Kommunismi on jo kuollut;

Anonyymi

138

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet oikeassa, kommunismin luonteeseen kuuluu että se tappaa itse itsensä. Siinä samassa kommunismi usein tappaa myös kannattajiaan, kuten tuossakin tapauksessa.

      Taitaa olla ainoa ideologia laatuaan noilla ominaisuuksilla, ainakin jos on historiaan uskominen.

    • Anonyymi

      Kommunismi eli marxilainen sosiologia elää ja menestyy maniosti. Kapitalismi sen sijaan on luhistumassa. Velkakapitalismi sotkeutuu finanssikaaokseen.
      Miljardöörioligarkit ovat huolestuneita kapitalismin kehitystrendistä ja esittävät sosiaalisia uudistuksia. Työttömät persukapitalistiset trollit ovat ihmeissään.
      Jokainen sosiaalinen uudistus on askel kohti sosialismia.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, kommunismi tappoi itsensä ja ison joukon viattomia ihmisiä. Olet varmaan lukenut Kommunismin Mustan Kirjan kun osasit niin hyvin kertoa kommunismin rikoksista !

        Kiitos siitä !


      • Anonyymi

        >>Kommunismi eli marxilainen sosiologia elää ja menestyy maniosti. <<

        Totta. Kun lukee kommunististen maiden historiaa ja vielä tätä päivää, niin kansansa tappamisessa menestystarina on järkyttävällä tasolla. Ajattelisit edes mitä tapahtuu vielä 2019 pohjois-Koreassa ja muualla.

        Niin, ajatteletko aikuisen oikeesti mitä kirjoitat? Väkisin kirjoituksistasi tulee vahvasti mieleeni elokuva ; Kellokosken prinsessa. Elokuva, jossa mieleltään sairas ihminen pakeni haavemaailmaan ja eli siitä käsin. Sikäli myös hieno kuva, miten lääkäritkin hyväksyivät hänen osansa - olla ja elää haavemaailmoissaan.

        Niin ei kukaan kaiketi maassamme kiellä komminusteja elämästä haaveilussaan ja kuvittelevan maailman muuttuvan kommunistiseksi satumaaksi. Vaaratonta puuhastelua ja ei siten ei vaaraksi elinympäristöllemme. Kiitos vaalien - äänestämisen kautta valitsemisen, joka on mahdottomuus kommunistisessa maassa.

        m.l


      • "Kommunismi eli marxilainen sosiologia elää ja menestyy maniosti."

        Missähän muualla kuin sinun mielikuvituksessasi?


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        "Kommunismi eli marxilainen sosiologia elää ja menestyy maniosti."

        Missähän muualla kuin sinun mielikuvituksessasi?

        Kommunismi ei häviä niin kauan kuin jaksatte jauhaa siitä, kauhistella sitä! Te pidätte helkatin hyvän huolen, että se ei unohdu saati häviä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kommunismi ei häviä niin kauan kuin jaksatte jauhaa siitä, kauhistella sitä! Te pidätte helkatin hyvän huolen, että se ei unohdu saati häviä.

        Ei pidä paikkaansa, meilläkään eivät ole sen vertaa saaneet kannatusta jotta eduskuntaan edes yhtä saisivat.


      • Anonyymi

        Kommunismi on täysin verrattavissa muslimien isisiiin ja natsismiin. Terroristi-ideologioita pahimmasta päästä nämä. Isis tiedetään pahaksi nykyisin, mutta silti se saa vieläkin kannattajia ihmisvihaan, ja murhaamiseen taipuvilta ihmispedoilta.

        Kommunismi on osoittautunut yhtä paskaksi ideologiksi. Juuri tv:ssäkin näytetty elokuva Ikitie antaa pienen aavistuksen, mitä tuo hirviömäinen kommunistininen valtio NL teki ihmisille. Mutta kaikista todisteista huolimatta Suomessakin on joukko psykopaatteja, jotka edelleen vannovat Stalinin, umpihullun ihmishirviön, nimeen. Venäjällä näitä stalinisteja sitten löytyy enempikin.

        Hulluja murhaajia, kommunistijohtajia: Stalin, Mao, Honecker, Gomulka, Pol Pot. Ceaucescu. Lisäksi Bulgarian, Viron, Tsekkoslovakian, Unkarin kaikki johdossa olleet nimettömiksi jääneet ihmisten vainoajat, joita sikisi kommunismin viha-aatteesta.

        Pitää myös muistaa, että A Hitler edusti myös omanlaatuistaan sosialismia, olihan hän aluksi hyvää pataa myös Stalinin kanssa. Tekivät mm. Ribbentropp-sopimuksen ja jakoivat Puolan verisesti keskenään. Ja yhteisen voitonparaatinkiin järjestivät jaetttuaan Puolan nämä ruskeanatsit ja punanatsit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa, kommunismi tappoi itsensä ja ison joukon viattomia ihmisiä. Olet varmaan lukenut Kommunismin Mustan Kirjan kun osasit niin hyvin kertoa kommunismin rikoksista !

        Kiitos siitä !

        Kommunismi ei ole kuollut se elää ikuisesti ja on ainoa oikea näkökulma hyvään elämään. Vanhan kunnon kommunismi neuvostoliiton pitäisi tulla takaisin ja olla koko maapallon ainoa valtio.
        https://reddyshop.co/kommunistit/


      • Anonyymi

        Tiedättekö TE arvoisat Toverit jotain siitä, että mitä kaikkea todella KAPITALISMUS eli PÄÄOMATALOUS voisi tarkoittaa?
        Voiko todella olla olemassa jokin vaihtoehto työn jakoon perustuvalle elinkeinoelämälle?

        Mehän tiedämme ilmeisesti sen asian, että KAPITALISMUS on todella toisin sanoin ilmoitettuna sama asia kuin nyt JAKOTALOUS. Niin ja ilmeisesti Me KOMUT ja SOSSUT tiedämme sen asian, että vaikka vallitsisi todella niin kovan ja karun tason MONOPOLI kuin nyt esimerkiksi VALTIOSOSIALISMI ja että niin sanotussa Sosialistinen VALTIO rs.ssä olisi kansallistettu kaikki todella kaikki tuotannollinen omaisuus siis koko tavara- ja palvelutuotanto VALTIOVALTA rs:n hallintaan ja omistukseen, niin tässäkin tapauksessa vallitsisi tasan tarkkaan JAKOTALOUS siis KAPITALISMUS, vaikka tosiasiassa olikin kyseessä lähes täydellinen MONOPOLITALOUS.

        Nyt ilmeisesti MUSTA PÖRSSI oli ainoana sellainen KUVIOKELLUNTA, joka ainakin vähäsen oli murtamassa todella kovan ja karun tason täysin yksinvaltaista FEODALISMUS eli LÄÄNITYSLAITOS rs:ää. Meidän nyt pitää arvoisat Toverit huomata se asia, että ainakin niin sanottu VALTIOSOSIALISMI oli todellakin hallintarakenteeltaan täysin samanlainen kuin nyt keskiajalla vallassa ollut FEODALISMI eli LÄÄNITYSLAITOS.

        Nyt myös keskiaikana VALTIO omisti kaiken ja jota valtiota johti täysin itsevaltaisesti KUNINGAS tai KEISARI ja nyt nämä Kuningas ja Keisari antoivat valtion maaomaisuuden ja muut vastaavat ensin eräällä tavalla vuokralle YLEMPI AATELISTO rs:lle ja sitten tämä Ylempi Aatelisto rs:n Jäsenet antoivat taas vuokralle hallitsemansa Omaisuuden ALEMPI AATELISTO rs:lle ja sitten tämän Alempi Aatelisto rs:n jäsenet ottivat palvelukseensa tarvitsemansa KÄSITYÖLÄISET sekä muut työläiset. Jos nyt tutkii sellaista asiaa kuin 1900-luvun VALTIOSOSIALISMI, niin ei voi tulla kuin yhteen johtopäätökseen ja samalla ihmetellä sitä asiaa, että kuinka todella tasan tarkkaan täysin samanlaista oli VALTIOSOSIALISMI ja Keskiaikainen LÄÄNITYSLAITOS eli FEODALISMUS.

        Jos nyt VALTIO-OMAISUUS rs.ää keskiaikana hallitsivat KUNINGAS tai KEISARI sekä YLEMPI AATELISTO, niin nyt 1900-luvulla VALTIOSOSIALISMI rs:ää ja samalla Valtiososialistista VALTIO ja Valtion OMAISUUS rs:ää hallitsivat PRESIDENTTI ja Vastaavat ja jotka taas jakoivat VALTIO-OMAISUUS rs:n VALTIO rs:n korkeimmalle johdolle ja joka JOHTAJISTO taas jakoi hallinnassaan olleen omaisuuden Valtion Keskijohdolle tai Vastaaville ja jotka taas ottivat palvelukseensa tarvitsemansa KÄSITYÖLÄISET ja Vastaavat sekä vielä niin sanotut Puolivapaat siis todella ihan samalla kuin tekivät keskiaikaiset AATELISHERRAT ja Vastaavat.

