ANTTI RINNE 2470 euron palkankorotus HÄVETKÄÄ

Anonyymi

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006248995.html

Nyt ihan oikeasti HÄVETKÄÄ JOS OSAATTE.
Samaan aikaan keskustellaan minimipalkasta ja maltillisista palkankorotuksista. Kun eliitille tulee JÄLLEEN KERRAN tuollaiset korotukset palkkaan. Normi duunari ja varsinkin eläkeläinen joutuu miettimään ostaako ruokaa vaiko lääkkeitä.
HÄVETKÄÄ OIKEASTI JOS OSAATTE
Antti RINNE laittaa rahaa omaan taskuun. Monet lupeukset on jo petetty!

56

<50

  Vastaukset

  • On jumalauta ylimatruusilla otsaa!

   • Punamulta niin pirun kallista nykyisin ja se vene pitäisi saada maalatuksi. Tulee siitä verotuksessa takaisin valtiolle josta se ohjataan hätää kärsiville swahili ja botsvana ukkeleille ja niiden hädässä oleville perheille. Katsokaas jos vuohi ei saa vettä ei tuota maitoa ja jos ukkeli ei saa maitoa liittyy se prokol haareemiin tai johonkin muuhun jengiin. Nähtävissä göpipsessä ja itä-helvetissä. Antaa Antin kirnuta, katsotaan ja huudetaan vierestä. Maailmanloppu lähietäisyydeltä on tunteikasta katsoa. Nautinto kuin aamupaska, tyytyväinen ilme kasvoilla housuun vääntää, otan seuraavan taksin, haistatko mitään. Aaahh


   • Tämähän varsinainen pelle tuntuu olevan tämä Antti. Avustajankin palkka 12500e/kk !
    Hänen äänestäjänsä - duunari tienaa AINA liikaa. Palkkoja pitää pudottaa.
    Valtionyhtiö edellä näyttää muille esimerkkiä (posti palkan puolittaminen)


  • Riku Aalto nosti omaa palkkaansa 67%, joten Rinteellä on vielä matkaa..

  • Ei ne osaa hävetä .
   Onko näillä SDP ylimyksillä ketään eläkeläistä köyhyydestä ,eli tunistavatko asian .
   Vaali puheesa Vielä Rinne lupasi nostaa eläkeäiset kurimuksesta , lupaamalla alle 1400 euroa saaville eläkeläisille sataeuroa,käteen kuukaudessa ,ilman,että vähentää tukia.
   Onko näillä SDP ylimyksillä ketään hoitolaitoksissa jossa kerrottiin miten Suomen vanhuksia eräissä paikoissa kohdellaan , tunistavatko todella asian?
   Nyt on lupaus vain että kirjataan ,mutta ei ole rahaa !
   Omat palkiot ja palkat sekä puolue tukea ollaan nostamassa .
   Nuo 15 alivaltiosihteeriä 70 erikoisavustajaa palkattiin ja kehitysapu rahoituksesta sovittu nostettavaksi ja kun nämä korotukset on hoidettu ,rahat onkin loppu.

   • Meidän rahat / maksuvalmius loppuivat n v2008 eli kun tämän pitää mielessä, niin ei tarvitse ihmetellä.
    Sen sijaan voimme ihmetellä itseämme miksi olemme tollaisen huubahuuba kundin edustaman
    puolueen päästäneet valtaan. Talouselämä on realismia eikä höpöttämistä lue toiveajettelua/valehtelua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Meidän rahat / maksuvalmius loppuivat n v2008 eli kun tämän pitää mielessä, niin ei tarvitse ihmetellä.
    Sen sijaan voimme ihmetellä itseämme miksi olemme tollaisen huubahuuba kundin edustaman
    puolueen päästäneet valtaan. Talouselämä on realismia eikä höpöttämistä lue toiveajettelua/valehtelua.

