Aihealueet

Listaukset

  asuntomessualueen kaikki tontit

  Anonyymi

  myydään sanoo projektipäällikkö timo tirri seutusanomissa. naantalissa on ollut jo pitkään pulaa tonteista. onko tietoista unohtamista, kun esim tammiston tontteja on myyty 7 vuotta, venkan alueella kiinteistövälittäjällä on ollut jo kauan myynnissä 10 tonttia. lisäksi paljon muita tontteja, ja lisäksi kaupungin vapaat tontit. tuleva asuntomessualue on 5 kilometrin päässä naantalin keskustasta, siis todella kaukana.hinnat 40,000- 80,000 e maaseututonteista, ei kuulosta edulliselta. lisäksi tarkat rakennusmääräykset, edes aitaa ei saa rakentaa talojen välille.

  11

  <50

   Vastaukset

   • Miksi ei saisi rakentaa aitaa talojen välille?

   • saaristolaista asuntorakentamista. rakennusmääräykset kieltävät aidan rakentamisen talojen välille. talot on muutenkin rakennettava maastojen mukaan, joka vaatii useissa kohdissa kaksitaso rakentamista. viimeaikojen asuntomessualueilla on tontteja jäänyt myymättä. alueesta tulee aikamoinen kompleksi. monitoimitalo vuokrarivari kerrostalojakin rakennetaan lähialueelle. kuka haluaa muuttaa kerrostaloon yli 20km päähän turusta.

   • naantalissa on hyvä lobbari. maaseututonttejakin yritetään myydä kaupunkitonttien hinnalla, kertoen samamalla tonttien olevan edullisia. juuri valittu dirikakin äänesti asuntomessuja vastaan. liian suuri investointi hyödyn suhteen. koulukin tulee 2kilometrin päähän.

   • joo, noilla hinnoilla saa tontin paljon lähempää turkua. mitä lähempää turkua, sen korkeampi neliöhinta.

   • Tonttien hankinnassa eri henkilöillä on erilaisia näkökulmia, erilaisia toiveita. Eikä mikään Turku ole koko maailman keskipiste.

   • alueen ylivoimaisesti suurin kaupunki, siihen tonttien hintoja vertaillaan. tonteista patoutunut kysyntä naantalissa satuili projektipäällikkö. etuovessa naantalissa ok tontteja myynnissä 37kpl, niiden lisäksi kaupunkin omat tontit.

   • Onhan monella työpaikka Naantalissa, joten eivät kaikki Turkuun asti työmatkoja tee.

   • naantalissa on todella vähän työpaikkoja, sen kyllä huomaa autojonoista. naantali ei tule koskaan olemaan omavarainen työpaikkojen suhteen. raision omavaraisuus työpaikoista on peräti 95%.

   • On pulmallinen tilanne, mutta ei täysin mahdoton kuitenkaan.

    • Toivottavasti löytyy järkevä ratkaisu. Ei ole helppoa, mutta kannattaa asennoitua optimistisesti.


   • täysin väärä päätös hakea asuntomessuja. hanke nielee miljoonia, ainoat voittajat ovat yksityiset maanomistajat jotka saivat lobattua kaupunkin ostamaan arvottomat maat.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    139
    5971
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    101
    3370
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    140
    2527
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1611