        Me voimme nyt todella kysyä sitä asiaa, että kannattaako todella VALLANKUMOUS ja samalla LUOKKATAISTELU, jos lopputuloksena on sellainen YHTEISKUNTAJÄRJESTELMÄ kuin KESKIAIKAINEN LÄÄNITYSLAITOS eli FEODALISMUS. Mitä nyt haluavat sanoa esimerkiksi HANTU RETEE ja TÖPPÖ-HESSU sekä vielä Don Spartacus sekä erikoisesti Teräsmiehet ja Leninistit sekä PartaCusi?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kommunistit vaikenivat vaikka tietävät vastauksen ja niin tietää koko maailma.
        Vaikenemalla totuus ei muutu miksikään, eikö vain ?

        Eller hur ?


    • Anonyymi

      China's new $11bn (£8.8bn) mega airport has opened its doors, days before the country's 70th anniversary celebrations.

      The Daxing International Airport in the capital Beijing was formally opened by President Xi Jinping on Wednesday.

      The airport spans 700,000 square metres, or 98 football fields, says state media outlet China Daily.

      Tuli yhtäkkiä mieleen että Kiina onkin maailman väkirikkain kommunistinen valtio mikä kuitenkin pystyi rakentamaan maailman suurimman lentokentän pinta-alaltaan vastaamaan lähes 100 jalkapallokenttää. Helsinki_Vantaa jää kärpässarjalaiseksi. Mahtavaa kommunistiselta valtiolta!!

      • Anonyymi

        Olet oikeassa. Kiinan uusi lentokenttä on kärpässarjalainen verrattuna;
        - Kiinan köyhälistö armeijaan
        - Kiinan ympäristöongelmiin
        - Kiinan demokratian puutteeseen
        - Kiinan yhteiskunnallisiin ongelmiin
        - Kiinan poliittisiin mielipidevankeihin

        Kiitos kun muistutit tuostakin asiasta !
        Hyvä että muistutit siitä että Kiinassa lienee satoihin miljooniin nouseva köyhälistöluokka
        jota laitettiin vankilaan ilman kunnollisia oikeudenkäyntejä vielä joitakin aikoja sitten ja myös nykyään. Osa kiinalaisista on selvästi orja-armeijan muodostama joukko, jolla ei ole mitään inhimillisiä oikeuksia.


      • Kiinassa vain hallinto on toistaiseksi kommunistien hallussa, he sitä väkivalloin pitävät yllä mutta talous on pitkälti kapitalismiin sitoutunutta koska kommunistisena se ei tule toimeen.


      • Anonyymi

        Joskusihan huvittaa tämä Kiinan tilanne. Vaikka maan teollisuus tuotanto on vaurastunut - kiitos vakoilun ja kopioinin - niin siti heidän tuotantonsa on surkeaa halpatuontia. Joskus aikoinaan työnantajani osti Kiinalaisia valmisteita ja tarkastuksessa - itse näin - tuotteista yli 30% oli piirrustusten vaatimien toleranssien yli eli kelvotonta tuotetta. Sitä ihmettelen, miten sarjatuotannossa on erittäin helppo tehdä laadukasta tuotetta.

        Tämän Kiinan laadun tietää koko Länsimaailma. Esim. Metson tilauksissa on koodi, joka tarkoittaa Suomeksi. Vain Eurooppalainen aihio / raaka-aine. Kiinalaista ei siis kelpuuteta vaativiin rakenteiden raaka -aineeksi.

        >> pystyi rakentamaan maailman suurimman lentokentän pinta-alaltaan vastaamaan lähes 100 jalkapallokenttää. Helsinki_Vantaa jää kärpässarjalaiseksi. Mahtavaa kommunistiselta valtiolta!!<<

        Pidätkö tuota edes saavutuksena. Väitämpä. Pohjois- Karjalasta jo löytyy tekijät / kalusto tekemään aivan samanlaisen - mutta laadukkaamman - lentokentän, jos tarvetta olisi.

        m.l


    • Anonyymi

      Vähän oli hautajaisissa väkeä.

    • Anonyymi

      Kapitalistinen markkinatalous saa yhä enemmän sosiaalisia piirteitä työväenluokan toimesta. Suomessakin. Sieltä se sosialismin peikko astelee reippain askelin pataporvarin sitä huomaamatta.
      Suojeluskuntaporvaristo on aikaa sitten kuollut ja kuopattu. Persuismin kuolinkorina suojeluskunta-aatteen perillisenä natisee liitoksistaan.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa. Maailmassa on enää menestyviä markkinatalousmaita ja muutama kituva kommaripulju. Jotka odottavat kansansa tuomiota ja kuoliniskua.

        Historia kertoo tuon saman asian.


    • Anonyymi

      Kommunismi ja Kapitalismi ovat toistensa vastakohdat tietoteknisesti.

    • Anonyymi

      Kapitalismi toimii Kommunismin tapaan, se on suunnitelmataloutta viimeisen päälle, kaikki kontolloidaan, kurjuus jaetaan proletaarien kanssa, ja tuloerot kasvaa, robotit korvaa työläiset, robotti saa henkilötunnuksen, eikä maksa veroja mutta saa eläkettä, - tai siis omistaja, muut nuolee näppejään.
      Mainokset korvaa tieteen, mainos ja demokratia on sama asia, jota media nuolee.

    • Anonyymi

      Kapitalismi muuttuu vasten tahtoaan suunnitelmatalouden suuntaan. Se ei voi palata
      1 800 luvun vapaan kapitalismin aikaan. Jos palaa, kansa nousee yksissä tuumin sen kukistamiseksi.
      Omaisuuden ja tulojen sääntely, varsinkin viimeinen, tulee väistämättä ratkaistavaksi.

    • Anonyymi

      Historia kertoo raa'an totuuden, vaikka jokunen hluuseri muuta mumiseekin;

      KOMMUNISMI ON KUOLLUT.

      Ja kansa on kantanut paskan tunkiolle.

      KANSA ON AINA OIKEASSA.

    • Anonyymi

      Mitäs hätää kommunismilla muka on, kun Pohjois-Koreassakin, jonka läntiset imperialistit propagoivat painivan nälänhädän kourissa, kävelee vastaan näin pulskia ja punaverisiä nuorukaisia?

      Näyttääkö hän, tavallinen proletaari, kuka tahansa heistä, nälkiintyneeltä?

      Pahantahtoista panettelua, sanon minä!

      https://www.google.fi/search?q=kim jong un&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=__6uqA7Mz5eRDM:,iW4OUObwss7SAM,_&vet=1&usg=AI4_-kSDtW5OuykzXnwaBywQQP7eyzPAcg&sa=X&ved=2ahUKEwib78SEovnkAhVfwsQBHYgOBiAQ9QEwBHoECAgQDw#imgrc=__6uqA7Mz5eRDM:&vet=1

    • Anonyymi

      Kuten huomaatte, tuolla epäkeskolla on vaikeuksia nukkua.. Mutta mitä se meille oikeastaan kuuluu.
      Neiti saa mitä tilaa...
      heheheheee..

    • Anonyymi

      Katsoiko persupoju Ylen uutisia?
      Jos katsoi, kakka tuli housuun. Kiina vietti vallankumouksen 70 vuotispäivää. USA:lla on lirit takaraivossa. Kiina on mahti, jolle natokapitalismi ei mahda mitään.

      • Anonyymi

        Jos saan avoimesti sanoa ja omalla nimellläni, niin olet mielikuviltasi erittäin sairas ihminen. Mitä tänäänkin kuuntelin töissä Radiota - toisella korvalla ja Kiinassa olevan Suomalaisen toimittajan uutisointia, niin ihminen, joka ihannoi ja näkee tämän toiminnan positiivisena on pahasti sairas.

        KUKAAN terve ihminen mieleltään ei ihannoi Kiinan toimia kansaansa kohtaan. Aivan samalla tasolla kuin Pohjois- Korea ja muut kommunistiset maat.
        En todella ymmärrä miten Suomessa on vielä 2019 vuonna ihmisiä, jotka ihannoivat näiden maiden toimintaa ja hirmu tekoja kansaansa kohtaan.

        Ajatellen laajemmin asiaa, niin juuri nämä Suomalaiset ajattelijat / kommunistit ovat häpeätahra Suomalaisten sivistyksen tasossa. Mitä tiedän ulkomaalaisten näkemyksistä meistä Suomalaisista eli miten he näkevät suomalaisuuden ja sivistystasomme, niin aikuisen oikeesti myötähäpeää koen kommunisteista. Jos tätä kommunistimaiden ihannointia ei maassamme olisi - vaan pikemmin kielteisyyttä näitä maita kohtaa, niin jos sivistys asteella olisimme monta pistettä korkeammalla kuin nyt olemme.
        Moni ulkomaalainen ei todella hevin usko, miten maastamme löytyy ihmisiä, jotka ihannoivat Pohjois- Korean ja Kiinan toimintaa.

        Kaikkein järkyttävintä heissä on vielä sokeus. Pitävät kommunistimaiden toimintaa Karl Marxin ideoimana.

        Markku Lievonen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos saan avoimesti sanoa ja omalla nimellläni, niin olet mielikuviltasi erittäin sairas ihminen. Mitä tänäänkin kuuntelin töissä Radiota - toisella korvalla ja Kiinassa olevan Suomalaisen toimittajan uutisointia, niin ihminen, joka ihannoi ja näkee tämän toiminnan positiivisena on pahasti sairas.