    Kyllähän sen itkun paikka monelle eläkeläiselle kun lukee tuon uutisen .
    Valehdellen pääministerin pestiin ,oma palkio nousee kuukaudessa sen minkä hän on luvannut näille pieneläkeläisille vuodessa . Eikö hallitus pitänyt olla köyhien puolella !
    Eli kerrataan A Rinteellä jo n.10000 euroa kuukaudessa + kulukorvaukset +:päivärahoja
    Alle 1400 saaville eläkeläisille 600-1400 euroa kuukaudessa ,osa joutuu maksamaan veroja ,sekä kaikki päivättäiset menot ,ruoka ,lääke , asunto,kiinteistö,lomailu , ynm.
    Eiköhän myös nuo ministerien päivittäisetb menot ole myös lähes nollaa kun taksit ja muukin hoituu joko eduskunnan laskuun tai päiväraha veoituksilla .
    Eli sillä jolla on jo paljon ,hän saa lisää ,ja hänellä jolla on vähän siltä otetaan vähästäkin.
    EI VOI OLLA NÄIN ,vai onko sen oltava ,kysyy moni jolle ei tuota satasta ei tulossa.
    Kyllä näille joille se on luvattu pitää myös toteuttaa , tai muuten on hävettävin hallitus!


  • Todellisuudessa se, että Rinne nostaa omaa palkkaansa eikä alenna niinkuin edelliset hallitukset ovat tehneet, ei vaikuta Suomen talouteen mitenkään.

   Mutta on se erittäin ikävä ele Rinteellä, varsinkin kun alkaa myymään yhteistä omaisuutta, maksaakseen korotuksia ja avustajien palkkoja.

   Katainen teki miehen työn oman ylimääräisen palkkionsa suhteen, kun lähti EUsta ja tulee Suomeen. Luopuu siitä.

   Rinne missä on nyt solidaarisuus? Voisitteko tehdä saman kuin kaksi edellistä hallitusta. Muistetaan myos se, että Suomen suuripalkkaisilla on edelleen päällä ylimääräinen ja väliaikainen veron korotus ja keskiluokkaisten verotus kiristyy.

   • Juu Katainen tulee kituuttamaan 20 000e/kk palkalla suomeen. Miten mahtaa pärjätä?


  • No paljon Sipilä porukoineen sai hallituskaudellaan siirrettyä itselleen kansalta? Se on oikeasti järkyttävä summa. Tuon summan maksajia oli palkansaajat, eläkeläiset, työttömät, sairaat, lapsiperheet....
   En puolustele tuota Rinteen 2470 euroa, mutta naurattaa että tuosta Rinnettä morkataan kun ei edes itse päätä asiaa. Sipilä itse päätti tuon kaiken mitä tapahtui kun porukoineen teki tilin. Sipilän teot oli tuhoisia Suomen ja suomalaisten tulevaisuudelle kuten myös yrityksille, ostovoima ja kulutus tippui. No kai sitten tuo Rinteen 2470 euroa pahemmin Suomen murskaa kun Sipilän teot.

   • Ei kannata sotkea liikaa asioita.

    Selität mitä Sipilän hallitus sai aikaan ja vertaat Rinteen hallituksen aikaansaannoksiin. Et voi sitä tehdä kun mitään ei vielä ole tapahtunut. Vain lupauksia.

    Tässä oli tarkoitus keskustella hallituksen palkasta. Ja siinä Rinteen hallitus ei menetellyt kuin aiemmat hallitukset. Ei hyvä.

    Palataan hallitusten saavutusten vertailuun kun jotain ovat saaneet aikaiseksi. Hidasta on vauhti.


  • Antti Rinne ottaa itselleen ja toverikavereilleen, niin paljon Sumalaisen veronmaksajan selkänahasta, kun suinkin irti ssa.

   Viime vaaleja ennen, suomalaisille velehdeltiin ja luvattiin jakaa meidän omia verorahjamme ja uutta velkaa ottamalla.

   Lähes kaikki nuo lupaukset, meille eläkeläisille ja pienituloisille on petetty, jo nyt.

   Rinne suoltaa rahaa suruttomasti ja valmistautuu myymään valtion omaisuutta, joista tulevat rahat aiotaan jakaa hänen hengenheimolaisilleen.

