän vakuutusyhtiön vastaus ollut. Korvaako, jos joutuu ulkomailla pallolaajennukseen tai ohitusleikkaukseen ,jos saa sydäninfarktin .Korvaako matkavakuutus kotiinkuljetuksen kuolemantapauksessa.
Onko tietoa tilanteista ( lähtiessä lomalle vointi on tietysti hyvä, muutenhan ei kukaan lähdekään lomille.

2

<50

Vastaukset

  • Ohitusleikkaus oli 14 vuotta sitten. Olen matkustellut kotimaassa ja ulkomailla reippaasti sekä ennen ohitusleikkausta että sen jälkeen.

    Sydäninfarkti ja ohitusleikkaus saman tien tuli juuri ennen aiottua ulkomaanmatkalle lähtöä. Matkalle en voinut lähteä, kun olin sairaalan teho-osastolla. Sepelvaltimotautia ei tiedetty olleen sydäntapahtuman sattuessa. Matkavakuutuksesta korvattiin matkani hinta.

    Tiedossa olevan sairauden estäessä matkan korvauksia ei ymmärtääkseni makseta.

    Välttämättömän hoidon saa ulkomaillakin. Pidä matkoilla mukana Kelan myöntämä eu-sairausvakuutuskortti. Ei maksa mitään.

  • Minulle on tehty 7 pallolaajennusta sepelvaltimoihin ja minkäänlaista matkavakuutusta en / et saa. Silti olen reissanut afrikkaan, aasiaan ja amerikanmantereelle ilman vakuutuksia ja ilmeisesti hyvällä tuurilla kun ei mitään ole sattunut.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.