        KUKAAN terve ihminen mieleltään ei ihannoi Kiinan toimia kansaansa kohtaan. Aivan samalla tasolla kuin Pohjois- Korea ja muut kommunistiset maat.
        En todella ymmärrä miten Suomessa on vielä 2019 vuonna ihmisiä, jotka ihannoivat näiden maiden toimintaa ja hirmu tekoja kansaansa kohtaan.

        Ajatellen laajemmin asiaa, niin juuri nämä Suomalaiset ajattelijat / kommunistit ovat häpeätahra Suomalaisten sivistyksen tasossa. Mitä tiedän ulkomaalaisten näkemyksistä meistä Suomalaisista eli miten he näkevät suomalaisuuden ja sivistystasomme, niin aikuisen oikeesti myötähäpeää koen kommunisteista. Jos tätä kommunistimaiden ihannointia ei maassamme olisi - vaan pikemmin kielteisyyttä näitä maita kohtaa, niin jos sivistys asteella olisimme monta pistettä korkeammalla kuin nyt olemme.
        Moni ulkomaalainen ei todella hevin usko, miten maastamme löytyy ihmisiä, jotka ihannoivat Pohjois- Korean ja Kiinan toimintaa.

        Kaikkein järkyttävintä heissä on vielä sokeus. Pitävät kommunistimaiden toimintaa Karl Marxin ideoimana.

        Markku Lievonen

        Lievoselle.
        Kiinan talous etenee rytinällä. Kansan elintaso kommunistien johdolla kohoaa. Vain järkensä menettänyt voi vastustaa tätä kehitystä.
        Kaikkein järkyttävintä natotrollien puheissa on vastustaa Kiinan siirtymistä eteenpäin maailman johtavaksi talousveturiksi. Että ihminen kehtaakin ihannoida naton "rauhanaseita" jotka tämänkin vuosituhannen puolella ovat saattaneet kurjuuteen kymmeniä miljoonia kansalaisia. Persu kyllä kehtaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lievoselle.
        Kiinan talous etenee rytinällä. Kansan elintaso kommunistien johdolla kohoaa. Vain järkensä menettänyt voi vastustaa tätä kehitystä.
        Kaikkein järkyttävintä natotrollien puheissa on vastustaa Kiinan siirtymistä eteenpäin maailman johtavaksi talousveturiksi. Että ihminen kehtaakin ihannoida naton "rauhanaseita" jotka tämänkin vuosituhannen puolella ovat saattaneet kurjuuteen kymmeniä miljoonia kansalaisia. Persu kyllä kehtaa.

        Eikö ihmisten - oman kansan kohtelu tulisi olla KAIKEN muun edellä. Ihminen ei kaltoin kohdeltuna edes voi hyödyntää Kiinan vaurastumista.

        Niin ihmettelen miten materialistisesti ajatteletkaan - olet siinä kiinni. Jokainen terve ihminen mieleltään näkee maan hyvinvoinnin / elinympäristönsä siten, missä tasossa on avoimuus, sanan vapaus, tasa-arvo jne..... siis alueet, jotka puutuvat 100% tämän päivän kommunistisilta mailta.

        Etkö todella näe, vaiko haluat tämän salata ja kieltää, miten Kiinan ja muiden kommunististen aiden kansa on erittäin syvässä ahdingossa. Vailla vapautta, vailla tasa-arvoa, vailla sanan/netin vapautta.

        YMMÄRRÄTKÖ. Jos sinä eläisit näissä Kommunistisissa maissa, niin et olisi täälläkään ilmaisemassa itseäsi / käyttäisi nettiä.

        Aikuisen oikeesti ja vilpittömästi. En ymmärrä mikä kiima ihmisellä on ihannoida ja puolustaa kommunismi maiden sortoa ja julmaa kohtelua omaa kansaansa kohtaan ja ohjata koko kansa luulemaan muiden maiden vastaiseksi. Esim. Pohjois- Korea - koko kansan mielikuva on ohjattu tilaan, miten maan ulkopuoliset ihmiset - muut maat - ovat vihollisuudessa heitä kohtaan. Ja johtajansa varjelee heitä toisten maiden vihollisuuuksilta. Valtava ahdistus pelkotiloineen.

        Valehtelenko?
        m.l


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lievoselle.
        Kiinan talous etenee rytinällä. Kansan elintaso kommunistien johdolla kohoaa. Vain järkensä menettänyt voi vastustaa tätä kehitystä.
        Kaikkein järkyttävintä natotrollien puheissa on vastustaa Kiinan siirtymistä eteenpäin maailman johtavaksi talousveturiksi. Että ihminen kehtaakin ihannoida naton "rauhanaseita" jotka tämänkin vuosituhannen puolella ovat saattaneet kurjuuteen kymmeniä miljoonia kansalaisia. Persu kyllä kehtaa.

        "Kiinan talous etenee rytinällä. Kansan elintaso kommunistien johdolla kohoaa....."

        Pitää paikkansa. Mutta mutta. Eipä taida Kiina kumminkaan olla maanpäällinen paratiisi. Vaikka Suomen kommareiden jäännöserät Kiinaa hehkuttavatkin, niin mitään suomalaisten kommareiden ryntäystä Kiinan paratiisiin ei ole esiintynyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kiinan talous etenee rytinällä. Kansan elintaso kommunistien johdolla kohoaa....."

        Pitää paikkansa. Mutta mutta. Eipä taida Kiina kumminkaan olla maanpäällinen paratiisi. Vaikka Suomen kommareiden jäännöserät Kiinaa hehkuttavatkin, niin mitään suomalaisten kommareiden ryntäystä Kiinan paratiisiin ei ole esiintynyt.

        Ei suomalainen kommari muuta Kiinaan. Kiina on tyly paikka suomi-kommarille, jonka osaaminen ja tieto-taito rajoittuu paskan jauhamiseen.


    • Anonyymi

      Kommunismi on hävinnyt kaikki sotansa mitä se on käynyt, kertoo historia.

      Kommunismi on kuoleva systeemi. Ns, elinkelvoton, vaikka joku kriminaali kommari muuta vauhtoo. Yleensä nuo tyypit ovat moraalittomia työtävieroksuvia ja veroilla elätettyjä paskaloisia.
      Senkin kertoo historia. Kannattaa luottaa historian opetukseen koska se joka tapauksessa voittaa kilpalaulannan.
      Ja kommusnismi ei ole pysynyt muuten pystyssä, sen vähäisenkin ajan, kun vain sekä fyysisellä että henkisellä väkivallalla, kuten tiedämme.

      • Anonyymi

        Ei voi muuta todeta, miten sairasta porukkaa on vielä maamme kamaralla. Ihmiset, jotka ihannoivat näitä kommunististen maiden tämän päivän tekoja OMAA kansaansa kohtaan. Missä on heidän empaattisuus - kyky.

        Ja arikoisesti vielä painottaen, ettei näiden maiden toiminta edes ole Karl Marxin ideoima. Karl Marxin ideoima elinympäristö ei ole koskaan edes toteutunut ja koskaan toteudu ihmislajin elinympäristössä eli kommunismi ei ole edes syntyytkään oikeassa tilassaan.
        Teorina eritäin kaunis ja hieno ja tavoittelemisen arvoinen ajattelu / ideologia, mutta käytäntöön siirrettäessä mahdottomuus toteutua - ihmisen perusolemukseen liittyen.

        Sanottakoon tässäkin , ettei Karl Marx ideoinut Kiinan ja Pohjois- Korean jne....maiden johtajien hirmutekoja omaa kansaansa kohtaan, vaan tämän aiheutaja on todellisuus. Ihminen ei luontaisesti toteuta kommunismia,- vaan ainoastaan pakoitettuna ja alistetussa tilassa kuten nyt on nähtävissäkin.

        Niin, ja tätä vielä ihannoidaan? Voiko ihmisen mieli olla enää syvemmällä pimeydessä?

        m.l


      • Anonyymi

        Kommunismi on voittanut kaikki sotansa.
        Se peittosi 5 suomalaisten sotaa Neuvosto-Venäjää tai Neuvostoliittoa vastaan.
        Kommunismi yhdessä muiden liittoutuneiden kanssa voitti toisen maailmansodan.
        Kommunismi voitti Vietnamissa USA:n maahankarkauksen.
        Kommunismin tukemat natomaiden siirtomaat voittivat kaikki itsenäisyyden. Useimmat tapaukset olivat kansojen sotia itsenäisyyden puolesta irti siirtomaaorjuudesta.

        Kapitalistiset natomaat tuhosivat useita arabimaita vuoden 2001 jälkeen ja jonka seurauksena syntyi kymmeniä miljoonia pakolaisia. Libya on raunioina, samoin Syyria ja Irak.
        Porvareiden sisällissota Myanmarin rohinguaväestöä vastaan synnytti 800 000 vähemmistökansallisuuden maastakarkotuksen.
        Ehkäpä kommunismin mahti esti USA:n hyökkäämästä Venezuelaan ja tuhoamasta maata. Hyökkäys oli sovittu vapunpäiväksi tänä vuonna mutta kansa ei noussutkaan kapinaan.