   Antti Rinteen suunnitelma on luvata ja aloittaa pysyviä menoja, jotka jäävät seuraavien hallituksien maksettavaksi.

   Rinteen hallituksen touhut vie meiltä hyvinvointivaltion ja johtaa ahdinkoon.

   • ei siittä rahallakaan enempää tehoa saa tyhjät housut remurilla


  • Ei ole vielä puoltakaan vuotta Antin hirmuhallituksen valtaa kulunut ja jo on alkanut tulemaan Juhaa ikävä !

  • Tänään 23:01 --- Kirjoitit Juha Sipilän hallituksesta Rinteen hallituksen nimissä!!!

   EI TULE IKÄVÄ poliittisesti täysin osaamatonta JUHA SIPILÄÄ!

   Rinteen hallituksen ei tarvitse tehdä jokaista päätöstä moneen kertaan, niin kuin Sipilän sirkushallitus vatkasi edes-takas kaikki päätökset, joten säästyy paljon verorahoja.
   Sitten se paras, että Rinteen hallitus ei olekaan kaatamassa verorahojamme pelkästään rikkaiden tukemiseen, vaan tekee järkevää hallituspolitiikkaa, jossa otetaan huomioon kaikkien kansalaistemme etu.

   • ......... Rinteen hallituksen ei tarvitse tehdä jokaista päätöstä moneen kertaan, niin kuin Sipilän sirkushallitus vatkasi edes-takas kaikki pää....

    Ennustat Rinteen hallituksen tulevaisuutta. Alku ei ainakaan hyvältä näytä. Lähes tulkoon kaikki vaalilupaukset on jäämässä puolitiehen ja toiminta käynnistyy hitaasti.

    Verrataan hallituksia kunhan Rinne saa jotain aikaiseksi. Hallituksen palkat ja avustajien aiheuttamat kulut eivät yksinkertaisesti miellytä eikä ole reilua kun Suomi kamppailee kustannusten kanssa.

    Omaisuutta myydään ja velkaa otetaan lisää. En käsitä miten näet tämän hyvänä. Ehkä kannattaisi käyttää päätösten tekoon aikaa eikä hutkia kuin heinämiehet
    .


  • Minä karsin osan lääkkeistä, kun en halua elää nälässäkään.

  • Eli, hyvän eläkkeen verran lisää palkkaa.

   Harva saa edes 2470€ eläkettä

  • Sehän se minua, Sari Sairaanhoitajaa, ihmetyttääkin, että hoetaan ettei ole rahaa, mutta aina silloin raha riittää, kun hyväpalkkaisten palkkoja sekä palkkioita nostetaan.

   Kansanedustajien palkkioita nostettiin, puoluetukeen riitti ja hyväveljille tehdään sopimuksia bonuksista sekä erokorvauksista. Eilen uutisoitiin Kataiselle tulevista ökykorvauksista, tänään saimme lukea Metsähallituksen satraappien erokorvauksista ja ne ovat suuruudeltaan monta kertaa meikäläisen vuosipalkan kokoisia.

   En ymmärrä, että ihmisille joiden palkka kohtuuttoman iso jo alunalkaen vielä työnnetään tuhottomasti rahaa, kun eroavat tai jäävät eläkkeelle. Minä kun aikanaan jään eläkeläiseksi, tuloni putoavat köyhyysrajalle pitkästä työurasta huolimatta eikä taatusti tule bonuksia eikä erorahoja.

   Tämän päivän vahukset ovat rakentaneet raskaalla työllä ns hyvinvointivaltion ja kasvattaneet valtavan määrän veronmaksajia, nyt he joutuvat todella huonoon asemaan, kun makaavat hoitolaitoksissa eritteissään tai pakotettu kotiin neljän seinän vangiksi ja pitkästymään kotiapua odotellessa ja sitten Rinne ilkesi sanoa, että rahaa ei ole hoitajiin. Pistää todella vihaksi.

  • Ymmärrän sinua Antti. Sinä tarvitset varmaan tuon palkankorotuksen ja siksi et pysty antamaan lupaamaasi vappusatasta.

