Liian pikainen laukeaminen

Anonyymi

Olen 50v mies ja ongelmani on liian nopea laukeaminen. Muutama työntö ja laukean vaikka ajattelen kuinka epämiellyttäviä asioita. Onko muilla samoja ongelmia ? Miten saisin itseni kestämään edes viisi minuuttia ?

6

193

Vastaukset

 • Loppuuko kiinnostus yhteen laukeamiseen?
  Jos ei, niin haittaako se niin jos ekalla kerralla tulee nopeasti. Toisella kerralla kestää jo pitempään.

 • Ahkera runkkailu tiukalla otteella ilman lisäkiihoketta 3 kertaa päivässä poistaa ongelman. Viikko tätä kuuria, panemaan ja kas, et meinaa lauta lainkaan..

 • Jaa a. Ei selvinnyt että mitä panet ja mihin laukeat? Täällä on niin monenlaista sairasta laukojaa, että onko siis kyse kumppareista, pakoputkista, muttereista, polkupyörästä, käkikellosta, vai mistä?
  Jos ihan normaalien jutut on, niin kannattaa se vastapuolen pillu voidella liukkarilla todella liukkaaksi. Vie siten tuntoa vehkeestä pois, kun ei tule sitä "hankausta". Onhan selvää että nalli paukahtaa kuivana paremmin ku märkänä.
  Toki jos tää ei auta, kannattaa nussiessa aatella myös asuntolainaa tai mopon sytytystulppaa. Hidastanee hitusen...
  Ehkä parasta on se että työnnät sorsapillin pakoputkeesi ja mietit mielessä, että nyt ei saa laueta. Aatteleppa noloa tilannetta kun ilmeisesti vaimoasi nait, niin onhan siis noloa kun hekumanhetkellä alkaa sorsa kaakattamaan.

 • Kyllä sun on nussimiset nussittu. Ei tuommosella mulkulla voi muuta tehdä kuin kuseskella jo se tuolla lailla ruikkaa melkein alkuunsa. Keksi jotain muuta tekemistä ittellesi ja jätä nämä panohommat semmosille miehille jotka jyystää mulkut vereslihalla toista tuntia laukeamatta. Ala vaikka katiskoja väsäilemään, saat sitten lammesta särkiä ja lahnoja.. Unohtuu niissä touhuissa kuule naintihommat täysin.

 • Itsellä oli nuorempana samaa vikaa, ja sitten avioliiton aikaan myöskin, koska kyllä kaikki puuhat on kiihottavempia kun on rakkaus pelissä! Pitkässä suhteessa onneks ehtii keksimään kaikki konstit tuommoisiin. Useimmiten vaimoni, vaikka ei ollut aina helpoin tyydytettävä, niin laukesi jo esileikeissä suuseksin yhteydessä. No meinaa sitä ongelmaa olla joskus vieläkin, mutta ei niin pahasti kuin aikanaan. Sitten keksin konstin millä sitä laukeamista voi hallita oikeastaan vaikka kuinka pitkään! Kun alkaa tuntumaan että kohta lentää, niin kalu pois pillusta, ja annat hyvää suuseksiä naiselle muutaman minuutin, ja eiku kalu takasin sisään! Taas riittää potkua toviksi! Ja toi on ollut myös lähes varma keino saada nainen tulemaan joka kerta, kun käy suulla hyväilemässä useampia kertoja seksin aikana. Ja bonuksena on se, että kun jarruttelet muutaman kerran tulemista, niin sitten kun tulet, on oma orkkusikin miljoona kertaa voimakkaampi! =)

 • Olen noin ikäisesi perheenäiti. Voithan käyttää sormiasi ja kieltäsi naisen tyydyttämiseen. Sillä pääsee jo pitkälle.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  243
  3738
 2. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  39
  464