        Vain vähä-älyinen voi tukea imperialismin sotia kansojen alistamiseksi.
        Jotkut kyllä kehtaavat ja käyttävät kansojen alistamisen ideologiana kristinuskoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommunismi on voittanut kaikki sotansa.
        Se peittosi 5 suomalaisten sotaa Neuvosto-Venäjää tai Neuvostoliittoa vastaan.
        Kommunismi yhdessä muiden liittoutuneiden kanssa voitti toisen maailmansodan.
        Kommunismi voitti Vietnamissa USA:n maahankarkauksen.
        Kommunismin tukemat natomaiden siirtomaat voittivat kaikki itsenäisyyden. Useimmat tapaukset olivat kansojen sotia itsenäisyyden puolesta irti siirtomaaorjuudesta.

        Kapitalistiset natomaat tuhosivat useita arabimaita vuoden 2001 jälkeen ja jonka seurauksena syntyi kymmeniä miljoonia pakolaisia. Libya on raunioina, samoin Syyria ja Irak.
        Porvareiden sisällissota Myanmarin rohinguaväestöä vastaan synnytti 800 000 vähemmistökansallisuuden maastakarkotuksen.
        Ehkäpä kommunismin mahti esti USA:n hyökkäämästä Venezuelaan ja tuhoamasta maata. Hyökkäys oli sovittu vapunpäiväksi tänä vuonna mutta kansa ei noussutkaan kapinaan.

        Vain vähä-älyinen voi tukea imperialismin sotia kansojen alistamiseksi.
        Jotkut kyllä kehtaavat ja käyttävät kansojen alistamisen ideologiana kristinuskoa.

        "Ehkäpä kommunismin mahti esti USA:n hyökkäämästä Venezuelaan ja tuhoamasta maata. "

        Venezuelan tuhoamiseen ei tarvittu USA:a eikä NATOa. Venezuelan tuhosi Venezuelan poliittinen johto.


    • Anonyymi

      Kun jotkut laitapuolen kommarit alkoivat seurusteleen homojen kanssa, puolueen kannatus romahti nollaan.

      KANSA ON MIELIPITEENSÄ ILMAISSUT !

      Kiitos siitä.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, tuo yksi niilo sekoittaa berseseksinsä joka aiheeseen tällä palstalla. taitaa kaveri haista aika lailla baskalle harrastuksensa vuoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa, tuo yksi niilo sekoittaa berseseksinsä joka aiheeseen tällä palstalla. taitaa kaveri haista aika lailla baskalle harrastuksensa vuoksi.

        Niuvan taksit ei ota sitä enää kyytiin, tuon vuoksi. Taksit sanoo että auto tarttee desinfioida jos hluuseri tulee autoon.


    • Anonyymi

      Deng Xiao Pingin uuskommunismi nosti viisisataamiljoonaa kiinalaista ylös köyhyydestä. Lyhyessä ajassa talous suoriutui tavoitteista joihin länsimainen systeemi kulutti satavuotta. Keskusjohtoinen hallintomalli ei ehkä sittenkään ole se huonoin! stalingrad hans...

    • Anonyymi

      Kansa kiitti heti kun tiesivät kommunismin kuolleen.

      Kertoo historia.

    • Anonyymi

      Persuismille on kova paikka sosialismin aatteiden jokavuotinen kohoaminen.
      Antaapa heidän marista. Demokraattinen porvaristokin hylkää heidät.
      Lähde: US blogipalsta

    • Anonyymi

      Olette varmaan huomanneet että toi hluuseri on täysin veroilla elätetty ploinen.
      Kaikkea se maa päällään kantaa, hyihelev.....

    • Anonyymi

      Miksi palstan ainoa (feikki)kommunisti kirjoittaa koko ajan homoudesta ? Millä tavalla se liittyy kommunismiin ja SKP:hen ? Onko homous kommunismin tärkein asia ? Varsinkin kun vanhat kommunistit inhosivat homoutta hyvin jyrkästi.

      • Anonyymi

        Palstan ahkera homovihaaja parjaa homoja siksi, koska on itse homo mutta kukaan ei jostain syystä ryhdy hänen ystäväkseen.
        Hänelle on pelkona Kuopion koulusurmaajan kohtalo; eristäytyy ja ryhtyy vihaamaan syyttömiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palstan ahkera homovihaaja parjaa homoja siksi, koska on itse homo mutta kukaan ei jostain syystä ryhdy hänen ystäväkseen.
        Hänelle on pelkona Kuopion koulusurmaajan kohtalo; eristäytyy ja ryhtyy vihaamaan syyttömiä.

        Homoutesi on kaikkien tioedossa, älä kerro siitä lisää. Mielisairaat tapasi eivät kiinnosta ketään. Elä yksinäsi loppuun. Olet kertonut sen tuhansia kertoja, kohtalosi on sinetöity. Ei kiinnosta.


    • Anonyymi

      Onko totta, että kommunistit aikovat luoda Otto Kuusisen ja Vladimir Leninin täydelliset inkarnaatiot geeniteknologiaa ja vuokrakohtua käyttäen, jossa Länsi-Afrikkalaisen Hippopotamus amphibius, eli kotoisammin sanottuna virtaheponaaras saatettaisi kantavaksi siirretyllä munasolulla, josta, onnistuessaan, syntyisivät uudelleen nämä edellä mainitut tauotonta kommunistipropagandaa paasaavat politiikan helppoheikit??
      Kerrassaan uskomaton yritys, täytyy sanuva!!

      Kyseisen fakiiritempun päätarkoitus olisi, kuuleman mukaan, suomalaisten kommunistien lehmänhäntää imitoivan kannatuksen kääntäminen rivakan nousujohteiseksi, jolloin gulagilaitosten uudelleenpystytys saattaisi olla nipinnapin mahdollista jo 150 vuoden kuluttua. Tämä tietysti sillä ehdolla, että kyseinen uhkayritys onnistuu suunnitelmien mukaan.

      Epäonnistuessaan se luonnollisesti aiheuttaisi kerrassan mojovat selkäkeikkanaurut

      Ken elää, se näkee, kuten sananlasku niin sattuvasti tokaisee.

    • Anonyymi

      Oikeat kommunistit vihaavat feikkikommunistia, hluuseria. Se ei ole kommunisti, se on valittava luuseri.

      • Anonyymi

        Niin, ja kaiken lisäksi se on ***o, hyi.


    • Anonyymi

      Koko luomakunta KIITTÄÄ !!!

      • Anonyymi

        Kansa on kiittänyt siitä että se on päässyt eroon passkasakista, jotka tuhoaa myös elämää, kuten tiedämme.


    • Anonyymi

      Kommunismi ei koskaan kuole. Kommunismi on hyvien ja oikeudenmukaisten aatteiden perusta. Kaikkien pitäisi vaan olla kommunisteja.
      https://reddyshop.co/kommunistit/

      • Anonyymi

        Olet oikeassa. Kommunismi on kuollut. Myös valheisiinsa.
        Kiitos, annoit taas todistuksen siitä.


      • Anonyymi

        Kerro, missä päin maailmaa on kommunismi syntynyt. Siis toteutunut tämä ideologia - teoria käytännön tasolla.
        Jokainen rehelinen - avoin ihminen tietää tasan tarkkaan, ettei maailmassa ole yhtään maata, jossa kommunismi teoria on toteutunut käytännön tasolla.

        Karl Marx ideoi elinympäristöä, jossa ihminen voisi paremmim ja eläisi onnellisena ja tyytyvisyytenä - toisin kuin kapitalismissa. Tämä Karl Marxin ideoima ideologia ei koskaan edes mahdollistu toteutumaan. Kommunismi on nuori aate ihmislajin keskuudessa, mutta silti koko ideologiakin on unohtunut ja häviämässä. Puhumattakaan nämä hirmu valtiot. Karl Marxin kirjallisuus on täysin syrjäytetty ihmisten mielistä. Tosin historian tutkijat törmäävät vielä aiheeseen.

        Valetelenko?

        m.l


    • Anonyymi

      Kuuntele Yrttiahoa, Mustajärveä ja Ohisaloa, niin näet, ettei kommunismi ole mihinkään kadonnut.

      • Anonyymi

        Kuuntele puheita!! Tarooitan aikuisen oikeesti missä päin maailmaa on Karl Marxin ideologiaan perustuva maan toiminta, jossa elinympäristössä maan kansa elää korkeassa hyvinvoinnissa - tai edes korkeammassa kuin kapitalististen maiden kansa.

        Mitä ymmärrän Karl Marxin ajattelua ja tavoitteita, niin hänellä oli päämääränään hahmotta ihmisen elinympäristö, jossa erikoisesti ihmisen mielentila olisi hyvinvoiva ja --- a-j-a-t-t-e-l-e - vapautta tuntien. Ei sortajia ja alistajia koko elinympäristössä.

        KERRO MINULLE JA LUKIJOILLE. Missä on tämä kommunistinen maa?

        Todellisuus on josta voisi tehdä vaikka väitöskirjasen Kommunismi - joka isä - sen suunnittelema on Karl Marx, niin tämä ei ole koskaan edes toteutunut missään päin maailmaa ihmislajin keskuudessa. Tämä teoria on jäänyt suunnittelupöydälle - sille tasolle.