   T. Köyhä eläkeläinen

  • Sipilän hallitus leikkasi omia palkkoja ja teki viikon ilmaiseksi töitä.

   Tämän tarkoitus oli olla mukana säästöissä siinä missä muutkin ja myös painostaa suurituloisia alentamaan palkkoja.

   Mitä tekee Rinne? Ei ole kuulunut että kannustaisi omilla toimilla kulumalttiin. On niin mukava jakaa rahaa ja ottaa sitä itselleen.

   • Rinne jakaa ropoja köyhille ja kahmii suuret setelit omaan ja tovereiden taskuun. Ropotkin ovat veronmaksajien rahoja. Semmoinen o höyli-antti


  • Sosialisti ku pääsee Klifiksiksi Kaliffin paikalle niin se täyttää omat
   taskunsa heti, eikä huomena.
   Se on nähty monta kertaa aiemmin.

  • Vesittyneitä vaalilupauksia voisi kompensoida poistamalla apteekin reseptilääkkeistä 50€:n omavastuu. Tämähän kirpaisee Joulun jälkeen vuoden alussa ja monelta voi jäädä tärkeät lääkkeet ostamatta. Miksi Rinteen hallitus ei ole tehnyt tälle asialle mitään? Luvattu satanen on helpompi selittelemällä pienentää olemattomaksi.
   Ja tietysti oma palkankorotus on täysin perusteltu?

  • Hei. Ei Rinne ole saanut mitään palkankorotusta. Palkka oli sama kuin Sipilällä, mutta Sipilä leikkasi omaa palkkaansa ns. säästösyistä. Ottakaa selvää asioista ennen kuin alatte räksyttää ja lietsoa vihaa. Eli Rinne saa sen normaalin palkan.

   • Älä kirjoita p.........Kaa .
    Kyllä Rinteen palkio nousi 2470 ,kuukaudessa siis Palkio ,sen verran on virhettä ,ei muuta ! Rinteen kuukausi PALKIO. Nousi yli kaksi kertaa sen mitä lupasi ei eläkeläisille vuodessa !
    Mitää ihmetellä noin yleensä näit demari trolleja tätä vale kirjoittelua , no onhan se jo tuttua noista Rinteen eläke ja hoitotakuu lupauksista ,Johan SDP n vaalivirkaijoiden opetelu noihin lupauksiin ,mitä hekin levittivät ,on heidät aivopessyt jatkamaan samaa !


   • Anonyymi kirjoitti:

    Älä kirjoita p.........Kaa .
    Kyllä Rinteen palkio nousi 2470 ,kuukaudessa siis Palkio ,sen verran on virhettä ,ei muuta ! Rinteen kuukausi PALKIO. Nousi yli kaksi kertaa sen mitä lupasi ei eläkeläisille vuodessa !
    Mitää ihmetellä noin yleensä näit demari trolleja tätä vale kirjoittelua , no onhan se jo tuttua noista Rinteen eläke ja hoitotakuu lupauksista ,Johan SDP n vaalivirkaijoiden opetelu noihin lupauksiin ,mitä hekin levittivät ,on heidät aivopessyt jatkamaan samaa !

    Kannattaa muistaa Rinteen olevan petosmiehen, joten kaikkeen hänen tekemiseen on suhtauduttava epäilyksellä.


   • Rinne ja koko hallitus sai palkan korotuksen ja ei alenna palkkaa vastaavasti kuin Sipilä ja hänen hallitus. Löydät Valtioneuvoston talousyksikön päällikön Lauri Valon ilmoituksen ja tarkat uudet ja vanhat palkat vaikka tästä artikkelista:

    https://www.is.fi/politiikka/art-2000006248995.html?cs=email

    Rinne ja muu hallitus voi tehdä saman kuin aiempi hallitus, alentaa palkkaa esimerkkinä muille suurituloisille, että mukaan talkoisiin. Jos hän olisi suuri johtaja, ymmärtäen palkkamaltin tärkeyden edelleen Suomessa, hän tekisi sen.