        Kuten ihmisen olemusta tunteva ymmärtää, niin ihmisen perusolemus on tekijä, joka estää Karl Marxin suunnitteleman kommunismin siirtymisen elinympäristöön. Tätä aluetta ei Karl Marx tiennyt - huomioinut.

        Valehtelenko?

        Markku Lievonen


    • Anonyymi

      Miksi Karl Marx oli rapajuoppo joka ei pystynyt elättämään edes itseään ?

      Onko se perusominaisuus osalle ko uskonnon väkeä ?

      • Anonyymi

        Mm historia kertoo että ko uskonnon harjoittajissa on aika paljon
        tyyppejä jotka elävät assosiaalista ja valheisiin perustuvaa elämää.
        Näitä esimerkkejä on historiassa liikaakin.

        Meille suomalaisille tutuimpia ovat mm. ns Mainilan laukaukset.

        Kommunistiuskoinen yhteisö kertoi että suomalaiset olivat ampuneet
        nuo laukaukset. Mutta myöhemmin kommunistinen yhteisö kertoi että ko
        todistus on pelkkää valhetta.

        Tuo on yksi esimerkki, lisää löytyy liian paljon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mm historia kertoo että ko uskonnon harjoittajissa on aika paljon
        tyyppejä jotka elävät assosiaalista ja valheisiin perustuvaa elämää.
        Näitä esimerkkejä on historiassa liikaakin.

        Meille suomalaisille tutuimpia ovat mm. ns Mainilan laukaukset.

        Kommunistiuskoinen yhteisö kertoi että suomalaiset olivat ampuneet
        nuo laukaukset. Mutta myöhemmin kommunistinen yhteisö kertoi että ko
        todistus on pelkkää valhetta.

        Tuo on yksi esimerkki, lisää löytyy liian paljon.

        Ja kuten huomaatte kommunistiuskovainen hluuseri valehtelee edelleen, kuten uskontonsa opettaa..
        Ja valehtelun palkaksi tulee sitten kaiken menettäminen, kuten tiedämme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kuten huomaatte kommunistiuskovainen hluuseri valehtelee edelleen, kuten uskontonsa opettaa..
        Ja valehtelun palkaksi tulee sitten kaiken menettäminen, kuten tiedämme.

        Olet oikeassa. Hluuseri elää syvässä valheessa ja kuten huomaatte, valhe syvenee.
        Todennäköisesti hajoaa kohta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa. Hluuseri elää syvässä valheessa ja kuten huomaatte, valhe syvenee.
        Todennäköisesti hajoaa kohta.

        Toivotaan silti että paranee sairaudestaan.


    • Järjettömiä lausuntoja marxilaisuuden vastustajilta. Heistä monikaan ei ymmärrä alkeitakaan ihmiskunnan historian kehityskulusta. Väitetään ihmisluonteen olevan ahneuden sortama ja yksilön käyvän toisen kimppuun muutaman dollarinkin takia.
      Marxilainen sosiologia on näkemyksessään ennustajaakin parempi. Yhteisöllisyys on se voima, joka kasvaa ja se tulee susien kaltaisen saalistusjärjestelmän kumoamaan.
      Musta porvari yrittää syöttää ihmissuhteiksi: ota ja syö heikoltakin mitä saat ja se on oikein. Jotkut vetävät teesiin mukaan raamatun opit. Ne kylläkin tukevat omistajien valtaa nimellisen hyväntekeväisyyden varjossa.

      Marxialaista sosiologiaa voi kuvata näinkin ihmiskunnan kokonaisuudessa: Ryhdy asteittain vähentämään sota-asetuotantoa, tee sodasta rikollisuuden pahin tekele. Sijoita ylijäämäpääomia sen sijaan mm. ilmastonmuutoksen torjumiseen sekä työsuojelun edistämiseksi. Tätä tehtävää tulee suorittaa maailman mitassa.

      • Anonyymi

        >>Marxilainen sosiologia on näkemyksessään ennustajaakin parempi. Yhteisöllisyys on se voima, joka kasvaa ja se tulee susien kaltaisen saalistusjärjestelmän kumoamaan.<<

        Ymmärrän erikoisen hyvin hartaan toiveesi ja unelmasi Karl Marxin ajatuksista. Mutta, ymmärrätkö, miten kyse on erittäin kauniista unelmasta. Unelma, kuin Unto Monosen näkemys Satumaasta, jonka hän puki sanoiksi.

        Soisin sinunkin rohkaistuvan ja rohkeasti katsoa todellisuutta ja erikoisesti mitä Kiina ja Pohjois- Korea ja muut kommunistiset maat toteuttavat.

        >>Järjettömiä lausuntoja marxilaisuuden vastustajilta. Heistä monikaan ei ymmärrä alkeitakaan ihmiskunnan historian kehityskulusta. Väitetään ihmisluonteen olevan ahneuden sortama ja yksilön käyvän toisen kimppuun muutaman dollarinkin takia.<<

        Ymmärrätkö = näetkö todelisuuden? Näissä kommunistisissa maissa ei tarvita edes rahaa toisen ihmisen kimppuun käymiseen. Tähän riittää valta ja alistamisen tarve ja erikoisesti painotan, miten kommunistisissa maissa vallanpitäjät teloittaa omia kansalaisiaan. Ymmärrätkö, ettei tähn tarvita edes rahaa?

        Ihan vakavasti pohtien. Pyri viimeiset elinvuotesi / kymmenet elämään todelisuudessa. Pyri näkemään Karl Marxin kaunis ideolodia kauniina satumaana, joka on vain unelma. Tämä ihmisen luontainen pakeneminen haavemaailmaansa vaikeana / pettymyksen aikana littyy JUMALAN aivoittamaan ihmisen sopeutumiseen. Esim. ihmisen ollessa syvässä ahdindossa - piiiiiiiiiiitkäkestoisesti - vankileireillä tms, niin tämä pakeneminen haavemaahan antaa selviytymisen mahdollisuuden. Siis ihminen jaksaa elää vaikeassakin olosuhteessa.

        Mutta, meillä Suomessa ei ole hätää sanan varsinaisessa mielesssä ja siksi haavemaailmaan pakeneminen estää ymmärryksen laajentumisen. Tavallaan sinulla pakeneminen aiheuttaa ajatusmaailman betonoitumisen. Se kietää samaa rataa..............

        Markku Lievonen


      • Anonyymi

        "Ryhdy asteittain vähentämään sota-asetuotantoa, tee sodasta rikollisuuden pahin tekele."

        Vähintäänkin "ilimi tuuma". Partacus on kerrankin oikealla asialla. Voisikohan Venäjä olla tässä asiassa tienaukaisija?


    • Anonyymi

      Pieniä huomautuksia talvisotaan jumittuneista oikeistolaisten kirjoituksista.
      Perussuomalaiset ovat aatteessaan jakaneet kansan kahtia. Kansanvihollisia olisivat kaikki vihervasemmistoon kuuluvat: Kommunisteista vihreisiin saakka. Tilanne muistuuttaa 1930 luvun äärioikeistolaisten politiikkaa. Demokraatti tai puolueeton ei kelpaa. Pelkkä vasemmisto olisi kaiken pahan alku ja juuri. Vasemmisto olisi synnyttänyt toisen maailmansodankin.
      Perussuomalaisten sankari on karkeuksia suoltava, jonka mielihuvina on maahamuuttajien, kommunistien, vasemmistolaisten, vihreiden, homojen ja transihmisten karkea parjaaminen.

      Perussuomalaisten näkemys kansasta yhtyy paljon Kokoomuksen kanssa. Jos Perussuomalaiset tulevat seuraavaan hallitukseen, se alkaa Kokoomuksen kanssa avoimesti pienituloisten kimppuun aivan samoin kuin kävivät Sipilän hallituksessa.
      Perussuomalaiset tukevat täysin suuria sota-asehankintoja samalla pitäen niitä kansan etuna. Asenhankintojen arvo on yhtä kuin ne ajettaisiin tehtaalta suoraan Atlanttiin.

      Maailman kokonaisetu edellyttää aseistariisunnan aloittamista ja sen loppuun viemistä. Muutamaa tuhatta hoitajaa ei voitaisi kouluttaa tai niiden pieniä palkkoja korottaa mutta isänmaallista olisi tuhlata kymmeniä miljardeja tyhjään.

    • Anonyymi

      Kaikki kommunismia uskontonaan pitävät valtiot ovat kuolleet, yksi toisensa jälkeen.

      Siis se kuuluu kommunismin luonteeseen, se kuolee itsemurhaan.

      Miksi niin on, ei ole minun tiedossa, ilmeisesti siinä on elämälle niin vierasta ja sairasta sisältöä.

      Niin sen täytyy olla, sanoo varmasti röllikin.

      • Anonyymi

        Entäpä jos kommunistit johtavatkin suuria valtioita ja vieläpä menestyksellä!


      • Anonyymi

        Historia todistaa väitteesi oikeaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Historia todistaa väitteesi oikeaksi.

        Ja ennen kaikkea kuolleet kommunistimaat ovat ikuinen todiste kommunismin itsemurhista.
        Hyvä kun muistutit.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Mutta, ajatelkaapa, jos Suomi olisi Karl Marxin ajatusten toteuttama kommunistinen maa. Siis ei työpöydällä / teoriassa, vaan kaikki toteutunut viimeistä piirtoa myöten.

      Ei olisi miljonäärejä, ei työttömyyttä - ei köyhiä , ei rikkaita , vaan kaikki saisivat nauttia tasapuolisesti maan / elinympäristön tuotannosta. Ei olisi työpaikka/koulukiusaamista ja siten väkivaltaisuutta olisi vahva yhteenkuulumisen tunne. Ihmisen vanhuus - vanhukset saisivat nauttia korkeatasoista vanhuutta kunnioituksineen.

      Kaikki maamme luonnonvarat olisi yhteisen hyvän tuottamisessa ja koko käsite työttömyys olisi kaukainen mielikuva. Edes Kelaa emme tarvitsisi, - koska Kela olisi koko valtio, joka huolehtisi kansalaisten hyvinvoinnista.

      Tätä Karl Marx ajoi takaa ja halusi sen toteutuvan, Kuin Unto Monosen kuvaus satumaasta.

      Mutta, mikä on taas todelllisuus kommunismissa. Ihminen on kyllä ihmeellinen otus. Vaikka sille piirretään mielikuva kommunismin kauniista ja korkeatasoisesta ympäristöstä, niin edes lapsesta saakka opettaminen kommunismiin - ei mahdolistuta ihmisen perusolemuksen muuttamista. Ihmisen perusolemus - ajattelu a käyttäytyminen ei karta kaikkiaan taivu / alistu tilaan, joka kommunismin toteutumisessa olisi välttämätöntä.
      Siis ihminen mieluusti ottaisi kommunismista rusinat pullasta, mutta ei halua osalistua kommunismin toteutamiseen. Kommunismi käytännön tasolla ei siis tuota kansalleen mitään hyvää jaettavaksi.

      18 Sillä minä tiedän, ettei minussa, se on minun lihassani, asu mitään hyvää. Tahto minulla kyllä on, mutta voimaa hyvän toteuttamiseen ei;
      19sillä sitä hyvää, mitä minä tahdon, minä en tee, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo, minä teen.
      20Jos minä siis teen sitä, mitä en tahdo, niin sen tekijä en enää ole minä, vaan synti, joka minussa asuu (Roomalaisille 7 luku - mm meille pakanakansoille)



      Kuten maailmalla kommunistisissa maissa on todisteena, niin nyt pyritään pakolla / voimakeinoin kansaa pitämään aisoissa eli toteuttamaan vastoin tahtoaan kommunismia. Yhdessäkään kommunistisessa maassa kansa ei saa päätää asioistaan miten tahtoisi elää - edes matkustelusta maan rajojen ulkopuolelle. Näin vahvassa vankilassa pidetään kansaa,- vaikka Karl Marx ajatteli ja suunnitteli, miten ihminen / kansa vapautetaan kapitalismin ikeestä. Karl Marx ei vaan ymmärtänyt ihmisen perustilaa ja siksi koko kaunis aate onn edelleen työpöydällä / teoria tasolla.

      Valehtelenko?

      Markku Lievonen

    • Anonyymi

      Ja loput hkomukat yrittävät edelleen tuhota Suomea ja sen itsenäisyyttä.
      Suomen demokraattinen itsenäisyys on kirosana hkommunisteille.

      Oikeille komuleille Suomen itsenäisyys oli itsestään selvyys.

    • Anonyymi

      Partacus:

      "Marxialaista sosiologiaa voi kuvata näinkin ihmiskunnan kokonaisuudessa: Ryhdy asteittain vähentämään sota-asetuotantoa, tee sodasta rikollisuuden pahin tekele."

      Millä tavalla SKP on kritikoinut Venäjän sotilaallista imperialismia naapurimaansa Ukrainalle kuuluvalla Krimillä ja Itä-Ukrainassa, ja toisaalta Kiinan imperialismia, jossa sekä sen asevarustelu että merialueiden kansainvälisten sopimusten vastaiset toimet ovat erittäin vakavia rauhaa uhkaavia tekijöitä?

      Minä en ole löytänyt SKP:n antamaa kritiikkiä noista aiheista, mutta kun kommunistit tietävät tietysti omista julkilausumistaan paremmin, niin ehdotankin heitä tuomaan esille nuo kritiikit.
      Kiitos.

      "Kiina esitteli valtavassa juhlaparaatissaan uusimpia mannertenvälisiä ohjuksiaan, jotka yltävät mihin tahansa Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin"

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006256970.html


      "Kiina omii pian koko Etelä-Kiinan meren – ASEAN-maiden kokous on huolissaan

      Kaakkois-Aasian maat valmistautuvat neuvottelemaan kiistellystä Etelä-Kiinan merestä Kiinan kanssa ASEAN-kokouksessa Manilassa. Mutta Kiina on jo käytännössä militarisoinut maailman tärkeimpiin kuuluvaa kauppareittiä."

      https://yle.fi/uutiset/3-9927175


      "Euroopan ihmisoikeustuomioistuin alkaa tutkia Venäjän toimia Krimillä

      Ukraina syyttää Venäjää vakavista ihmisoikeusloukkauksista miehityshallinnon alaisuudessa."

      https://yle.fi/uutiset/3-10964561

    • Raamatun avulla todistellaan, että ihminen on syntymästään saakka paha kanssaeläjälleen. Hän ei koskaan halua auttaa heikompaa vaan ottaa siltä vähänkin pois.
      Raamatun tekstit on luotu orjanomistusyhteiskunnan aikana sen vallitessa. Orjuutta jopa orjat pitivät ikuisena talousmuotona. Silloin sille ei nähty vaihtoehtoa.

      Paavalin kirjeen siteeraus on pahimman laatuista alistumisen ideologiaa. Ihmisen ei kannattaisi tehdä muuta kuin käydä alituista sotaa lähimmäisen omaisuuden ryöstämiseksi. Hän kun on syntymägeeneiltään sellainen!
      Oppi sopii kapitalismin silmään kuin voi leivän päälle. Se puolustaa omistuksen rajautumista yhä harvemmille.

      Ihmiskunta on kuitenkin aivan toisenlainen kuin Paavalin lausunto: Palauta karannut orja omistajalleen.
      Omistuksen eriarvoisuus synnyttää köyhälistönkin keskuudessa ensimmäisen epätoivoisen eleen. Se varastaa vaikka toiselta köyhältä elääkseen. Tekee sen eteen mitä rikoksia tahansa. Omistajat ovat valmiit mihin tahansa saadakseen omistuksensa pidettyä.
      Ihmiskunta toimii täysillä kumotakseen Paavalin ikuistaman rikollisen ihmisluonteen teorian. Työväenliike haluaa yhdenvertaisten ihmisen yhteisöä. Kapitalistiluokka haluaa ikuistaa Paavalin mustan ihmiskuvan.

      Ihmiskunta etsii marxilaisen sosiologian suuntausta. On etsinyt sitä siitä lähtien kuin omistuksen eriarvoisuus tuli yhteisön sisälle.
      Vuosisata toisensa perään ihmiset ovat rakentaneet sosiaalisen yhteisön perusteita. Kapitalismi viimeisenä eriarvoisten luokkien yhteisönä kehitti sisällään sosiaalisen ihmisyhteisön teorian ja se on muuttanut kapitalismia sisältä yhä kauemmas Paavalin alistumisopista. Marxilainen sosiologia ei ole muuta kuin eriarvoisuuden poistamista ihmisyhteisöstä. Kukin ihminen varallisuudesta riippumatta saisi koulutusta, työtä, terveydenhoitoa ja rauhaisaa vanhuuden viettoa. Ketään ei jätettäisi oman onnensa nojaan. Ihmiset kasvaisivat mahdollisimman korkeaksi kulttuuriyhteisöksi ja aikaa myöten matkustaisivat avaruuteen etsimään samanlaisen tajunnan omaavia kansalaisia.

      Jopa porvarillinen opetus lähtee lasten kasvatuksen toisin kuin Paavalin taantumuksellinen näkemys. Ihmiskunta antaa lähtöpassit raamatun paavaleille. Ihminen ei ole hyvä eikä paha syntyessään. Hän on keskivertoihminen, mies tai nainen, insinööri tai kirvesmies, musikantti tai tietokonenörtti, maajussi tai tehdastyöläinen, vammainen tai terve. Ihmisten yhteenliittymä taistelee....taistelee sotavapaan maailman puolesta, Paavalin opin kumoamiseksi, työn ja kulttuurin ihmisten maailmaksi. Toisiaan kunnioittavien ihmisten maailmaksi.
      Kapitalismi kehittää vanhasta puolustuksekseen taantumusta. Se selittää sitä sun tätä nykyisyydestä ja jotka edustavat kehityksen pysähtymisen teoriaa. Kapitalismi esittää tulevaisuudesta tosiasiassa vain oman luokkajärjestelmänsä kaatumisen oppia.
      Sosialismin utopia on vahvasti kotiutunut ihmiskunnan tietoisuuteen ja näkee eriarvoisen omistuksen läpi parempaan tulevaisuuteen.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, kommunismi on pahin uskonto maan päällä koskaan.