  • Ay Rinne tuli voittajana ulos, kun kävi tes neuvottelut omasta palkastaan itsensä kanssa, ei tarvinnut edes istua yö myöhään pöydissä, niin kuin duunarin euron kohdalla aina tapahtuu pitkin hampain hyväksyttynä.

  • Onnittelut Antille palkankorotuksen johdosta Hyvästä työstä ruukataan palkita ruhtinaallisesti Varsinkin eläkesatanen oli mahtava veto

  • No, ettekö te poloiset osaa lukea politikkojen käyttäyytmisestä mitä he aikuisen oikeesti ovat. Jo vaalien aikaan tuli selväksi, miten hallituspuoueet - demarien johdolla - tulevat käyttämään tilaisuutta hyvkseen. Siis ottamaan valtion / meidän verovaroistame kaiken hyödyn irti mikä on mahdolista.
   Itselleni tuli ainoastaan lievänä yllätyksenä, miten rahojen haalimiseen otetaan mukaan myös kaveri/lähi piirikin.

   Niin, ja kaiken tämän jälkeen Antti puhuu verovarojemme niukkuudesta. Jos tämä kaikki tapahtuisi Afrikassa, niin media ja kansa kauhistelisi miten alkeellista kehitys voikin olla Afrikassa. Mutta kun tämä sama tapahtuu Suomessa, niin harva edes reagoi / näkee asiaa.
   Kun seuraavat vaalit on edessä, niin aivan samat ihmiset jälleen kerran äänestävät aivan samaa puoluetta.
   Uskokaa tai älkää. Puolueuskollisuus ihisellä on kuin usko Jeesukseen uskon saaneella ihmisellä. Siitä on mahdottomuus luopua.
   Tosin Jeesus antaa ihmiselle elämän, mutta taas puolueuskollisuus vie sen - elämän.

  • Siellä se "työväen" Antti kivasti korottaa omia palkkojaan vaan eipä paljoa näy vappusatasta, ei hoitajamitoitusta ja Postin työntekijöillekin tarjolla on lähinnä lämmintä kättä.

  • Ay Antin pitäisi olla neuvottelu pöydissä mukana, koska onhan hänellä vahva näyttö ja osaaminen siitä, mitä palkankorotukset pitää olla ja ihan tältä kesältä.

  • Demarit kahmivat kaiken omiin taskuihinsa kokoomuksen tavoin.

  • Ministereiden & kansanedustajien palkkiot on nousseet tänävuonna jo 2 kertaa.
   Sitten Rinne haali kavereilleen poliittisia palkkiovikkoja.
   16 poliittista valtiosihteeriä.Sitten heille vielä noin 70 poliittista avustajaa.
   Nekin valittiin eduskunnasta pudonneitten porukoista ( poliittisia palkkiovirkoja )
   Nyt vielä korotetaan puoluetukia muutamilla miljoonilla euroilla.
   Että kyllä hallituksen kelpaa kyykytellä heikoimmassa asemassa olevia.
   Sitten vielä haalitaan muutamia tuhansia pakolaisia tänne loisimaan,
   veronmaksajien piikkiin..Heille asunnot,terveydenhoitopalvelut,ym, ilmatteeks.
   Että näin tässä valtakunnassa.