        Kommunismiuskonnon avulla kommunistit ovat riistäneet ja alistaneet kaikkia ihmisä todella rikollisesti, kuten faktat ja historia kertovat. Kommunistiuskonto vaikutti enimmäkseen 1900-luvulla ja vuosisadan lopulla kansa kantoi ko uskonnon paskakaivoon, kuten muistamme. Kansa on aina oikeassa vaikka se olisi kuinka väärässä.

        Kiitos kun muistutit kommunistien kamalista rikoksista ihmistä ja ihmiskuntaa kohtaan.

        Nyt se ei enää pysty nousemaan rikolliseen toimintaansa.


      • Anonyymi

        Jos sinulla olisi hitusenkaan verran rohkeutta tutkia ihmisen olemusta - käyttäytymistä - puolueettomasti.Tulisit aivan samaan lopputulokeeen mitä Raamattu kuvaa.

        Tulkoon nyt tässäkin todetuksi, miten jumalaton psykiatrian alalla - vakiloissa työskentelevä Hannu Lauerma on todennut saman käsitteen. Kylläkään puolueettomana tutkijana ei viittaa edes Raamattuun.

        No, eikö maailman tapahtumat todista samaa. Huvikseenko kommunistiset maat teurastavat kansaansa?
        Kaikki viestisi on todisteena juuri siitä, ettet uskolla tutkia todelisuutta, vaan pakenet haaveittesi taakse ja niitä pidät todellisuutena.
        m.l


      • Anonyymi

        Esitin nimimerkki Partacukselle suoran kysymyksen koskien hänen aiemman kommenttinsa väitettä marxilaisen sosiologian suhteesta rauhaan, mutta koska hän ei ole joko huomannut kysymystäni tai jostain muusta syystä sivuuttanut sen.

        Joko Partacus nyt haluaa oman saarnaamisensa lomassa myös keskustella, ja perustella oman väitteensä toteutumista konkreettisesti Suomen kommunistisen puolueen kannoilla esittämiini kysymyksiin?

        Kysymykseni ovat tuolla ylempänä edelleen, ja vastaukset viitteineen SKP:n kannanottoihin otetaan kiitollisuudella vastaan.

        Vai ovatko Venäjä ja Kiina sittenkin kommunistien mielestä jossain mielessä erityistapauksia, kuten oli aikoinaan myös Neuvostoliitto, jolloin kaikki sen aseistus ja muu varustautuminen oli kommunistien mukaan pelkästään rauhan vuoksi toteutettua?


        > > "Anonyymi
        Tänään 16:08"

        "Millä tavalla SKP on kritikoinut Venäjän sotilaallista. . . "


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jos sinulla olisi hitusenkaan verran rohkeutta tutkia ihmisen olemusta - käyttäytymistä - puolueettomasti.Tulisit aivan samaan lopputulokeeen mitä Raamattu kuvaa.

        Tulkoon nyt tässäkin todetuksi, miten jumalaton psykiatrian alalla - vakiloissa työskentelevä Hannu Lauerma on todennut saman käsitteen. Kylläkään puolueettomana tutkijana ei viittaa edes Raamattuun.

        No, eikö maailman tapahtumat todista samaa. Huvikseenko kommunistiset maat teurastavat kansaansa?
        Kaikki viestisi on todisteena juuri siitä, ettet uskolla tutkia todelisuutta, vaan pakenet haaveittesi taakse ja niitä pidät todellisuutena.
        m.l

        Lievonen käyttää raamattua marxilaisen sosiologian kumoamiseksi.
        Tosiasiassa raamattu kumoaa itse itsensä.


    • Anonyymi

      HAHHAHHA Alepa pyörä yhteis autot jne..ymmärtääkö aloittaja ees mitä on kommunismi yhteistä yhdessä oloa toivotan IDIOOTTI.

    • Anonyymi

      Yhdysvallat on esimerkki siitä kuinka raha ja omistus on korkein inhimillinmen arvo.
      Ihminen ja yhteisö ovat olemattomia, jos niillä ei ole rahaa. Jopa uskonnon (kristinuskon) avulla sahataan ihmisiä silmään ja rahastetaan.
      Superrikaiden hyväntekeväisyyskin perustuu omistuksen pysymiseen korkeimpana ihmisarvona.
      Omistamisesta on tehty uskontoa kaikkivoipana ja kaikkihyvänä. Ihmisen perusluonne on kuitenkin yhteisöllinen. Omistususkonnon hyveellisyydellä pyritään ihmisestä tekemään alistava omistaja mutta jota hän ei synnynnäisesti ole.
      Raamatun lauselmat ihmisaivojen pahuudesta voi unohtaa. Ihminen on hyvä syntyessään. Omistajat pyrkivät poistamaan aivoista sosiaalisen tajunnan.

    • Anonyymi

      Tämäkin keskustelu todistaa, kommunismi on uskonto. Ja paha sellainen.
      M. O. T.

    • Anonyymi

      https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/italian-orjatyövoimaongelma/ar-AADdbSr

      Italian kapitalismi käyttää maahamuuttajia ja pakolaisia röyhkeästi hyväksi. Puhutaan voimakkaasti uusorjuudesta tai vähintään orjuuden kaltaisista oloista. Mamutyöläinen vailla kaikkia perusoikeuksia.
      Kenenkä pahuus? Työntekijöiden vai omistajien.
      Omistajat vetävät mamutyöläisten kustannuksella ylivoittoja.
      Entä Suomessa? Tutkimustuloksia ei löytynyt. Törkeitä yksittäistapauksia on esitetty mediassa. Mikäänhän ei estäisi yrityksiä maksamasta alan tessien vähimmäisminimit hoitamalla ohessa sosiaaliset velvoitteet.

    • Anonyymi

      Kommunismi on uskonto vain kommunisteille. Muille se on halpaa ihmiskunnan halveksuntaa.

      M. O. T.

      • Anonyymi

        Venäjällä on vielä KGB otteet, huh huh.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjällä on vielä KGB otteet, huh huh.

        Kommunismi on niin paha sairaus että vie oman aikansa ennenkuin yhteiskunta paranee siitä. Suunta on silti varma, kuten huomaamme.


    • Anonyymi

      Perussuomalaiset tukeutuvat Venäjän äärimmäiseen kapitalismiin pelätessään työväenliikkeen voimaa.

      • Anonyymi

        Komuleille basskat housuissa, hyi. Oheinen kirjoitus ei liity aiheeseen ollenkaan.


      • Anonyymi

        Mikähän se "työväenliikkeen voima" on ja mistä se tulee? Kommareiden kontribuutio ko. hommassa kumminkin on se kuuluisa yhtälö, - 0. Keväällä pidetyissä vaaleissahan SKP sai peräti 0.1 %.n kannatuksen. KTP:n kannatus oli puolestaan oli 0.0 % jotain prosentin sadasosia.


    • Anonyymi

      Ei epäilystäkään.

    • Anonyymi

      Persuli tukenee nato-Turkin invaasiota Syyrian Kurdialueelle.

    • Anonyymi

      Kuten huomaatte kommunistit ovat mielisairaita, suurelta osin.
      Varsinkin tämän palstan osalla.

      • Anonyymi

        Ja hulluin kaikista on hluuseri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja hulluin kaikista on hluuseri.

        On se hullu. Nyt se pantu jo kettingillä kiinni huoneeseensa, oivoivoi....


    • Anonyymi

      Homoseksuaalinen perussuomalainen kansanedustaja Sebastian Tynkkynen sai tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

    • Anonyymi

      Kuinka paljon kommunisteissa on homoja ?
      Ja onko niitä myös johtoportaassa, tietääkö joku ?

    • Anonyymi

      Perussuomalaisten kansanedustajien saamat tuomiot:
      Sebastian Tynkkynen, perussuomalaiset ( 2017 ja 2019)
      Ano Turtiainen (2018)
      Teuvo Hakkarainen (2017)
      Jussi Halla-aho (2012)
      James Hirvisaari, ex-perussuomalaiset (2011)
      Poliisi selvittää Juho Mäenpään rikosta.

      Poliisi selvittää Päivi Räsäsen (KD ) syyllistymistä rikokseen.

      • Anonyymi


    • Anonyymi

      SOME kirjoittaa isoilla kirjaimillem kommunistisen liikkeen homoista, ihan ylintä kärkeä myöten. Homoushan on "elämän vihaamista , halutaan lopettaa elämä omaan elämään, ei mitään sen jälkeen." Itsekkyyttä ylimmällä mutta alhaisimmalla tasolla.

      Sopii kommunismin kuvaan, "raakaa elämän halveksuntaa", niinkuin historia todistaa.

      • Anonyymi

        Niinhän se on, homo halveksii ja vihaa elämää...


      • Anonyymi

        Perussuomalainen Homo Sebastian vihaa elämää!!!!
        Halunnee lopettaa elämän.
        No, joo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perussuomalainen Homo Sebastian vihaa elämää!!!!
        Halunnee lopettaa elämän.
        No, joo.

        Niin on jos niin on.

        Hyvä kun ymmärsit että homot vihaavat elämää. Kysyppä vaikka kommunistihomoilta.


    • Anonyymi

      Niin se on, elinkelvoton kuolee nopeimmin.

      Ei siitä kukaan välitä.

    • Anonyymi

      Kommunismi nukkuu ikiunta, ei herää enää.

      • Anonyymi

        Minä en ole kommunisti, mutta:
        -työntekijä joka opiskelee ammatin ja pitää ammattitaitoa yllä niin hänelle pitää antaa mahdollisuus siihen.

        Pääoman omistajat&SDP ovat hävittäneet Suomalaiset merimiehet pois ammatistaan. Maailman kovimman työn tekijät.

        Pääoma karsii työnkulut ja SDP laittaa työhön sellaiset sosiaalikustannukset ettei niillä pysty kilpailemaan.Työn tekee nykyään halpatyövoima.


    • Anonyymi

      Persuismi hukkuu homouteen.
      Sosialismin aatteet elävät ja kestävät.
      Ihmiskunta ei koskaan enää hyvksy Hitlerin homolahtauksia.
      Persuismi kuolee omiin jätteisiinsä.

    • Anonyymi

      Norja hyväksyy homojen ihmisoikeudet.
      Persuismi yhtyy Hitlerin homovihaan.

    • Anonyymi

      Huomaatteko kommareiden kannatus romahti miinuspuolelle kun ne alkoi seurustella homojen kanssa.
      Kansa on aina oikeassa !!!

    • Anonyymi

      Ruotsi hyväksyy homot ihmisinä.
      Persuismi käy sotaretkeä suomalaisia homoja vastaan.
      Milloin on odotettavissa Perussuomalaiseen puolueeseen edes hiukan inhimillisyyttä??
      Milloin persut julistavat lopettavansa homojen vainoamisen?

    • Anonyymi

      Niin se on. Kansa lopetti kommareiden kannatuksen kun ne rupesivat seurustelemaan homojen kanssa. Ja osa rupes jopa homoilemaan.
      Työkansa ei moista paskaa hyväksy.
      Nyt sitten muutama kommunistihomo itkee kohtaloaan.
      Ja uskontonsa mukaisesti syyttävät huonosta menestymisestään muita.
      so what...

      • Anonyymi

        Loppu on tullut vaikka muutama hkomu muuta ajattelee...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Loppu on tullut vaikka muutama hkomu muuta ajattelee...

        Kansa on tuomionsa antanut normaalien demokraattisten vaalien kautta.
        Normaali komu tuon hyväksyy. Muutama änkyrä hkomu kitisee ja valittaa, mutta pulinat pois, kansa on mielipiteensä sanonut, joka on aivan ehdoton.
        M.O.T.


    • Anonyymi

      Niinhän se on. Komuliressukalla menee aina huonosti.
      Aiemmin se haukkui omista vaikeuksistaan kapitalisteja ja muita samanlaisia... Ja naurussa oli pitelemistä. Nyt ne haukkuu persuja ja sama tilanne, komuliressukka on mielisairas, ainoa joka ei sitä huomaa on komuli itse...
      :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

    • Anonyymi

      Voivoi ressukkaa... Toivottavasti se löytää elämälleen oikean, paremman tarkoituksen. Nyt se on pahasti pihalla, k-h-uskontonsa vuoksi.

      Toivotaan parasta tuollekin :)

      • Anonyymi

        Hukkaan menee toivomukset, se on psykopaatti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hukkaan menee toivomukset, se on psykopaatti.

        Olet oikeassa. Sen lisäksi että se on psykopaatti hinttiluuserikommari, se on myös epätoivoinen narkkari.
        Ei kande toivoa mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa. Sen lisäksi että se on psykopaatti hinttiluuserikommari, se on myös epätoivoinen narkkari.
        Ei kande toivoa mitään.

        Kommunistin tärkein tehtävä omasta mielestään on tuhota toimiva yhteiskunta, kertoo historia.

        Oivoi ja voi...


    • Anonyymi

      Saksan valtio hyväksyy seksuaalivähemmistöt.

    • Anonyymi

      Kuten huomaatte hluuserit haluavat tuhota yhteiskunnan.

    • Anonyymi

      TMTT tiedottaa että he kertovat huomenna lisää kommunistien törkeyksistä. Erityisesti niistä mitä TMTT::n jäsenet ovat nähneet omassa työssään....

    • Anonyymi

      Ei se kuollut ole. Eu on uuskommunismi. Pohjois-Korea tietääkseni on kommunismi sekä Kiina. Kaikkea sitä väitetäänkään.

      • Anonyymi

        "Pohjois-Korea tietääkseni on kommunismi sekä Kiina. Kaikkea sitä väitetäänkään"

        Totta. Asia on juuri näin. Mutta vähänlaisesti suomalaisia kommareita on muuttanut Kiinaan - Pohjois-Koreasta puhumattakaan.


    • Anonyymi

      Italian valtio hyväksyy homoseksuaalisen ihmisoikeudet.
      Persuismilla on valtava tehtävä kääntää historian kulku kristillisen fanatismin suuntaan. Persupappien vaahtoaminen ihmisoikeuksia vastaan tuskin tuottaa tulosta.
      Hallituksessa istuu homoseksuaalinen ministeri. Persut möykkävät olutkuppiloissa.

    • Anonyymi

      Olet oikeassa;
      Ihmiskunnan historiassa on ollut silloin tällöin mielisairaita seta-kausia. Vaan kaikki ovat kuolleet kun kansa on kantanut paskan tunkiolle. Vain terve elämä kestää historian koetuksen.

      Näin kertoo historia ja historia on aina oikeassa.

      M.O.T.

    • Anonyymi

      Preikä vie ahdinkoon.

    • Anonyymi

      TMTT:n sivustolla oli uutinen: mielisairaalapotilaiden suosikkipuolue on tutkimusten mukaan kommaripuolueet (jos niitä on vielä).
      Viisas tuttavani hoksaa heti: "tuohan tarkoittaa käytännössä sitä että kommunismi aiheuttaa mielisairautta"..

      Varsin looginen johtopäätös, eikö totta.

      • Anonyymi

        Onko tuo syynä myös siihen että kommaripuolueet tuhoavat aina itsensä, tavalla taio toisella ?


    • Anonyymi

      Suhteellisen hyvinhän tuolla kommunistisella Kiinallakin tuntuu menevän...

      Koettavat vallata maailmanmarkkinoita EU:n kädettömien poliitikkojen ylistämää toispuolista vapaakauppaa, kehitysmaakorttia ja valtion tukemaa halpamyyntitaktiikkaa hyväkseen käyttäen.

      Onneksi asiaan on viimein herätty ja kommunistinen riemumarssi saattaa hyvinkin äkkiä tulla tiensä päähän.

    • Anonyymi

      Persuloisilla on homokummallinen maailmankatsomus.
      Sosialismin aatteet leviävät kaikkialla maailmassa. Ihminen on yhteisöllinen eikä siitä muutu.
      Kommunistiset ja työväenpuolueet pitävät yhteyttä toisiinsa maailmanmitassa.
      Vuoden 1991 jälkeen maailmalla kapitalismi on saanut aikaiseksi sellaista tuhoa, ettei koskaan ole nähty.
      Kansat alkavat herätä natokapitalismin vihamielisyyteen.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, kommunismi on ihmishistorian suurin rikos. Kertoo historia.
        Kiitos muistutuksesta!!!


    • Anonyymi

      niin se on. niillä ei voi pyyhkiä enää edes per...tään koska niitä ei ole enää olemassa.

      ja kansa kiittää.

    • Anonyymi

      Niuvan netti suljettu kun kommarit eivät kirjoita palstalle !

      Kiitos siitä.

    • Anonyymi

      Kirjoittavat netissä sosialismista näin;

      "Se on aina ollut varma tie tuhoon”

      Wahlroos ihmettelee sitä, että sosialistinen ja sosiaalidemokraattinen ideologia on yhä säilynyt hengissä.

      ”Sosialismi on nimittäin aina ja kaikkialla ollut varma tie tuhoon. Sitä se oli Venäjällä ja Kiinassa sekä niiden monissa vasallivaltioissa. Sitä se on ollut Kuubassa ja ennen niin rikkaassa Venezuelassa, Zimbabwesta tai Pohjois-Koreasta puhumattakaan. Itse asiassa maailman taloushistoriasta ei löydy yhtään ainutta esimerkkiä sosialismin menestyksestä. Eikä kyse ole vain sosialismin aggressiivisemmista muodoista. Kotoisampi demokraattinen sosialismi on takavuosina tehnyt tuhoisaa jälkeä niin Labourin Britanniassa, kongressipuolueen Intiassa kuin sosiaalidemokraattisessa Ruotsissa”, Wahlroos kirjoittaa.

      ”Mutta sosialismi on monelle niin kaunis ajatus. Ongelma on vain siinä, että se ei toimi. Se ei tarjoa kannustimia menestykseen ja siinä on vapaamatkustajaongelma. Kaikki haluavat auttaa avun tarpeessa olevia, mutta harva haluaa siitä maksaa”, hän jatkaa."

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        No voi v.... kaikki mitä me teemme epäonnistuu...

        T. Iikori.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No voi v.... kaikki mitä me teemme epäonnistuu...

        T. Iikori.

        Niin se on Iigori, kommunistien kaikki hommat epäonnistuu koska kommunismi on elämänvastaista.

        Koitappa oppia se,


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3628
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      202
      1746
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1347
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      148
      1234
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      875
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      873
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      840
    8. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      56
      833
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      819
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      792
    Aihe