   • Kehutaan, että Suomessa ei ole korruptiota, mutta hyväveli järjestelmä toimii sitäkin paremmin. Mulle, sulle, mulle, sulle, itselle vielä enemmän ja tarvii puolisonkin jotain hyvää saada.
    Duunarit kun haluaa mitättömän pieneen palkkaansa hiukan lisää, ei ole rahaa, sanoo nämä todella hyvää palkkaa saavat.
    Taas sai lehdestä lukea, että Metsähallituksen pomo joka epäonnistui työssään erosi, kun tiesi, että potkut odottaa, saa 200 000 € rahaa, kun älyää lähteä. Mistähän hyvästä koko uransa ajan rahaa repinyt olento saa vielä erokorvauksen? Palkasta jää joka kuukausi säästöön paljon ja lähtiessä hukutetaan rahaan. Postilainen saa olla työssä 10 v ennen kuin 200 000 € on tienattu! Oksettaa......
    Suomalaiset on nössöä kansaa, kun hyväksyy näin räikeän ja moraalittoman rahanjaon hyväveljille!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kehutaan, että Suomessa ei ole korruptiota, mutta hyväveli järjestelmä toimii sitäkin paremmin. Mulle, sulle, mulle, sulle, itselle vielä enemmän ja tarvii puolisonkin jotain hyvää saada.
    Duunarit kun haluaa mitättömän pieneen palkkaansa hiukan lisää, ei ole rahaa, sanoo nämä todella hyvää palkkaa saavat.
    Taas sai lehdestä lukea, että Metsähallituksen pomo joka epäonnistui työssään erosi, kun tiesi, että potkut odottaa, saa 200 000 € rahaa, kun älyää lähteä. Mistähän hyvästä koko uransa ajan rahaa repinyt olento saa vielä erokorvauksen? Palkasta jää joka kuukausi säästöön paljon ja lähtiessä hukutetaan rahaan. Postilainen saa olla työssä 10 v ennen kuin 200 000 € on tienattu! Oksettaa......
    Suomalaiset on nössöä kansaa, kun hyväksyy näin räikeän ja moraalittoman rahanjaon hyväveljille!

    Riku Aalto nosti omaa palkkaansa 65%, joten demariksi Rinne on kohtuullinen.


   • Tämä on jo tapahtunut :

    .... Rinne ja koko hallitus sai palkan korotuksen ja ei alenna palkkaa vastaavasti kuin Sipilä ja hänen hallitus...

    Tämä ei ole vielä tapahtunut:

    .....Katainen lahjoittaa hyväntekeväisyyteen 240 000€
    Kenenkä hyvinvointiin rahat menevät.??
    Taitaa olla tämäkin päivän paras vitsi.......

    Joten turhaa vielä arvioit mitään. Se voidaan todeta että Rinne ei toimi solidaarisesti. Voidaan myös todeta että Kataisella on hyvät aikomukset. Jotenkin luotan enemmän Kataisen vilpittömyyteen kuin että Rinne alentaa palkkaansa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämä on jo tapahtunut :

    .... Rinne ja koko hallitus sai palkan korotuksen ja ei alenna palkkaa vastaavasti kuin Sipilä ja hänen hallitus...

    Tämä ei ole vielä tapahtunut:

    .....Katainen lahjoittaa hyväntekeväisyyteen 240 000€
    Kenenkä hyvinvointiin rahat menevät.??
    Taitaa olla tämäkin päivän paras vitsi.......

    Joten turhaa vielä arvioit mitään. Se voidaan todeta että Rinne ei toimi solidaarisesti. Voidaan myös todeta että Kataisella on hyvät aikomukset. Jotenkin luotan enemmän Kataisen vilpittömyyteen kuin että Rinne alentaa palkkaansa.

    Kaikki maailman sosialistit yhdistykää ja muuttakaa Venezuelaan, kiitos.


  • Punavihreä valtamedia se vaan jaksaa länkyttää ja morkata Donald Trumpia, vaikka meillä on itsellämmekin seniili täysidiootti pääministerinä.

   • Kaksi median suosikkia joiden lausunoissa yhtäläisyyksiä yllättävän paljon .
    Ai ketä ,tarkoitan , no tämä media " kaunotar " Maisa Torppa ja "vale " Antti Rinne .
    Lausuntoja tulee ,niitä selitellään ,perutaan ,jopa kiistetään , ettei ole edes annettu .
    Samoin rahan käyttö Maisa yksityisesti ,matkustelee milloin Monacoon ,milloin Dubaihin.
    Kuulemma omilla rahoilla ? Antti Rinne matkustelee veronmaksajien rahoilla,niin että niitä on kun on pääministerin palkiot, tai ministerien palkiot tai palkatasn 15 alivaltiosihteeriä 70 erikoisavustajaa , ja tietysti puoluetukiin , jopa valtion yhtiöiden hallitusten jäsenten palkio matkoihin , kuten oli Halosen matka aikanaan Afrikkan kiertämisen ,onko perinne sieltä , vihervasemmiston puolueiden johdon tuhlailun , en tiedä Maisa Torpan taustoista.
    Mutta Antti Rinteen vappu lupauksilla on on koko kansan tieto ,ne on luvattu kaikille 💯 euroa ,joiden eläke on alle 1400 euroa , ja hoitotakuunkin pitäisi olla toteututtavissa..
    Mutta Rinne on sanonut ettei hän ole luvannut ,eikä hallitus ,niin tulee mieleen " Torppaus" !


  • Sosialistin mottohan on sulle/mulle ennen-kaikkea MULLE

   Näin siinä käy ku sosialisti pääsee kalifiksiksi kaliffin paikalle,
   Oma tasku paras tasku

  • Omat edut meni kaiken muun edelle. Näin se menee aina, myös politiikoilta.

   Vaaleissa Antti salasi kaikki palkankorotukset.

  • Rinne loistaa älyllään....

   • Mieluummin älyttömyydellä. Mutta hänhän on toipilas, ei voi muistaa että Suomi on köyhä
    maa ja täällä pilvinpimein todella köyhiä ja sairaita ihmisiä.
    Ei kuulu Mäntsälään asti köyhien huuto:Leipää, leipää. Se Leipähän on monella tiukassa.

    Samoin on mennyt muisti Li Anderssonilta vaikka ei ainakaan julkisesti ole kertonut olleensa
    pitkään tajuton. Taisi vaan valta nousta päähän ja unohti olevansa tavallisen ihmisen asialla.


  • Tyypillistä porvaritouhua. Porvari ajattelee näin: tarvitaan ensin rikkaita, että köyhilläkin menisi hiukan paremmin.

  • Keijo Hämäläinen 74 v Jyväskylässä Rinteeltä vastausta kysyi aiheeseen eläkeläisille luvattuun satasen tuloon .
   Ohjattiin turvamiesten juttusille puhumaan , Annettiin ymmärtää ettei ole terveellistä ,Rinteeltä kysellä tuollaista . Rinne kyllä antoi tietoa että takuueläkkeisin tulee 50 euroa ,eli ,600 euroavuodessa .
   No onhan sekin jotain kun , Rinne sai jo yli 10000 palkioon lisää 2470 euroa eli yhteensä lähes 30000 euroa vuodessa , siis lisää se on noin 50 kertainen tuohon takuueläkkäisen summaan verrattuna .
   Indeksi korjaukseen ei kuulemma myöskään ole varaa.
   Vaikka oli 15 alivaltiosihteeriä ja 70 erikoisavustajaan puoluetukiin sekä maahanmuuton vouhotukseen sekä kehitys apu projeteiden rahoitukseen miljoonia .

   • Toivottavasti saa ainakin sakot tilaisuuden häirinnästä.


  • Suomelle selvitys pyyntö Budjetista, jukinen talous ei ole tasapainossa, olihan palkankorotukset maltillisia toteaa Rinne.

  • Ajojahtia kaikkia edistyksellistä politiikkaa harjoittavia maita kohtaan.

  • Antti sai mitä ansaitsi ja eläkeläiset saivat mitä ansaitsivat.

  • Ei näytä Rinteelle riittävän nykyinen palkka korotuksineen.

   Pääministerin työaikaa käytetään uuden kirjan tekemiseen. Raha kelpaa ja kirjan tuotot. Oli tietty kiire saada se valmiiksi kirjamessuille. Ilmankos on ollut silmän aluset vähän mustina, kun on yöunet jääneet vähiin.

   Taitaa olla kirjassa linja, sama mitä puhutaan, kunhan puhutaan. Sipilä ja keskusta kuseen hinnalla millä hyvällä. Ja kaupan päälle riita kokoomuksen ja keskustan välille

   • Kumpi valehtelee Rinne vai Sipilä?

    Miten tälläisiä jännitteitä aikaansaadaan muutenkin vaikeassa tilanteessa Suomessa?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   741
   16876
  2. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   163
   3347
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   129
   3231
  4. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   138
   2543
  5. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   2489